#BizziBoddyShahAlam Instagram Photos & Videos

BizziBoddyShahAlam - 612 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
3.9
average likes

Latest #BizziBoddyShahAlam Posts

  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  3  0  18 July, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  5  0  30 May, 2020
  • Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body : 📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya .
.
#aslegacyjohorbahru #bizibodyterlajaklaris #bizibodyjohor #johor #kgmelayujb #codjohorbahru #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyjohor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body : 📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya .
    .
    #aslegacyjohorbahru #bizibodyterlajaklaris #bizibodyjohor #johor #kgmelayujb #codjohorbahru #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyjohor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  2  0  21 May, 2020
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
.
🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
.
🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
.
🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
.
🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
.
🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
.
🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna :
✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
#bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
#bizziboddycontourcream💐
#bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
#bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
    .
    🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    .
    🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    .
    🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    .
    🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    .
    🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    .
    🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna :
    ✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
    ✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
    ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    👉HARGA : RM40
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
    #bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
    #bizziboddycontourcream💐
    #bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
    #bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  2  0  29 January, 2020
  • 💐BZ LEMON TEA💐

Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
.
Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat! 
New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

Kelebihan BZ Lemon Tea :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

Cara pengambilan:
✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BZ LEMON TEA💐

    Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
    .
    Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat!
    New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

    Kelebihan BZ Lemon Tea :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol
    🌹 Mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

    Cara pengambilan:
    ✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
    ✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
    ✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
    ✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  1  0  27 January, 2020
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
.
Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
.
Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

Kelebihan Bizzi Body :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

Cara Makan / Pengambilan :
✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
✔️1 botol ada 15 sachet
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
    .
    Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
    .
    Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

    Kelebihan Bizzi Body :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    .
    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

    Cara Makan / Pengambilan :
    ✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
    ✔️1 botol ada 15 sachet
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  2  2  27 January, 2020
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur

  •  1  0  27 January, 2020
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
.
🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
.
🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
.
🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
.
🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
.
🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
.
🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna :
✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
#bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
#bizziboddycontourcream💐
#bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
#bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
    .
    🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    .
    🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    .
    🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    .
    🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    .
    🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    .
    🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna :
    ✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
    ✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
    ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    👉HARGA : RM40
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
    #bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
    #bizziboddycontourcream💐
    #bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
    #bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  1  0  13 January, 2020
  • 💐BZ LEMON TEA💐

Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
.
Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat! 
New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

Kelebihan BZ Lemon Tea :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

Cara pengambilan:
✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BZ LEMON TEA💐

    Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
    .
    Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat!
    New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

    Kelebihan BZ Lemon Tea :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol
    🌹 Mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

    Cara pengambilan:
    ✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
    ✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
    ✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
    ✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  5  0  13 January, 2020
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
.
Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
.
Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

Kelebihan Bizzi Body :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

Cara Makan / Pengambilan :
✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
✔️1 botol ada 15 sachet
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
    .
    Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
    .
    Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

    Kelebihan Bizzi Body :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    .
    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

    Cara Makan / Pengambilan :
    ✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
    ✔️1 botol ada 15 sachet
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  4  0  13 January, 2020
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur

  •  5  0  13 January, 2020
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
.
🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
.
🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
.
🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
.
🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
.
🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
.
🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna :
✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
#bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
#bizziboddycontourcream💐
#bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
#bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
    .
    🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    .
    🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    .
    🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    .
    🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    .
    🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    .
    🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna :
    ✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
    ✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
    ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    👉HARGA : RM40
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
    #bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
    #bizziboddycontourcream💐
    #bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
    #bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  4  0  12 December, 2019
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
👉HARGA :RM75.00
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲http://www.wasap.my/601139527506
#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    👉HARGA :RM75.00
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲http://www.wasap.my/601139527506
    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia

  •  2  0  6 December, 2019
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
.
🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
.
🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
.
🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
.
🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
.
🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
.
🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna :
✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
👉HARGA : RM40
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
#bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
#bizziboddycontourcream💐
#bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
#bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL (60ML)💐
    .
    🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    .
    🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    .
    🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    .
    🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    .
    🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    .
    🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna :
    ✔️Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
    ✔️Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
    ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    👉HARGA : RM40
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddycountour #bizziboddycontourcreamaslegacy🇲🇾 #bizziboddycontourcreamkedah
    #bizziboddycontoucream #bizziboddycontourcreamalorsetar
    #bizziboddycontourcream💐
    #bizziboddycontourcreammurah #bizziboddycontourcreamaslegacy
    #bizziboddycontourcreammalaysia #bizziboddyslimming #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  1  0  4 December, 2019
  • 💐BZ LEMON TEA💐

Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
.
Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat! 
New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

Kelebihan BZ Lemon Tea :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

Cara pengambilan:
✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BZ LEMON TEA💐

    Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
    .
    Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat!
    New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

    Kelebihan BZ Lemon Tea :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol
    🌹 Mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

    Cara pengambilan:
    ✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
    ✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
    ✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
    ✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  2  0  4 December, 2019
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
.
Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
.
Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

Kelebihan Bizzi Body :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

Cara Makan / Pengambilan :
✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
✔️1 botol ada 15 sachet
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
    .
    Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
    .
    Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

    Kelebihan Bizzi Body :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    .
    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

    Cara Makan / Pengambilan :
    ✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
    ✔️1 botol ada 15 sachet
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  1  0  4 December, 2019
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur

  •  1  0  4 December, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  0  1  15 November, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  0  2  15 November, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  1  0  15 November, 2019
  • 💐BZ LEMON TEA💐

Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
.
Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat! 
New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

Kelebihan BZ Lemon Tea :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

Cara pengambilan:
✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BZ LEMON TEA💐

    Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
    .
    Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat!
    New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

    Kelebihan BZ Lemon Tea :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol
    🌹 Mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

    Cara pengambilan:
    ✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
    ✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
    ✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
    ✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  5  0  29 October, 2019
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
.
Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
.
Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

Kelebihan Bizzi Body :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

Cara Makan / Pengambilan :
✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
✔️1 botol ada 15 sachet
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BIZZI BODY (NEW PACKING)💐
    .
    Bizzi Boddy sedap, buat perut sentiasa rasa kenyang. Siapa sebelum ini nak kurus dah try macam2 produk tapi tak menjadi, apa lagi... JOOM la try BIZZI BODDY. Gerenti korang takkan menyesal. Dah rasa keberkesanannya, dah serasi dengan badan, terus konsisten yea. Result kebaboom menanti anda. Selim melim macam kerengga😍
    .
    Kalau nak kesan 10kali ganda gunakan sekali Bizzi Boddy Contour Cream. Sapu2 je bahagian yang berlemak dan lembik kesanya dalam masa 3hari dah fit dan slim.

    Kelebihan Bizzi Body :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    .
    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.

    Cara Makan / Pengambilan :
    ✔️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam, 150 ml pada waktu pagi
    ✔️1 botol ada 15 sachet
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodyjohor #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyjohorbahru #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  4  0  29 October, 2019
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur

  •  4  0  29 October, 2019
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
👉HARGA :RM75.00
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲http://www.wasap.my/60199382549/Bf

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    👉HARGA :RM75.00
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲http://www.wasap.my/60199382549/Bf

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia

  •  1  0  27 October, 2019
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
👉HARGA :RM75.00
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲http://www.wasap.my/60199382549/Bf
#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    👉HARGA :RM75.00
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲http://www.wasap.my/60199382549/Bf
    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia

  •  3  0  23 October, 2019

Top #BizziBoddyShahAlam Posts

  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  5  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu🌸
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena 📲+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • JOM KURUS & SIHAT DENGAN BIZZI BODDY & BB CONTOUR CREAM. GABUNGAN SET KURUS TERRRLAJAKK LARISSS ‼‼ Jangan tunggu & lihat lagi uolss... Orang lain da berkilo2 hilang lemak.. uolss masih berfikir lagi... FAST ACTION FAST RESULT‼

BIZZI BODDY & BB CONTOUR CREAM penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. Sesuai untuk mereka yang tiada masa nak berdiet dan bersenam... READY STOK ‼

JOM KURUS SBLM RAYA UOLSS 💗

wassap (YANA)

www.wasap.my/60183513920

#BizziBoddyklangselangor
#BizziBoddyShahAlam
  • JOM KURUS & SIHAT DENGAN BIZZI BODDY & BB CONTOUR CREAM. GABUNGAN SET KURUS TERRRLAJAKK LARISSS ‼‼ Jangan tunggu & lihat lagi uolss... Orang lain da berkilo2 hilang lemak.. uolss masih berfikir lagi... FAST ACTION FAST RESULT‼

    BIZZI BODDY & BB CONTOUR CREAM penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. Sesuai untuk mereka yang tiada masa nak berdiet dan bersenam... READY STOK ‼

    JOM KURUS SBLM RAYA UOLSS 💗

    wassap (YANA)

    www.wasap.my/60183513920

    #BizziBoddyklangselangor
    #BizziBoddyShahAlam

  •  23  1  17 April, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  0  1  15 November, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  6  1  30 March, 2019
  • 📌HARGA : RM 42 📌
.
.
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML
.
👉Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
👉Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
👉Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
👉Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
👉Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
👉Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
✔️ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi.
✔️ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering.
✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

SAPU NIPIS SAHAJA.
.
.
Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar  #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy #bizzibodyshahalam #bizziboddyshahalam #dherbsshahalam #coduitmshahalam #ubatkurusshahalam #losyenmustajabshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #aslegacyshahalam
  • 📌HARGA : RM 42 📌
    .
    .
    BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML
    .
    👉Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    👉Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.
    👉Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    👉Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    👉Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    👉Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    ✔️ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi.
    ✔️ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering.
    ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

    SAPU NIPIS SAHAJA.
    .
    .
    Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩
    .
    .
    #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy #bizzibodyshahalam #bizziboddyshahalam #dherbsshahalam #coduitmshahalam #ubatkurusshahalam #losyenmustajabshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #aslegacyshahalam

  •  7  1  7 April, 2019
  • 📌HARGA : RM 79.90
.
.
Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
Kelebihan Bizzi Body :
📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌mengatasi masalah sembelit
📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌Memberikan tenaga
.
.
✈️Cara Makan / Pengambilan :
✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
_____________________
👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
👉Green Tea Powder
👉Non Dairy Creamer
👉Wheat Germ
👉Hoodis Gordonii Extract
👉Garcinia
👉Cambogia Extract
👉White Kidney
👉Bean Extract
👉Green Coffee Extract
👉Tea Extract
👉Fiber Gum and Fructose
_____________________
.
.
📣Kesan :
✏️Akan Membuang air Besar
✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
✏️ Anda akan kurang selera makan
.
.
📮Bentuk Sachets
✏️ ada 15 Sachets
✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos 
Sangat di galakan Untuk mengambilnya
.
.
.
#aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy
  • 📌HARGA : RM 79.90
    .
    .
    Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri
    Kelebihan Bizzi Body :
    📌Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌mengatasi masalah sembelit
    📌menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga
    .
    .
    ✈️Cara Makan / Pengambilan :
    ✈️Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    _____________________
    👉Bizzi Body ( Bahan² ) :
    👉Green Tea Powder
    👉Non Dairy Creamer
    👉Wheat Germ
    👉Hoodis Gordonii Extract
    👉Garcinia
    👉Cambogia Extract
    👉White Kidney
    👉Bean Extract
    👉Green Coffee Extract
    👉Tea Extract
    👉Fiber Gum and Fructose
    _____________________
    .
    .
    📣Kesan :
    ✏️Akan Membuang air Besar
    ✏️melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    ✏️ Anda akan kurang selera makan
    .
    .
    📮Bentuk Sachets
    ✏️ ada 15 Sachets
    ✏️Penggunaan Mampu tahan sehingga Dua Minggu 📬 Bagi sesiapa Ada masalah Cyst , Pcos
    Sangat di galakan Untuk mengambilnya
    .
    .
    .
    #aslegacyshahalam #bizibodyterlajaklaris #bizibodyshahalam #shahalam #codseksyen7 #codshahalam #dherbsshahalam #bizibody #bizziboddy #bizzibodyshahalam #ubatkurusselamat #ubatkurusshahalam #supplimentkurus #kurussebelumraya #plussize #bajuplussize #kurustanpaberlapar #kurusshahalam #aslegacyselangor #bizziboddyshahalam #bizziboddy

  •  0  2  15 November, 2019