#BizziBoddyCyberjaya Instagram Photos & Videos

BizziBoddyCyberjaya - 151 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
4.4
average likes

Latest #BizziBoddyCyberjaya Posts

  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  5  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  5  0  30 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  3  0  6 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  5  0  6 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  3  0  6 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  6  0  6 May, 2020
  • Alahai susah nye nak kawal makan ๐Ÿ˜‚...
Nak tau... Nak tau bukan korang je. Lin pun same ๐Ÿ˜น
.
Alhamdulillah rangkaian set Bizzi dah banyak membantu mereka di luar sana... .
Nak kawal selera makan dengan makanan yang kaya dengan serat dengan rasa 
chocolate yang mewah Bizzi Breakfirst jadi pilihan ๐Ÿ˜‰
.
.
Walau nama nye bizzi breakfirst... Ia nya bukan untuk breakfast je, sesuai juga masa lunch or dinner... yang penting ia nya dapat memberi nutrisi dan serat yang tinggi untuk menggantikan heavymeal anda.
.
Set ni di lengkapkan dengan Contour cream atau krim panas yang membantu mengurangkan inch lost yang sangat berkesan untuk memberi kesan penurunan berat badan yang 3 kali ganda bila digandingkan dengan produk Bizzi yang lain
.
. 
#teammrmohd #teamsislin #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddydengkil #bizziboddybangi #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #bizzibreakfirst #bizziflush #contourcream #aslegacyputrajayacodfree #aslegacybangi #aslegacycyberjaya #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyupm #aslegacyserdang #aslegacyuniten
  • Alahai susah nye nak kawal makan ๐Ÿ˜‚...
    Nak tau... Nak tau bukan korang je. Lin pun same ๐Ÿ˜น
    .
    Alhamdulillah rangkaian set Bizzi dah banyak membantu mereka di luar sana... .
    Nak kawal selera makan dengan makanan yang kaya dengan serat dengan rasa
    chocolate yang mewah Bizzi Breakfirst jadi pilihan ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    Walau nama nye bizzi breakfirst... Ia nya bukan untuk breakfast je, sesuai juga masa lunch or dinner... yang penting ia nya dapat memberi nutrisi dan serat yang tinggi untuk menggantikan heavymeal anda.
    .
    Set ni di lengkapkan dengan Contour cream atau krim panas yang membantu mengurangkan inch lost yang sangat berkesan untuk memberi kesan penurunan berat badan yang 3 kali ganda bila digandingkan dengan produk Bizzi yang lain
    .
    .
    #teammrmohd #teamsislin #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddydengkil #bizziboddybangi #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #bizzibreakfirst #bizziflush #contourcream #aslegacyputrajayacodfree #aslegacybangi #aslegacycyberjaya #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyupm #aslegacyserdang #aslegacyuniten

  •  15  0  18 November, 2019
  • BADAN SIHAT WALAUPUN ADA KENCING MANIS. .
Percaya Tak, kami boleh bantu dapatkan badan idaman anda walaupun anda mempunyai kencing manis? .
Kandungan green tea boleh membantu mengurangkan kencing manis anda. .
Dapatkan bizzibody @as.legacymalaysia dari kami.โ˜บ๏ธ
.
Harga : RM79.90
www.wasap.my/60176781506/bzbodyplis
  • BADAN SIHAT WALAUPUN ADA KENCING MANIS. .
    Percaya Tak, kami boleh bantu dapatkan badan idaman anda walaupun anda mempunyai kencing manis? .
    Kandungan green tea boleh membantu mengurangkan kencing manis anda. .
    Dapatkan bizzibody @as.legacymalaysia dari kami.โ˜บ๏ธ
    .
    Harga : RM79.90
    www.wasap.my/60176781506/bzbodyplis

  •  4  1  14 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  6  2  3 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  3  1  3 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  3 November, 2019
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
Jangan lupa pula makan sarapan !
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
.
Jom dapatkan segera dengan Teena.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? .
    Meh saya kongsi apa rahsianya! .
    .
    Mula2 ambik satu sachet sehari sebelum sarapan, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya.
    Jangan lupa pula makan sarapan !
    .
    Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream. Mana lemak-lemak gelebeh tu, boleh re-shaping jadi cantik dan pasni lehlah bergaya dengan macam-macam fesyen ๐Ÿ˜Š .
    .
    Jom dapatkan segera dengan Teena.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  3 November, 2019
  • KALAU HARAPAN JE SAMPAI BILA PUN OBES TANPA TINDAKAN!
.
Mesti bertindak daripada scroll testimoni, dan mengharap dan menunda esok kepada lusa kepada minggu depan, bulan depan dan tahun depan.
.
Obes boleh mendatangkan pelbagai penyakit.
.
Bukan suruh kurus macam model yang melidi! Pasang niat kalau 90kg nak turun 5kg dulu dan sebagainya
.

WHATSAPP TEENA DAN BERTINDAK HARI NI!!!
.
Macam tu lah kalau ambil set Bizzi Boddy Advance ni, secara konsisten boleh berjaya dapatkan berat impian.
.
Kita punya cita-cita nak kurus, kita aim tinggi tapi kadang-kadang mungkin terlepas dan terbabas kalau diet sendirian tanpa bantuan seperti kita lepas terus layang-layang akan hilang kan?
.
Jadi Bizzi Boddy ni adalah pemangkin dan bantuan untuk teruskan istiqamah proses turunkan berat badan. Bila proses kita nak kurus kita TIDAK AKAN terbabas terlebih makan sebab akan rasa KENYANG dan takkan terbabas. Kalau lupa exercise kulit menggelember, sapu je Bizzi Boddy Contour Cream.
.
Tolong jangan hanya berharap tapi bertindak, whatsapp Teena dan borak-borak tentang cita-cita kurus nanti Teena bgtau apa yang sesuai dan set mana yang best mengikut keperluan dan bajet๐Ÿ’–
.
Set Advance Bizzi Boddy:
๐Ÿ”ธBizzi Boddy Slimming Drink Kawal nafsu makan dan bakar lemak tepu
๐Ÿ”ธBizzi Flush untuk detoks dan kecantikkan
๐Ÿ”ธBizzi Boddy Contour Cream untuk mengecilkan bahagian tertentu dan menegangkan kulit menggelember.
.
๐Ÿ›’๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • KALAU HARAPAN JE SAMPAI BILA PUN OBES TANPA TINDAKAN!
    .
    Mesti bertindak daripada scroll testimoni, dan mengharap dan menunda esok kepada lusa kepada minggu depan, bulan depan dan tahun depan.
    .
    Obes boleh mendatangkan pelbagai penyakit.
    .
    Bukan suruh kurus macam model yang melidi! Pasang niat kalau 90kg nak turun 5kg dulu dan sebagainya
    .

    WHATSAPP TEENA DAN BERTINDAK HARI NI!!!
    .
    Macam tu lah kalau ambil set Bizzi Boddy Advance ni, secara konsisten boleh berjaya dapatkan berat impian.
    .
    Kita punya cita-cita nak kurus, kita aim tinggi tapi kadang-kadang mungkin terlepas dan terbabas kalau diet sendirian tanpa bantuan seperti kita lepas terus layang-layang akan hilang kan?
    .
    Jadi Bizzi Boddy ni adalah pemangkin dan bantuan untuk teruskan istiqamah proses turunkan berat badan. Bila proses kita nak kurus kita TIDAK AKAN terbabas terlebih makan sebab akan rasa KENYANG dan takkan terbabas. Kalau lupa exercise kulit menggelember, sapu je Bizzi Boddy Contour Cream.
    .
    Tolong jangan hanya berharap tapi bertindak, whatsapp Teena dan borak-borak tentang cita-cita kurus nanti Teena bgtau apa yang sesuai dan set mana yang best mengikut keperluan dan bajet๐Ÿ’–
    .
    Set Advance Bizzi Boddy:
    ๐Ÿ”ธBizzi Boddy Slimming Drink Kawal nafsu makan dan bakar lemak tepu
    ๐Ÿ”ธBizzi Flush untuk detoks dan kecantikkan
    ๐Ÿ”ธBizzi Boddy Contour Cream untuk mengecilkan bahagian tertentu dan menegangkan kulit menggelember.
    .
    ๐Ÿ›’๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  3  1  31 October, 2019
  • KALAU HARAPAN JE SAMPAI BILA PUN OBES TANPA TINDAKAN!
.
Mesti bertindak daripada scroll testimoni, dan mengharap dan menunda esok kepada lusa kepada minggu depan, bulan depan dan tahun depan.
.
Obes boleh mendatangkan pelbagai penyakit.
.
Bukan suruh kurus macam model yang melidi! Pasang niat kalau 90kg nak turun 5kg dulu dan sebagainya
.

WHATSAPP TEENA DAN BERTINDAK HARI NI!!!
.
Macam tu lah kalau ambil set Bizzi Boddy Advance ni, secara konsisten boleh berjaya dapatkan berat impian.
.
Kita punya cita-cita nak kurus, kita aim tinggi tapi kadang-kadang mungkin terlepas dan terbabas kalau diet sendirian tanpa bantuan seperti kita lepas terus layang-layang akan hilang kan?
.
Jadi Bizzi Boddy ni adalah pemangkin dan bantuan untuk teruskan istiqamah proses turunkan berat badan. Bila proses kita nak kurus kita TIDAK AKAN terbabas terlebih makan sebab akan rasa KENYANG dan takkan terbabas. Kalau lupa exercise kulit menggelember, sapu je Bizzi Boddy Contour Cream.
.
Tolong jangan hanya berharap tapi bertindak, whatsapp Teena dan borak-borak tentang cita-cita kurus nanti Teena bgtau apa yang sesuai dan set mana yang best mengikut keperluan dan bajet๐Ÿ’–
.
Set Advance Bizzi Boddy:
๐Ÿ”ธBizzi Boddy Slimming Drink Kawal nafsu makan dan bakar lemak tepu
๐Ÿ”ธBizzi Flush untuk detoks dan kecantikkan
๐Ÿ”ธBizzi Boddy Contour Cream untuk mengecilkan bahagian tertentu dan menegangkan kulit menggelember.
.
๐Ÿ›’๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • KALAU HARAPAN JE SAMPAI BILA PUN OBES TANPA TINDAKAN!
    .
    Mesti bertindak daripada scroll testimoni, dan mengharap dan menunda esok kepada lusa kepada minggu depan, bulan depan dan tahun depan.
    .
    Obes boleh mendatangkan pelbagai penyakit.
    .
    Bukan suruh kurus macam model yang melidi! Pasang niat kalau 90kg nak turun 5kg dulu dan sebagainya
    .

    WHATSAPP TEENA DAN BERTINDAK HARI NI!!!
    .
    Macam tu lah kalau ambil set Bizzi Boddy Advance ni, secara konsisten boleh berjaya dapatkan berat impian.
    .
    Kita punya cita-cita nak kurus, kita aim tinggi tapi kadang-kadang mungkin terlepas dan terbabas kalau diet sendirian tanpa bantuan seperti kita lepas terus layang-layang akan hilang kan?
    .
    Jadi Bizzi Boddy ni adalah pemangkin dan bantuan untuk teruskan istiqamah proses turunkan berat badan. Bila proses kita nak kurus kita TIDAK AKAN terbabas terlebih makan sebab akan rasa KENYANG dan takkan terbabas. Kalau lupa exercise kulit menggelember, sapu je Bizzi Boddy Contour Cream.
    .
    Tolong jangan hanya berharap tapi bertindak, whatsapp Teena dan borak-borak tentang cita-cita kurus nanti Teena bgtau apa yang sesuai dan set mana yang best mengikut keperluan dan bajet๐Ÿ’–
    .
    Set Advance Bizzi Boddy:
    ๐Ÿ”ธBizzi Boddy Slimming Drink Kawal nafsu makan dan bakar lemak tepu
    ๐Ÿ”ธBizzi Flush untuk detoks dan kecantikkan
    ๐Ÿ”ธBizzi Boddy Contour Cream untuk mengecilkan bahagian tertentu dan menegangkan kulit menggelember.
    .
    ๐Ÿ›’๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  4  1  31 October, 2019
  • KALAU HARAPAN JE SAMPAI BILA PUN OBES TANPA TINDAKAN!
.
Mesti bertindak daripada scroll testimoni, dan mengharap dan menunda esok kepada lusa kepada minggu depan, bulan depan dan tahun depan.
.
Obes boleh mendatangkan pelbagai penyakit.
.
Bukan suruh kurus macam model yang melidi! Pasang niat kalau 90kg nak turun 5kg dulu dan sebagainya
.

WHATSAPP TEENA DAN BERTINDAK HARI NI!!!
.
Macam tu lah kalau ambil set Bizzi Boddy Advance ni, secara konsisten boleh berjaya dapatkan berat impian.
.
Kita punya cita-cita nak kurus, kita aim tinggi tapi kadang-kadang mungkin terlepas dan terbabas kalau diet sendirian tanpa bantuan seperti kita lepas terus layang-layang akan hilang kan?
.
Jadi Bizzi Boddy ni adalah pemangkin dan bantuan untuk teruskan istiqamah proses turunkan berat badan. Bila proses kita nak kurus kita TIDAK AKAN terbabas terlebih makan sebab akan rasa KENYANG dan takkan terbabas. Kalau lupa exercise kulit menggelember, sapu je Bizzi Boddy Contour Cream.
.
Tolong jangan hanya berharap tapi bertindak, whatsapp Teena dan borak-borak tentang cita-cita kurus nanti Teena bgtau apa yang sesuai dan set mana yang best mengikut keperluan dan bajet๐Ÿ’–
.
Set Advance Bizzi Boddy:
๐Ÿ”ธBizzi Boddy Slimming Drink Kawal nafsu makan dan bakar lemak tepu
๐Ÿ”ธBizzi Flush untuk detoks dan kecantikkan
๐Ÿ”ธBizzi Boddy Contour Cream untuk mengecilkan bahagian tertentu dan menegangkan kulit menggelember.
.
๐Ÿ›’๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • KALAU HARAPAN JE SAMPAI BILA PUN OBES TANPA TINDAKAN!
    .
    Mesti bertindak daripada scroll testimoni, dan mengharap dan menunda esok kepada lusa kepada minggu depan, bulan depan dan tahun depan.
    .
    Obes boleh mendatangkan pelbagai penyakit.
    .
    Bukan suruh kurus macam model yang melidi! Pasang niat kalau 90kg nak turun 5kg dulu dan sebagainya
    .

    WHATSAPP TEENA DAN BERTINDAK HARI NI!!!
    .
    Macam tu lah kalau ambil set Bizzi Boddy Advance ni, secara konsisten boleh berjaya dapatkan berat impian.
    .
    Kita punya cita-cita nak kurus, kita aim tinggi tapi kadang-kadang mungkin terlepas dan terbabas kalau diet sendirian tanpa bantuan seperti kita lepas terus layang-layang akan hilang kan?
    .
    Jadi Bizzi Boddy ni adalah pemangkin dan bantuan untuk teruskan istiqamah proses turunkan berat badan. Bila proses kita nak kurus kita TIDAK AKAN terbabas terlebih makan sebab akan rasa KENYANG dan takkan terbabas. Kalau lupa exercise kulit menggelember, sapu je Bizzi Boddy Contour Cream.
    .
    Tolong jangan hanya berharap tapi bertindak, whatsapp Teena dan borak-borak tentang cita-cita kurus nanti Teena bgtau apa yang sesuai dan set mana yang best mengikut keperluan dan bajet๐Ÿ’–
    .
    Set Advance Bizzi Boddy:
    ๐Ÿ”ธBizzi Boddy Slimming Drink Kawal nafsu makan dan bakar lemak tepu
    ๐Ÿ”ธBizzi Flush untuk detoks dan kecantikkan
    ๐Ÿ”ธBizzi Boddy Contour Cream untuk mengecilkan bahagian tertentu dan menegangkan kulit menggelember.
    .
    ๐Ÿ›’๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  31 October, 2019
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
.
Q&A Series
.
Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
.
Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
.
Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
.
Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak psgikan metabolic raye anda bagus, anda boleh mengamalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
.
Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
    .
    Q&A Series
    .
    Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
    .
    Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
    .
    Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
    .
    Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak psgikan metabolic raye anda bagus, anda boleh mengamalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
    .
    Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  3  1  23 October, 2019
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
.
Q&A Series
.
Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
.
Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
.
Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
.
Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak meningkatkan metabolic rate anda, cuba amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
.
Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • HANYA PERLU BERSENAM UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN!!
    .
    Q&A Series
    .
    Siapa kata? Adeh.. Ni mitos la sayang!
    .
    Senaman adalah bagus tetapi untuk kurus 20% je senaman dan 80% bergantung pada apa yang kita consume atau makan.
    .
    Jadi kita kena pilih makanan yang sihat dan tidak mudah lapar, serta paling penting tidak menggemukkan.
    .
    Jika anda tidak punya masa untuk bersenam dan nak meningkatkan metabolic rate anda, cuba amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan.
    .
    Bizzi Boddy bukan sahaja menyekat nafsu lapar dan membakar lemak, tetapi Bizzi Boddy juga dapat meningkatkan kadar metabolisme.
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  6  1  23 October, 2019
  • MACAM MANA NAK ISTIQAMAH!
.
Senang je sayang! Kena tanam mindset yang betul dan disiplin.
.
"Saya tak ringan pun?"
.
Macam mana nak ringan kalau tak disiplin.  Cara pengambilan dan amalan rutin dalam apa sahaja InsyaAllah akan membuahkan hasil positif tau!
.
Kena bangun pagi! Sebelum sarapan atau lebih baik bagi yang beragama Islam, sebelum subuh bancuh Bizzi Boddy dan minum.
.
Lepas solat subuh terus makan sarapan. Kalau tak ada masa, minum Bizzi Breakfast (Supplement lengkap). .
Sebelum pergi pejabat, buat kerja rumah atau bersenam ringan sapu Bizzi Boddy Contour Cream di bahagian sukar mengecil seperti di perut, celah peha dan lengan menggelember. .
Nak syok lagi terus sarung korset atau bengkung.
.
Malam pula selepas dinner dan dalam lebih kurang 9-10 malam sedut 1 sachet Bizzi Flush untuk detoks lemak, toksin supaya lebih lancar esok pagi. .
Senang je, tak susah!  Nak ke tak nak berdisiplin dan berusaha untuk menurunkan berat badan?
.
Jika konsisten InsyaAllah result dia macam video dan testimoni Teena sendiri dan ramai lagi, atau beribu testimoni pengguna Bizzi Boddy.
.
"Saya tak cukup duit Teena! Saya nak juga cuba tapi..."
.
Jangan risau whatsapp je Teena, nanti Teena ajar okay!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • MACAM MANA NAK ISTIQAMAH!
    .
    Senang je sayang! Kena tanam mindset yang betul dan disiplin.
    .
    "Saya tak ringan pun?"
    .
    Macam mana nak ringan kalau tak disiplin. Cara pengambilan dan amalan rutin dalam apa sahaja InsyaAllah akan membuahkan hasil positif tau!
    .
    Kena bangun pagi! Sebelum sarapan atau lebih baik bagi yang beragama Islam, sebelum subuh bancuh Bizzi Boddy dan minum.
    .
    Lepas solat subuh terus makan sarapan. Kalau tak ada masa, minum Bizzi Breakfast (Supplement lengkap). .
    Sebelum pergi pejabat, buat kerja rumah atau bersenam ringan sapu Bizzi Boddy Contour Cream di bahagian sukar mengecil seperti di perut, celah peha dan lengan menggelember. .
    Nak syok lagi terus sarung korset atau bengkung.
    .
    Malam pula selepas dinner dan dalam lebih kurang 9-10 malam sedut 1 sachet Bizzi Flush untuk detoks lemak, toksin supaya lebih lancar esok pagi. .
    Senang je, tak susah! Nak ke tak nak berdisiplin dan berusaha untuk menurunkan berat badan?
    .
    Jika konsisten InsyaAllah result dia macam video dan testimoni Teena sendiri dan ramai lagi, atau beribu testimoni pengguna Bizzi Boddy.
    .
    "Saya tak cukup duit Teena! Saya nak juga cuba tapi..."
    .
    Jangan risau whatsapp je Teena, nanti Teena ajar okay!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  5  1  23 October, 2019
  • ASSALAMUALAIKUM!!
.
.
Nak cerita mengenai kakak sendiri nama Teena. Nak cerita diri sendiri. Ofkos impossible sebab mengandung. ๐Ÿ˜ Dia mula minum Bizzi Boddy Hujung Feb 2019 dan April 2019 dan turun 13kg!!
.
.
Masa ziarah dia dulu nampak dia susut. Ingatkan gout dia datang kembali. Rupa-rupanya dia minum Bizzi Boddy sebotol. Testimoni dari orang dekat. Senang je. .
.
Semalam nampak wajah dia peragakan tudung @as.legacymalaysia
.Uwow. Makin kurus kurus. .
Uolls tahukan, bizzi boddy ni tidak jual di kedai mana-mana. Jadi apa-apa, don't blame us. Kalau beli dengan kami, Kita share meal plan for free, free gift untuk mencapai impian untuk kurus. .
Whatsapp Tasha ๐Ÿ“ฒ+6017-6781506
  • ASSALAMUALAIKUM!!
    .
    .
    Nak cerita mengenai kakak sendiri nama Teena. Nak cerita diri sendiri. Ofkos impossible sebab mengandung. ๐Ÿ˜ Dia mula minum Bizzi Boddy Hujung Feb 2019 dan April 2019 dan turun 13kg!!
    .
    .
    Masa ziarah dia dulu nampak dia susut. Ingatkan gout dia datang kembali. Rupa-rupanya dia minum Bizzi Boddy sebotol. Testimoni dari orang dekat. Senang je. .
    .
    Semalam nampak wajah dia peragakan tudung @as.legacymalaysia
    .Uwow. Makin kurus kurus. .
    Uolls tahukan, bizzi boddy ni tidak jual di kedai mana-mana. Jadi apa-apa, don't blame us. Kalau beli dengan kami, Kita share meal plan for free, free gift untuk mencapai impian untuk kurus. .
    Whatsapp Tasha ๐Ÿ“ฒ+6017-6781506

  •  4  1  21 October, 2019
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
.
Apa kaitan metabolisme dan kurus?
.
Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
.
Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
    .
    Apa kaitan metabolisme dan kurus?
    .
    Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
    .
    Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  21 October, 2019
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
.
Apa kaitan metabolisme dan kurus?
.
Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
.
Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
    .
    Apa kaitan metabolisme dan kurus?
    .
    Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
    .
    Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  5  1  21 October, 2019
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
.
Apa kaitan metabolisme dan kurus?
.
Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
.
Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
  • ASYIK DENGAR ORANG CAKAP PASAL METABOLISME TAPI TAK TAHU APA TU METABOLISME, JOM TENGOK VIDEO NI!
    .
    Apa kaitan metabolisme dan kurus?
    .
    Macam mana nak naikkan metabolisme badan kita?
    .
    Tengok sampai habis, capai phone dan whatsapp Teena tau๐Ÿ˜˜
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  •  2  1  21 October, 2019

Top #BizziBoddyCyberjaya Posts

  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  5  0  30 May, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  5  0  11 June, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  5  0  6 May, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  3  0  30 May, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
.
Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
.
Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
.
Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus
  • Puan Munirah bukan sahaja pengguna Bizzi Boddy tetapi secara tak langsung tolong order untuk orang lain dan menjadi self testimoni pada orang lain.
    .
    Ada yang sedang minum slimming drink yang hot dan viral pun tak sabar nak minum Bizzi Boddy kata Puan Munirah. Habis produk viral yang siang minum malam minum tu, dia nak cuba Bizzi Boddy pula. .
    Bizzi Boddy ni bukan ubat, bukan meal replacement tapi enhance metabolisme dan membantu kita menurunkan angka di skala penimbang. .
    Macam Puan Munirah dia cuma minum Bizzi Boddy sekarang selang seli dan kadang-kadang. .
    Teena sendiri pun dari 79kg turun ke 65kg. Yes WOW kan!
    .
    Nak lagi Wow, sapu krim fiit ni di kawasan susah nak turun insyaAllah boleh membantu๐ŸŒธ
    .
    Whatsapp Teena, jom join weightloss Journey Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #bizziboddy #bizziboddyslimming #slimmingdrink #bizziboddypuchong #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddyserikembangan #bizziboddycheras #bizziboddysubangjaya #bizziboddypetalingjaya #bizziboddyshahalam #bizziboddyusj #bizziboddyampang #bizziboddyselangor #bizziboddykualalumpur #bizziboddyreadystock #aslegacypuchongselangor #nakkurus

  •  4  0  30 May, 2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
.
Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
.
Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
.
Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
.
Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
#nakkurus
#kerenggakurus 
#harumnita
#bizziboddy 
#bizziboddypuchong
#bizziboddyputrajaya
#bizziboddycyberjaya
#bizziboddysubangjaya
#bizziboddyselangor
#nakkuruskanbadan 
#naksihat
#slimmingcreambest
#aslegacypuchongselangor
#pucukharumnita
#raya2020
  • Tak sempat la kurus sebelum raya..takpe lepas raya boleh sambung sebab kot kurus kerengga beriya-riya pun tak elok dalam masa yang terlalu singkat.
    .
    Elok secara berperingkat, jangan diet drastik tapi ubah mindset pilih makanan yang sedap-sedap tapi sedikit kuantiti dan sihat.
    .
    Bizzi Boddy ni sebagai pembantu kick start semangat untuk turunkan berat badan, lepas tu guna creamfiit untuk bantu inch lost.
    .
    Kalau bersenam lagi marvelous! Tak bersenam tapi panaskan badan ringan-ringan buat kerja rumah pun okay!
    .
    Ready Stock! Whatsapp Teena ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601 .
    #nakkurus
    #kerenggakurus
    #harumnita
    #bizziboddy
    #bizziboddypuchong
    #bizziboddyputrajaya
    #bizziboddycyberjaya
    #bizziboddysubangjaya
    #bizziboddyselangor
    #nakkuruskanbadan
    #naksihat
    #slimmingcreambest
    #aslegacypuchongselangor
    #pucukharumnita
    #raya2020

  •  6  0  6 May, 2020
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
.
Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
.
Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
.
Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
.
Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
.
#nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor
  • Tergoda nak cepat turunkan berat badan beralih try produk lain, tiba-tiba customer cari ni jugak!
    .
    Kata customer mula memang dia amalkan minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi selama sebulan, dah turun sikit tiba-tiba ada kawan suruh cuba produk lain..
    .
    Suddenly hampir dekat 6 bulan customer whatsapp cari Bizzi Boddy semula! Dia cakap jangan recommend apa-apa yang lain ๐Ÿ˜…
    .
    Yang Penting nak beli supplement kurus kena tahu ingedients dan kena kenal badan kita walaupun ada orang yang akan cakap semua boleh minum. .
    Nak senang kalau berpenyakit jangan ambil apa-apa supplement untuk turunkan berat badan tanpa nasihat doktor. .
    Kalau nak kaya Teena boleh je jual pada semua orang kan๐Ÿ˜Š, maaflah nanti nak beli kita interview sikit ada penyakit atau tak, minum air berapa banyak etc
    .
    Whatsapp Teena kita boleh boran dan Teena tunjuk before after diri Teena sendiri tau ๐Ÿ’•
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    .
    #nakkurus #nakkuruskerengga #naksihat #nakkurusjanganberlapar #bizziboddy #sliimingdrink #supplement #bizziflush #flush4fiit #extralooksliim #creamfiit #bizziboddypuchong #bizziboddyselangor #bizziboddycyberjaya #bizziboddylutrajaya #bizziboddyputrajaya #bizziboddysubangjaya #bizziboddykl #aslegacypuchongselangor

  •  4  0  11 June, 2020