#COCOSORIGINAL Instagram Photos & Videos

COCOSORIGINAL - 1.8k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
4.9
average likes

Latest #COCOSORIGINAL Posts

  • BODYDREAM memang nak lead slimming product satu malaysia
Ada rasa coco, strawberry, dan yang terbaru mocha pulak
Kita paham rakyat kita cepat jemu
Minum sekotak dua rasa coco, mula jemu 
Kan best kalau boleh tuka-tuka rasa tapi dengan kebaikan , bahan dan kesan yang sama 

Minum 
Kenyang
Kurang makan
Turun berat badannnnn gituuu! 

Jadi BODYDREAM tetap dengan tagline nak bantu dapatkan BADAN IDAMAN anda 

Dah ramai yang gembira dengan perubahan mereka
Kalau dulu malu kucing nak bergaya depan suami
Sekarang belanjaaaahhhh habis 

Kalau dulu ramai mintak rasa coffee,
Sekarang dah ada LA MOCHA by BODYDREAM 
Tak payah nak beli starbuck lagi 
Korang boleh feeling starbuck dengan LA MOCHA gittewwww 

Dengar cerita ramai yang cakap sedap? 
Mana boleh jadi ni kalau tak cubaaa 🤎🤎

Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan

Whatsapp +6011-59652428

#detoxMurah
#bellasqueez
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#cocohotz
#cocohotzkuantan
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocosoriginal
#agentbodydreamkuantan 
#codKuantan
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#bellasqueezkuantan
#kurussihat
#coachkurus
#kurusonline
#lamochakuantan
#kopikurus
#coffelover
  • BODYDREAM memang nak lead slimming product satu malaysia
    Ada rasa coco, strawberry, dan yang terbaru mocha pulak
    Kita paham rakyat kita cepat jemu
    Minum sekotak dua rasa coco, mula jemu
    Kan best kalau boleh tuka-tuka rasa tapi dengan kebaikan , bahan dan kesan yang sama

    Minum
    Kenyang
    Kurang makan
    Turun berat badannnnn gituuu!

    Jadi BODYDREAM tetap dengan tagline nak bantu dapatkan BADAN IDAMAN anda

    Dah ramai yang gembira dengan perubahan mereka
    Kalau dulu malu kucing nak bergaya depan suami
    Sekarang belanjaaaahhhh habis

    Kalau dulu ramai mintak rasa coffee,
    Sekarang dah ada LA MOCHA by BODYDREAM
    Tak payah nak beli starbuck lagi
    Korang boleh feeling starbuck dengan LA MOCHA gittewwww

    Dengar cerita ramai yang cakap sedap?
    Mana boleh jadi ni kalau tak cubaaa 🤎🤎

    Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan

    Whatsapp +6011-59652428

    #detoxMurah
    #bellasqueez
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #cocohotz
    #cocohotzkuantan
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocosoriginal
    #agentbodydreamkuantan
    #codKuantan
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #bellasqueezkuantan
    #kurussihat
    #coachkurus
    #kurusonline
    #lamochakuantan
    #kopikurus
    #coffelover

  •  0  0  5 July, 2020
  • ...
[ Apa bagusnya La Mocha daripada minuman coffee yang ada di Malaysia? ]
.
Nak minum yang sedap-sedap, kena tengok jugak kandungan gula, kebaikan dan keburukan minuman tu. Ni semua faktor penting untuk kita terus jaga kesihatan kita. Daripada kita minum minuman coffee campuran lain, lebih baik kita consume minuman tambahan yang sangat sedap, boleh bantu kawal selera makan, boleh bakar lemak lebih cepat, LEBIH BERTENAGA & LEBIH KURUS💜
.
Tengok lah berapa banyak kelebihan yang boleh dapat dengan hanya 1 sachet La Mocha. Belum ditambah dengan khasiat daripada ramuan dan formulasi yang sangat berkualiti, POWERFUL dan antarabangsa. Pendek kata, rugi sangat kalau #CoffeeLover minum air mocha atau coffee brand lain tu🤭 Jom tukar kepada La Mocha👍🏻
.Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan

Whatsapp +6011-59652428

#detoxMurah
#bellasqueez
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#cocohotz
#cocohotzkuantan
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocosoriginal
#agentbodydreamkuantan 
#codKuantan
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#bellasqueezkuantan
#kurussihat
#coachkurus
#lamochakuantan
#kopikurus
#lamocha
  • ...
    [ Apa bagusnya La Mocha daripada minuman coffee yang ada di Malaysia? ]
    .
    Nak minum yang sedap-sedap, kena tengok jugak kandungan gula, kebaikan dan keburukan minuman tu. Ni semua faktor penting untuk kita terus jaga kesihatan kita. Daripada kita minum minuman coffee campuran lain, lebih baik kita consume minuman tambahan yang sangat sedap, boleh bantu kawal selera makan, boleh bakar lemak lebih cepat, LEBIH BERTENAGA & LEBIH KURUS💜
    .
    Tengok lah berapa banyak kelebihan yang boleh dapat dengan hanya 1 sachet La Mocha. Belum ditambah dengan khasiat daripada ramuan dan formulasi yang sangat berkualiti, POWERFUL dan antarabangsa. Pendek kata, rugi sangat kalau #CoffeeLover minum air mocha atau coffee brand lain tu🤭 Jom tukar kepada La Mocha👍🏻
    .Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan

    Whatsapp +6011-59652428

    #detoxMurah
    #bellasqueez
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #cocohotz
    #cocohotzkuantan
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocosoriginal
    #agentbodydreamkuantan
    #codKuantan
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #bellasqueezkuantan
    #kurussihat
    #coachkurus
    #lamochakuantan
    #kopikurus
    #lamocha

  •  1  0  3 July, 2020
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan

Whatsapp +6011-59652428

#detoxMurah
#bellasqueez
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#cocohotz
#cocohotzkuantan
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocosoriginal
#agentbodydreamkuantan 
#codKuantan
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#bellasqueezkuantan
#kurussihat
#coachkurus
#kurusonline
#bajuraya2020
#raya2020
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan

    Whatsapp +6011-59652428

    #detoxMurah
    #bellasqueez
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #cocohotz
    #cocohotzkuantan
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocosoriginal
    #agentbodydreamkuantan
    #codKuantan
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #bellasqueezkuantan
    #kurussihat
    #coachkurus
    #kurusonline
    #bajuraya2020
    #raya2020

  •  6  1  2 July, 2020
  • BODY DREAM COCO S
RM90
.
FREE COD KL & PJ
FREE POS
www.wasap.my/60196244524
.
(KURUS CEPAT, CARA SELAMAT) . ⇨9 Kelebihan Body Dream Coco S :
. ●Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging ●Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber ●Mengecilkan perut yang boroi ●Boleh diamalkan lelaki dan wanita ●Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan ●Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume) ●Berperisa coklat yang sedap. ●Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang. ●Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan) ●Tiada efek cirit-birit ●Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju) ●Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti) ●Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak. . 
Body Dream Coco S 1 kotak - 15 sachets x 20gm Stok penggunaan 15 hari
.
#cocos #cocosmelaka #cocosoriginal #cocoshq #nurraysamurah #cocoskl #cocosampang #cocoscheras #cocospj #cocosgombak #cocossgbesi #cocossetiawangsa #cocoscod #cocospuchong #cocosdamansara #cocossetapak #cocoskampungbaru #cocossentul #cocoskeramat #nurraysakepong #cocosbatucaves #cocoswangsamaju #cocospantaidalam
  • BODY DREAM COCO S
    RM90
    .
    FREE COD KL & PJ
    FREE POS
    www.wasap.my/60196244524
    .
    (KURUS CEPAT, CARA SELAMAT) . ⇨9 Kelebihan Body Dream Coco S :
    . ●Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging ●Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber ●Mengecilkan perut yang boroi ●Boleh diamalkan lelaki dan wanita ●Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan ●Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume) ●Berperisa coklat yang sedap. ●Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang. ●Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan) ●Tiada efek cirit-birit ●Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju) ●Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti) ●Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak. .
    Body Dream Coco S 1 kotak - 15 sachets x 20gm Stok penggunaan 15 hari
    .
    #cocos #cocosmelaka #cocosoriginal #cocoshq #nurraysamurah #cocoskl #cocosampang #cocoscheras #cocospj #cocosgombak #cocossgbesi #cocossetiawangsa #cocoscod #cocospuchong #cocosdamansara #cocossetapak #cocoskampungbaru #cocossentul #cocoskeramat #nurraysakepong #cocosbatucaves #cocoswangsamaju #cocospantaidalam

  •  5  0  25 June, 2020
  • Oleh kerana malam tadi sis byk makan lelemak kambing..so kita kasi minum detox bella squeez dl sebelum tidur..esok pagi kita kasi clear semua apa yg dah telan..sekaligus cuci kerak usus dan juga clear toksin dlm badan..tahukah anda slh 1 punca susah nak trunkan berat badan adalah kerana penghadaman tidak lancar,atau jarang membuang.segala apa yg tersimpan dlm badan akan menghasilkan toksin.daripada toksin itu jugalah kita akan mudah dpt penyakit,serta setiap suppliement yg kita ambil susah diserap dgn baik kerana dihalang oleh toksin yg kian menebal.lihatlah betapa banyak kebaikkan yg kita dpt drp amalan berdetox😍

Jom detox dgn bella squeez..ada harga promo menanti anda😍

Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan
@bodydream.ciklala.kuantan

Whatsapp +6011-59652428

#detoxMurah
#bellasqueez
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#cocohotz
#cocohotzkuantan
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocosoriginal
#agentbodydreamkuantan 
#codKuantan
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#bellasqueezkuantan
#kurussihat
#coachkurus
#kurusonline
#bajuraya2020
#raya2020
  • Oleh kerana malam tadi sis byk makan lelemak kambing..so kita kasi minum detox bella squeez dl sebelum tidur..esok pagi kita kasi clear semua apa yg dah telan..sekaligus cuci kerak usus dan juga clear toksin dlm badan..tahukah anda slh 1 punca susah nak trunkan berat badan adalah kerana penghadaman tidak lancar,atau jarang membuang.segala apa yg tersimpan dlm badan akan menghasilkan toksin.daripada toksin itu jugalah kita akan mudah dpt penyakit,serta setiap suppliement yg kita ambil susah diserap dgn baik kerana dihalang oleh toksin yg kian menebal.lihatlah betapa banyak kebaikkan yg kita dpt drp amalan berdetox😍

    Jom detox dgn bella squeez..ada harga promo menanti anda😍

    Untuk order dan lebih info,sila klik link dibio ig

    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan
    @bodydream.ciklala.kuantan

    Whatsapp +6011-59652428

    #detoxMurah
    #bellasqueez
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #cocohotz
    #cocohotzkuantan
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocosoriginal
    #agentbodydreamkuantan
    #codKuantan
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #bellasqueezkuantan
    #kurussihat
    #coachkurus
    #kurusonline
    #bajuraya2020
    #raya2020

  •  1  0  24 June, 2020
  • Tq sis jdi new customer kite 😊. Mudah sgt berurusan dgn sis, semalam kite explain2 hari ni trs grab 1 set combo ni. .
Maceh anak buah kite tlg runner hari ni 🥰. .
PROMO RAYA masih on hingga 30/06/2020 ni shj. Cepat2 grab sblm harga promo abis.
.
#LSA #cocohotz #cocosoriginal #bodydream #bellasqueez #Bellashake #LaMocha #slimmingproduct #produkkurus #productviral #visitmyig #trustedreseller #klang #shahalam #portklang #jnt #abx #poslaju #skynet #citylink #gdex #stayhealthy #MCO #Covid19Malaysia #kitajagakita #kitapastimenang #kitabaikramaisayang
  • Tq sis jdi new customer kite 😊. Mudah sgt berurusan dgn sis, semalam kite explain2 hari ni trs grab 1 set combo ni. .
    Maceh anak buah kite tlg runner hari ni 🥰. .
    PROMO RAYA masih on hingga 30/06/2020 ni shj. Cepat2 grab sblm harga promo abis.
    .
    #LSA #cocohotz #cocosoriginal #bodydream #bellasqueez #Bellashake #LaMocha #slimmingproduct #produkkurus #productviral #visitmyig #trustedreseller #klang #shahalam #portklang #jnt #abx #poslaju #skynet #citylink #gdex #stayhealthy #MCO #Covid19Malaysia #kitajagakita #kitapastimenang #kitabaikramaisayang

  •  0  0  22 June, 2020
  • Promo RAYA masih on sampai 30/06/2020 ni je ye. .
Tq new cust dri serdang senang sgt berurusan dgn sis. Tqsm sbb percayakan sy ni trusted reseller & Agent Sah L.S.A. .
Promo masih on 3 box Rm200 je weh.
1 box ada 10 sachet 
beli 3 box cukup utk 30 hari.
🎁 Free hand sanitizer gel 50ml
🎁Extra Free gift utk ualls. .
Jom cpt2 grab sblm HQ dah tarik blk harga promo ni 👉🏻👈🏻. #LSA #promobodydream #promotion #cocohotz #cocosoriginal #cocohotzhq #cocohotzoriginal #cocohotzofficial #bodydreamTv3 #cocohotzklang #cocohotzshahalam #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #trustedreseller #visitmyig #viralmalaysia #viralproduct #Covid19Malaysia #pkpp #stayhealthy #thankyou
  • Promo RAYA masih on sampai 30/06/2020 ni je ye. .
    Tq new cust dri serdang senang sgt berurusan dgn sis. Tqsm sbb percayakan sy ni trusted reseller & Agent Sah L.S.A. .
    Promo masih on 3 box Rm200 je weh.
    1 box ada 10 sachet
    beli 3 box cukup utk 30 hari.
    🎁 Free hand sanitizer gel 50ml
    🎁Extra Free gift utk ualls. .
    Jom cpt2 grab sblm HQ dah tarik blk harga promo ni 👉🏻👈🏻. #LSA #promobodydream #promotion #cocohotz #cocosoriginal #cocohotzhq #cocohotzoriginal #cocohotzofficial #bodydreamTv3 #cocohotzklang #cocohotzshahalam #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #trustedreseller #visitmyig #viralmalaysia #viralproduct #Covid19Malaysia #pkpp #stayhealthy #thankyou

  •  0  0  20 June, 2020
  • Aduhduh...pagi2 mesti pening kepala x tau nk pilih yg mana kan. Dua2 idaman kalbu gitu. .
Bagus betul lah L.S.A ni tau je selera rakyat mesia kite ni kan. Ialah ada setengah org tak suka dgn air coklat so boleh pilih LA MOCHA berperasa coffee yg sgt sedap ni. Yg tak suka coffee boleh minum COCO HOTZ berperisa coklat. .
Halah2 nk kurus bukan susah sgt pon, minum je benda2 sedap ni secara consistent mesti akan capat target yg korg nak. .
Tapi pastikan yg 100% original dari HQ hokey. 
#LSA #LaMocha #cocohotz #cocosoriginal #cocohotzhq #cocohotzklang #CoffeeLovers #slimmingdrink #produkkurus #slimmingproduct #sayanakkurus #Covid19Malaysia #stayhealthy #cocohotzshahalam #cocohotzoriginal #bodydream #bodydreamklang #bodydreamselangor #bodydreamshahalam
  • Aduhduh...pagi2 mesti pening kepala x tau nk pilih yg mana kan. Dua2 idaman kalbu gitu. .
    Bagus betul lah L.S.A ni tau je selera rakyat mesia kite ni kan. Ialah ada setengah org tak suka dgn air coklat so boleh pilih LA MOCHA berperasa coffee yg sgt sedap ni. Yg tak suka coffee boleh minum COCO HOTZ berperisa coklat. .
    Halah2 nk kurus bukan susah sgt pon, minum je benda2 sedap ni secara consistent mesti akan capat target yg korg nak. .
    Tapi pastikan yg 100% original dari HQ hokey.
    #LSA #LaMocha #cocohotz #cocosoriginal #cocohotzhq #cocohotzklang #CoffeeLovers #slimmingdrink #produkkurus #slimmingproduct #sayanakkurus #Covid19Malaysia #stayhealthy #cocohotzshahalam #cocohotzoriginal #bodydream #bodydreamklang #bodydreamselangor #bodydreamshahalam

  •  0  0  19 June, 2020
  • Cara Consume 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 ☕

1⃣ Sehari minum 1 sachet , berat lebih 70kg boleh ambil 2 sachet 
2⃣ Minum 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 selepas breakfast air 150 ml (setengah cawan)
✅SEELOK-ELOKNYA SARAPAN YANG BERAT✅

3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam @ air sejuk mengikut citarasa masing-masing 😉

4⃣ Boleh Diamalkan selepas hari ketiga Period
🚫 *First day period stop dulu . Period ke 3 @ ke 5 baru boleh minum balik . Sbb first period kita yg perempuan ni akan ada yang sakit2 perut @ senggugut . kalau tak sakit boleh ambik*

5⃣ Darah rendah better ambik separuh sachet dengan air 150ml selepas breakfast berat

6⃣ Darah tinggi ambil 1 sachet dengan air 150ml selepas breakfast

7⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih *ni paling wajib utk turun berat*

8⃣ Breast Feeding mother boleh consume seawal baby 1 bulan😊😻🎉 SELAMAT CONSUME 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁

#LSA #cocohotz #cocosoriginal #Bodydreamviral #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bodydreamklang #bodydreamselangor #bodydreamkl #agentbodydreamselangor #stokisbodydreamselangor #viralmalaysia #viralproduk #visimyig #ArtisBodydream #COCOS #slimmingProduk #produkkurus #sayanakkurus #detox #hotchocolate #stewardess #klia #TTDI #TLDM #TUDM
  • Cara Consume 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 ☕

    1⃣ Sehari minum 1 sachet , berat lebih 70kg boleh ambil 2 sachet
    2⃣ Minum 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 selepas breakfast air 150 ml (setengah cawan)
    ✅SEELOK-ELOKNYA SARAPAN YANG BERAT✅

    3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam @ air sejuk mengikut citarasa masing-masing 😉

    4⃣ Boleh Diamalkan selepas hari ketiga Period
    🚫 *First day period stop dulu . Period ke 3 @ ke 5 baru boleh minum balik . Sbb first period kita yg perempuan ni akan ada yang sakit2 perut @ senggugut . kalau tak sakit boleh ambik*

    5⃣ Darah rendah better ambik separuh sachet dengan air 150ml selepas breakfast berat

    6⃣ Darah tinggi ambil 1 sachet dengan air 150ml selepas breakfast

    7⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih *ni paling wajib utk turun berat*

    8⃣ Breast Feeding mother boleh consume seawal baby 1 bulan😊😻🎉 SELAMAT CONSUME 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁

    #LSA #cocohotz #cocosoriginal #Bodydreamviral #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bodydreamklang #bodydreamselangor #bodydreamkl #agentbodydreamselangor #stokisbodydreamselangor #viralmalaysia #viralproduk #visimyig #ArtisBodydream #COCOS #slimmingProduk #produkkurus #sayanakkurus #detox #hotchocolate #stewardess #klia #TTDI #TLDM #TUDM

  •  2  0  10 June, 2020
  • Aku mmg susah hati if customer dah payment tp masih belum pos out / C.O.D brg tu. .
Sbb tu bile customer dah payment je aku seboleh2nya akan arrange utk pos out / C.O.D . .
Tqsm ualls yg masih percaya dgn produk jualan sis ni. .
More info wasap no 👇🏻
📲017 359 2573

#LSASquad  #LSA #cocohotz #cocosoriginal #bodydreamkl #bodydream #bodydreamhq #bodydreamoriginal #bodydreamofficial #bodydreamklang #bodydreamselangor #visitmyig #trustedreseller #viralmalaysia #produkviral #produkkurus #slimmingproduct #Covid19Malaysia #staysafe #stayhealthy #Frontliner #stewardess #modelmalaysia #artisbodydream #viralprodukmalaysia #sayanakkurus #targetkurus
  • Aku mmg susah hati if customer dah payment tp masih belum pos out / C.O.D brg tu. .
    Sbb tu bile customer dah payment je aku seboleh2nya akan arrange utk pos out / C.O.D . .
    Tqsm ualls yg masih percaya dgn produk jualan sis ni. .
    More info wasap no 👇🏻
    📲017 359 2573

    #LSASquad #LSA #cocohotz #cocosoriginal #bodydreamkl #bodydream #bodydreamhq #bodydreamoriginal #bodydreamofficial #bodydreamklang #bodydreamselangor #visitmyig #trustedreseller #viralmalaysia #produkviral #produkkurus #slimmingproduct #Covid19Malaysia #staysafe #stayhealthy #Frontliner #stewardess #modelmalaysia #artisbodydream #viralprodukmalaysia #sayanakkurus #targetkurus

  •  4  0  9 June, 2020

Top #COCOSORIGINAL Posts

  • *💢BERAT TURUN TANPA DIET KAW2💢* Cuti-cuti ni mesti korang stress berat badan makin naik kan?

Lepastu, ada je menu baru nak dicubanya. 
Pantang tengok org lain post masak makanan sedap.

Sekarang, anda tidak perlu lagi risau !

Sebab saya ada produk yang terbukti berkesan untuk bakarkan lemak uols ni dalam masa dua minggu.

Beribu testimoni dah ada.

Percayalah. Terbukti berkesan.

Nak dapatkan info produk best jom klik 👉🏻wasap.my/0163795680/nakkurustanpapantangmusimcuti

#bodydreamkl #bodydreamlangkawi #cocosoriginal
  • *💢BERAT TURUN TANPA DIET KAW2💢* Cuti-cuti ni mesti korang stress berat badan makin naik kan?

    Lepastu, ada je menu baru nak dicubanya.
    Pantang tengok org lain post masak makanan sedap.

    Sekarang, anda tidak perlu lagi risau !

    Sebab saya ada produk yang terbukti berkesan untuk bakarkan lemak uols ni dalam masa dua minggu.

    Beribu testimoni dah ada.

    Percayalah. Terbukti berkesan.

    Nak dapatkan info produk best jom klik 👉🏻wasap.my/0163795680/nakkurustanpapantangmusimcuti

    #bodydreamkl #bodydreamlangkawi #cocosoriginal

  •  1  0  3 April, 2020
  • SEBELUM NAK CUBA APA-APA PRODUK, SILA KENAL PASTI BAHAN ASASNYA DAHULU YA GUYSS ☺
.
Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya :
.
SWISS COCO
💥 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
💥 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
💥 Melambatkan proses penuaan
💥 Membantu menurunkan berat badan
💥 Menguatkan tulang
💥 Mengawal tekanan darah
💥 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun
💥 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal
💥 Mengawal selera makan
.
FLAXSEED
💥 Mengawal paras gula di dalam darah
💥 Menurunkan tekanan darah tinggi
💥 Memperbaiki fungsi ginjal
💥 Mencegah perkembangan sel-sel kanser
💥 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari
.
EKSTRAK BIJI ANGGUR
💥 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit
💥 Untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang
💥 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh
.
GARCINIA CAMBOGIA
💥 Mengawal selera makan secara semula jadi
💥 Membakar lemak
💥 Meningkatkan tenaga
💥 Mengurangkan tekanan dan stress
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
@bodydream.co
@bodydream.co
@bodydream.co
.

#bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocoSterbaik #cocoSviral #cocoSoriginal #cocoSbest #freeshaker #cocoSMachang
#cocoSKelantan #bodydreamKelantan #leaderCocoSKelantan #codMachang #codAreaKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty
  • SEBELUM NAK CUBA APA-APA PRODUK, SILA KENAL PASTI BAHAN ASASNYA DAHULU YA GUYSS ☺
    .
    Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya :
    .
    SWISS COCO
    💥 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
    💥 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
    💥 Melambatkan proses penuaan
    💥 Membantu menurunkan berat badan
    💥 Menguatkan tulang
    💥 Mengawal tekanan darah
    💥 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun
    💥 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal
    💥 Mengawal selera makan
    .
    FLAXSEED
    💥 Mengawal paras gula di dalam darah
    💥 Menurunkan tekanan darah tinggi
    💥 Memperbaiki fungsi ginjal
    💥 Mencegah perkembangan sel-sel kanser
    💥 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari
    .
    EKSTRAK BIJI ANGGUR
    💥 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit
    💥 Untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang
    💥 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh
    .
    GARCINIA CAMBOGIA
    💥 Mengawal selera makan secara semula jadi
    💥 Membakar lemak
    💥 Meningkatkan tenaga
    💥 Mengurangkan tekanan dan stress
    .
    Tekan link di bio atau whatsapp 👇
    @bodydream.co
    @bodydream.co
    @bodydream.co
    .

    #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocoSterbaik #cocoSviral #cocoSoriginal #cocoSbest #freeshaker #cocoSMachang
    #cocoSKelantan #bodydreamKelantan #leaderCocoSKelantan #codMachang #codAreaKelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

  •  101  0  6 October, 2019
  • *🔥SCHOOL HOLIDAY SALES🔥* Good day everyone..
Buat pertama kalinyaa dalam sejarah HQ LSA buat promo *SCHOOL HOLIDAY SALES ON 2020*

Harga murah sesangat.
Okay cuti2 sekolah time musim kenduri, musim travel memang  makan banyak kan 😂. So, memang bagus standby stok *COCOS, COCO HOTZ,BELLA SHAKE DAN BELLE SQUEEZ* 😄. *RAYA PUN X LAMA LAGI.SO MEMANG WAJIB KORANG KONSISTEN CONSUME KAY UNTU MISI KURUS RAYA 2020 NI..* GRAB PROMOSI NI SEKARANG 😍 *PELUANG TAK SELALU DATANG KAN 😖* REPLY *NAK PROMOSI* UNTUK HARGA PROMOSI

Www.wassap.my/+60163795680/NAKPROMOSI

#bodydreamkl #bodydreamhq #cocosoriginal #cocoslim #slimminggoals #nakkuruscarasihat
  • *🔥SCHOOL HOLIDAY SALES🔥* Good day everyone..
    Buat pertama kalinyaa dalam sejarah HQ LSA buat promo *SCHOOL HOLIDAY SALES ON 2020*

    Harga murah sesangat.
    Okay cuti2 sekolah time musim kenduri, musim travel memang makan banyak kan 😂. So, memang bagus standby stok *COCOS, COCO HOTZ,BELLA SHAKE DAN BELLE SQUEEZ* 😄. *RAYA PUN X LAMA LAGI.SO MEMANG WAJIB KORANG KONSISTEN CONSUME KAY UNTU MISI KURUS RAYA 2020 NI..* GRAB PROMOSI NI SEKARANG 😍 *PELUANG TAK SELALU DATANG KAN 😖* REPLY *NAK PROMOSI* UNTUK HARGA PROMOSI

    Www.wassap.my/+60163795680/NAKPROMOSI

    #bodydreamkl #bodydreamhq #cocosoriginal #cocoslim #slimminggoals #nakkuruscarasihat

  •  0  0  7 March, 2020
  • *🔥SCHOOL HOLIDAY SALES🔥* Good day everyone..
Buat pertama kalinyaa dalam sejarah HQ LSA buat promo *SCHOOL HOLIDAY SALES ON 2020*

Harga murah sesangat.
Okay cuti2 sekolah time musim kenduri, musim travel memang  makan banyak kan 😂. So, memang bagus standby stok *COCOS, COCO HOTZ,BELLA SHAKE DAN BELLE SQUEEZ* 😄. *RAYA PUN X LAMA LAGI.SO MEMANG WAJIB KORANG KONSISTEN CONSUME KAY UNTU MISI KURUS RAYA 2020 NI..* GRAB PROMOSI NI SEKARANG 😍 *PELUANG TAK SELALU DATANG KAN 😖* REPLY *NAK PROMOSI* UNTUK HARGA PROMOSI

Www.wassap.my/+60163795680/NAKPROMOSI

#bodydreamkl #bodydreamhq #cocosoriginal #cocoslim #slimminggoals #nakkuruscarasihat
  • *🔥SCHOOL HOLIDAY SALES🔥* Good day everyone..
    Buat pertama kalinyaa dalam sejarah HQ LSA buat promo *SCHOOL HOLIDAY SALES ON 2020*

    Harga murah sesangat.
    Okay cuti2 sekolah time musim kenduri, musim travel memang makan banyak kan 😂. So, memang bagus standby stok *COCOS, COCO HOTZ,BELLA SHAKE DAN BELLE SQUEEZ* 😄. *RAYA PUN X LAMA LAGI.SO MEMANG WAJIB KORANG KONSISTEN CONSUME KAY UNTU MISI KURUS RAYA 2020 NI..* GRAB PROMOSI NI SEKARANG 😍 *PELUANG TAK SELALU DATANG KAN 😖* REPLY *NAK PROMOSI* UNTUK HARGA PROMOSI

    Www.wassap.my/+60163795680/NAKPROMOSI

    #bodydreamkl #bodydreamhq #cocosoriginal #cocoslim #slimminggoals #nakkuruscarasihat

  •  0  0  7 March, 2020
  • *🔥SCHOOL HOLIDAY SALES🔥* Good day everyone..
Buat pertama kalinyaa dalam sejarah HQ LSA buat promo *SCHOOL HOLIDAY SALES ON 2020*

Harga murah sesangat.
Okay cuti2 sekolah time musim kenduri, musim travel memang  makan banyak kan 😂. So, memang bagus standby stok *COCOS, COCO HOTZ,BELLA SHAKE DAN BELLE SQUEEZ* 😄. *RAYA PUN X LAMA LAGI.SO MEMANG WAJIB KORANG KONSISTEN CONSUME KAY UNTU MISI KURUS RAYA 2020 NI..* GRAB PROMOSI NI SEKARANG 😍 *PELUANG TAK SELALU DATANG KAN 😖* REPLY *NAK PROMOSI* UNTUK HARGA PROMOSI

Www.wassap.my/+60163795680/NAKPROMOSI

#bodydreamkl #bodydreamhq #cocosoriginal #cocoslim #slimminggoals #nakkuruscarasihat
  • *🔥SCHOOL HOLIDAY SALES🔥* Good day everyone..
    Buat pertama kalinyaa dalam sejarah HQ LSA buat promo *SCHOOL HOLIDAY SALES ON 2020*

    Harga murah sesangat.
    Okay cuti2 sekolah time musim kenduri, musim travel memang makan banyak kan 😂. So, memang bagus standby stok *COCOS, COCO HOTZ,BELLA SHAKE DAN BELLE SQUEEZ* 😄. *RAYA PUN X LAMA LAGI.SO MEMANG WAJIB KORANG KONSISTEN CONSUME KAY UNTU MISI KURUS RAYA 2020 NI..* GRAB PROMOSI NI SEKARANG 😍 *PELUANG TAK SELALU DATANG KAN 😖* REPLY *NAK PROMOSI* UNTUK HARGA PROMOSI

    Www.wassap.my/+60163795680/NAKPROMOSI

    #bodydreamkl #bodydreamhq #cocosoriginal #cocoslim #slimminggoals #nakkuruscarasihat

  •  0  0  7 March, 2020