#Bazaarpaknil Instagram Photos & Videos

Bazaarpaknil - 12.9m posts

Hashtag Popularity

4.6
average comments
122.1
average likes

Latest #Bazaarpaknil Posts

  • Inginkan aset yg cantik tanpa bantuan tisu atau span? 😍
.
Impikan bra yg mampat dan menawan? 🙊
.
HUSH HUSH  boleh menyelesaikan masalah anda 😍
.
TAG KAWAN KORANG YG ADA MASALAH MCM NI ❤
.
Perubahan nampak seawal 3-8 hari ❤ Masa untuk KAUM WANITA ubah penampilan untuk nampak lebih menarik 🤗 . Whatsapp ke 0132373883
Whatsapp ke 0132373883
.
.
#uitmdihatiku #montok  #tegang #y15malaysia #montoksserum #murah #sayajual #paknil #breastandbutt #beconfident #sungaipetani #kualalumpur #perempuan #mantap #bodymantap #setelahlafaznyaakad #hargamurah #tiktokmalaysia #alifsyukriterlajaklaris #dadategang #punggung #serumpayudara #serumpayudaradanpunggung #bazaarpaknil #farahnabilah #huawei #iphonemalaysia #emasonline #montok
  • Inginkan aset yg cantik tanpa bantuan tisu atau span? 😍
    .
    Impikan bra yg mampat dan menawan? 🙊
    .
    HUSH HUSH boleh menyelesaikan masalah anda 😍
    .
    TAG KAWAN KORANG YG ADA MASALAH MCM NI ❤
    .
    Perubahan nampak seawal 3-8 hari ❤ Masa untuk KAUM WANITA ubah penampilan untuk nampak lebih menarik 🤗 . Whatsapp ke 0132373883
    Whatsapp ke 0132373883
    .
    .
    #uitmdihatiku #montok #tegang #y15malaysia #montoksserum #murah #sayajual #paknil #breastandbutt #beconfident #sungaipetani #kualalumpur #perempuan #mantap #bodymantap #setelahlafaznyaakad #hargamurah #tiktokmalaysia #alifsyukriterlajaklaris #dadategang #punggung #serumpayudara #serumpayudaradanpunggung #bazaarpaknil #farahnabilah #huawei #iphonemalaysia #emasonline #montok

  •  0  0  14 seconds ago
  • Untuk korang yang nak cari hadiah atau reward for yourself boleh beli Casio Rosegold Blink ✨😍 
Beli 1 RM 80, Beli 2 RM 150 
jimat kan?🤪🥰

Postage kami belanja✔️
Free gifts kami belanja ✔️

#jammalaysia #jammalaysia #jammurahmalaysia #jamstylo #jammurah #jamwanita #jamlelaki #jamtangan #jamtanganmurahmtalaysia #jamcouple #sayajualmurah #bazaarpaknil #blousemurah #bajukurungmoden #kekasih #kekasihzahirbatin #kekasihjiwaraga #kekasihmermaid ##bajukurungcantik #bajumurah #beg #begmalaysia #begmurah #gelangmurah #kasutmurah #slingbagmurah #slingbag #trustedonlineshop #sayajual #jamtanganmurah
  • Untuk korang yang nak cari hadiah atau reward for yourself boleh beli Casio Rosegold Blink ✨😍
    Beli 1 RM 80, Beli 2 RM 150
    jimat kan?🤪🥰

    Postage kami belanja✔️
    Free gifts kami belanja ✔️

    #jammalaysia #jammalaysia #jammurahmalaysia #jamstylo #jammurah #jamwanita #jamlelaki #jamtangan #jamtanganmurahmtalaysia #jamcouple #sayajualmurah #bazaarpaknil #blousemurah #bajukurungmoden #kekasih #kekasihzahirbatin #kekasihjiwaraga #kekasihmermaid ##bajukurungcantik #bajumurah #beg #begmalaysia #begmurah #gelangmurah #kasutmurah #slingbagmurah #slingbag #trustedonlineshop #sayajual #jamtanganmurah

  •  0  0  53 seconds ago
  • Korang tahu tak apa ni ? Ni salah 1 bahan utama dalam KALISTA. Nama dia PSYLLIUM HUSK.

Psyllium adalah serat larut air yang datang daripada sekam biji psyllium. Ia adalah sejenis makanan yang hebat untuk dimasukkan  dalam diet anda kerana pelbagai manfaat kesihatan yang di tawarkan.

Kebaikan dia:

🌾 Menjadikan kita mudah kenyang
🌾 Menurunkan paras kolestrol
🌾 Membantu 'detox' sisa toksin dalam badan
🌾 Menurunkan paras gula dalam darah
🌾 Melawaskan pembuangan
🌾 Membantu Menurunkan berat badan

So apa lagi. Nak kurus kan? Jom grab KALISTA. wasap 
.
.
.
.
.
.
#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2
  • Korang tahu tak apa ni ? Ni salah 1 bahan utama dalam KALISTA. Nama dia PSYLLIUM HUSK.

    Psyllium adalah serat larut air yang datang daripada sekam biji psyllium. Ia adalah sejenis makanan yang hebat untuk dimasukkan dalam diet anda kerana pelbagai manfaat kesihatan yang di tawarkan.

    Kebaikan dia:

    🌾 Menjadikan kita mudah kenyang
    🌾 Menurunkan paras kolestrol
    🌾 Membantu 'detox' sisa toksin dalam badan
    🌾 Menurunkan paras gula dalam darah
    🌾 Melawaskan pembuangan
    🌾 Membantu Menurunkan berat badan

    So apa lagi. Nak kurus kan? Jom grab KALISTA. wasap
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2

  •  0  0  57 seconds ago
  • ❗Ready Stock❗
.
Name: Nike Mercurial Vapor 13 Elite FG
Size: 41, 44, 45
Include: FREE Stocking + Gym Sack
Price: Rm 175
.
▶️Ready Stock
▶️Sesuai untuk bola dan ragbi
▶️Untuk lelaki dan perempuan
▶️Boleh usha pattern2 lain di wall @str.zapatos
.
Postage🚚
Semenanjung: FREE
Sabah/Sarawak: RM10
.
Berminat? Wassap
📲 017-8756721 (wan)
📲 017-8756721 (wan)
📲 017-8756721 (wan)
atau klik link di bio.
.
BARANG MURAH, KUALITI MAHAL!!
.
--------------------------------------------------------
.
Nak pakai kasut sneaker kualiti premium pada harga below market? Follow:
@str.sneaker 
@str.sneaker 
@str.sneaker
.
Lebih 100+ design kasut sneaker dijual and konfem korang rambang mata😍
.
#kasutfutsal #kasutfutsalmurah #kasutbola
#kasutbolamurah #giveawaykasut #giveawaycontest #kakifutsal #kakibola #nikemurah #adidasmurah #pumamurah #kasutviral #uitmshahalam #uitmpalam #uitmbukitbesi #uitmdungun #uitmsriiskandar #uitmpp #uiagombak #tayloruniversity #ukm #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysiasoccer #kedaisukanmurah #malaysiafootball #igreviewmurah #igreviewmalaysia
  • ❗Ready Stock❗
    .
    Name: Nike Mercurial Vapor 13 Elite FG
    Size: 41, 44, 45
    Include: FREE Stocking + Gym Sack
    Price: Rm 175
    .
    ▶️Ready Stock
    ▶️Sesuai untuk bola dan ragbi
    ▶️Untuk lelaki dan perempuan
    ▶️Boleh usha pattern2 lain di wall @str.zapatos
    .
    Postage🚚
    Semenanjung: FREE
    Sabah/Sarawak: RM10
    .
    Berminat? Wassap
    📲 017-8756721 (wan)
    📲 017-8756721 (wan)
    📲 017-8756721 (wan)
    atau klik link di bio.
    .
    BARANG MURAH, KUALITI MAHAL!!
    .
    --------------------------------------------------------
    .
    Nak pakai kasut sneaker kualiti premium pada harga below market? Follow:
    @str.sneaker
    @str.sneaker
    @str.sneaker
    .
    Lebih 100+ design kasut sneaker dijual and konfem korang rambang mata😍
    .
    #kasutfutsal #kasutfutsalmurah #kasutbola
    #kasutbolamurah #giveawaykasut #giveawaycontest #kakifutsal #kakibola #nikemurah #adidasmurah #pumamurah #kasutviral #uitmshahalam #uitmpalam #uitmbukitbesi #uitmdungun #uitmsriiskandar #uitmpp #uiagombak #tayloruniversity #ukm #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysiasoccer #kedaisukanmurah #malaysiafootball #igreviewmurah #igreviewmalaysia

  •  2  0  2 minutes ago
  • Paling laku kerass 🔥 Siapa yang nak hari tuu meh DM / Whatsapp yaya tau, sebab kita dah RESTOCK ❤

Bukan restock saje okey, siap sekali dengan special price lagi

RM 159 + FREE POSTAGE + 3 FREE GIFT

Size : XS, S, M, L, XL, XXL

Whatsapp yaya untuk order 016-4081926 💕

#bajukurung #bajukurung2020 #bajukurunglace #bajusongket #bajukurungmoden #bajukurungbatik #minikurung #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungmoden #kurungmurah #bridemaids #bajubridemaids #bajuraya2020 #kebayasaree #kebayaraya2020 #bajukonvo #raya2020 #kebayasongket #batikmodern #batikmurah #peplumraya2020 #peplumsaree #kebayapeplum #kebayapeplummurah #bajusaree #bazaronline #bazaarpaknil
  • Paling laku kerass 🔥 Siapa yang nak hari tuu meh DM / Whatsapp yaya tau, sebab kita dah RESTOCK ❤

    Bukan restock saje okey, siap sekali dengan special price lagi

    RM 159 + FREE POSTAGE + 3 FREE GIFT

    Size : XS, S, M, L, XL, XXL

    Whatsapp yaya untuk order 016-4081926 💕

    #bajukurung #bajukurung2020 #bajukurunglace #bajusongket #bajukurungmoden #bajukurungbatik #minikurung #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungmoden #kurungmurah #bridemaids #bajubridemaids #bajuraya2020 #kebayasaree #kebayaraya2020 #bajukonvo #raya2020 #kebayasongket #batikmodern #batikmurah #peplumraya2020 #peplumsaree #kebayapeplum #kebayapeplummurah #bajusaree #bazaronline #bazaarpaknil

  •  0  0  4 minutes ago
  • Lately ni rasa macam susah kawal selera makan?? Berat badan macam dah bertambah??? Dah makan tapi still rasa lapar... yess ni lah salah satu punca terbesar berat badan naik... “sukar kawal nafsu makan”... U guyss tahu tak, COCO HOTZ ni mampu mengawal selera makan...kita akan rasa perut sentiasa kenyang dan makan dalam kuantiti yang sepatutnya shaja ... takda lah sampai perut rasa nak meletup kan🤭 hihi sooo jngan tunggu lagi, try COCO HOTZ sekarang okay😘
.
#bodydream 
#7harimencintaiku2
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • Lately ni rasa macam susah kawal selera makan?? Berat badan macam dah bertambah??? Dah makan tapi still rasa lapar... yess ni lah salah satu punca terbesar berat badan naik... “sukar kawal nafsu makan”... U guyss tahu tak, COCO HOTZ ni mampu mengawal selera makan...kita akan rasa perut sentiasa kenyang dan makan dalam kuantiti yang sepatutnya shaja ... takda lah sampai perut rasa nak meletup kan🤭 hihi sooo jngan tunggu lagi, try COCO HOTZ sekarang okay😘
    .
    #bodydream
    #7harimencintaiku2
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  10 minutes ago
  • WANITA, jaga kesihatan, jaga emosi, jaga DIRI. Sbb korang lah frontliners family korang dari atas sampai bawah, dari dalam sampai luar. 

Pernah dengar sikit2 lama2 jadi bukit? Dua situasi yg boleh kita kaitkan dgn peribahasa ni. 

Satu, dari hari ke hari badan kita dipaksa bekerja tanpa apa2 support. Maka bila usia makin meningkat, satu persatu masalah mula timbul. Masa tu anak2 dah besar, busy dgn kerjaya and life masing2. Suami? Mungkin sama juga situasi mcm kita, I don’t know. Plg utama yg korang perlu fikir, ada ke kudrat nak melawan masalah itu, ada ke daya utk menelan segala drugs/ supplement? Dan, sepantas mana semua tu akn berakhir.. Tak perlu tanya, lihat org tua kita. 

TAPI, korang masih ada waktu utk pilihan ke 2. Perlahan2 kita mula dr skrg, protect apa yg perlu, jaga apa yg utama, Insyaallah masa depan kita cerah. 

But, must remember that korang mesti pilih yg tepat. U are the superwoman, brilliant and educated, gunakan ilmu utk belajar more and more. 

As for myself, I have started with this Starter Bundle YL. Because I know what I want and what I need. U believe or not, I pernah almost give up in my life. “Macam mana aku nak lanjutkan diri aku sampai tua kalau umur mcm ni aku dah separuh kudrat hilang”. Terrible isn’t it? But now, Alhamdulillah..❤️

Let’s discuss further, u know how to reach me 😉

Educate to empower, 
YL NURUL

#YoungLivingAdvocate
#Oilylicious
#SuperOilersTM
#notyourregularYLdistibutor
#yleo
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#essentialoilmalaysia
#EssentialOil
#minyakpati
#masyarakatperlutahu
#Brunei
#Philippine
#Jakarta
#Sabah
#Sarawak
#Borneo
#sayajual
#bazaarpaknil
#naturalremedy
#kl
#starterkit
#premiumstarterkit #PSK
#EOmurah
  • WANITA, jaga kesihatan, jaga emosi, jaga DIRI. Sbb korang lah frontliners family korang dari atas sampai bawah, dari dalam sampai luar.

    Pernah dengar sikit2 lama2 jadi bukit? Dua situasi yg boleh kita kaitkan dgn peribahasa ni.

    Satu, dari hari ke hari badan kita dipaksa bekerja tanpa apa2 support. Maka bila usia makin meningkat, satu persatu masalah mula timbul. Masa tu anak2 dah besar, busy dgn kerjaya and life masing2. Suami? Mungkin sama juga situasi mcm kita, I don’t know. Plg utama yg korang perlu fikir, ada ke kudrat nak melawan masalah itu, ada ke daya utk menelan segala drugs/ supplement? Dan, sepantas mana semua tu akn berakhir.. Tak perlu tanya, lihat org tua kita.

    TAPI, korang masih ada waktu utk pilihan ke 2. Perlahan2 kita mula dr skrg, protect apa yg perlu, jaga apa yg utama, Insyaallah masa depan kita cerah.

    But, must remember that korang mesti pilih yg tepat. U are the superwoman, brilliant and educated, gunakan ilmu utk belajar more and more.

    As for myself, I have started with this Starter Bundle YL. Because I know what I want and what I need. U believe or not, I pernah almost give up in my life. “Macam mana aku nak lanjutkan diri aku sampai tua kalau umur mcm ni aku dah separuh kudrat hilang”. Terrible isn’t it? But now, Alhamdulillah..❤️

    Let’s discuss further, u know how to reach me 😉

    Educate to empower,
    YL NURUL

    #YoungLivingAdvocate
    #Oilylicious
    #SuperOilersTM
    #notyourregularYLdistibutor
    #yleo
    #younglivingessentialoils
    #younglivingmalaysia
    #essentialoilmalaysia
    #EssentialOil
    #minyakpati
    #masyarakatperlutahu
    #Brunei
    #Philippine
    #Jakarta
    #Sabah
    #Sarawak
    #Borneo
    #sayajual
    #bazaarpaknil
    #naturalremedy
    #kl
    #starterkit
    #premiumstarterkit #PSK
    #EOmurah

  •  0  1  10 minutes ago
  • Vivix ni antara produk Shaklee yang paling power sekali. Sebab apa power? Dalam vivix ada satu bahan yang bernama Polifenol. Bahan ini sangat tinggi dengan antioksidan yang manfaat dia macam-macam untuk kesihatan tubuh manusia. 

Antara fungsi utama dia yang syu nak share kat sini :

🌟 membantu kuruskan badan dengan cepat dengan memecahkan tisu-tisu lemak dalam organ.
🌟 meredakan radang pada organ dan sakit sendi.
🌟 mengurangkan sakit rengat semasa berpantang dan mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin.
🌟 melancarkan pengaliran darah nifas. Ibu berpantang happy je nanti. Badan cepat sihat, tershantek pulak tu haha.
🌟 melambatkan proses penuaan. Orang perempuan suka sangatlah bab ni kan? Semua nak awet muda saja haha.

Sebarang pertanyaan atau order, ws syu terus +601126877041 atau tekan je link kat bio okay 📲

#pengedarshaklee #pengedarshakleebesut #pengedarshakleejerteh #pengedarshakleeunisza #pengedarshakleekualanerus #bazaarpaknil #shakleemurah #vitaminsihatshaklee #malaysiaonlineshop #awetmuda #produkorganik #tampilbergaya #tampilcantik #tampilsihat #badansihat #setvivix #setpromovivix #vivixmurah
  • Vivix ni antara produk Shaklee yang paling power sekali. Sebab apa power? Dalam vivix ada satu bahan yang bernama Polifenol. Bahan ini sangat tinggi dengan antioksidan yang manfaat dia macam-macam untuk kesihatan tubuh manusia.

    Antara fungsi utama dia yang syu nak share kat sini :

    🌟 membantu kuruskan badan dengan cepat dengan memecahkan tisu-tisu lemak dalam organ.
    🌟 meredakan radang pada organ dan sakit sendi.
    🌟 mengurangkan sakit rengat semasa berpantang dan mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin.
    🌟 melancarkan pengaliran darah nifas. Ibu berpantang happy je nanti. Badan cepat sihat, tershantek pulak tu haha.
    🌟 melambatkan proses penuaan. Orang perempuan suka sangatlah bab ni kan? Semua nak awet muda saja haha.

    Sebarang pertanyaan atau order, ws syu terus +601126877041 atau tekan je link kat bio okay 📲

    #pengedarshaklee #pengedarshakleebesut #pengedarshakleejerteh #pengedarshakleeunisza #pengedarshakleekualanerus #bazaarpaknil #shakleemurah #vitaminsihatshaklee #malaysiaonlineshop #awetmuda #produkorganik #tampilbergaya #tampilcantik #tampilsihat #badansihat #setvivix #setpromovivix #vivixmurah

  •  0  0  10 minutes ago
  • Alhamdulillah tahniah makin lama makin ramai yang kurus lepas konsisten amalkan xs drinks. 
.
.
Xs drinks berkesan utk kawal selera makan. 
Bakar lemak dlm badan. 
Buang toksin dalam badan. 
Melawaskan pembuangan. 
N plg best buat kita rasa kenyang lebih lama. 
.
Nak order?
Klik link di bio
.

#tipsdiet #infodiet #cantik #kurus#dietseimbang #nakkurus #sukakurus#sayasukamakan #eatclean #tipskurusmudah#tipskuruscepat #cabarankurus #dietmalaysia#dietkirakalori #kalorimakanan #coklatkurus #nakdiet #slimmingprodukmalaysia#xsperfectdrink #xsperfectchocolate #bakarlemak #bazarpaknil #bazaarpaknil
  • Alhamdulillah tahniah makin lama makin ramai yang kurus lepas konsisten amalkan xs drinks.
    .
    .
    Xs drinks berkesan utk kawal selera makan.
    Bakar lemak dlm badan.
    Buang toksin dalam badan.
    Melawaskan pembuangan.
    N plg best buat kita rasa kenyang lebih lama.
    .
    Nak order?
    Klik link di bio
    .

    #tipsdiet  #infodiet  #cantik  #kurus #dietseimbang  #nakkurus  #sukakurus #sayasukamakan  #eatclean  #tipskurusmudah#tipskuruscepat #cabarankurus #dietmalaysia#dietkirakalori #kalorimakanan #coklatkurus #nakdiet #slimmingprodukmalaysia#xsperfectdrink #xsperfectchocolate #bakarlemak #bazarpaknil #bazaarpaknil

  •  0  0  11 minutes ago
  • 🦋🍫S T O C K  A V A I L A B L E 🍫🦋
.
Hi semua 👋 untuk yang belum tahu lagi, kita ada 3 flavour , which is : -
.
.
BEST SELLERS 🎉🔥 - milkchoc , whitechoc & strawberry 🍓
.
PRICE 💰 - RM 10 include topping
.
TOPPING 🍫 - Bueno , Milo nuggets , Oreo & Kitkat 😋
.
Berminat ? meh tekan link yang ada dekat bio kami sekarang 😍
.
#agentwanted #miniagent #Convid19 #Stayhealthy #stayhome #blessed #chocolate #fooddeliverybalakong #foodblogger #chococrispy #muopopcorn #chococrispycheras #chococrispyselangor #kitajagakita #stayhealthy #food #chococrispycheras #bazaarpaknil #selangor #fooddeliverycheras
  • 🦋🍫S T O C K A V A I L A B L E 🍫🦋
    .
    Hi semua 👋 untuk yang belum tahu lagi, kita ada 3 flavour , which is : -
    .
    .
    BEST SELLERS 🎉🔥 - milkchoc , whitechoc & strawberry 🍓
    .
    PRICE 💰 - RM 10 include topping
    .
    TOPPING 🍫 - Bueno , Milo nuggets , Oreo & Kitkat 😋
    .
    Berminat ? meh tekan link yang ada dekat bio kami sekarang 😍
    .
    #agentwanted #miniagent #Convid19 #Stayhealthy #stayhome #blessed #chocolate #fooddeliverybalakong #foodblogger #chococrispy #muopopcorn #chococrispycheras #chococrispyselangor #kitajagakita #stayhealthy #food #chococrispycheras #bazaarpaknil #selangor #fooddeliverycheras

  •  0  0  11 minutes ago
  • •
Gambar kiriman cust 🤤🤤
Gebu lembut insyaAllah

✔ Seksyen 16 (preorder)
(waze: Dessert Bangi)
https://linktr.ee/bomboloni

✔ Seksyen 7  12.30pm
(Dalam Restoran Sup Urat Ketin)
http://www.wasap.my/60173412007

❌ Kota Warisan (OFF)
(Depan Restoran Burger King)

❌ Serdang Jaya (OFF)
(Medan Selera Jln Raya 6)

  • Gambar kiriman cust 🤤🤤
    Gebu lembut insyaAllah

    ✔ Seksyen 16 (preorder)
    (waze: Dessert Bangi)
    https://linktr.ee/bomboloni

    ✔ Seksyen 7 12.30pm
    (Dalam Restoran Sup Urat Ketin)
    http://www.wasap.my/60173412007

    ❌ Kota Warisan (OFF)
    (Depan Restoran Burger King)

    ❌ Serdang Jaya (OFF)
    (Medan Selera Jln Raya 6)

  •  2  2  11 minutes ago
  • Hi mommies salam Jumaat! 🥰🥰⠀
⠀
Ada yang nk travel weekend ni? jgn lupa bekal makanan baby ya 😉⠀
⠀
Jom tengok sis pack makanan faiha waktu kteorg travel balik kampung. Semua makanan tu muat satu packing cube tu 👍🏼👍🏼⠀
⠀
Tahan 5 hari makanan tu, Faiha lapar je sis tambah air panas siap bubur dia! time snacking keluarkan je cereal/snack fruit tu bg dia kunyah kunyah 🥰⠀
⠀
Easy peasy lemon squeezy! ⠀
⠀
⠀
🌸Travel friendly baby food⠀
🌸Tanpa pewarna⠀
🌸Tanpa pengawet⠀
🌸Tanpa garam⠀
🌸Tanpa gula ⠀
🌸100% bahan semulajadi⠀
⠀
📱Whatsapp 011-28372853 atau klik link di bio utk pembelian ✨⠀
⠀
#babyfoodmalaysia ⠀
#healthybabyfoodmalaysia ⠀
#instantbabyfoodmalaysia ⠀
#makananbayimalaysia ⠀
#bazaarpaknil ⠀
#makananbayiorganikmalaysia ⠀
#fawwazbabyfood ⠀
#makananbayi ⠀
#sayajualmakananbayi ⠀
#sayajualmakananbaby ⠀
#resepimakananbaby ⠀
#makananbayitravel ⠀
#organicbabyfoodmalaysia ⠀
#makananbaby6bulan ⠀
#makananbabymalaysia ⠀
#makananbabyhomemade⠀
#kelabibumengandung ⠀
#kelabibumenyusumalaysia⠀
#makananbaby6bulan⠀
#makananbaby6bulankeatas ⠀
#makananbaby7bulan⠀
#makananbaby8bulan ⠀
#makananbaby9bulan⠀
#makananbaby10bulan⠀
  • Hi mommies salam Jumaat! 🥰🥰⠀

    Ada yang nk travel weekend ni? jgn lupa bekal makanan baby ya 😉⠀

    Jom tengok sis pack makanan faiha waktu kteorg travel balik kampung. Semua makanan tu muat satu packing cube tu 👍🏼👍🏼⠀

    Tahan 5 hari makanan tu, Faiha lapar je sis tambah air panas siap bubur dia! time snacking keluarkan je cereal/snack fruit tu bg dia kunyah kunyah 🥰⠀

    Easy peasy lemon squeezy! ⠀


    🌸Travel friendly baby food⠀
    🌸Tanpa pewarna⠀
    🌸Tanpa pengawet⠀
    🌸Tanpa garam⠀
    🌸Tanpa gula ⠀
    🌸100% bahan semulajadi⠀

    📱Whatsapp 011-28372853 atau klik link di bio utk pembelian ✨⠀

    #babyfoodmalaysia
    #healthybabyfoodmalaysia
    #instantbabyfoodmalaysia
    #makananbayimalaysia
    #bazaarpaknil
    #makananbayiorganikmalaysia
    #fawwazbabyfood
    #makananbayi
    #sayajualmakananbayi
    #sayajualmakananbaby
    #resepimakananbaby ⠀
    #makananbayitravel ⠀
    #organicbabyfoodmalaysia ⠀
    #makananbaby6bulan ⠀
    #makananbabymalaysia ⠀
    #makananbabyhomemade⠀
    #kelabibumengandung ⠀
    #kelabibumenyusumalaysia⠀
    #makananbaby6bulan⠀
    #makananbaby6bulankeatas ⠀
    #makananbaby7bulan⠀
    #makananbaby8bulan ⠀
    #makananbaby9bulan⠀
    #makananbaby10bulan⠀

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  13 minutes ago
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

👘 Kurung BEBAS iron / ironless
👘 Menjimatkan masa & letrik
👘 4 design warna istimewa yang limited
👘 Saiz S hingga 5XL
👘 Harga mampu milik & berbaloi
👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
👘 Pocket Di Sisi

🌻Pinggang Getah Keliling
🌻Cutting Mermaid (Losse) 

HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

* Harga TIDAK TERMASUK POS *

📬 Kos pos SM = RM7
📬 Kos pos SS = RM13

🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥
🔥 Item READY STOCK 🔥

Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

0198950503 - 0198950503 - 0198950503

#jubahplain#jubahmurah#blousemurah#blousekoshibo#jubahmurahmalaysia#jubahkoshibo#jubahplainmurah#jubahplainkoshibo#jubahonlinemalaysia#jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok
  • Kurung Clara 10 release esok guys 🤩🥳

    Jom cepat² grab sebelum terlambat ! Hari ne dah open for booking payment 💸 Meh whatsapp sayaaa 📲

    Apa ISTIMEWA nya kurung CLARA ne ???

    👘 Kurung BEBAS iron / ironless
    👘 Menjimatkan masa & letrik
    👘 4 design warna istimewa yang limited
    👘 Saiz S hingga 5XL
    👘 Harga mampu milik & berbaloi
    👘 Zip Bf 12 Inci Easy Nursing
    👘 Easy Wudhuk Tangan Bercuff
    👘 Pocket Di Sisi

    🌻Pinggang Getah Keliling
    🌻Cutting Mermaid (Losse)

    HARGA : RM79 ( size XS - 2XL )

    Plus Size ( 3XL , 4XL & 5XL ) Add RM5

    * Harga TIDAK TERMASUK POS *

    📬 Kos pos SM = RM7
    📬 Kos pos SS = RM13

    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥
    🔥 Item READY STOCK 🔥

    Berminat ??? Boleh tekan link pada BIO 👆 or whatsapp .

    0198950503 - 0198950503 - 0198950503

    #jubahplain #jubahmurah #blousemurah #blousekoshibo #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahonlinemalaysia #jubahmuslimah#bazaarpaknil#jubahplussize#jubahcantik#blousecantik#blousekoshibo#jubahraya#kurtaraya#jubahcoupleraya#kurungmodenmurah#bajukurungmurah#bajufreepostage#bajukurungcantik#jubahumrah#jubahumrahhaji#kurungtakpayahgosok#kurungviral#nyahkauseterika#bendatakpayahgosok#norhircollection#kurungironless#bajutakpayahgosok

  •  0  0  13 minutes ago

Top #Bazaarpaknil Posts

  • #Throwback Thursday

 Batu caves Malaysia 

Whenever you visit Malaysia dont forget to visit this beautiful destination-Batu caves

This cave is one of the most popular Hindu shrines outside India, and is dedicated to Lord Murugan. It is the focal point of the Hindu festival of Thaipusam in Malaysia.

The limestone forming Batu Caves is said to be around 400 million years old.

Rising almost 100 m above the ground, the Batu Caves temple complex consists of three main caves and a few smaller ones. The biggest, referred to as Cathedral Cave or Temple Cave, has a very high ceiling and features ornate Hindu shrines. 

To reach it, visitors must climb a steep flight of 272 steps.

#malaysian#sayajual #kualalumpur #likeforlikes #sabahan #bazaarpaknil #malaysiaboleh #sayajualmurah #sarawakian #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #singapore #covid #bajuraya #kakipancing #sayajualonline #indonesia #travel #stayhome #selangor #hikingmalaysia #stayathome #hikersmalaysia#agst13KSJ
  • #Throwback Thursday

    Batu caves Malaysia

    Whenever you visit Malaysia dont forget to visit this beautiful destination-Batu caves

    This cave is one of the most popular Hindu shrines outside India, and is dedicated to Lord Murugan. It is the focal point of the Hindu festival of Thaipusam in Malaysia.

    The limestone forming Batu Caves is said to be around 400 million years old.

    Rising almost 100 m above the ground, the Batu Caves temple complex consists of three main caves and a few smaller ones. The biggest, referred to as Cathedral Cave or Temple Cave, has a very high ceiling and features ornate Hindu shrines.

    To reach it, visitors must climb a steep flight of 272 steps.

    #malaysian #sayajual #kualalumpur #likeforlikes #sabahan #bazaarpaknil #malaysiaboleh #sayajualmurah #sarawakian #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #singapore #covid #bajuraya #kakipancing #sayajualonline #indonesia #travel #stayhome #selangor #hikingmalaysia #stayathome #hikersmalaysia#agst13KSJ

  •  497  111  13 hours ago
  • Bila sebut 'lingerie' kadang-kadang ia jadi taboo bagi sesetangah orang perempuan ni. Selalu orang ingat ia sesuatu yang seksi dan 'over'.
.
Tidak sebenarnya... Lingerie atau baju tidur tidak semestinya seksi dan terdedah. Kita boleh buat pilihan kita.
.
Bagai wanita berkahwin, sesekali buat surprise untuk suami. Takdelah setiap malam baju kelawar dan kain batik terutama pada hari2 yang istimewa. Betul tak?
.
Bagi suami pulak, bila tak tau nak bagi hadiah, boleh jek hadiahkan lingerie sebagai tanda kasih dan sayang kita pada isteri. Isteri suka, suami pun senyum sampai telinga. 😁😁
.

#hadiahanniversarry
#hadiahuntukisteri
#hadiahuntukperempuan
#hadiahperempuan
#anniversarygift
#birthdaygift
#newyeargift
#ulangtahunperkahwinan
#hadiahkahwinmurah
#hadiahhantaran
#lingeriemalaysia
#lingeriemalampertama
#sleepwearwanita
#sleepwearsatin
#nightwearmalaysia
#lingerieonline
#satinlover
#ribazar
#bazaarpaknil
#bazaaronlinemalaysia
#7harimencintaiku2
#slotakasia
#terlajaklaris
#rejuvenatemarriage
  • Bila sebut 'lingerie' kadang-kadang ia jadi taboo bagi sesetangah orang perempuan ni. Selalu orang ingat ia sesuatu yang seksi dan 'over'.
    .
    Tidak sebenarnya... Lingerie atau baju tidur tidak semestinya seksi dan terdedah. Kita boleh buat pilihan kita.
    .
    Bagai wanita berkahwin, sesekali buat surprise untuk suami. Takdelah setiap malam baju kelawar dan kain batik terutama pada hari2 yang istimewa. Betul tak?
    .
    Bagi suami pulak, bila tak tau nak bagi hadiah, boleh jek hadiahkan lingerie sebagai tanda kasih dan sayang kita pada isteri. Isteri suka, suami pun senyum sampai telinga. 😁😁
    .

    #hadiahanniversarry
    #hadiahuntukisteri
    #hadiahuntukperempuan
    #hadiahperempuan
    #anniversarygift
    #birthdaygift
    #newyeargift
    #ulangtahunperkahwinan
    #hadiahkahwinmurah
    #hadiahhantaran
    #lingeriemalaysia
    #lingeriemalampertama
    #sleepwearwanita
    #sleepwearsatin
    #nightwearmalaysia
    #lingerieonline
    #satinlover
    #ribazar
    #bazaarpaknil
    #bazaaronlinemalaysia
    #7harimencintaiku2
    #slotakasia
    #terlajaklaris
    #rejuvenatemarriage

  •  145  0  11 August, 2020
  • 🔥BILLIE EILISH T-SHIRT DAH MASUK GUYS🔥
_______________________________________
SIZE : XS , S , M , L , XL & XXL
1 PCS : RM 40
2 PCS : RM 75
3 PCS : RM 100
free pos seluruh malaysia.
boleh campur design
_
-FREE STICKER TIAP PEMBELIAN
NAK TENGOK FULL CATALOG T-SHIRT KLIK LINK WHATSAPP DI BIO KAMI.

#onlineshopmalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #ehhehhbazaar #localbrand  #uitmpuncakalam #kualalumpur #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat  #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia #klkix #klkixforsale
  • 🔥BILLIE EILISH T-SHIRT DAH MASUK GUYS🔥
    _______________________________________
    SIZE : XS , S , M , L , XL & XXL
    1 PCS : RM 40
    2 PCS : RM 75
    3 PCS : RM 100
    free pos seluruh malaysia.
    boleh campur design
    _
    -FREE STICKER TIAP PEMBELIAN
    NAK TENGOK FULL CATALOG T-SHIRT KLIK LINK WHATSAPP DI BIO KAMI.

    #onlineshopmalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #ehhehhbazaar #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia #klkix #klkixforsale

  •  293  2  14 hours ago
  • The most comfortable SHOES EVERRRR

DON'T SLEEP ON THIS BEAUTY

Available in 38 - other sizes in different colours 

N7,500

DM/08173704990 
Delivery is NATIONWIDE

#Mplambtbrթlյն #shoes #abuja #vendorwanted #instagood #fashion #lagos #vendorboutique #love #shoeporn #abujaevents #vendorbutik #instagram #shoegasm #abujababes #vendor #photooftheday #shoe #nigeria #sayajual  #style #abujawedding #butikvendor #picoftheday #heels #abujafashion #bazaarpaknil #instalike #shoesaddict #abujamua
  • The most comfortable SHOES EVERRRR

    DON'T SLEEP ON THIS BEAUTY

    Available in 38 - other sizes in different colours

    N7,500

    DM/08173704990
    Delivery is NATIONWIDE

    #Mplambtbrթlյն #shoes #abuja #vendorwanted #instagood #fashion #lagos #vendorboutique #love #shoeporn #abujaevents #vendorbutik #instagram #shoegasm #abujababes #vendor #photooftheday #shoe #nigeria #sayajual #style #abujawedding #butikvendor #picoftheday #heels #abujafashion #bazaarpaknil #instalike #shoesaddict #abujamua

  •  141  3  18 hours ago
  • 📮 1 set RM 69 exc postage
(Ready Stock)
.
Set Unicorn Mix with 8 items
.
🦄 primer unicorn
🦄 mila unicorn blue eyeshadow 
🦄 unicorn eyeshadow 
🦄 bb cream kiss beauty
🦄 mat powder 
🦄 liptint
🦄 3 pcs brush
🦄 mascara unicorn
.
Untuk order boleh screenshot & terus whatsapp 0177318014
.
Link whatsapp at my bio
.
#makeup #makeupmalaysia #kissbeauty #kissbeautymakeup #makeupthailand #primer #eyeshadow #bbcream #powder #liptint #brushmakeup #mascara #igshopmalaysia #bazaarpaknil #trustedseller #swagmalaysia #staysafe
  • 📮 1 set RM 69 exc postage
    (Ready Stock)
    .
    Set Unicorn Mix with 8 items
    .
    🦄 primer unicorn
    🦄 mila unicorn blue eyeshadow
    🦄 unicorn eyeshadow
    🦄 bb cream kiss beauty
    🦄 mat powder
    🦄 liptint
    🦄 3 pcs brush
    🦄 mascara unicorn
    .
    Untuk order boleh screenshot & terus whatsapp 0177318014
    .
    Link whatsapp at my bio
    .
    #makeup #makeupmalaysia #kissbeauty #kissbeautymakeup #makeupthailand #primer #eyeshadow #bbcream #powder #liptint #brushmakeup #mascara #igshopmalaysia #bazaarpaknil #trustedseller #swagmalaysia #staysafe

  •  141  0  11 August, 2020
  • Bismillah..

IT'S 8.8 AWAAK

Dah ready ke tu??

Sale kaw kaw haw liaw untuk hari ni Jer tahuk?

Yang mencari cari Waist Trainer yang paling selesa di Malaysia #fabsronggeng ada untuk bantu awaak.

Waist Trainer Tanpa Tulang Pertama Di Malaysia.

❌Tiada lagi masalah senak dek tulang tulang
❌Tiada lagi rasa lemas, bila dipakai sepanjang masa
❌Paaling selesa
❌Instant Result
❌Kurang 2inci sekali pakai

Luv ke Luv sangat?

Kakak Ronggeng

#kakakronggeng #fabulouSquad #fabsronggeng #perutkempis #kurus #turunberat #korset #bengkung #waisttrainer #sayajual #bazaarpaknil #turunberat #turunberatsebelumraya #janganmengata #letsbengkung #bodyshapper #atkins #buildconfident 
#korsetmoden #buildconfident #bengkungmodenmurah #korsetmurah #korsetpelangsing
  • Bismillah..

    IT'S 8.8 AWAAK

    Dah ready ke tu??

    Sale kaw kaw haw liaw untuk hari ni Jer tahuk?

    Yang mencari cari Waist Trainer yang paling selesa di Malaysia #fabsronggeng ada untuk bantu awaak.

    Waist Trainer Tanpa Tulang Pertama Di Malaysia.

    ❌Tiada lagi masalah senak dek tulang tulang
    ❌Tiada lagi rasa lemas, bila dipakai sepanjang masa
    ❌Paaling selesa
    ❌Instant Result
    ❌Kurang 2inci sekali pakai

    Luv ke Luv sangat?

    Kakak Ronggeng

    #kakakronggeng #fabulouSquad #fabsronggeng #perutkempis #kurus #turunberat #korset #bengkung #waisttrainer #sayajual #bazaarpaknil #turunberat #turunberatsebelumraya #janganmengata #letsbengkung #bodyshapper #atkins #buildconfident
    #korsetmoden #buildconfident #bengkungmodenmurah #korsetmurah #korsetpelangsing

  •  137  0  8 August, 2020