#BizziBodyFlush Instagram Photos & Videos

BizziBodyFlush - 686 posts

Hashtag Popularity

4.5
average comments
53
average likes

Latest #BizziBodyFlush Posts

  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  2  0  22 June, 2020
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  2  0  15 June, 2020
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  2  0  17 February, 2020
  • Korang dah try Look Fit & Bizzi Flush??? Memang superb! 🤣

Dengan Look Fit ni korang bukan sekadar boleh menurunkan berat badan! Tapi yg bestnya boleh membantu korang menurunkan kadar kolestrol yang tinggi, serta menjaga keseimbangan metabolisma tubuh badan, supaya korang lebih sihat & cergas. 
Bizzi Flush pula sangat efektif membantu korang untuk detox supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik tanpa toksin.

Biasalah makanan harian korang kan sihat2. Mana kolestrol tak tinggi. 😂
.
Jom sementara masih ada stock cepat² whatsapp aten 017-5889718 🚗MOP SAH PENANG ISLAND / BUTTERWORTH 
Yg ingin menjana pendapatan bersama Dato Aliff Syukri , pelbagai reward yg dato nak kongsikan 🥰💕 jom cepat whatsapp ateen 017-5889718
www.wasap.my/60175889718
#aslegacypenang #aslegacyteammarshita #teamateen #teammeroket #aslegacyteamateen #terlajaklaris #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #datuksrialiffsyukri #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacyusm #aslagacyseberangperaiutara #aslegacyofficial #aslagacyseberangjaya #aslegacybayanlepas #aslegacygeorgetown #aslegacyaliffsyukrihq #aslegacyofficial #lookfiit #lookfittpenang #lookfiitaslegacy #lookfiitpulaupinang #bizzibodyflush #BIZZI_FLUSH #bizziflush #bizziflushaslegacy
  • Korang dah try Look Fit & Bizzi Flush??? Memang superb! 🤣

    Dengan Look Fit ni korang bukan sekadar boleh menurunkan berat badan! Tapi yg bestnya boleh membantu korang menurunkan kadar kolestrol yang tinggi, serta menjaga keseimbangan metabolisma tubuh badan, supaya korang lebih sihat & cergas.
    Bizzi Flush pula sangat efektif membantu korang untuk detox supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik tanpa toksin.

    Biasalah makanan harian korang kan sihat2. Mana kolestrol tak tinggi. 😂
    .
    Jom sementara masih ada stock cepat² whatsapp aten 017-5889718 🚗MOP SAH PENANG ISLAND / BUTTERWORTH
    Yg ingin menjana pendapatan bersama Dato Aliff Syukri , pelbagai reward yg dato nak kongsikan 🥰💕 jom cepat whatsapp ateen 017-5889718
    www.wasap.my/60175889718
    #aslegacypenang #aslegacyteammarshita #teamateen #teammeroket #aslegacyteamateen #terlajaklaris #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #datuksrialiffsyukri #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacyusm #aslagacyseberangperaiutara #aslegacyofficial #aslagacyseberangjaya #aslegacybayanlepas #aslegacygeorgetown #aslegacyaliffsyukrihq #aslegacyofficial #lookfiit #lookfittpenang #lookfiitaslegacy #lookfiitpulaupinang #bizzibodyflush #BIZZI_FLUSH #bizziflush #bizziflushaslegacy

  •  2  0  23 January, 2020
  • Hari AHAD 19/01/2020, warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk operasi cod , boleh selit order AHAD ni okes 😉 .
.
Brgnan as legacy ready stock 🔥
🌹BIZZI BODDY 🌹LOOK FIIT
🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
🌹BIZZI FLUSH
🌹BALM BIDARA
🌹GEL MANDIAN BIDARA
🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹SABUN SCRUB JAMSHIR
.
BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
💃BENGKUNG GOJES SIZE XS-M(IN ONE SIZE)🆕🆕
💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 SIZE S, M ,XL🔥🌹
.
Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
#aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh
  • Hari AHAD 19/01/2020, warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk operasi cod , boleh selit order AHAD ni okes 😉 .
    .
    Brgnan as legacy ready stock 🔥
    🌹BIZZI BODDY 🌹LOOK FIIT
    🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
    🌹BIZZI FLUSH
    🌹BALM BIDARA
    🌹GEL MANDIAN BIDARA
    🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹SABUN SCRUB JAMSHIR
    .
    BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
    💃BENGKUNG GOJES SIZE XS-M(IN ONE SIZE)🆕🆕
    💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 SIZE S, M ,XL🔥🌹
    .
    Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
    #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh

  •  1  0  16 January, 2020
  • Hari AHAD 19/01/2020, warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk operasi cod , boleh selit order AHAD ni okes 😉 .
.
Brgnan as legacy ready stock 🔥
🌹BIZZI BODDY 🌹LOOK FIIT
🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
🌹BIZZI FLUSH
🌹BALM BIDARA
🌹GEL MANDIAN BIDARA
🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹SABUN SCRUB JAMSHIR
.
BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
💃BENGKUNG GOJES SIZE XS-M(IN ONE SIZE)🆕🆕
💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 SIZE S, M ,XL🔥🌹
.
Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
#aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh
  • Hari AHAD 19/01/2020, warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk operasi cod , boleh selit order AHAD ni okes 😉 .
    .
    Brgnan as legacy ready stock 🔥
    🌹BIZZI BODDY 🌹LOOK FIIT
    🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
    🌹BIZZI FLUSH
    🌹BALM BIDARA
    🌹GEL MANDIAN BIDARA
    🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹SABUN SCRUB JAMSHIR
    .
    BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
    💃BENGKUNG GOJES SIZE XS-M(IN ONE SIZE)🆕🆕
    💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 SIZE S, M ,XL🔥🌹
    .
    Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
    #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh

  •  1  0  16 January, 2020
  • Hari AHAD 19/01/2020, warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk operasi cod , boleh selit order AHAD ni okes 😉 .
.
Brgnan as legacy ready stock 🔥
🌹BIZZI BODDY 🌹LOOK FIIT
🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
🌹BIZZI FLUSH
🌹BALM BIDARA
🌹GEL MANDIAN BIDARA
🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹SABUN SCRUB JAMSHIR
.
BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
💃BENGKUNG GOJES SIZE XS-M(IN ONE SIZE)🆕🆕
💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 SIZE S, M ,XL🔥🌹
.
Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
#aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh
  • Hari AHAD 19/01/2020, warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk operasi cod , boleh selit order AHAD ni okes 😉 .
    .
    Brgnan as legacy ready stock 🔥
    🌹BIZZI BODDY 🌹LOOK FIIT
    🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
    🌹BIZZI FLUSH
    🌹BALM BIDARA
    🌹GEL MANDIAN BIDARA
    🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹SABUN SCRUB JAMSHIR
    .
    BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
    💃BENGKUNG GOJES SIZE XS-M(IN ONE SIZE)🆕🆕
    💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 SIZE S, M ,XL🔥🌹
    .
    Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
    #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh

  •  2  0  16 January, 2020
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  7  2  27 December, 2019
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  13  0  23 December, 2019
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  7  0  17 December, 2019
  • kngh nk share pasal kelebihan Bizziflush..Apa itu Bizzy Flush❓
Bizziflush adalah Minuman kesihatan yg dpt membantu dlm proses detox Dan menurunkan berat badan secara sihat❤
Kebaikkan Bizziflush💙
☑Membantu penghadaman yg lebih baik
☑Mengurangkan ketihan badan
☑Mengawal dari keinginan makanan manis
☑Membuang Toksin degil
☑Mengurangkan stress
☑Meningkatkan pembakaran lemak
☑Mencegah penuaan/ aging
☑Membakar kalori
☑Memberi tenaga
☑Mencantikkan kulit

WhatsApp www.wasap.my/601128183737/Bizziflush
Untuk keterampilan Dan kecantikkan yg berterusan.

#kakngahbizzibody #bizzibodyflush #kurus #ramping #detox #sayanakkurus
#sayagunasayapakaisayajualsayakongsi

Satin shawl by @as.legacymalaysia
  • kngh nk share pasal kelebihan Bizziflush..Apa itu Bizzy Flush❓
    Bizziflush adalah Minuman kesihatan yg dpt membantu dlm proses detox Dan menurunkan berat badan secara sihat❤
    Kebaikkan Bizziflush💙
    ☑Membantu penghadaman yg lebih baik
    ☑Mengurangkan ketihan badan
    ☑Mengawal dari keinginan makanan manis
    ☑Membuang Toksin degil
    ☑Mengurangkan stress
    ☑Meningkatkan pembakaran lemak
    ☑Mencegah penuaan/ aging
    ☑Membakar kalori
    ☑Memberi tenaga
    ☑Mencantikkan kulit

    WhatsApp www.wasap.my/601128183737/Bizziflush
    Untuk keterampilan Dan kecantikkan yg berterusan.

    #kakngahbizzibody #bizzibodyflush #kurus #ramping #detox #sayanakkurus
    #sayagunasayapakaisayajualsayakongsi

    Satin shawl by @as.legacymalaysia

  •  8  0  6 December, 2019
  • SET HARUMNITA KHUSUS UNTUK WANITA DI LUAR SANA!!!💖💖💖
.
Ramai yang suka nak cantik untuk suami ...🧕🏻 Cantik luar dan dalam depa kata🍁🍁🍁... Tapi apa kata kita tukar mindset hakak2 ye...
.
Sebelum untuk suami you have to LOVE YOURSELF💋💋💋...
.
Sbb apa bila kita cantik kerana org nnti cik suami tak puji dah SAKIT HATI KAN !!!
.
Lebih baik kita menghabiskan modal untuk cinta pada diri sendiri...💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
.
SET HARUMNITA DIDATANGKAN DENGAN
.
🌿GENTEL HARUMNITA 🌿JUS PUCUK HARUMNITA DALAM BENTUK SACHET CAIR BOLEH TERUS MINUM
🌿HARUMNITA FEMININE WASH
.
Ketiga-tiga produk ini sangat bagus 💖Anti penuaan
💖Melambatkan proses Manapous
💖Menyuburkan rahim
💖Memberikan tenaga
💖Menghilangkan bau badan dan miss v
💖Merawat keputihan;
💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus
💖Memantapkan payudara dan punggung
💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid
.
Jom dpt kan set #HARUMNITA!❤️
.
http://www.wasap.my/60126425947 /sayanakorderharumnita
.! . 
#bizzibody #bizzibodyflush #bizziboddycontourcream #harumnita #harumnitawash 
#aslegacybatangkali 
#GELBIDARA 
#gelmandianbidara
 #terapisihir
 #aslegacy 
#datoaliffsyukriterlajaklaris
  • SET HARUMNITA KHUSUS UNTUK WANITA DI LUAR SANA!!!💖💖💖
    .
    Ramai yang suka nak cantik untuk suami ...🧕🏻 Cantik luar dan dalam depa kata🍁🍁🍁... Tapi apa kata kita tukar mindset hakak2 ye...
    .
    Sebelum untuk suami you have to LOVE YOURSELF💋💋💋...
    .
    Sbb apa bila kita cantik kerana org nnti cik suami tak puji dah SAKIT HATI KAN !!!
    .
    Lebih baik kita menghabiskan modal untuk cinta pada diri sendiri...💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
    .
    SET HARUMNITA DIDATANGKAN DENGAN
    .
    🌿GENTEL HARUMNITA 🌿JUS PUCUK HARUMNITA DALAM BENTUK SACHET CAIR BOLEH TERUS MINUM
    🌿HARUMNITA FEMININE WASH
    .
    Ketiga-tiga produk ini sangat bagus 💖Anti penuaan
    💖Melambatkan proses Manapous
    💖Menyuburkan rahim
    💖Memberikan tenaga
    💖Menghilangkan bau badan dan miss v
    💖Merawat keputihan;
    💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus
    💖Memantapkan payudara dan punggung
    💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid
    .
    Jom dpt kan set #HARUMNITA!❤️
    .
    http://www.wasap.my/60126425947 /sayanakorderharumnita
    .! .
    #bizzibody #bizzibodyflush #bizziboddycontourcream #harumnita #harumnitawash
    #aslegacybatangkali
    #GELBIDARA
    #gelmandianbidara
    #terapisihir
    #aslegacy
    #datoaliffsyukriterlajaklaris

  •  2  2  4 December, 2019
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 0182626543

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 0182626543

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  3  0  3 December, 2019
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  8  0  3 December, 2019
  • Alhamdulilah , ateen dh start semula operasi untuk cod . Tapi cod terhad pada hari hujung minggu . Disebabkan kekangan kakitangan utk p cod . Ateen sndri kena kerah p cod . .
Hari sabtu 23/11/2019 , warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk start operasi cod , boleh selit order sabtu ni okes 😉 .
.
Brgnan as legacy ready stock 🔥
🌹BIZZI BODDY 🌹BZ LEMON 🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
🌹BALM BIDARA
🌹GEL MANDIAN BIDARA
🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹KOPI HARUMNITA 🌹MELALEUCA CREAM .
BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
💃BENGKUNG 18TULANG - SIZE S & M
💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 READY STOCK ALL SIZE 🔥🌹
.
Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
#aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh
  • Alhamdulilah , ateen dh start semula operasi untuk cod . Tapi cod terhad pada hari hujung minggu . Disebabkan kekangan kakitangan utk p cod . Ateen sndri kena kerah p cod . .
    Hari sabtu 23/11/2019 , warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk start operasi cod , boleh selit order sabtu ni okes 😉 .
    .
    Brgnan as legacy ready stock 🔥
    🌹BIZZI BODDY 🌹BZ LEMON 🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
    🌹BALM BIDARA
    🌹GEL MANDIAN BIDARA
    🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹KOPI HARUMNITA 🌹MELALEUCA CREAM .
    BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
    💃BENGKUNG 18TULANG - SIZE S & M
    💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 READY STOCK ALL SIZE 🔥🌹
    .
    Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
    #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh

  •  0  0  18 November, 2019
  • Alhamdulilah , ateen dh start semula operasi untuk cod . Tapi cod terhad pada hari hujung minggu . Disebabkan kekangan kakitangan utk p cod . Ateen sndri kena kerah p cod . .
Hari sabtu 23/11/2019 , warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk start operasi cod , boleh selit order sabtu ni okes 😉 .
.
Brgnan as legacy ready stock 🔥
🌹BIZZI BODDY 🌹BZ LEMON 🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
🌹BALM BIDARA
🌹GEL MANDIAN BIDARA
🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹KOPI HARUMNITA 🌹MELALEUCA CREAM .
BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
💃BENGKUNG 18TULANG - SIZE S & M
💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 READY STOCK ALL SIZE 🔥🌹
.
Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
#aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh
  • Alhamdulilah , ateen dh start semula operasi untuk cod . Tapi cod terhad pada hari hujung minggu . Disebabkan kekangan kakitangan utk p cod . Ateen sndri kena kerah p cod . .
    Hari sabtu 23/11/2019 , warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk start operasi cod , boleh selit order sabtu ni okes 😉 .
    .
    Brgnan as legacy ready stock 🔥
    🌹BIZZI BODDY 🌹BZ LEMON 🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
    🌹BALM BIDARA
    🌹GEL MANDIAN BIDARA
    🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹KOPI HARUMNITA 🌹MELALEUCA CREAM .
    BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
    💃BENGKUNG 18TULANG - SIZE S & M
    💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 READY STOCK ALL SIZE 🔥🌹
    .
    Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
    #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh

  •  0  0  18 November, 2019
  • Alhamdulilah , ateen dh start semula operasi untuk cod . Tapi cod terhad pada hari hujung minggu . Disebabkan kekangan kakitangan utk p cod . Ateen sndri kena kerah p cod . .
Hari sabtu 23/11/2019 , warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk start operasi cod , boleh selit order sabtu ni okes 😉 .
.
Brgnan as legacy ready stock 🔥
🌹BIZZI BODDY 🌹BZ LEMON 🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
🌹BALM BIDARA
🌹GEL MANDIAN BIDARA
🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹KOPI HARUMNITA 🌹MELALEUCA CREAM .
BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
💃BENGKUNG 18TULANG - SIZE S & M
💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 READY STOCK ALL SIZE 🔥🌹
.
Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
#aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh
  • Alhamdulilah , ateen dh start semula operasi untuk cod . Tapi cod terhad pada hari hujung minggu . Disebabkan kekangan kakitangan utk p cod . Ateen sndri kena kerah p cod . .
    Hari sabtu 23/11/2019 , warga seberang perai yg msj ateen tnya bila nk start operasi cod , boleh selit order sabtu ni okes 😉 .
    .
    Brgnan as legacy ready stock 🔥
    🌹BIZZI BODDY 🌹BZ LEMON 🌹BIZZI BODDY CONTOUR CREAM 🌹BIZZI BREAKFIRST
    🌹BALM BIDARA
    🌹GEL MANDIAN BIDARA
    🌹LOSYEN BIDARA 🌹GENTEL HARUMNITA 🌹PUCUK HARUMNITA 🌹FEMININE WASH HARUMNITA 🌹KOPI HARUMNITA 🌹MELALEUCA CREAM .
    BENGKUNG / GIRDLE SAJAT ALL READY STOCK 🔥
    💃BENGKUNG 18TULANG - SIZE S & M
    💃BENGKUNG 24TULANG - SIZE XS, S , M 💃GIRDLE TONGGEK FUHH 🆕🆕 READY STOCK ALL SIZE 🔥🌹
    .
    Berminat utk dapatkan barangan seperti diatas , boleh whatsapp ateen 017-5889718 .
    #aslegacyonlinemalaysia #ASLEGACYPENANG #aslegacypulaupinang #bizzibodypenang #bizzibodyflush #bizzyboddycontourcream #bizzibreakfirstpenang #bizziboddycountourcreampenang #balmbidara #gelmandianbidara #losyenmelaleuca #losyenjamshirbidara #losyenbidara #Gentelharumnita #harumnitagentel #harumnitapenang #harumnitaseberangjaya #harumnitapucuk #pencuciharumnita #bengkungsajatoriginal #bengkungsajatpenang #AGENTNURSAJATPENANG #agennursajat #girdlepenang #girdlesajatoriginal #girdletonggekpenang #girdletonggekfuhh

  •  0  0  18 November, 2019
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  14  0  13 November, 2019
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
.
Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. 
Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
. .
WA 017-2524996
🚘 Whatsapp for ur location
📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
.
#aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
    .
    Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua.
    Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
    . .
    WA 017-2524996
    🚘 Whatsapp for ur location
    📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
    .
    #aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush

  •  1  0  8 November, 2019
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
.
Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. 
Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
. .
WA 010-6647037
🚘 Whatsapp for ur location
📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
.
#aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
    .
    Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua.
    Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
    . .
    WA 010-6647037
    🚘 Whatsapp for ur location
    📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
    .
    #aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush

  •  3  0  7 November, 2019
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
.
Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. 
Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
. .
WA 013-6688377
🚘 Whatsapp for ur location
📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
.
#aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
    .
    Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua.
    Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
    . .
    WA 013-6688377
    🚘 Whatsapp for ur location
    📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
    .
    #aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush

  •  0  0  7 November, 2019
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
.
Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. 
Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
. .
WA 013-6688377
🚘 Whatsapp for ur location
📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
.
#aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush
  • Zaman sekarang ni semua benda nak on-the-go! Sesuai dengan peredaran zaman @aslegacyaliffsyukrihq memperkenalkan produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda. Senang kan?
    .
    Setiap malam hanya ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua.
    Kalau anda nak, boleh dapatkan sekarang tau komen “saya nak” 😉
    . .
    WA 013-6688377
    🚘 Whatsapp for ur location
    📫 Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
    .
    #aslegacy #teammamazuera #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #malaysia #aslcosmetics #manjaddawajada #kejayaantanpabatasan #thebestdetox #cod #jomkurus #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #viral #wanitamalaysia #ipohmarketplace #kekallangsing #jamumalaysia #awetmuda #beelegacy #jomkurus #bizziflush #leader #trustedseller #bidara #bidarashowergel #harumnita #agentwanted #bizzibodyflush

  •  2  0  7 November, 2019
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
.
Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
.
Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

Nak order 📲 01121589441

#datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush
  • Susah membuang, jerawat non stop, susah kurus, mood swing, stress, cepat letih, susah tidur, sugar craving adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi kita kena detox toksin2 tu utk badan kita sihat, cergas, kulit cantik dengan BIZZI FLUSH @as.legacymalaysia .
    Rasa sedap x perlu bancuh terus tuang je gel yg lazat tu dalam mulut....dijamin sedap... 🌹🌹
    .
    Diperbuat dari Aloe Vera,Timun,Green Tea,Apple Fibre dan Pyslium Husk...
    .
    Kalau nak kena cepat sebab takut habiss gyuss💃💃 banyak sangat permintaan gyuss

    Nak order 📲 01121589441

    #datoalifsyukriterlajaklaris #produkkesihatan #memangterbaik #bizzibodyflush

  •  11  1  30 October, 2019
  • PUCUK HARUMNITA (Minuman Botani)

Kekalkan kesejahteraan rumah tangga anda dengan Pucuk Harumnita. Anda tak perlu bancuh, terus minum untuk dapat khasiatnya dengan pantas

CARA PENGAMBILAN:
🔰 Ambil 1 @ 2 sachet sehari
(sebelum sarapan dan sebelum tidur)

KHASIAT PUCUK HARUMNITA:
✔ Meningkatkan tenaga & kecergasan
✔ Menguatkan sistem imunisasi
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengatasi keletihan & kelesuan
✔ Mengetatkan otot faraj (Miss V)
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengempiskan perut
✔ Menganjalkan payudara & punggung
✔ Merawat masalah keputihan & sengugut
✔ Meningkatkan keinginan seksual wanita
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantuan memperlahankan proses penuaan
✔ Membantu kawal paras kolesterol & gula dlm darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kedutan & garis halus
.
HARGA : HANYA RM69.90
(Tidak termasuk kos postage)
.
.
#bizziboddy #bizzibody #bizzyboddy #bizzybody #bizziboddyflush #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #contourcreambizziboddy #harumnita #gentelharumnita #jusharumnita #pucukharumnita #femininewashharumnita #harumnitafemininewash
  • PUCUK HARUMNITA (Minuman Botani)

    Kekalkan kesejahteraan rumah tangga anda dengan Pucuk Harumnita. Anda tak perlu bancuh, terus minum untuk dapat khasiatnya dengan pantas

    CARA PENGAMBILAN:
    🔰 Ambil 1 @ 2 sachet sehari
    (sebelum sarapan dan sebelum tidur)

    KHASIAT PUCUK HARUMNITA:
    ✔ Meningkatkan tenaga & kecergasan
    ✔ Menguatkan sistem imunisasi
    ✔ Meningkatkan metabolisma badan
    ✔ Mengatasi keletihan & kelesuan
    ✔ Mengetatkan otot faraj (Miss V)
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengempiskan perut
    ✔ Menganjalkan payudara & punggung
    ✔ Merawat masalah keputihan & sengugut
    ✔ Meningkatkan keinginan seksual wanita
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantuan memperlahankan proses penuaan
    ✔ Membantu kawal paras kolesterol & gula dlm darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kedutan & garis halus
    .
    HARGA : HANYA RM69.90
    (Tidak termasuk kos postage)
    .
    .
    #bizziboddy #bizzibody #bizzyboddy #bizzybody #bizziboddyflush #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #contourcreambizziboddy #harumnita #gentelharumnita #jusharumnita #pucukharumnita #femininewashharumnita #harumnitafemininewash

  •  2  0  22 October, 2019
  • Siapa nak kurus,  nak dapat bentuk badan idaman mesti try BIZZI BODY dan BB CONTOUR CREAM,  kesan akan berganda ganda.

Siapa dah cuba Bizzi Body mesti tahu kesan nya. Bila dah qurus, sekarang nak buang part mengelebeh dan lembik tu kenalah guna BB contour cream 😉 🌸SLIMMING BIZZI BODY 🌸 ☑️ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
☑️Mengatasi masalah sembelit
☑️ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
☑️ Mencantikkan Kulit
☑️ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
☑️ Mengurangkan masalah obesiti
☑️ Memberikan tenaga 🌸 BIZZI BODY CONTOUR CREAM🌸

Membantu untuk mendapat badan idaman

Kegunaan
✔️Lengan
✔️Dagu
✔️Peha
✔️Perut
✔️Mana-mana bahagian yang ingin di kecilkan 🌸 SET COMBO 🌸 FREE COD POSTAGE

BIZZI BODY + BB CONTOUR CREAM
RM121.90

Berminat 👇👇👇 Boleh wasap atau pm
www.wasap.my/60199382549/bizzibodycreambb

#aslegacy  #asLegacybizziboddy #langsing
 #bizzibody #nakkurus #bizzibodysungaibuloh #bizziboddyfashasandha #bizzyboddycontourcream #bizzycheras#bizzibodyflush
  • Siapa nak kurus, nak dapat bentuk badan idaman mesti try BIZZI BODY dan BB CONTOUR CREAM, kesan akan berganda ganda.

    Siapa dah cuba Bizzi Body mesti tahu kesan nya. Bila dah qurus, sekarang nak buang part mengelebeh dan lembik tu kenalah guna BB contour cream 😉 🌸SLIMMING BIZZI BODY 🌸 ☑️ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    ☑️Mengatasi masalah sembelit
    ☑️ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    ☑️ Mencantikkan Kulit
    ☑️ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    ☑️ Mengurangkan masalah obesiti
    ☑️ Memberikan tenaga 🌸 BIZZI BODY CONTOUR CREAM🌸

    Membantu untuk mendapat badan idaman

    Kegunaan
    ✔️Lengan
    ✔️Dagu
    ✔️Peha
    ✔️Perut
    ✔️Mana-mana bahagian yang ingin di kecilkan 🌸 SET COMBO 🌸 FREE COD POSTAGE

    BIZZI BODY + BB CONTOUR CREAM
    RM121.90

    Berminat 👇👇👇 Boleh wasap atau pm
    www.wasap.my/60199382549/bizzibodycreambb

    #aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing
    #bizzibody #nakkurus #bizzibodysungaibuloh #bizziboddyfashasandha #bizzyboddycontourcream #bizzycheras #bizzibodyflush

  •  0  0  15 October, 2019
  • SET HARUMNITA KHUSUS UNTUK WANITA DI LUAR SANA!!!💖💖💖 FREE POSTAGE FREE COD FREE GIFT
.
Ramai yang suka nak cantik untuk suami ...🧕🏻 Cantik luar dan dalam depa kata🍁🍁🍁... Tapi apa kata kita tukar mindset hakak2 ye...
.
Sebelum untuk suami you have to LOVE YOURSELF💋💋💋...
.
Sbb apa bila kita cantik kerana org nnti cik suami tak puji dah SAKIT HATI KAN !!!
.
Lebih baik kita menghabiskan modal untuk cinta pada diri sendiri...💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
.
SET HARUMNITA DIDATANGKAN DENGAN
.
🌿GENTEL HARUMNITA 🌿JUS PUCUK HARUMNITA DALAM BENTUK SACHET CAIR BOLEH TERUS MINUM
🌿HARUMNITA FEMININE WASH
.
Ketiga-tiga produk ini sangat bagus 💖Anti penuaan
💖Melambatkan proses Manapous
💖Menyuburkan rahim
💖Memberikan tenaga
💖Menghilangkan bau badan dan miss v
💖Merawat keputihan;
💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus
💖Memantapkan payudara dan punggung
💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid
.
Jom dpt kan set #HARUMNITA!❤️
.
http://www.wasap.my/60199382549/setharumnita

#bizzibody #bizzibodyflush #bizziboddycontourcream #harumnita #bizziboddyfashasandha
#bizziboddyslimming #bizibodymalaysia #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted#bizzybodycheras
#produkbaru #datinshahidahdherbs #datoalifsyukri #datoaliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #malaysia #fashasandhaxbizziboddy #bizziboddy #nakkurus #badanringan #bizzybodykl #bizzybodycheras #bizziboddycontourcream #aslegacy #aslegacymakeupset
  • SET HARUMNITA KHUSUS UNTUK WANITA DI LUAR SANA!!!💖💖💖 FREE POSTAGE FREE COD FREE GIFT
    .
    Ramai yang suka nak cantik untuk suami ...🧕🏻 Cantik luar dan dalam depa kata🍁🍁🍁... Tapi apa kata kita tukar mindset hakak2 ye...
    .
    Sebelum untuk suami you have to LOVE YOURSELF💋💋💋...
    .
    Sbb apa bila kita cantik kerana org nnti cik suami tak puji dah SAKIT HATI KAN !!!
    .
    Lebih baik kita menghabiskan modal untuk cinta pada diri sendiri...💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
    .
    SET HARUMNITA DIDATANGKAN DENGAN
    .
    🌿GENTEL HARUMNITA 🌿JUS PUCUK HARUMNITA DALAM BENTUK SACHET CAIR BOLEH TERUS MINUM
    🌿HARUMNITA FEMININE WASH
    .
    Ketiga-tiga produk ini sangat bagus 💖Anti penuaan
    💖Melambatkan proses Manapous
    💖Menyuburkan rahim
    💖Memberikan tenaga
    💖Menghilangkan bau badan dan miss v
    💖Merawat keputihan;
    💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus
    💖Memantapkan payudara dan punggung
    💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid
    .
    Jom dpt kan set #HARUMNITA!❤️
    .
    http://www.wasap.my/60199382549/setharumnita

    #bizzibody #bizzibodyflush #bizziboddycontourcream #harumnita #bizziboddyfashasandha
    #bizziboddyslimming #bizibodymalaysia #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted#bizzybodycheras
    #produkbaru #datinshahidahdherbs #datoalifsyukri #datoaliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #malaysia #fashasandhaxbizziboddy #bizziboddy #nakkurus #badanringan #bizzybodykl #bizzybodycheras #bizziboddycontourcream #aslegacy #aslegacymakeupset

  •  4  0  8 October, 2019

Top #BizziBodyFlush Posts

  • Jangan lupa amalkan satu sache #bizziboddy keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris sebelum sahur..comfirm raya ni cantik langsing perut pun kempes..bukan saya je amalkan tapi suami saya pun gigih nak kempeskan perutnya dia turun dari 72 kgke 63kg. Dia amalkan malam sebelum tidur minum satu sache bizziflush bangun sahur tu lepas makan sahur comfirm ke bilik air .sebelum makan sahur minum satu sache bizziboddy..macam tak percaya dari size L sekarang size M ..perut dua pun dah kempes..mintak maaf dia taknak saya testimonikan ya..tapi percayalah ..kerana ianya..benar belaka 💕😍 #bizzibody #bizzibodyflush
  • Jangan lupa amalkan satu sache #bizziboddy keluaran @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris sebelum sahur..comfirm raya ni cantik langsing perut pun kempes..bukan saya je amalkan tapi suami saya pun gigih nak kempeskan perutnya dia turun dari 72 kgke 63kg. Dia amalkan malam sebelum tidur minum satu sache bizziflush bangun sahur tu lepas makan sahur comfirm ke bilik air .sebelum makan sahur minum satu sache bizziboddy..macam tak percaya dari size L sekarang size M ..perut dua pun dah kempes..mintak maaf dia taknak saya testimonikan ya..tapi percayalah ..kerana ianya..benar belaka 💕😍 #bizzibody #bizzibodyflush

  •  1,727  138  25 May, 2019
  • PRODUK PANAS!! ISTIMEWA UNTUK WANITA!
PRODUK YANG DINANTIKAN SUDAH TIBA 😉
NOW READY STOCK!

Memperkenalkan:
PUCUK HARUMNITA (Minuman Botani)

Kekalkan kesejahteraan rumah tangga anda dengan Pucuk Harumnita. Anda tak perlu bancuh, terus minum untuk dapat khasiatnya dengan pantas.

CARA PENGAMBILAN:
🔰 Ambil 1 @ 2 sachet sehari
(sebelum sarapan dan sebelum tidur)

KHASIAT PUCUK HARUMNITA:
✔ Meningkatkan tenaga & kecergasan
✔ Menguatkan sistem imunisasi
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengatasi keletihan & kelesuan
✔ Mengetatkan otot faraj (Miss V)
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengempiskan perut
✔ Menganjalkan payudara & punggung
✔ Merawat masalah keputihan & sengugut
✔ Meningkatkan keinginan seksual wanita
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantuan memperlahankan proses penuaan
✔ Membantu kawal paras kolesterol & gula dlm darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kedutan & garis halus
.
HARGA : HANYA RM69
(Tidak termasuk postage) 
Untuk pembelian produk Pucuk Harumnita ini anda boleh terus hubungi kami melalui whatsapp 0195606895 
#bizziboddy #bizzibody #bizzyboddy #bizzybody #bizziboddyflush #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #contourcreambizziboddy #harumnita #gentelharumnita #jusharumnita #pucukharumnita #femininewashharumnita #harumnitafemininewash #jamuharumnita #jamu #kurusselamat #kuruscepat #datoalifsyukri #datoaliffsyukri #datinshahida #aslegacy #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #jamshir #duromine #adipex #aslegacywangsamaju #bidara .
  • PRODUK PANAS!! ISTIMEWA UNTUK WANITA!
    PRODUK YANG DINANTIKAN SUDAH TIBA 😉
    NOW READY STOCK!

    Memperkenalkan:
    PUCUK HARUMNITA (Minuman Botani)

    Kekalkan kesejahteraan rumah tangga anda dengan Pucuk Harumnita. Anda tak perlu bancuh, terus minum untuk dapat khasiatnya dengan pantas.

    CARA PENGAMBILAN:
    🔰 Ambil 1 @ 2 sachet sehari
    (sebelum sarapan dan sebelum tidur)

    KHASIAT PUCUK HARUMNITA:
    ✔ Meningkatkan tenaga & kecergasan
    ✔ Menguatkan sistem imunisasi
    ✔ Meningkatkan metabolisma badan
    ✔ Mengatasi keletihan & kelesuan
    ✔ Mengetatkan otot faraj (Miss V)
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengempiskan perut
    ✔ Menganjalkan payudara & punggung
    ✔ Merawat masalah keputihan & sengugut
    ✔ Meningkatkan keinginan seksual wanita
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantuan memperlahankan proses penuaan
    ✔ Membantu kawal paras kolesterol & gula dlm darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kedutan & garis halus
    .
    HARGA : HANYA RM69
    (Tidak termasuk postage)
    Untuk pembelian produk Pucuk Harumnita ini anda boleh terus hubungi kami melalui whatsapp 0195606895
    #bizziboddy #bizzibody #bizzyboddy #bizzybody #bizziboddyflush #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #contourcreambizziboddy #harumnita #gentelharumnita #jusharumnita #pucukharumnita #femininewashharumnita #harumnitafemininewash #jamuharumnita #jamu #kurusselamat #kuruscepat #datoalifsyukri #datoaliffsyukri #datinshahida #aslegacy #aslegacyampang #aslegacysetiawangsa #jamshir #duromine #adipex #aslegacywangsamaju #bidara .

  •  7  3  4 July, 2019
  • .
Tudung Satin❤️💕AS LEGACY
.
✔️Kain bermutu tinggi
✔️Berkualiti hebat
✔️Lembut
✔️Licin
🔴Menarik
🔴Anggun
.
Hot item 🔥 🔥 🔥
2helai = RM 100 sahaja
.
.
Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
😘WASAPP dear.. 😘
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
.
♂️♀️✔️ jawapan sekarang ‼️
.
#alifsyukriterlajaklaris #aslegacy 
#bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian 
#jamshir #bidara #tudung #satin #raya
#bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita
  • .
    Tudung Satin❤️💕AS LEGACY
    .
    ✔️Kain bermutu tinggi
    ✔️Berkualiti hebat
    ✔️Lembut
    ✔️Licin
    🔴Menarik
    🔴Anggun
    .
    Hot item 🔥 🔥 🔥
    2helai = RM 100 sahaja
    .
    .
    Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
    😘WASAPP dear.. 😘
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    .
    ♂️♀️✔️ jawapan sekarang ‼️
    .
    #alifsyukriterlajaklaris #aslegacy
    #bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian
    #jamshir #bidara #tudung #satin #raya
    #bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita

  •  25  4  18 May, 2019
  • .
FARYNA 🇨🇭 FARYNA 🇨🇭 FARYNA
ASLEGACY pilihan anda mengubah bagi menambah pendapatan dan nilai hidup you
.
🇨🇭🇨🇭Alhamdulillah... SAYA tak menyesal. Malah berterima kasih pd @aliffsyukriterlajaklaris kerana memberi peluang🇨🇭🇨🇭
.
WHATSAPP bagi yang serius.. Bukan sekadar sembang lebih.. Saya akan bagi tunjuk ajar secukupnya.
🔴O18 2629 546🔴FARYNA🔴
🔴O18 2629 546🔴FARYNA🔴
🔴O18 2629 546🔴FARYNA🔴
.
♂️♀️✔️ jawapan sekarang.. Sbb nak berjaya KENA cepat.. Bkn tunggu dan tengok orang lain‼️
.
#alifsyukriterlajaklaris #aslegacy 
#bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian 
#jamshir #bidara #bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita #bodylotion #jamshirbidara
  • .
    FARYNA 🇨🇭 FARYNA 🇨🇭 FARYNA
    ASLEGACY pilihan anda mengubah bagi menambah pendapatan dan nilai hidup you
    .
    🇨🇭🇨🇭Alhamdulillah... SAYA tak menyesal. Malah berterima kasih pd @aliffsyukriterlajaklaris kerana memberi peluang🇨🇭🇨🇭
    .
    WHATSAPP bagi yang serius.. Bukan sekadar sembang lebih.. Saya akan bagi tunjuk ajar secukupnya.
    🔴O18 2629 546🔴FARYNA🔴
    🔴O18 2629 546🔴FARYNA🔴
    🔴O18 2629 546🔴FARYNA🔴
    .
    ♂️♀️✔️ jawapan sekarang.. Sbb nak berjaya KENA cepat.. Bkn tunggu dan tengok orang lain‼️
    .
    #alifsyukriterlajaklaris #aslegacy
    #bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian
    #jamshir #bidara #bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita #bodylotion #jamshirbidara

  •  23  2  11 April, 2019
  • .
🇨🇭FARYNA🇨🇭FARYNA🇨🇭FARYNA🇨🇭
.
Nak.. Nak.. terus whatsapp saya je👌🏼✔️✔️
Bagi yg serius nak only✔️✔️
.
♂️♀️✔️jawapan sekarang ‼️
.
Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
😘WASAPP dear.. 😘
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
.
♂️♀️✔️ jawapan sekarang ‼️
.
#alifsyukriterlajaklaris #aslegacy 
#bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian 
#jamshir #bidara #tudung #satin #raya
#bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita
  • .
    🇨🇭FARYNA🇨🇭FARYNA🇨🇭FARYNA🇨🇭
    .
    Nak.. Nak.. terus whatsapp saya je👌🏼✔️✔️
    Bagi yg serius nak only✔️✔️
    .
    ♂️♀️✔️jawapan sekarang ‼️
    .
    Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
    😘WASAPP dear.. 😘
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    .
    ♂️♀️✔️ jawapan sekarang ‼️
    .
    #alifsyukriterlajaklaris #aslegacy
    #bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian
    #jamshir #bidara #tudung #satin #raya
    #bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita

  •  13  4  26 May, 2019
  • .
Esok..? Sakit mungkin bertambah‼️
.
Balm Bidara Baroqah membantu banyak masalah.
.
Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.
.
🔴Bukan Auta TAPI Fakta ‼️
Penyakit Paling Popular.. 😱😬
1. kerap sakit kepala
2. leher lengguh
3. kerap mengantuk
4. kembung perut terutama bayi
5. sakit pinggang
6. lesu dan loya tekak
.
Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas . 
Dapatkan segera sementara masih ada stock . Hanga RM39.90 sahaja !
.
♀️✔️✔️Hilang kan sekarang sakit tu‼️
.
Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
😘WASAPP dear.. 😘
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
.
Esok..? Sakit mungkin bertambah‼️
.
#alifsyukriterlajaklaris #aslegacy 
#bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian 
#jamshir #bidara 
#bizzibody #bizzibodyflush
  • .
    Esok..? Sakit mungkin bertambah‼️
    .
    Balm Bidara Baroqah membantu banyak masalah.
    .
    Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.
    .
    🔴Bukan Auta TAPI Fakta ‼️
    Penyakit Paling Popular.. 😱😬
    1. kerap sakit kepala
    2. leher lengguh
    3. kerap mengantuk
    4. kembung perut terutama bayi
    5. sakit pinggang
    6. lesu dan loya tekak
    .
    Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas .
    Dapatkan segera sementara masih ada stock . Hanga RM39.90 sahaja !
    .
    ♀️✔️✔️Hilang kan sekarang sakit tu‼️
    .
    Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
    😘WASAPP dear.. 😘
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    .
    Esok..? Sakit mungkin bertambah‼️
    .
    #alifsyukriterlajaklaris #aslegacy
    #bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian
    #jamshir #bidara
    #bizzibody #bizzibodyflush

  •  22  2  9 May, 2019
  • .
Tudung Satin❤️💕AS LEGACY
.
✔️Kain bermutu tinggi
✔️Berkualiti hebat
✔️Lembut
✔️Licin
🔴Menarik
🔴Anggun
.
Hot item 🔥 🔥 🔥
2helai = RM 100 sahaja
.
.
Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
😘WASAPP dear.. 😘
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
.
♂️♀️✔️ jawapan sekarang ‼️
.
#alifsyukriterlajaklaris #aslegacy 
#bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian 
#jamshir #bidara #tudung #satin #raya
#bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita
  • .
    Tudung Satin❤️💕AS LEGACY
    .
    ✔️Kain bermutu tinggi
    ✔️Berkualiti hebat
    ✔️Lembut
    ✔️Licin
    🔴Menarik
    🔴Anggun
    .
    Hot item 🔥 🔥 🔥
    2helai = RM 100 sahaja
    .
    .
    Cari 🇨🇭FARYNA🇨🇭 segera.
    😘WASAPP dear.. 😘
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    .
    ♂️♀️✔️ jawapan sekarang ‼️
    .
    #alifsyukriterlajaklaris #aslegacy
    #bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #produkkecantikan #kesihatan #wanita #malaysian
    #jamshir #bidara #tudung #satin #raya
    #bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita

  •  21  3  18 May, 2019
  • .
Eeeiii... 😬Berdaki daki.. ada Bau badan pon kepammm.. 😫.. rugi betul muka je cantik atau ensem tapi ada bau arghh😣😣😣😣🤮..
.
outing, shopping, dating or meeting.... 🤔 Asyik kne pandangan kutukan je...benci kulit kusam... Aku benci cmni. .
Fakta ‼️
1. Anda pernah atau sedang mengalami keadaan ni...
2.Terpaksa tanggung beban emosiiii..
3. Susah dapat calon teman hidup....
4.  Kulit cantik pon bleh.. Cantik tanpa daki .
Asyik fikir je pening sbb masalah tu lagi..
Aku nak kulit cantik sihat laaa tanpa daki degil.... . ♂️♀️✔️JAMSHIR Trend sekarang‼️
.
Cari #FARYNAN9 segera.
😘WASAPP Je..😘
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
💋018 2629 546💋
.
#alifsyukriterlajaklaris #aslegacy 
#bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #farynaN9 #wanita #malaysian 
#jamshir #bidara 
#bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita
  • .
    Eeeiii... 😬Berdaki daki.. ada Bau badan pon kepammm.. 😫.. rugi betul muka je cantik atau ensem tapi ada bau arghh😣😣😣😣🤮..
    .
    outing, shopping, dating or meeting.... 🤔 Asyik kne pandangan kutukan je...benci kulit kusam... Aku benci cmni. .
    Fakta ‼️
    1. Anda pernah atau sedang mengalami keadaan ni...
    2.Terpaksa tanggung beban emosiiii..
    3. Susah dapat calon teman hidup....
    4.  Kulit cantik pon bleh.. Cantik tanpa daki .
    Asyik fikir je pening sbb masalah tu lagi..
    Aku nak kulit cantik sihat laaa tanpa daki degil.... . ♂️♀️✔️JAMSHIR Trend sekarang‼️
    .
    Cari #FARYNAN9 segera.
    😘WASAPP Je..😘
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    💋018 2629 546💋
    .
    #alifsyukriterlajaklaris #aslegacy
    #bangi #cheras #kajang #malaysia #selangor #negerisembilan #nilai #seremban #kualalumpur #farynaN9 #wanita #malaysian
    #jamshir #bidara
    #bizzibody #bizzibodyflush #bizzibodycontourcream #harumnita #feminimwash #pucukharumnita

  •  4  1  25 June, 2019