#BidaraShowerGel Instagram Photos & Videos

BidaraShowerGel - 15.1k posts

Hashtag Popularity

2.8
average comments
45.5
average likes

Latest #BidaraShowerGel Posts

  • • • • • • •
Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri.
.
Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.
.
Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
1. Diperkaya dengan Antioksidan.
2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.
.
Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
.
Jom dapatkan sekarang 🥰🥰
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacymalaysia
@aslcosmetic.my
.
.
#teammarshita#aslegacy  #spirerichworks#resultspire#wearespire #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi #bizziboddyslimming  #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller
  • • • • • • •
    Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri.
    .
    Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.
    .
    Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
    1. Diperkaya dengan Antioksidan.
    2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
    3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.
    .
    Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
    .
    Jom dapatkan sekarang 🥰🥰
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    @aslcosmetic.my
    .
    .
    #teammarshita #aslegacy #spirerichworks #resultspire #wearespire #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller

  •  2  0  15 hours ago
  • • • • • • •
Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri.
.
Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.
.
Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
1. Diperkaya dengan Antioksidan.
2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.
.
Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
.
Jom dapatkan sekarang 🥰🥰
.
.
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacymalaysia
@aslcosmetic.my
.
.
#teammarshita#aslegacy  #spirerichworks#resultspire#wearespire #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi #bizziboddyslimming  #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller
  • • • • • • •
    Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri.
    .
    Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.
    .
    Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
    1. Diperkaya dengan Antioksidan.
    2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
    3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.
    .
    Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
    .
    Jom dapatkan sekarang 🥰🥰
    .
    .
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacymalaysia
    @aslcosmetic.my
    .
    .
    #teammarshita #aslegacy #spirerichworks #resultspire #wearespire #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller

  •  1  0  2 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  •  0  1  1 August, 2020
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
.
.
.
.
Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
.
Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
.
.
.

HARGA $15
.
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
.
READY STOCK.
READY STOCK.
.
#teamkakyan #aslegacysingapura 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#datoaliffsyukri #shahidadherbs 
#aslegacymalaysia #aslegacysingapore 
#losyenjamshirdaunbidara #sayajual
#jamshirbodyscrub #panau #kurap
#jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel 
@aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
#losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
#losyenbadanjamshirdaunbidara
  • 🔥🔥🔥LOSYEN JAMSHIR DAUN BIDARA🔥🔥🔥
    .
    .
    .
    .
    Siapa ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi , tengkuk , ketiak & etc tu . . Tak payah risau lagi , sebab Jamsyir Herbal Body Scrub dan Losyen Badan Jamshir Daun Bidara nie dapat menyihatkan kulit dan menyegarkan kulit sepanjang hari. . .
    .
    Jom dapatkan sekarang !! dengan menghubungi business partner AS Legacy @aslegacysingapura yang berdekatan anda..
    .
    .
    .

    HARGA $15
    .
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    ☎️ WHATSAPP : +65 8506 0088
    .
    READY STOCK.
    READY STOCK.
    .
    #teamkakyan #aslegacysingapura
    #datoaliffsyukriterlajaklaris
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs
    #aslegacymalaysia #aslegacysingapore
    #losyenjamshirdaunbidara #sayajual
    #jamshirbodyscrub #panau #kurap
    #jerawatbadan #kulitcerah #aslegacysg #cerahkankulit #ketiakputih #ketiakhitam #mandianbidara #bidara #sabunbidara #gelmandianbidara #aura7herba #bidarashowergel
    @aslegacysingapura #bizziboddysg #balmbidaraaura7herba #aslegacy
    #losyenjamshirdaunbidara #bizziboddy #losyenaslegacy
    #losyenbadanjamshirdaunbidara

  •  1  0  31 July, 2020
  • Halia juga merupakan antara kandungan utama dalam Advanced Bidara Spray. Antara kebaikan haliabadalah ianya  sangat mujarab untuk membuang angin jahat dalam badan dan dapat meredakan sakit sakit sendi serta dapat mengurangkan sakit ketika senggugut.

.

#penawarsihir#penawarsaka#penawarjin#pembakarsihir#pembakarsaka#pembakarjin#perubatanislam#bidara#bidaraspray#sakit#mandianbidara#bidarashowergel#anxietyrelief#mentelillness #penawarstress#sakitsendi#sakitlutut#sakitbelakang#anginjahat#senggugut#keguguranjanin #rumahtanggabahagia #bidaraskincare #mandianbidara #bidarasyifa #bidaramalaysia#babyset#minyakcelak
  • Halia juga merupakan antara kandungan utama dalam Advanced Bidara Spray. Antara kebaikan haliabadalah ianya sangat mujarab untuk membuang angin jahat dalam badan dan dapat meredakan sakit sakit sendi serta dapat mengurangkan sakit ketika senggugut.

    .

    #penawarsihir #penawarsaka #penawarjin #pembakarsihir #pembakarsaka #pembakarjin #perubatanislam #bidara #bidaraspray #sakit#mandianbidara#bidarashowergel#anxietyrelief#mentelillness #penawarstress#sakitsendi#sakitlutut#sakitbelakang#anginjahat#senggugut#keguguranjanin #rumahtanggabahagia #bidaraskincare #mandianbidara #bidarasyifa #bidaramalaysia#babyset#minyakcelak

  •  11  0  28 July, 2020
  • Daun Pudina  merupakan antara kandungan yang terdapat dalam  Advanced Bidara Spray kami.
-
Kami menggunakan ekstrak minyak pudina asli bermaksud bukan hanya pewangi atau perasa tiruan pudina . 🍃
-
Antara khasiat daun pudina adalah dapat meredakan serangan Migrain, meredakan senggugut. Jom ikhtiar selesaikan masalah anda dengan Al Ejazi Advanced Bidara Spray! In Shaa Allah mujarab. ❤️

.

#penawarsihir#penawarsaka#penawarjin#pembakarsihir#pembakarsaka#pembakarjin#perubatanislam#bidara#bidaraspray#sakit#mandianbidara#bidarashowergel#anxietyrelief#mentelillness #penawarstress#sakitsendi#sakitlutut#sakitbelakang#anginjahat#senggugut#keguguranjanin #rumahtanggabahagia #bidaraskincare #mandianbidara #bidarasyifa #bidaramalaysia#babyset#minyakcelak
  • Daun Pudina merupakan antara kandungan yang terdapat dalam Advanced Bidara Spray kami.
    -
    Kami menggunakan ekstrak minyak pudina asli bermaksud bukan hanya pewangi atau perasa tiruan pudina . 🍃
    -
    Antara khasiat daun pudina adalah dapat meredakan serangan Migrain, meredakan senggugut. Jom ikhtiar selesaikan masalah anda dengan Al Ejazi Advanced Bidara Spray! In Shaa Allah mujarab. ❤️

    .

    #penawarsihir #penawarsaka #penawarjin #pembakarsihir #pembakarsaka #pembakarjin #perubatanislam #bidara #bidaraspray #sakit#mandianbidara#bidarashowergel#anxietyrelief#mentelillness #penawarstress#sakitsendi#sakitlutut#sakitbelakang#anginjahat#senggugut#keguguranjanin #rumahtanggabahagia #bidaraskincare #mandianbidara #bidarasyifa #bidaramalaysia#babyset#minyakcelak

  •  5  0  28 July, 2020

Top #BidaraShowerGel Posts

  • 🍂 Daun bidara berasal dari pohon bidara yang dapat bertahan di daerah kering. Walaupun tinggal di wilayah kering, tumbuhan ini tidak pernah layu, bahkan semakin lebat. Karena keunikan inilah para ilmuwan penasaran akan manfaat dari daun bidara bagi manusia. Setelah diteliti, daun ini memiliki segudang manfaat untuk kesehatan manusia.⁣⁣
⁣⁣
🖇 Sabun Alami bidara plus Aloevera merupakan sabun herbal yang diperuntukan untuk menjaga dan merawat kulit tubuh. ⁣⁣
⁣⁣
♥ Komposisi dan manfaat :⁣⁣
⁣⁣
1. VCO (Virgin Conconut Oil)⁣⁣
VCO mengandung vitamin E, antioksidan, protein, trigliserida, yang efaktif memerangi tanda-tanda penuaan, melembabkan kulit, dan megurangi infeksi bakteri yang menyebabkan timbulnya jerawat.⁣⁣
⁣⁣
2. Daun Bidara⁣⁣
Melindungi kulit dari radiasi sinar UV dan mengatasi efek penuaan dini.⁣⁣
⁣⁣
3. Susu Kambing⁣⁣
Beberapa manfaat susu kambing untuk kecantikan kulit, antara lain melembutkan dan melembabkan kulit, mengatasi jerawat, mencerahkan kulit, regenerasi kulit, dan dapat mencegah kanker kulit.⁣⁣
⁣⁣
4. Olive Oil⁣⁣
Mengangkat sel kulit mati, mencerahkan dan menyegarkan kulit wajah, menghilangkan kantung mata, sebagai tabir surya, da mengatasi wajah berminyak.⁣⁣
⁣⁣
5. Rice oil diglyceryl ester⁣⁣
Mencerahkan kulit wajah dan menjaga elastisitas kulit.⁣⁣
⁣⁣
6. Aloe vera⁣⁣
Mencerahkan wajah, mengatasi kulit berminyak, mengatasi kulit kering, menghilangkan noda diwajah.⁣⁣
⁣⁣
7. Madu⁣⁣
Melembutkan dan melembabkan kulit, mengangkat sel kulit mati.⁣⁣
⁣⁣
💵 Harga 25.000⁣⁣
⁣⁣
🛒 Yuk buruan diorder, jangan sampai kehabisan stok!⁣⁣
⁣⁣
Info dan Pemesanan klik link pada bio umtazbukusunnah
⁣⁣
WA : 0857-2156-7677
⁣⁣
Follow @mumtazbukusunnah
Follow @mumtazbukusunnah
⁣⁣
#sabunbidara #gelmandianbidara #herbal #herbalalami #herbalifeindonesia #herbalife #aslegacybangi #aslegacyhq #jamshirbodyscrub #shahidadherbs #gentelharumnita #aslegacymalaysia #bidarashowergel #bizziflush #sabunjamshir #harumnitafemininewash #femininewashharumnita #bizziboddycontourcream
  • 🍂 Daun bidara berasal dari pohon bidara yang dapat bertahan di daerah kering. Walaupun tinggal di wilayah kering, tumbuhan ini tidak pernah layu, bahkan semakin lebat. Karena keunikan inilah para ilmuwan penasaran akan manfaat dari daun bidara bagi manusia. Setelah diteliti, daun ini memiliki segudang manfaat untuk kesehatan manusia.⁣⁣
    ⁣⁣
    🖇 Sabun Alami bidara plus Aloevera merupakan sabun herbal yang diperuntukan untuk menjaga dan merawat kulit tubuh. ⁣⁣
    ⁣⁣
    ♥ Komposisi dan manfaat :⁣⁣
    ⁣⁣
    1. VCO (Virgin Conconut Oil)⁣⁣
    VCO mengandung vitamin E, antioksidan, protein, trigliserida, yang efaktif memerangi tanda-tanda penuaan, melembabkan kulit, dan megurangi infeksi bakteri yang menyebabkan timbulnya jerawat.⁣⁣
    ⁣⁣
    2. Daun Bidara⁣⁣
    Melindungi kulit dari radiasi sinar UV dan mengatasi efek penuaan dini.⁣⁣
    ⁣⁣
    3. Susu Kambing⁣⁣
    Beberapa manfaat susu kambing untuk kecantikan kulit, antara lain melembutkan dan melembabkan kulit, mengatasi jerawat, mencerahkan kulit, regenerasi kulit, dan dapat mencegah kanker kulit.⁣⁣
    ⁣⁣
    4. Olive Oil⁣⁣
    Mengangkat sel kulit mati, mencerahkan dan menyegarkan kulit wajah, menghilangkan kantung mata, sebagai tabir surya, da mengatasi wajah berminyak.⁣⁣
    ⁣⁣
    5. Rice oil diglyceryl ester⁣⁣
    Mencerahkan kulit wajah dan menjaga elastisitas kulit.⁣⁣
    ⁣⁣
    6. Aloe vera⁣⁣
    Mencerahkan wajah, mengatasi kulit berminyak, mengatasi kulit kering, menghilangkan noda diwajah.⁣⁣
    ⁣⁣
    7. Madu⁣⁣
    Melembutkan dan melembabkan kulit, mengangkat sel kulit mati.⁣⁣
    ⁣⁣
    💵 Harga 25.000⁣⁣
    ⁣⁣
    🛒 Yuk buruan diorder, jangan sampai kehabisan stok!⁣⁣
    ⁣⁣
    Info dan Pemesanan klik link pada bio umtazbukusunnah
    ⁣⁣
    WA : 0857-2156-7677
    ⁣⁣
    Follow @mumtazbukusunnah
    Follow @mumtazbukusunnah
    ⁣⁣
    #sabunbidara #gelmandianbidara #herbal #herbalalami #herbalifeindonesia #herbalife #aslegacybangi #aslegacyhq #jamshirbodyscrub #shahidadherbs #gentelharumnita #aslegacymalaysia #bidarashowergel #bizziflush #sabunjamshir #harumnitafemininewash #femininewashharumnita #bizziboddycontourcream

  •  116  1  11 September, 2019
  • Hangatt Nye !!😩
.
.
Hangat hangat ni macam macam sakit timbul .
.
.
Kesian betul pada anak anak yang kena penyakit sebab musim hangat macam sekarang ni .
.
.
RUAM LA , CAMPAK LA , ECZEMA LAGI TERUK LA .
.
.
Dah macam macam ubat & petua guna tapi ta ok? Jangan give up dulu . 😉
.
.
Apa kata korang cuba #BidaraShowerGel dari Magic Blue ni. Mana tahu Allah bagi kesembuhan untuk anak anak kecil kita tu nanti .

#magicbluepenang
#skinDR 
#babyfriendly 
#naturalproduct
#magicblueshowergel
#teamAFviral0836
  • Hangatt Nye !!😩
    .
    .
    Hangat hangat ni macam macam sakit timbul .
    .
    .
    Kesian betul pada anak anak yang kena penyakit sebab musim hangat macam sekarang ni .
    .
    .
    RUAM LA , CAMPAK LA , ECZEMA LAGI TERUK LA .
    .
    .
    Dah macam macam ubat & petua guna tapi ta ok? Jangan give up dulu . 😉
    .
    .
    Apa kata korang cuba #BidaraShowerGel dari Magic Blue ni. Mana tahu Allah bagi kesembuhan untuk anak anak kecil kita tu nanti .

    #magicbluepenang
    #skinDR
    #babyfriendly
    #naturalproduct
    #magicblueshowergel
    #teamAFviral0836

  •  165  28  23 July, 2019