#Bangi Instagram Photos & Videos

Bangi - 1.6m posts

Hashtag Popularity

4.1
average comments
92.1
average likes

Latest #Bangi Posts

  • Apakah punca keputihan?

Keputihan adalah lendiran dan cairan yang keluar dari vagina. 
Keputihan adalah normal tetapi ada juga yang mengalami masalah
keputihan berlebihan.

Antara punca masalah keputihan⬇️

-jangkitan kulat dan bakteria
-penyakit kelamin
-penyakit radang pelvik
-masalah kebersihan
-sistem imun yang lemah

Jika keputihan anda berlebihan, berbau dan berwarna
selain dari putih dan jernih, jumpalah dengan doktor 
untuk kenalpasti punca dan dapatkan rawatan.

Anda juga boleh hubungi nombor dibawah untuk keterangan lanjut 
atau membuat temujanji:

POLIKLINIK MUC JALAN REKO - 03-8210-5358/016-270-0943
POLIKLINIK MUC LABU - 010-231-7322
POLIKLINIK MUC BUKIT BINTANG - 03-2141-5814/011-5172-7890

#kesihatanwanita #hariwanitasedunia #cantikitupasti
#kecantikan #kesihatan #year2020 #instawoman #womenhealth
#covid19 #negerisembilan #selangor #kualalumpur 
#kajang #bangi #seremban #senawang #labun9 
#kitajagakita #stayathome #staysafe #poliklinikmucjalanrekokajang
#poliklinikmuclabunegerisembilan 
#poliklinikmucbukitbintangkualalumpur
#MUC
  • Apakah punca keputihan?

    Keputihan adalah lendiran dan cairan yang keluar dari vagina.
    Keputihan adalah normal tetapi ada juga yang mengalami masalah
    keputihan berlebihan.

    Antara punca masalah keputihan⬇️

    -jangkitan kulat dan bakteria
    -penyakit kelamin
    -penyakit radang pelvik
    -masalah kebersihan
    -sistem imun yang lemah

    Jika keputihan anda berlebihan, berbau dan berwarna
    selain dari putih dan jernih, jumpalah dengan doktor
    untuk kenalpasti punca dan dapatkan rawatan.

    Anda juga boleh hubungi nombor dibawah untuk keterangan lanjut
    atau membuat temujanji:

    POLIKLINIK MUC JALAN REKO - 03-8210-5358/016-270-0943
    POLIKLINIK MUC LABU - 010-231-7322
    POLIKLINIK MUC BUKIT BINTANG - 03-2141-5814/011-5172-7890

    #kesihatanwanita #hariwanitasedunia #cantikitupasti
    #kecantikan #kesihatan #year2020 #instawoman #womenhealth
    #covid19 #negerisembilan #selangor #kualalumpur
    #kajang #bangi #seremban #senawang #labun9
    #kitajagakita #stayathome #staysafe #poliklinikmucjalanrekokajang
    #poliklinikmuclabunegerisembilan
    #poliklinikmucbukitbintangkualalumpur
    #MUC

  •  0  0  2 minutes ago
  • Pilih Restaurant yang u all Nak celebrate..pastu...Book.pastu zaaapppss Kami uruskan hal2 lain.u all dtg duduk Dan makan je👏👏🤩

Mudahkan❤️

Datang2.... surprise 🤩❤️🤩❤️
Settle semua utk u all...

happy ke idokkk🤩🤩🤩??? Jangan buang masa Nak pk-pk. Text Kami jom..❤️

Mimi scbirthdayplanner
www.wasap.my/60199145112

#putrajaya
#bangi
#cyberjaya
  • Pilih Restaurant yang u all Nak celebrate..pastu...Book.pastu zaaapppss Kami uruskan hal2 lain.u all dtg duduk Dan makan je👏👏🤩

    Mudahkan❤️

    Datang2.... surprise 🤩❤️🤩❤️
    Settle semua utk u all...

    happy ke idokkk🤩🤩🤩??? Jangan buang masa Nak pk-pk. Text Kami jom..❤️

    Mimi scbirthdayplanner
    www.wasap.my/60199145112

    #putrajaya
    #bangi
    #cyberjaya

  •  0  0  8 minutes ago
  • Pilih Restaurant yang u all Nak celebrate..pastu...Book.pastu zaaapppss Kami uruskan hal2 lain.u all dtg duduk Dan makan je👏👏🤩

Mudahkan❤️

Datang2.... surprise 🤩❤️🤩❤️
Settle semua utk u all...

happy ke idokkk🤩🤩🤩??? Jangan buang masa Nak pk-pk. Text Kami jom..❤️

Mimi scbirthdayplanner
www.wasap.my/60199145112

#putrajaya
#bangi
#cyberjaya
  • Pilih Restaurant yang u all Nak celebrate..pastu...Book.pastu zaaapppss Kami uruskan hal2 lain.u all dtg duduk Dan makan je👏👏🤩

    Mudahkan❤️

    Datang2.... surprise 🤩❤️🤩❤️
    Settle semua utk u all...

    happy ke idokkk🤩🤩🤩??? Jangan buang masa Nak pk-pk. Text Kami jom..❤️

    Mimi scbirthdayplanner
    www.wasap.my/60199145112

    #putrajaya
    #bangi
    #cyberjaya

  •  0  0  9 minutes ago
  • ‼️PERHATIAN‼️‼️KEPADA ISTERI DAN IBU2 SURI RUMAH 

BILA KELUAR RUMAH JE, MESTI KALUT. NAK SIAPKAN ANAK LAGI, NAK SIAPKAN DIRI SENDIRI LAGI.

Suami pulak asyik komplen bini dah macam bibik dah sejak ada anak. Ye la kan. Masa terhad sangat, walaupun dah ready awal-awal. Muka pun nampak pucat je. 

MAWAROSE LIP & CHEEK SERUM merupakan penyelamat masalah saya. Nak tahu kenapa? 

KELEBIHAN MAWAROSE 
🌹Sangat mudah, calit dan siap
🌹Wudhu friendly
🌹Merawat bibir hitam dan jeragat
🌹Tahan lama & Jimat masa bersiap
🌹Travel friendly 
🌹Hanya mengunakan bahan organik
🌹Boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan
🌹Boleh dijadikan sebagai pemerah pipi

HARGA MAMPU MILIK HANYA RM49 SAHAJA!! 

Nak tahu lebih banyak info & testimoni? Boleh whatsapp Sis Eira sekarang!  http://www.wasap.my/+60172921747/nakmawarose 😘 

#lipstik #liptreatment #cheekserum #mawarosesquad  #mawarosemalaysia #lipserum #mawarashid #trustedseller #trustedagent #mawarosemalaysia #speed2020 #mawarosemestiraya #produkmawarose  #mawaroseampang #mekmawarose#mawarosehq #cod #ampang #kualalumpur #kajang #bangi #cheras
  • ‼️PERHATIAN‼️‼️KEPADA ISTERI DAN IBU2 SURI RUMAH

    BILA KELUAR RUMAH JE, MESTI KALUT. NAK SIAPKAN ANAK LAGI, NAK SIAPKAN DIRI SENDIRI LAGI.

    Suami pulak asyik komplen bini dah macam bibik dah sejak ada anak. Ye la kan. Masa terhad sangat, walaupun dah ready awal-awal. Muka pun nampak pucat je.

    MAWAROSE LIP & CHEEK SERUM merupakan penyelamat masalah saya. Nak tahu kenapa?

    KELEBIHAN MAWAROSE
    🌹Sangat mudah, calit dan siap
    🌹Wudhu friendly
    🌹Merawat bibir hitam dan jeragat
    🌹Tahan lama & Jimat masa bersiap
    🌹Travel friendly
    🌹Hanya mengunakan bahan organik
    🌹Boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan
    🌹Boleh dijadikan sebagai pemerah pipi

    HARGA MAMPU MILIK HANYA RM49 SAHAJA!!

    Nak tahu lebih banyak info & testimoni? Boleh whatsapp Sis Eira sekarang! http://www.wasap.my/+60172921747/nakmawarose 😘

    #lipstik #liptreatment #cheekserum #mawarosesquad #mawarosemalaysia #lipserum #mawarashid #trustedseller #trustedagent #mawarosemalaysia #speed2020 #mawarosemestiraya #produkmawarose #mawaroseampang #mekmawarose#mawarosehq #cod #ampang #kualalumpur #kajang #bangi #cheras

  •  1  0  9 minutes ago
  • Pilih Restaurant yang u all Nak celebrate..pastu...Book.pastu zaaapppss Kami uruskan hal2 lain.u all dtg duduk Dan makan je👏👏🤩

Mudahkan❤️

Datang2.... surprise 🤩❤️🤩❤️
Settle semua utk u all...

happy ke idokkk🤩🤩🤩??? Jangan buang masa Nak pk-pk. Text Kami jom..❤️

Mimi scbirthdayplanner
www.wasap.my/60199145112

#putrajaya
#bangi
#cyberjaya
  • Pilih Restaurant yang u all Nak celebrate..pastu...Book.pastu zaaapppss Kami uruskan hal2 lain.u all dtg duduk Dan makan je👏👏🤩

    Mudahkan❤️

    Datang2.... surprise 🤩❤️🤩❤️
    Settle semua utk u all...

    happy ke idokkk🤩🤩🤩??? Jangan buang masa Nak pk-pk. Text Kami jom..❤️

    Mimi scbirthdayplanner
    www.wasap.my/60199145112

    #putrajaya
    #bangi
    #cyberjaya

  •  1  0  12 minutes ago
  • Let’s complete your kids meal time with Toujours Kids Fruits & Vege Blend! It contains the mixed of nutritious foods such as Pomegranate, Broccoli, Tomatoes, & Blueberries that perfect for tissue and bone growth, improve digestion and bowel movement as well as high with antioxidants that are good for brain.

Bonus added, it is also packed with superfood such as Habbatus Sauda, Dates, Saffron and Raisins with brilliants functions that sometimes you forgot to include in their diet!

Click link in bio for more details & order 😊

#teamtoujoursmiza
  • Let’s complete your kids meal time with Toujours Kids Fruits & Vege Blend! It contains the mixed of nutritious foods such as Pomegranate, Broccoli, Tomatoes, & Blueberries that perfect for tissue and bone growth, improve digestion and bowel movement as well as high with antioxidants that are good for brain.

    Bonus added, it is also packed with superfood such as Habbatus Sauda, Dates, Saffron and Raisins with brilliants functions that sometimes you forgot to include in their diet!

    Click link in bio for more details & order 😊

    #teamtoujoursmiza

  •  0  1  16 minutes ago
  • Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣
.
Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir.
.
Tgk sis kita ni pagi2 dah selfie nga magicilips🤗
.
#TigaPuluhLimaOnly #MairaSquad
#MagiciLipsbyAnissafaizul #kajang #bangi #semenyih #postage #cod #afbeautyofficial #anissafaizul #lipglosslover #rawatbibir #bibirsihat
  • Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣
    .
    Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir.
    .
    Tgk sis kita ni pagi2 dah selfie nga magicilips🤗
    .
    #TigaPuluhLimaOnly #MairaSquad
    #MagiciLipsbyAnissafaizul #kajang #bangi #semenyih #postage #cod #afbeautyofficial #anissafaizul #lipglosslover #rawatbibir #bibirsihat

  •  0  0  16 minutes ago
  • Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣
.
Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir.
.
Tgk sis kita ni pagi2 dah selfie nga magicilips🤗
.
#TigaPuluhLimaOnly #MairaSquad
#MagiciLipsbyAnissafaizul #kajang #bangi #semenyih #postage #cod #afbeautyofficial #anissafaizul #lipglosslover #rawatbibir #bibirsihat
  • Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣
    .
    Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir.
    .
    Tgk sis kita ni pagi2 dah selfie nga magicilips🤗
    .
    #TigaPuluhLimaOnly #MairaSquad
    #MagiciLipsbyAnissafaizul #kajang #bangi #semenyih #postage #cod #afbeautyofficial #anissafaizul #lipglosslover #rawatbibir #bibirsihat

  •  0  0  16 minutes ago
  • AYUH KITA BERDOA SEMOGA NEGARA KITA CEPAT BEBAS DARI COVID 19.

Untuk yg merancang pernikahan & pertunangan tahun ni blh cepat booking dulang hantaran anda dgn kami.
Jika anda x mahu terlepas peluang utk dptkan dulang dari kami..kami di pihak hantaranwedding.cheras sedia menerima booking walaupun blm ada kepastian tarikh. 

 Anda tahu tak 😍 BANYAK drama tv pakai dulang hantaran kami 😎
🥰 We customize new deco for each DULANG HANTARAN according to your THEME.

💵 RM 25 - RM40 ONLY per Dulang
And we only give you the best service! Confirm puas hati💕
Tekan link kat bio utk terus wasap akak
📞0193859920
Deposit serendah rm50
🌸🌸🌸🌸🌸

#stayhome
#kitamestimenang
#hantaranweddingmy
#cawangancheras
#hiddenhantaran 
#majliskahwin
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran
#hantaranexclusive
#tunang
#malaywedding
#hantaranbudget
#alamdamai
#damaiperdana
#bandartunrazak
#bandarsripermaisuri
#cherasperdana
#bandartunhusseinonn
#bandarmahkotacheras
#kajang
#petalingjaya
#bangi
#pantaidalam
#kampongkerinci
#putrajaya
#dulanghantarancheras
#muacheras
#hantarancheras
#hantarankajang
  • AYUH KITA BERDOA SEMOGA NEGARA KITA CEPAT BEBAS DARI COVID 19.

    Untuk yg merancang pernikahan & pertunangan tahun ni blh cepat booking dulang hantaran anda dgn kami.
    Jika anda x mahu terlepas peluang utk dptkan dulang dari kami..kami di pihak hantaranwedding.cheras sedia menerima booking walaupun blm ada kepastian tarikh.

    Anda tahu tak 😍 BANYAK drama tv pakai dulang hantaran kami 😎
    🥰 We customize new deco for each DULANG HANTARAN according to your THEME.

    💵 RM 25 - RM40 ONLY per Dulang
    And we only give you the best service! Confirm puas hati💕
    Tekan link kat bio utk terus wasap akak
    📞0193859920
    Deposit serendah rm50
    🌸🌸🌸🌸🌸

    #stayhome
    #kitamestimenang
    #hantaranweddingmy
    #cawangancheras
    #hiddenhantaran
    #majliskahwin
    #sewadulang
    #hantarankahwin
    #dulanghantaran
    #hantaranexclusive
    #tunang
    #malaywedding
    #hantaranbudget
    #alamdamai
    #damaiperdana
    #bandartunrazak
    #bandarsripermaisuri
    #cherasperdana
    #bandartunhusseinonn
    #bandarmahkotacheras
    #kajang
    #petalingjaya
    #bangi
    #pantaidalam
    #kampongkerinci
    #putrajaya
    #dulanghantarancheras
    #muacheras
    #hantarancheras
    #hantarankajang

  •  0  0  23 minutes ago
  • 𝗕𝗢𝗨𝗚𝗔𝗦 𝗕𝗘𝗔𝗨𝗧𝗬 𝗠𝗢𝗜𝗦𝗧𝗨𝗥𝗜𝗭𝗘𝗥

MAIN INGREDIENT #BougasBeautyMoisturizer : Hyaluronic Acid. Membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari

Your go-to #BougasBeautyMoisturizer ! Ramai yang suka sangat dengan moisturizer ni. Kecik, padat & paling penting sekali berkesan to fix your skin barrier 🤗

Click link in bio for more details & order

#teambougasmiza
  • 𝗕𝗢𝗨𝗚𝗔𝗦 𝗕𝗘𝗔𝗨𝗧𝗬 𝗠𝗢𝗜𝗦𝗧𝗨𝗥𝗜𝗭𝗘𝗥

    MAIN INGREDIENT #BougasBeautyMoisturizer : Hyaluronic Acid. Membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari

    Your go-to #BougasBeautyMoisturizer ! Ramai yang suka sangat dengan moisturizer ni. Kecik, padat & paling penting sekali berkesan to fix your skin barrier 🤗

    Click link in bio for more details & order

    #teambougasmiza

  •  0  1  24 minutes ago
  • 𝗕𝗢𝗨𝗚𝗔𝗦 𝗕𝗘𝗔𝗨𝗧𝗬 𝗠𝗢𝗜𝗦𝗧𝗨𝗥𝗜𝗭𝗘𝗥

MAIN INGREDIENT #BougasBeautyMoisturizer : Hyaluronic Acid. Membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari

Your go-to #BougasBeautyMoisturizer ! Ramai yang suka sangat dengan moisturizer ni. Kecik, padat & paling penting sekali berkesan to fix your skin barrier 🤗

Click link in bio for more details & order

#teambougasmiza
  • 𝗕𝗢𝗨𝗚𝗔𝗦 𝗕𝗘𝗔𝗨𝗧𝗬 𝗠𝗢𝗜𝗦𝗧𝗨𝗥𝗜𝗭𝗘𝗥

    MAIN INGREDIENT #BougasBeautyMoisturizer : Hyaluronic Acid. Membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari

    Your go-to #BougasBeautyMoisturizer ! Ramai yang suka sangat dengan moisturizer ni. Kecik, padat & paling penting sekali berkesan to fix your skin barrier 🤗

    Click link in bio for more details & order

    #teambougasmiza

  •  0  1  25 minutes ago
  • You're the frosting to my cupcake 🧁🎈Thankyou sis 💖
.
Whatsapp 0198223245 or DM on instagram 🤗
.
#sayajual #cupcakes #brownies #bangi #ukm #kajang #cake #birthdayparty #happybirthday #kerjakahwin #chocolate #green #surprisedeliverybangi #party #ainnaserum #syafiqahaina #iqramdinzly #hafizmahamad #hantaran #cheesecake #kitkat #oreocheesecake #cheesetart #blueberry #fattzura #lofatah #fattahamin #stawberry #edibleimagebangi #surprisedeliverymurah
  • You're the frosting to my cupcake 🧁🎈Thankyou sis 💖
    .
    Whatsapp 0198223245 or DM on instagram 🤗
    .
    #sayajual #cupcakes #brownies #bangi #ukm #kajang #cake #birthdayparty #happybirthday #kerjakahwin #chocolate #green #surprisedeliverybangi #party #ainnaserum #syafiqahaina #iqramdinzly #hafizmahamad #hantaran #cheesecake #kitkat #oreocheesecake #cheesetart #blueberry #fattzura #lofatah #fattahamin #stawberry #edibleimagebangi #surprisedeliverymurah

  •  2  0  26 minutes ago
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
.
.
.
SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

✅ lebih pantas
✅ pakai pada waktu malam 
✅ tak perlu bilas hanya rehat
✅ mengandungi Herba turun temurun
✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
.
Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

Liza❤️
SalesExecutive RJC
0193395453

#masalahkeputihan
#kentutfaraj
#masalahmissv
#masalahdara
#masalahkeputihankronik
#masalahwanita
#masalahsuamiisteri
#pagani
#klia
#banting
#dengkil
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#serdang
#serikembangan
#SungaiBuloh
#kotawarisan
#bandarbarusalaktinggi
#bandarsridamansara
#nilai
#bakiraserum
#bakiramalaysia
#paganimalaysia
#rumahjamucosmetic
#teambakiraselangor
#teambakirasepang
#bakirasepang
#sisviral
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
    .
    .
    .
    SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

    ✅ lebih pantas
    ✅ pakai pada waktu malam
    ✅ tak perlu bilas hanya rehat
    ✅ mengandungi Herba turun temurun
    ✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
    .
    Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

    Liza❤️
    SalesExecutive RJC
    0193395453

    #masalahkeputihan
    #kentutfaraj
    #masalahmissv
    #masalahdara
    #masalahkeputihankronik
    #masalahwanita
    #masalahsuamiisteri
    #pagani
    #klia
    #banting
    #dengkil
    #bangi
    #kajang
    #putrajaya
    #cyberjaya
    #serdang
    #serikembangan
    #SungaiBuloh
    #kotawarisan
    #bandarbarusalaktinggi
    #bandarsridamansara
    #nilai
    #bakiraserum
    #bakiramalaysia
    #paganimalaysia
    #rumahjamucosmetic
    #teambakiraselangor
    #teambakirasepang
    #bakirasepang
    #sisviral

  •  0  0  27 minutes ago
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
.
.
.
SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

✅ lebih pantas
✅ pakai pada waktu malam 
✅ tak perlu bilas hanya rehat
✅ mengandungi Herba turun temurun
✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
.
Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

Liza❤️
SalesExecutive RJC
0193395453

#masalahkeputihan
#kentutfaraj
#masalahmissv
#masalahdara
#masalahkeputihankronik
#masalahwanita
#masalahsuamiisteri
#pagani
#klia
#banting
#dengkil
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#serdang
#serikembangan
#SungaiBuloh
#kotawarisan
#bandarbarusalaktinggi
#bandarsridamansara
#nilai
#bakiraserum
#bakiramalaysia
#paganimalaysia
#rumahjamucosmetic
#teambakiraselangor
#teambakirasepang
#bakirasepang
#sisviral
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
    .
    .
    .
    SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

    ✅ lebih pantas
    ✅ pakai pada waktu malam
    ✅ tak perlu bilas hanya rehat
    ✅ mengandungi Herba turun temurun
    ✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
    .
    Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

    Liza❤️
    SalesExecutive RJC
    0193395453

    #masalahkeputihan
    #kentutfaraj
    #masalahmissv
    #masalahdara
    #masalahkeputihankronik
    #masalahwanita
    #masalahsuamiisteri
    #pagani
    #klia
    #banting
    #dengkil
    #bangi
    #kajang
    #putrajaya
    #cyberjaya
    #serdang
    #serikembangan
    #SungaiBuloh
    #kotawarisan
    #bandarbarusalaktinggi
    #bandarsridamansara
    #nilai
    #bakiraserum
    #bakiramalaysia
    #paganimalaysia
    #rumahjamucosmetic
    #teambakiraselangor
    #teambakirasepang
    #bakirasepang
    #sisviral

  •  1  0  28 minutes ago
  • Fuhh penat bawak lemak kesana kesini, kena ejek & kutuk confidence pon hilang nak berjalan naik tangga pon penat & semput 😔
.

Mana taknya tak bersenam & amal gaya hidup sihat, mcm mana nak sihat & cantik‼️
.

Sampai bila nak bawak lemak tu⁉️Jom join kami kita nyahkan lemak2 tak guna tu🏋🏻‍♂️
.

Kembali sihat, active, cantik dan lebih berkeyakinan💪🏼
.

Video ni salah satu coach wanita kami yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 36kg dengan cara yang sihat👏🏼
.

Dapatkan promosi Personal Trainer sekarang. Limited offer💢 sangat murah💯
.

Boleh hubungi kami untuk lebih lanjut atau datang ke gym lebih mudah.
☎️03-8727 5415
📍Waze:dmsgym

#dmsgym #dmssportcentre #personaltrainer #jomkurus #hidupsihat #beranang #semenyih #mantin #bangi
  • Fuhh penat bawak lemak kesana kesini, kena ejek & kutuk confidence pon hilang nak berjalan naik tangga pon penat & semput 😔
    .

    Mana taknya tak bersenam & amal gaya hidup sihat, mcm mana nak sihat & cantik‼️
    .

    Sampai bila nak bawak lemak tu⁉️Jom join kami kita nyahkan lemak2 tak guna tu🏋🏻‍♂️
    .

    Kembali sihat, active, cantik dan lebih berkeyakinan💪🏼
    .

    Video ni salah satu coach wanita kami yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 36kg dengan cara yang sihat👏🏼
    .

    Dapatkan promosi Personal Trainer sekarang. Limited offer💢 sangat murah💯
    .

    Boleh hubungi kami untuk lebih lanjut atau datang ke gym lebih mudah.
    ☎️03-8727 5415
    📍Waze:dmsgym

    #dmsgym #dmssportcentre #personaltrainer #jomkurus #hidupsihat #beranang #semenyih #mantin #bangi

  •  1  0  29 minutes ago
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
.
.
.
SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

✅ lebih pantas
✅ pakai pada waktu malam 
✅ tak perlu bilas hanya rehat
✅ mengandungi Herba turun temurun
✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
.
Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

Liza❤️
SalesExecutive RJC
0193395453

#masalahkeputihan
#kentutfaraj
#masalahmissv
#masalahdara
#masalahkeputihankronik
#masalahwanita
#masalahsuamiisteri
#pagani
#klia
#banting
#dengkil
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#serdang
#serikembangan
#SungaiBuloh
#kotawarisan
#bandarbarusalaktinggi
#bandarsridamansara
#nilai
#bakiraserum
#bakiramalaysia
#paganimalaysia
#rumahjamucosmetic
#teambakiraselangor
#teambakirasepang
#bakirasepang
#sisviral
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
    .
    .
    .
    SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

    ✅ lebih pantas
    ✅ pakai pada waktu malam
    ✅ tak perlu bilas hanya rehat
    ✅ mengandungi Herba turun temurun
    ✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
    .
    Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

    Liza❤️
    SalesExecutive RJC
    0193395453

    #masalahkeputihan
    #kentutfaraj
    #masalahmissv
    #masalahdara
    #masalahkeputihankronik
    #masalahwanita
    #masalahsuamiisteri
    #pagani
    #klia
    #banting
    #dengkil
    #bangi
    #kajang
    #putrajaya
    #cyberjaya
    #serdang
    #serikembangan
    #SungaiBuloh
    #kotawarisan
    #bandarbarusalaktinggi
    #bandarsridamansara
    #nilai
    #bakiraserum
    #bakiramalaysia
    #paganimalaysia
    #rumahjamucosmetic
    #teambakiraselangor
    #teambakirasepang
    #bakirasepang
    #sisviral

  •  0  0  29 minutes ago
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
.
.
.
SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

✅ lebih pantas
✅ pakai pada waktu malam 
✅ tak perlu bilas hanya rehat
✅ mengandungi Herba turun temurun
✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
.
Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

Liza❤️
SalesExecutive RJC
0193395453

#masalahkeputihan
#kentutfaraj
#masalahmissv
#masalahdara
#masalahkeputihankronik
#masalahwanita
#masalahsuamiisteri
#pagani
#klia
#banting
#dengkil
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#serdang
#serikembangan
#SungaiBuloh
#kotawarisan
#bandarbarusalaktinggi
#bandarsridamansara
#nilai
#bakiraserum
#bakiramalaysia
#paganimalaysia
#rumahjamucosmetic
#teambakiraselangor
#teambakirasepang
#bakirasepang
#sisviral
  • [SELAMAT & BERKESAN] Titis atau Calit selama 3 malam je dah rasa kelainan.🔥
    .
    .
    .
    SERUM HERBA TRADISIONAL “BAKIRA “ ialah Formula Yang Pertama dari RJC.

    ✅ lebih pantas
    ✅ pakai pada waktu malam
    ✅ tak perlu bilas hanya rehat
    ✅ mengandungi Herba turun temurun
    ✅ selamat dari Ujian Lab serta Sirim
    .
    Jom dapatkan SERUM BAKIRA sekarang.

    Liza❤️
    SalesExecutive RJC
    0193395453

    #masalahkeputihan
    #kentutfaraj
    #masalahmissv
    #masalahdara
    #masalahkeputihankronik
    #masalahwanita
    #masalahsuamiisteri
    #pagani
    #klia
    #banting
    #dengkil
    #bangi
    #kajang
    #putrajaya
    #cyberjaya
    #serdang
    #serikembangan
    #SungaiBuloh
    #kotawarisan
    #bandarbarusalaktinggi
    #bandarsridamansara
    #nilai
    #bakiraserum
    #bakiramalaysia
    #paganimalaysia
    #rumahjamucosmetic
    #teambakiraselangor
    #teambakirasepang
    #bakirasepang
    #sisviral

  •  0  0  31 minutes ago
  • “JANGAN BAGI TAHU ORANG LAIN ,NI SECRET KITE KITE JE YG NAK KULIT BERSIH CHING CHING GITTEW”✨
.
semenjak pakai set ni, opismate aku  asyik duk tanya , pakai apa muka nampak glowing lain maciammm ! .
geli hati taw diorang ni jeles agaknya i makin shantik🤭
.
tapi benda baik kita share lah kan . 
takyah pening pening set ni memang best & boleh buatkan kulit korang bersih 💯
.
SERUM RM 75 
CLEANSER RM 69 
SCRUB RM49 .
ws izzan lekaih
📲 0102520450

#bougasbeauty #bangi #bougasfacescrub #bougasshahalam #klang #bangi #shahalam #kotakemuning #subang #serumjerawat #bougasshahalam #bougaspuncakalam #kualaselangor #tanjongkarang #bandartasikputeri #bougasbeautyadvancedserum #bougascleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautysabah #bougasbeautykedah #bougasbeautykualaselangor #bougasbeautyijok #bukitbadong #klang #bougasbeautymalaysia #bougasbeautykl #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #bajuraya2020 #hilangkanjerawat
  • “JANGAN BAGI TAHU ORANG LAIN ,NI SECRET KITE KITE JE YG NAK KULIT BERSIH CHING CHING GITTEW”✨
    .
    semenjak pakai set ni, opismate aku asyik duk tanya , pakai apa muka nampak glowing lain maciammm ! .
    geli hati taw diorang ni jeles agaknya i makin shantik🤭
    .
    tapi benda baik kita share lah kan .
    takyah pening pening set ni memang best & boleh buatkan kulit korang bersih 💯
    .
    SERUM RM 75
    CLEANSER RM 69
    SCRUB RM49 .
    ws izzan lekaih
    📲 0102520450

    #bougasbeauty #bangi #bougasfacescrub #bougasshahalam #klang #bangi #shahalam #kotakemuning #subang #serumjerawat #bougasshahalam #bougaspuncakalam #kualaselangor #tanjongkarang #bandartasikputeri #bougasbeautyadvancedserum #bougascleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautysabah #bougasbeautykedah #bougasbeautykualaselangor #bougasbeautyijok #bukitbadong #klang #bougasbeautymalaysia #bougasbeautykl #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #bajuraya2020 #hilangkanjerawat

  •  1  0  31 minutes ago

Top #Bangi Posts

  • Hi ! Very late upload 😣 #semangatyanghilang . Anyway, 10 boxes of combo box from last weekend bake sale. Selalu bercita2 nak buat more than 10 boxes like 20 ke, tapi selalu tak mampu sebab #workalone 😣 Pls pray i am able to do more than 10 boxes this weekend 🙏
Tqsm pada semua yg purchase my combo box last weekend. Received good feedback from my customer especially that pandan gula melaka cake , thank you 🥰 #meansalottome .

Now am thinking menu apa nak buat for my combo box this weekend. You all nak apa? Mind to share? Comment below 🙃
#combobox #bakesale
  • Hi ! Very late upload 😣 #semangatyanghilang . Anyway, 10 boxes of combo box from last weekend bake sale. Selalu bercita2 nak buat more than 10 boxes like 20 ke, tapi selalu tak mampu sebab #workalone 😣 Pls pray i am able to do more than 10 boxes this weekend 🙏
    Tqsm pada semua yg purchase my combo box last weekend. Received good feedback from my customer especially that pandan gula melaka cake , thank you 🥰 #meansalottome .

    Now am thinking menu apa nak buat for my combo box this weekend. You all nak apa? Mind to share? Comment below 🙃
    #combobox #bakesale

  •  174  17  23 June, 2020
  • Kita letak jiwa & raga dekat beadswork kita✨ #passion
  • Kita letak jiwa & raga dekat beadswork kita✨ #passion

  •  1,577  34  26 June, 2020
  • My current obsession✨
.
.
Feeling alive with this Hydrogel Eye Patches from Mary Kay, seriously the INSTANT RESULT AMAZE ME 😱😱
.
Fall in love with this eyepatches on the first time applying it 😍, easily grab onto my skin & stick on it to give enough hydration for my eye area which results in reducing my eyebag, dark circle & wrinkles around eye area INSTANTLY 🤩🤩
.
Worth to buy cause it ONLY COST U RM5.80 per pair 🥳, superdeal & LIMITED ‼️ @marykaymysg .
Love,
Bazilah Binti Edrus
296916MY
.

#hydrogelEyePatchesMYSG #marykaymalaysia #hydrogeleyepatches #eyepatchesmarykay #eyepatchesterbaik #rayapromo2020 #darkcircle #eyebag #puffyeyes #matasembab  #cod #shahalam #meru #setiaalam #seremban #senawang #rembau #bangi #damansara #petalingjaya #marykaymeru #marykayseremban #marykaysetialam #marykayshahalam  #marykayrembau #challengebymarykay
  • My current obsession✨
    .
    .
    Feeling alive with this Hydrogel Eye Patches from Mary Kay, seriously the INSTANT RESULT AMAZE ME 😱😱
    .
    Fall in love with this eyepatches on the first time applying it 😍, easily grab onto my skin & stick on it to give enough hydration for my eye area which results in reducing my eyebag, dark circle & wrinkles around eye area INSTANTLY 🤩🤩
    .
    Worth to buy cause it ONLY COST U RM5.80 per pair 🥳, superdeal & LIMITED ‼️ @marykaymysg .
    Love,
    Bazilah Binti Edrus
    296916MY
    .

    #hydrogelEyePatchesMYSG #marykaymalaysia #hydrogeleyepatches #eyepatchesmarykay #eyepatchesterbaik #rayapromo2020 #darkcircle #eyebag #puffyeyes #matasembab #cod #shahalam #meru #setiaalam #seremban #senawang #rembau #bangi #damansara #petalingjaya #marykaymeru #marykayseremban #marykaysetialam #marykayshahalam #marykayrembau #challengebymarykay

  •  457  57  23 June, 2020
  • Good morning everyone! We guess this weekend will be having lots of raya open house. Just to reach you out that our grilled lamb now with a brand new garlic tahini sauce is ready to serve you in case you’re pulling brakes on lemang and rendang.
.
Give our humble grilled lamb a try and let us know your thoughts. We’re excited to hear from you guys. 🙆🏻‍♀️ Stay safe beraya ya!
.
#denaliandpinnacles #thewandererscafe #travelerscafe #bohocafe #rooftopcafe #thenewcafeintown #bangicafe #cafebangi #bangi #foodgasm #foodhunter #foodporn #foodasia #foodieszone #foodie #foodporn #foodlover #instafood #fooddiary #foodstagram #foodmalaysia #cafehopmy #cafehopkl #eatdrinkkl #burpple #burpplekl
  • Good morning everyone! We guess this weekend will be having lots of raya open house. Just to reach you out that our grilled lamb now with a brand new garlic tahini sauce is ready to serve you in case you’re pulling brakes on lemang and rendang.
    .
    Give our humble grilled lamb a try and let us know your thoughts. We’re excited to hear from you guys. 🙆🏻‍♀️ Stay safe beraya ya!
    .
    #denaliandpinnacles #thewandererscafe #travelerscafe #bohocafe #rooftopcafe #thenewcafeintown #bangicafe #cafebangi #bangi #foodgasm #foodhunter #foodporn #foodasia #foodieszone #foodie #foodporn #foodlover #instafood #fooddiary #foodstagram #foodmalaysia #cafehopmy #cafehopkl #eatdrinkkl #burpple #burpplekl

  •  333  17  5 June, 2020
  • Salted Caramel Chocolate Cupcakes & Carrot Cupcakes.

Morning and Assalamualaikum! Still few slots available for this Friday and Saturday. Please make your orders by today if you plan to celebrate birthdays or anything for this weekend ya? 🎂 Bakealyaabake
📍 Pickup Point - Sg Jelok Kajang
📱 Alyaa - 019 340 1909

#bakealyaabake #bakerkajang #kajangbaker #cake #kekkajang #kekbangi #kajang #bangi #birthday #birthdaykek #birthdaykekkajang #kekharijadi #kekharijadikajang #cakekajang #birthdaycake #dessertkajang #homebasecake #homemadebaker #homemadecake #homebaking #sweettooth #bake #homebaker #homebakerkajang #creamcheese #cheesetart #cheesecakes
  • Salted Caramel Chocolate Cupcakes & Carrot Cupcakes.

    Morning and Assalamualaikum! Still few slots available for this Friday and Saturday. Please make your orders by today if you plan to celebrate birthdays or anything for this weekend ya? 🎂 Bakealyaabake
    📍 Pickup Point - Sg Jelok Kajang
    📱 Alyaa - 019 340 1909

    #bakealyaabake #bakerkajang #kajangbaker #cake #kekkajang #kekbangi #kajang #bangi #birthday #birthdaykek #birthdaykekkajang #kekharijadi #kekharijadikajang #cakekajang #birthdaycake #dessertkajang #homebasecake #homemadebaker #homemadecake #homebaking #sweettooth #bake #homebaker #homebakerkajang #creamcheese #cheesetart #cheesecakes

  •  147  6  23 June, 2020