#BleachingSerum Instagram Photos & Videos

BleachingSerum - 401 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
18.4
average likes

Latest #BleachingSerum Posts

  • Yes!! Weekend is coming ๐Ÿฅฐ
Time to relax your body, mind & soul ๐Ÿ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming ๐Ÿฅฐ
    Time to relax your body, mind & soul ๐Ÿ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan ๐Ÿ˜˜

2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

    1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
    Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan ๐Ÿ˜˜

    2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

    3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

    4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
    Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

    5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan ๐Ÿ˜˜

2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

    1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
    Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan ๐Ÿ˜˜

    2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

    3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

    4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
    Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

    5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Yes!! Weekend is coming ๐Ÿฅฐ
Time to relax your body, mind & soul ๐Ÿ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming ๐Ÿฅฐ
    Time to relax your body, mind & soul ๐Ÿ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  2 August, 2020
  • ๐Ÿ’REPAIR DAMAGED SKIN WHITENING & BRIGHTENING (10ML)๐Ÿ’
.
Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki. Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami.. Masalah jerawat yang teruk.. Jeragat & kusam.

Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

KEBAIKAN :
๐ŸŒน Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
๐ŸŒน Mengekalkan kelembapan kulit
๐ŸŒน Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
๐ŸŒน Menambahkan glowing
๐ŸŒน Makeup lebih tahan lama
๐ŸŒน Mencerahkan kulit naturally
.
โœ”๏ธPAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA

KANDUNGAN :
๐ŸŒŸ Hyaluronic acid ๐ŸŒŸ Alpha Arbutin ๐ŸŒŸ Vit C & E ๐ŸŒŸ Witch hazel
.
โš ๏ธSaya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM22
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#ninaserum #ninableaching #bleachingserum #bleachingserum #bleachingserumnina #serumbleachingnina #serumbleachingninaskincare #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah
#bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare
#ninableachingskin #mandianbleachingnina
#lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina
#ninableachingbidara #bleachingskinbynina
#bleachingskinbyninaskincare #ninableachingscrub
#bleachingskinninamurah #ninableachingoriginal
#mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder
#ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream
  • ๐Ÿ’REPAIR DAMAGED SKIN WHITENING & BRIGHTENING (10ML)๐Ÿ’
    .
    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki. Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami.. Masalah jerawat yang teruk.. Jeragat & kusam.

    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

    Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

    Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

    KEBAIKAN :
    ๐ŸŒน Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    ๐ŸŒน Mengekalkan kelembapan kulit
    ๐ŸŒน Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    ๐ŸŒน Menambahkan glowing
    ๐ŸŒน Makeup lebih tahan lama
    ๐ŸŒน Mencerahkan kulit naturally
    .
    โœ”๏ธPAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA

    KANDUNGAN :
    ๐ŸŒŸ Hyaluronic acid ๐ŸŒŸ Alpha Arbutin ๐ŸŒŸ Vit C & E ๐ŸŒŸ Witch hazel
    .
    โš ๏ธSaya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    ๐Ÿ‘‰HARGA : RM22
    ๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
    ๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
    ๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

    #ninaserum #ninableaching #bleachingserum #bleachingserum #bleachingserumnina #serumbleachingnina #serumbleachingninaskincare #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah
    #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare
    #ninableachingskin #mandianbleachingnina
    #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina
    #ninableachingbidara #bleachingskinbynina
    #bleachingskinbyninaskincare #ninableachingscrub
    #bleachingskinninamurah #ninableachingoriginal
    #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder
    #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream

  •  4  0  1 August, 2020
  • IBU PUTIH NINA yang juga digelar sebagai "The Queen of Cream" ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ boleh

โœ”๏ธMemutihkan kulit secara kekal
โœ”๏ธMenghilangkan parut pada wajah
โœ”๏ธMembuat tona kulit yg lebih sekata
.
.
Boleh dipakai pada wajah dan badan/ mix dgn laser serum utk kesan yg lebih bagusss๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Untuk order, sila whatsappย  #0109462018 
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio๐Ÿ’‹

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare
#Ninaskincareofficial #StokisNina
#StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni 
#FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina
#SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • IBU PUTIH NINA yang juga digelar sebagai "The Queen of Cream" ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ boleh

    โœ”๏ธMemutihkan kulit secara kekal
    โœ”๏ธMenghilangkan parut pada wajah
    โœ”๏ธMembuat tona kulit yg lebih sekata
    .
    .
    Boleh dipakai pada wajah dan badan/ mix dgn laser serum utk kesan yg lebih bagusss๐Ÿ’•๐Ÿ’•
    .
    Untuk order, sila whatsappย  #0109462018
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio๐Ÿ’‹

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare
    #Ninaskincareofficial #StokisNina
    #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni
    #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina
    #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  1  0  29 July, 2020
  • Kalau sendiri tak jaga, sape lagi kan?
PROMO EID ADHA MASIH ADA YER ๐Ÿฅฐ
.
.
๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ๐€๐๐€ ๐‰๐Ž๐Œ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2๐Ÿ’‹

Jom klik link kat bio
๐Ÿ“ฒ #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang ๐Ÿ˜

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • Kalau sendiri tak jaga, sape lagi kan?
    PROMO EID ADHA MASIH ADA YER ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    ๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ๐€๐๐€ ๐‰๐Ž๐Œ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2๐Ÿ’‹

    Jom klik link kat bio
    ๐Ÿ“ฒ #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang ๐Ÿ˜

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  87  0  28 July, 2020
  • VITA C PLOLES๐Ÿ‹๐ŸŠ๐ŸŠ๐Ÿ‡๐Ÿ“๐Ÿ’ JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES ๐Ÿ˜

kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak โ˜บ๏ธ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww โค๏ธ
.
โ—พ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
โ—พTidak berbahaya
โ—พTiada campuran bahan kimia
โ—พDiiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
.
โ™ฅ๏ธ KHASIAT โค๏ธ
โ—พMengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
โ—พMelembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
โ—พMerawat resdung dan alergi
โ—พStabilkan hormon
โ—พMencegah buasir
โ—พMeningkatkan imuniti badan
โ—พMempercepatkan proses penyembuhan luka
โ—พMengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
โ—พMengurangkan risiko kencing manis
โ—พMengawal tekanan darah
โ—พMencegah penyakit asthma
โ—พMengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal
 
๐Ÿ’š SESUAI DIAMALKAN OLEH ๐Ÿ’š
โœ” Lelaki & Wanita
โœ” Kanak Kanak

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • VITA C PLOLES๐Ÿ‹๐ŸŠ๐ŸŠ๐Ÿ‡๐Ÿ“๐Ÿ’ JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES ๐Ÿ˜

    kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

    Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

    Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak โ˜บ๏ธ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww โค๏ธ
    .
    โ—พ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
    โ—พTidak berbahaya
    โ—พTiada campuran bahan kimia
    โ—พDiiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
    .
    โ™ฅ๏ธ KHASIAT โค๏ธ
    โ—พMengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
    โ—พMelembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
    โ—พMerawat resdung dan alergi
    โ—พStabilkan hormon
    โ—พMencegah buasir
    โ—พMeningkatkan imuniti badan
    โ—พMempercepatkan proses penyembuhan luka
    โ—พMengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
    โ—พMengurangkan risiko kencing manis
    โ—พMengawal tekanan darah
    โ—พMencegah penyakit asthma
    โ—พMengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal

    ๐Ÿ’š SESUAI DIAMALKAN OLEH ๐Ÿ’š
    โœ” Lelaki & Wanita
    โœ” Kanak Kanak

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  28 July, 2020
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
.
Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat diaโ€ผ๏ธ
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
    .
    Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat diaโ€ผ๏ธ
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  28 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?ย #STAYATHOMEย ๐Ÿค—
.
Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consumeย #VitaCPlolesย Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat denganย #VitaCPlolesNinaย ๐Ÿ˜Ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?ย  #STAYATHOMEย ๐Ÿค—
    .
    Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consumeย  #VitaCPlolesย Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat denganย  #VitaCPlolesNinaย ๐Ÿ˜Ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  28 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?ย #STAYATHOMEย ๐Ÿค—
.
Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consumeย #VitaCPlolesย Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat denganย #VitaCPlolesNinaย ๐Ÿ˜Ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?ย  #STAYATHOMEย ๐Ÿค—
    .
    Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consumeย  #VitaCPlolesย Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat denganย  #VitaCPlolesNinaย ๐Ÿ˜Ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
.
Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat diaโ€ผ๏ธ
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
    .
    Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat diaโ€ผ๏ธ
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020
  • VITA C PLOLES๐Ÿ‹๐ŸŠ๐ŸŠ๐Ÿ‡๐Ÿ“๐Ÿ’ JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES ๐Ÿ˜

kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak โ˜บ๏ธ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww โค๏ธ
.
โ—พ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
โ—พTidak berbahaya
โ—พTiada campuran bahan kimia
โ—พDiiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
.
โ™ฅ๏ธ KHASIAT โค๏ธ
โ—พMengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
โ—พMelembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
โ—พMerawat resdung dan alergi
โ—พStabilkan hormon
โ—พMencegah buasir
โ—พMeningkatkan imuniti badan
โ—พMempercepatkan proses penyembuhan luka
โ—พMengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
โ—พMengurangkan risiko kencing manis
โ—พMengawal tekanan darah
โ—พMencegah penyakit asthma
โ—พMengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal
 
๐Ÿ’š SESUAI DIAMALKAN OLEH ๐Ÿ’š
โœ” Lelaki & Wanita
โœ” Kanak Kanak

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • VITA C PLOLES๐Ÿ‹๐ŸŠ๐ŸŠ๐Ÿ‡๐Ÿ“๐Ÿ’ JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES ๐Ÿ˜

    kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

    Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

    Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak โ˜บ๏ธ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww โค๏ธ
    .
    โ—พ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
    โ—พTidak berbahaya
    โ—พTiada campuran bahan kimia
    โ—พDiiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
    .
    โ™ฅ๏ธ KHASIAT โค๏ธ
    โ—พMengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
    โ—พMelembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
    โ—พMerawat resdung dan alergi
    โ—พStabilkan hormon
    โ—พMencegah buasir
    โ—พMeningkatkan imuniti badan
    โ—พMempercepatkan proses penyembuhan luka
    โ—พMengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
    โ—พMengurangkan risiko kencing manis
    โ—พMengawal tekanan darah
    โ—พMencegah penyakit asthma
    โ—พMengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal

    ๐Ÿ’š SESUAI DIAMALKAN OLEH ๐Ÿ’š
    โœ” Lelaki & Wanita
    โœ” Kanak Kanak

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020
  • Cara penggunaan pun tak perlu complicated

Simple
Senang
Mudah
BERKESAN!!
. 
. 
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio utk order/bertanya
0109462018 

Cara penggunaan pun tak perlu complicated

Simple
Senang
Mudah
BERKESAN!!
. 
. 
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio utk order/bertanya
0109462018 

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare
#Ninaskincareofficial #StokisNina
#StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni 
#FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina
#SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • Cara penggunaan pun tak perlu complicated

    Simple
    Senang
    Mudah
    BERKESAN!!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio utk order/bertanya
    0109462018

    Cara penggunaan pun tak perlu complicated

    Simple
    Senang
    Mudah
    BERKESAN!!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio utk order/bertanya
    0109462018

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare
    #Ninaskincareofficial #StokisNina
    #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni
    #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina
    #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  0  0  27 July, 2020

Top #BleachingSerum Posts

  • โคSERUM BLEACHING NINAโค
RM15
+POS RM7SM/RM11SS
.
REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING *๐Š๐ž๐›๐š๐ข๐ค๐š๐ง*
-mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-mengekalkan kelembapan kulit
-merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-menambahkan glowing
-makeup lebih tahan lama
-mencerahkan kulit naturally
.
PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15 
10ML
.
Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit, Wanita lelaki. 
Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami ..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.
.
Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.
.
Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya. 
Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten. *๐Š๐š๐ง๐๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง*
Hyaluronic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
Witch hazel
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio utk order
. ๐Ÿ“ฒ 0137215604
.
#BleachingSerum #BleachingSerumNina #SerumBleaching #SerumBleachingNina #ninaskincareoriginal #Ninaskincare #ninaskincaremurah #IbuPutihNina #LaserSerumNina #sayajualskincare #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #ibuputihviral #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #cikgusekolah #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #ootd #IbuPutihJelitaNina #lelakimuyangdulu
  • โคSERUM BLEACHING NINAโค
    RM15
    +POS RM7SM/RM11SS
    .
    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING *๐Š๐ž๐›๐š๐ข๐ค๐š๐ง*
    -mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -mengekalkan kelembapan kulit
    -merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -menambahkan glowing
    -makeup lebih tahan lama
    -mencerahkan kulit naturally
    .
    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML
    .
    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit, Wanita lelaki.
    Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami ..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.
    .
    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.
    .
    Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.
    Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten. *๐Š๐š๐ง๐๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง*
    Hyaluronic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    Witch hazel
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio utk order
    . ๐Ÿ“ฒ 0137215604
    .
    #BleachingSerum #BleachingSerumNina #SerumBleaching #SerumBleachingNina #ninaskincareoriginal #Ninaskincare #ninaskincaremurah #IbuPutihNina #LaserSerumNina #sayajualskincare #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #ibuputihviral #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #cikgusekolah #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #ootd #IbuPutihJelitaNina #lelakimuyangdulu

  •  14  0  25 November, 2019
  • โคSERUM BLEACHING NINAโค
RM15
+POS RM7SM/RM11SS
.
REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING *๐Š๐ž๐›๐š๐ข๐ค๐š๐ง*
-mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-mengekalkan kelembapan kulit
-merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-menambahkan glowing
-makeup lebih tahan lama
-mencerahkan kulit naturally
.
PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15 
10ML
.
Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit, Wanita lelaki. 
Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami ..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.
.
Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.
.
Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya. 
Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten. *๐Š๐š๐ง๐๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง*
Hyaluronic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
Witch hazel
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio utk order
. ๐Ÿ“ฒ 0137215604
.
#BleachingSerum #BleachingSerumNina #SerumBleaching #SerumBleachingNina #ninaskincareoriginal #Ninaskincare #ninaskincaremurah #IbuPutihNina #LaserSerumNina #sayajualskincare #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #ibuputihviral #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #cikgusekolah #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #ootd #IbuPutihJelitaNina #lelakimuyangdulu
  • โคSERUM BLEACHING NINAโค
    RM15
    +POS RM7SM/RM11SS
    .
    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING *๐Š๐ž๐›๐š๐ข๐ค๐š๐ง*
    -mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -mengekalkan kelembapan kulit
    -merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -menambahkan glowing
    -makeup lebih tahan lama
    -mencerahkan kulit naturally
    .
    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML
    .
    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit, Wanita lelaki.
    Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami ..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.
    .
    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.
    .
    Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.
    Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten. *๐Š๐š๐ง๐๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง*
    Hyaluronic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    Witch hazel
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio utk order
    . ๐Ÿ“ฒ 0137215604
    .
    #BleachingSerum #BleachingSerumNina #SerumBleaching #SerumBleachingNina #ninaskincareoriginal #Ninaskincare #ninaskincaremurah #IbuPutihNina #LaserSerumNina #sayajualskincare #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #ibuputihviral #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #cikgusekolah #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #ootd #IbuPutihJelitaNina #lelakimuyangdulu

  •  9  0  22 October, 2019
  • maasyaaAllah..
makasii tetap setia pakai skincare #glowhitelicious nyaa..
..
.
.
.

udah habis sekitar 3 paket pemula #wgdiamondhd , sekarang lanjut paket lanjutan Prem high langsung ambil 2 paket ..
.
.
.

serum-serum dipaket lanjutan jauhh lebih bagus formula Whitening nya, hanya dalam semalam bisa rasakan perbedaannya
โคpori-pori terasa lebih kecil
โคkulit super halus
โคkulit lebih kenyal
โคlebih kencang kulit nya ga kendur lagi dan
โค lebih cerah ketika bangun tidur..
noda-noda juga bisa lebih cepet pudar..
.
.
.
.

makin cantik,,makin sehat kulitnya neng geulis ini...
..
.
.
.
.
#tripleboosterrcserum
#skincaresaffron #magicmilkygel  #skinboostergel  #serumtripplegold #serumliposome #serumbotox #creamglowing #skincareaceh #lotionbandaaceh #skincarebandaaceh #creambopeng #creamwajah #tonerjerawat #tonerbooster #saffronfacialoil #saffronfaceoil #serumsaffrongold #safrronserum #saffronoil #serumsaffron #facemistsaffron #facemistglowing #peelingspray #peelingkinclong #bleachingserum #serumlifting #serumrejuvenating
  • maasyaaAllah..
    makasii tetap setia pakai skincare #glowhitelicious nyaa..
    ..
    .
    .
    .

    udah habis sekitar 3 paket pemula #wgdiamondhd , sekarang lanjut paket lanjutan Prem high langsung ambil 2 paket ..
    .
    .
    .

    serum-serum dipaket lanjutan jauhh lebih bagus formula Whitening nya, hanya dalam semalam bisa rasakan perbedaannya
    โคpori-pori terasa lebih kecil
    โคkulit super halus
    โคkulit lebih kenyal
    โคlebih kencang kulit nya ga kendur lagi dan
    โค lebih cerah ketika bangun tidur..
    noda-noda juga bisa lebih cepet pudar..
    .
    .
    .
    .

    makin cantik,,makin sehat kulitnya neng geulis ini...
    ..
    .
    .
    .
    .
    #tripleboosterrcserum
    #skincaresaffron #magicmilkygel #skinboostergel #serumtripplegold #serumliposome #serumbotox #creamglowing #skincareaceh #lotionbandaaceh #skincarebandaaceh #creambopeng #creamwajah #tonerjerawat #tonerbooster #saffronfacialoil #saffronfaceoil #serumsaffrongold #safrronserum #saffronoil #serumsaffron #facemistsaffron #facemistglowing #peelingspray #peelingkinclong #bleachingserum #serumlifting #serumrejuvenating

  •  0  2  2 May, 2020
  • IBU PUTIH ๐Ÿ’• LASER SERUM

Our all time best seller sejak 2013 !!
Yes we have been in market that long.
Why?
Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols ๐Ÿฅฐ
Sekali dah pakai confirm tak cari lain.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • IBU PUTIH ๐Ÿ’• LASER SERUM

    Our all time best seller sejak 2013 !!
    Yes we have been in market that long.
    Why?
    Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols ๐Ÿฅฐ
    Sekali dah pakai confirm tak cari lain.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  4  0  23 June, 2020