#Beauteaslim Instagram Photos & Videos

Beauteaslim - 15.6k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
174.4
average likes

Latest #Beauteaslim Posts

Top #Beauteaslim Posts

  • #Repost @aydajebat with @repostapp
・・・
💁📷 Photo @rockinstudio
Al kezahnya macam ni.. Abang @sharnaazahmad dengan happynya datang set bawak banyak kotak ubat kurus! Dia kasi semua krew Awak Sangat Nakal suruh try! Yang try, tak sampai 10 hari memang nampak beza! Kalau tak caya boleh check ig @cik_bunge_ tengok dia dah semakin ramping kurang 10 hari! Semua kat set makan hati tengok dia dah kurus. 😂
.

Kenid share untuk semua yang nak kurangkan berat badan atau yang nak wife ke cikshuben kurus! Murah je! Rm50 sekotak tahan setengah bulan. Takde cirit birit yang boleh kacau mood kerja hakak dan habang. Best kan? Dont worry! Sebab product ni berasaskan herba dan dijadikan pil. Telan je! Easy! Special untuk geng terlebih muatan. 😝
.
👉 Instagram : @beauteaslim #beauteaslim
📲 Website : www.beauteaslim.com
☎️ Whatsapp : +60192532222
.
Kenid takleh la makan ubat ni. Nanti tinggal tulang korang panggil kenid bini Popeye pulak. Hihi! Sekarang tunggu abang @sharnaazahmad belanja adik rojak penang dengan jeruk pakli sebab dah buat review dan tunggu dia kurus jugak! Wekk! ✌️😝✌
.
Tag kawan yang nak kurus! Ke hakak tag diri sendiri✌️😝✌
  • #Repost @aydajebat with @repostapp
    ・・・
    💁📷 Photo @rockinstudio
    Al kezahnya macam ni.. Abang @sharnaazahmad dengan happynya datang set bawak banyak kotak ubat kurus! Dia kasi semua krew Awak Sangat Nakal suruh try! Yang try, tak sampai 10 hari memang nampak beza! Kalau tak caya boleh check ig @cik_bunge_ tengok dia dah semakin ramping kurang 10 hari! Semua kat set makan hati tengok dia dah kurus. 😂
    .

    Kenid share untuk semua yang nak kurangkan berat badan atau yang nak wife ke cikshuben kurus! Murah je! Rm50 sekotak tahan setengah bulan. Takde cirit birit yang boleh kacau mood kerja hakak dan habang. Best kan? Dont worry! Sebab product ni berasaskan herba dan dijadikan pil. Telan je! Easy! Special untuk geng terlebih muatan. 😝
    .
    👉 Instagram : @beauteaslim #beauteaslim
    📲 Website : www.beauteaslim.com
    ☎️ Whatsapp : +60192532222
    .
    Kenid takleh la makan ubat ni. Nanti tinggal tulang korang panggil kenid bini Popeye pulak. Hihi! Sekarang tunggu abang @sharnaazahmad belanja adik rojak penang dengan jeruk pakli sebab dah buat review dan tunggu dia kurus jugak! Wekk! ✌️😝✌
    .
    Tag kawan yang nak kurus! Ke hakak tag diri sendiri✌️😝✌

  •  1,991  28  18 October, 2016
  • Kurangkan lemak hingga 5 kg sebulan!!! 😱😱😱 Beautea slim diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam.

Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu Beautea akan menjadikan anda sihat  bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan.

Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine 
Amaran ⛔pesakit jantung darah tinggi
⛔ibu menyusu
⛔darah tinggi

ISI kandungan: 10 kapsul

Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas
.
WhatsApp 0124175051
.
#johor #kelantan  #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang  #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan
  • Kurangkan lemak hingga 5 kg sebulan!!! 😱😱😱 Beautea slim diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam.

    Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu Beautea akan menjadikan anda sihat bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan.

    Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine
    Amaran ⛔pesakit jantung darah tinggi
    ⛔ibu menyusu
    ⛔darah tinggi

    ISI kandungan: 10 kapsul

    Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas
    .
    WhatsApp 0124175051
    .
    #johor #kelantan #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan

  •  177  3  29 April, 2017
  • Kurangkan lemak hingga 5 kg sebulan!!! 😱😱😱 Beautea slim diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam.

Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu Beautea akan menjadikan anda sihat  bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan.

Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine 
Amaran ⛔pesakit jantung darah tinggi
⛔ibu menyusu
⛔darah tinggi

ISI kandungan: 10 kapsul

Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas
.
➰WhatsApp 0124175051➰
.
#johor #kelantan  #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang  #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan
  • Kurangkan lemak hingga 5 kg sebulan!!! 😱😱😱 Beautea slim diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam.

    Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu Beautea akan menjadikan anda sihat bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan.

    Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine
    Amaran ⛔pesakit jantung darah tinggi
    ⛔ibu menyusu
    ⛔darah tinggi

    ISI kandungan: 10 kapsul

    Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas
    .
    ➰WhatsApp 0124175051➰
    .
    #johor #kelantan #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan

  •  103  3  6 July, 2018
  • The Premium Green Tea and Tosted Brown Rice 🎎
genmaicha juga dipercaya dapat mengurangi dan menanggulangi gangguan kesehatan, seperti migrain hingga mengontrol diabetes dan kolesterol. Ekstrak teh hijau dalam ganmaicha pun mampu meningkatkan metabolisme dan membantu membakar lemak dalam tubuh. Beberapa peneliti juga menduga bahwa polifenol, khususnya katekin bertanggung jawab dalam proses pembakaran lemak.
Line : @petaloz.id 
WA : 081291095959
#flowertea #tea #teh #import #tehimport #hampers #genmaicha #rosetea #lavendertea #jasminetea #tehindonesia #tehberkualitas #suppliertehbunga #tehhijau #greentea #tehmurah #teatime #tealover #beauteaslim #detox #detoxtea #tehdetox #tehkesehatan #tehkecantikan #slimingtea #tehbunga #tehherbal #herbaltea #petaloz #ptatea
  • The Premium Green Tea and Tosted Brown Rice 🎎
    genmaicha juga dipercaya dapat mengurangi dan menanggulangi gangguan kesehatan, seperti migrain hingga mengontrol diabetes dan kolesterol. Ekstrak teh hijau dalam ganmaicha pun mampu meningkatkan metabolisme dan membantu membakar lemak dalam tubuh. Beberapa peneliti juga menduga bahwa polifenol, khususnya katekin bertanggung jawab dalam proses pembakaran lemak.
    Line : @petaloz.id
    WA : 081291095959
    #flowertea #tea #teh #import #tehimport #hampers #genmaicha #rosetea #lavendertea #jasminetea #tehindonesia #tehberkualitas #suppliertehbunga #tehhijau #greentea #tehmurah #teatime #tealover #beauteaslim #detox #detoxtea #tehdetox #tehkesehatan #tehkecantikan #slimingtea #tehbunga #tehherbal #herbaltea #petaloz #ptatea

  •  1,304  0  25 November, 2017
  • “I PUN TAK PERCAYA I TURUN 7KG!”
#biartestimoniberbicara
.
Kalau awak tak percaya, hakak lagi terkejut kejutttt.. 😱😱
Tahniah yang tahniaahhh.. 7kg bukan sikit tauuu.. Banyakk tuuuu 😍
.
Yang lain siapa lagi ada azam ada semangat nak turunkan berat badan? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
.
Whatsapp +6012 4175051😘
.
.
#lolita #beauteaslim 
#selangor #shahalam #sayajual #pahang #kuantan #melaka #johor #kualalumpur #ipoh #perak #trustedseller #maxxslimmalaysia #kelantan #kedah #alorsetar #sarawak #sabah #bruneionlineshop #brunei
  • “I PUN TAK PERCAYA I TURUN 7KG!”
    #biartestimoniberbicara
    .
    Kalau awak tak percaya, hakak lagi terkejut kejutttt.. 😱😱
    Tahniah yang tahniaahhh.. 7kg bukan sikit tauuu.. Banyakk tuuuu 😍
    .
    Yang lain siapa lagi ada azam ada semangat nak turunkan berat badan? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
    .
    Whatsapp +6012 4175051😘
    .
    .
    #lolita #beauteaslim
    #selangor #shahalam #sayajual #pahang #kuantan #melaka #johor #kualalumpur #ipoh #perak #trustedseller #maxxslimmalaysia #kelantan #kedah #alorsetar #sarawak #sabah #bruneionlineshop #brunei

  •  119  0  9 July, 2018
  • BEAUTEA SLIM
-Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
-Membantu mengawal selera makan.
-Anda akan rasa cepat kenyang.
-Lawas pembuangan najis.
-Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
-Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
-Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda 
akan disingkirkan dari badan.
. 
Macam mana beauteaslim bertindak?
beauteaslim akan control nafsu makan yang menggila itu, pastu naikkan metabolism rate utk bakar lemak2 tepu, setiap hari akan ada pembakaran berlaku. Lepas 10hari berat akan turun 3-5kg bergantung pada individu
.
Harga:RM57 sahaja
Whatsapp 0136248471
.
#beauteaslim #beauteaslimmurah #beautyslim #beautyslimmurah #beautemps #beauteslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslimkurus #kurus #ubatkurus #ubatdiet #ubatkurangkanlemak #produkkurus #pilkurus #kurustanpadiet #kurusdenganselamat #kurusdansihat #gemuk #gemok #bakarlemak #sayajualubatkurus #igshopmalaysia #sayanakkurus
  • BEAUTEA SLIM
    -Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
    -Membantu mengawal selera makan.
    -Anda akan rasa cepat kenyang.
    -Lawas pembuangan najis.
    -Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
    -Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
    -Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda
    akan disingkirkan dari badan.
    .
    Macam mana beauteaslim bertindak?
    beauteaslim akan control nafsu makan yang menggila itu, pastu naikkan metabolism rate utk bakar lemak2 tepu, setiap hari akan ada pembakaran berlaku. Lepas 10hari berat akan turun 3-5kg bergantung pada individu
    .
    Harga:RM57 sahaja
    Whatsapp 0136248471
    .
    #beauteaslim #beauteaslimmurah #beautyslim #beautyslimmurah #beautemps #beauteslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslimkurus #kurus #ubatkurus #ubatdiet #ubatkurangkanlemak #produkkurus #pilkurus #kurustanpadiet #kurusdenganselamat #kurusdansihat #gemuk #gemok #bakarlemak #sayajualubatkurus #igshopmalaysia #sayanakkurus

  •  149  3  16 December, 2017
  • Kurangkan lemak hingga 5 kg sebulan!!! 😱😱😱 Beautea slim diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam.

Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu Beautea akan menjadikan anda sihat  bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan.

Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine 
Amaran ⛔pesakit jantung darah tinggi
⛔ibu menyusu
⛔darah tinggi

ISI kandungan: 10 kapsul

Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas
.
WhatsApp 0124175051
.
#johor #kelantan  #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang  #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan
  • Kurangkan lemak hingga 5 kg sebulan!!! 😱😱😱 Beautea slim diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam.

    Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu Beautea akan menjadikan anda sihat bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan.

    Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine
    Amaran ⛔pesakit jantung darah tinggi
    ⛔ibu menyusu
    ⛔darah tinggi

    ISI kandungan: 10 kapsul

    Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas
    .
    WhatsApp 0124175051
    .
    #johor #kelantan #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan

  •  188  0  22 May, 2017