#BandarCountryHomes Instagram Photos & Videos

BandarCountryHomes - 32.1k posts

Hashtag Popularity

6.5
average comments
109.6
average likes

Latest #BandarCountryHomes Posts

  • ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ญ ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐‹๐š๐ก๐ข๐ซ ๐œ๐ข๐ค๐ ๐ฎ ๐๐š๐ซ๐ข ๐’๐ฆ๐ค ๐“๐ฎ๐ง ๐๐ž๐ซ๐š๐ค๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ,๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฅ๐ž๐ญ ๐ฎ๐ฌ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒโ™ฅ๏ธ
 โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
Berminat nak surprise kan org trsyg?
1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Dah tahu nak order? 
Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
.
Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
+019-3710608
+019-3710608
#rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
#rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang  #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang 
#saujanarawang
  • ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ญ ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐‹๐š๐ก๐ข๐ซ ๐œ๐ข๐ค๐ ๐ฎ ๐๐š๐ซ๐ข ๐’๐ฆ๐ค ๐“๐ฎ๐ง ๐๐ž๐ซ๐š๐ค๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ,๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฅ๐ž๐ญ ๐ฎ๐ฌ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒโ™ฅ๏ธ
    โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
    Berminat nak surprise kan org trsyg?
    1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
    2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
    3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
    4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
    5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    Dah tahu nak order?
    Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
    Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
    .
    Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
    +019-3710608
    +019-3710608
    #rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
    #rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang
    #saujanarawang

  •  6  0  7 hours ago
  • ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ญ ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐‹๐š๐ก๐ข๐ซ ๐œ๐ข๐ค๐ ๐ฎ ๐๐š๐ซ๐ข ๐’๐ฆ๐ค ๐“๐ฎ๐ง ๐๐ž๐ซ๐š๐ค๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ,๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฅ๐ž๐ญ ๐ฎ๐ฌ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒโ™ฅ๏ธ
 โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
Berminat nak surprise kan org trsyg?
1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Dah tahu nak order? 
Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
.
Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
+019-3710608
+019-3710608
#rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
#rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang  #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang 
#saujanarawang
  • ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ญ ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐‹๐š๐ก๐ข๐ซ ๐œ๐ข๐ค๐ ๐ฎ ๐๐š๐ซ๐ข ๐’๐ฆ๐ค ๐“๐ฎ๐ง ๐๐ž๐ซ๐š๐ค๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ,๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฅ๐ž๐ญ ๐ฎ๐ฌ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒโ™ฅ๏ธ
    โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
    Berminat nak surprise kan org trsyg?
    1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
    2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
    3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
    4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
    5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    Dah tahu nak order?
    Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
    Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
    .
    Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
    +019-3710608
    +019-3710608
    #rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
    #rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang
    #saujanarawang

  •  5  0  7 hours ago
  • ๐Ž๐ง๐ž ๐จ๐Ÿ ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ฒ ๐œ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฅ๐ž๐ญ ๐ฎ๐ฌ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒโ™ฅ๏ธ
 โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
Berminat nak surprise kan org trsyg?
1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Dah tahu nak order? 
Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
.
Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
+019-3710608
+019-3710608
#rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
#rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang  #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang 
#saujanarawang
  • ๐Ž๐ง๐ž ๐จ๐Ÿ ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ฒ ๐œ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฅ๐ž๐ญ ๐ฎ๐ฌ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒโ™ฅ๏ธ
    โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
    Berminat nak surprise kan org trsyg?
    1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
    2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
    3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
    4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
    5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    Dah tahu nak order?
    Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
    Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
    .
    Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
    +019-3710608
    +019-3710608
    #rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
    #rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang
    #saujanarawang

  •  11  0  7 hours ago
  • ๐…๐ฅ๐จ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฌ ๐›๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฃ๐จ๐ฒ, ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ข๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐š๐ฅ๐ฌ๐จ ๐ฅ๐ฎ๐œ๐ค๐Ÿงš
Thank you so much for order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Ada yang berminat dengan design handmade bouquet dari @kembangflorist.my 
.
Jom follow kembangflorist๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
โค๏ธIG :- @kembangflorist.my 
โค๏ธFB PAGE:- Kembang's bouquet and gift
โค๏ธWS:- +6019-3710608
.
. #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #rawangonlineflorist #rawangsuprisedelivery #rawangselangor #surprisedeliveryrawang #codrawang #floristrawang #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
#rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang  #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang 
#saujanarawang
  • ๐…๐ฅ๐จ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฌ ๐›๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฃ๐จ๐ฒ, ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ข๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐š๐ฅ๐ฌ๐จ ๐ฅ๐ฎ๐œ๐ค๐Ÿงš
    Thank you so much for order ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
    .
    .
    Ada yang berminat dengan design handmade bouquet dari @kembangflorist.my
    .
    Jom follow kembangflorist๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
    โค๏ธIG :- @kembangflorist.my
    โค๏ธFB PAGE:- Kembang's bouquet and gift
    โค๏ธWS:- +6019-3710608
    .
    . #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #rawangonlineflorist #rawangsuprisedelivery #rawangselangor #surprisedeliveryrawang #codrawang #floristrawang #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
    #rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang
    #saujanarawang

  •  7  0  8 hours ago
  • ๐ด๐‘  ๐‘๐‘œ๐‘™๐‘‘ ๐‘Ž๐‘  ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘ฃ๐‘–๐‘œ๐‘™๐‘’๐‘ก ๐‘Ž๐‘›๐‘‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘”โ„Ž๐‘ก ๐‘Ž๐‘  ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ ๐‘’๐‘  ๐ŸŒน
Ada peminat purple kat sini๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹??
Selain bouquet purple kita pun ada 
๐Ÿซ Bouquet Coklat
๐ŸŽ‚Set Bouquet dan Kek
๐ŸŽˆ Hot Air Balloon ๐Ÿ’ต Cash Bouquet
๐ŸŒน Bouquet Bunga Segar โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
Cara2 nak order?
1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Dah tahu nak order? 
Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
.
Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
+019-3710608
+019-3710608
#rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
#rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang  #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang 
#saujanarawang
  • ๐ด๐‘  ๐‘๐‘œ๐‘™๐‘‘ ๐‘Ž๐‘  ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘ฃ๐‘–๐‘œ๐‘™๐‘’๐‘ก ๐‘Ž๐‘›๐‘‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘”โ„Ž๐‘ก ๐‘Ž๐‘  ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ ๐‘’๐‘  ๐ŸŒน
    Ada peminat purple kat sini๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹??
    Selain bouquet purple kita pun ada
    ๐Ÿซ Bouquet Coklat
    ๐ŸŽ‚Set Bouquet dan Kek
    ๐ŸŽˆ Hot Air Balloon ๐Ÿ’ต Cash Bouquet
    ๐ŸŒน Bouquet Bunga Segar โœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธโœณ๏ธ
    Cara2 nak order?
    1๏ธโƒฃ Screenshot design bouquet yg anda mahu.
    2๏ธโƒฃ Hantarkan ke whatsapp +6019-3710608.
    3๏ธโƒฃPilih tarikh, masa dan alamat utk delivery
    4๏ธโƒฃkalau dah confirm, boleh buat pembayaran thru online payment atau Cash on delivery.
    5๏ธโƒฃSelesai payment, bouquet anda akan di hantar mengikut masa yg ditetapkan.
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    Dah tahu nak order?
    Jom tempah bouquet dekat @kembangflorist.my
    Harga bouquet dan hamper korang boleh request ikut budget korang tau, harga bermula dari Rm50 ke atas
    .
    Apa tunggu lagi? Cepat2 WhatsApp sekarang di +019-3710608
    +019-3710608
    +019-3710608
    #rawangonlineflorist #kembangbouquetgergasi #kembangbouquetngift #kembangfloristmy #bouquetgergasirawang #suprisedeliveryrawang
    #rawangsuprisedelivery #rawang #rawangselangor #pekanrawang #codrawang #batu16rawang #tamanjatirawang #tamantuntejarawang #tamanbersaturawang #tamantunperakrawang #tamanrawangperdana #tamangaringutama #tamanpelangirawang #bandarcountryhomes #aeonrawang #aeonanggunrawang #mcdonaldsrawang
    #saujanarawang

  •  4  0  9 hours ago
  • Warna satu pilihan kalbu? ๐Ÿ˜˜
.
Tercari-cari hadiah untuk bff korang? Telekung travel Ayesha ni sesuai juga untuk jadikan hadiah tau.. ๐Ÿ˜˜.
.
Senang nak bawa ke mana-mana, material pun best. Kain cotton rayon yang sejuk, selesa dan tak mengerbang. ๐Ÿ’ƒ
.
Semoga hadiah birthday ni dapat memberi manfaat untuk insan yang uols sayang. InshaAllah, dapat pahala juga. Pahala berterusan selagi telekung ni digunakan..๐Ÿ˜Š
.
Berminat? Boleh whatsapp : โ™ฅ๏ธ 016-6897996
.
Atau klik je kat profile atas tu ya.
.
PROMO : RM 115 sm (free postage)
.
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungsolat
#telekungmurah
#telekunghantaran
#telekungcomel
#telekungselesa
#telekungmalaysia
#telekungcantik
#telekungumrah
#damansara
#telekungexclusive
#bandartasikputeri
#melaka
#selayang
#puncakalam
#bandarcountryhomes
#telekungtravelcotton
#telekunghadiah
#telekungpoket
#petalingjaya
#NuraisySisters
#ampang #shahalam #cheras #damansara #petalingjaya #supportlocal #7harimencintaiku2 #pelindungseorangputeri
  • Warna satu pilihan kalbu? ๐Ÿ˜˜
    .
    Tercari-cari hadiah untuk bff korang? Telekung travel Ayesha ni sesuai juga untuk jadikan hadiah tau.. ๐Ÿ˜˜.
    .
    Senang nak bawa ke mana-mana, material pun best. Kain cotton rayon yang sejuk, selesa dan tak mengerbang. ๐Ÿ’ƒ
    .
    Semoga hadiah birthday ni dapat memberi manfaat untuk insan yang uols sayang. InshaAllah, dapat pahala juga. Pahala berterusan selagi telekung ni digunakan..๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat? Boleh whatsapp : โ™ฅ๏ธ 016-6897996
    .
    Atau klik je kat profile atas tu ya.
    .
    PROMO : RM 115 sm (free postage)
    .
    #telekungtravel
    #telekungcotton
    #telekungsolat
    #telekungmurah
    #telekunghantaran
    #telekungcomel
    #telekungselesa
    #telekungmalaysia
    #telekungcantik
    #telekungumrah
    #damansara
    #telekungexclusive
    #bandartasikputeri
    #melaka
    #selayang
    #puncakalam
    #bandarcountryhomes
    #telekungtravelcotton
    #telekunghadiah
    #telekungpoket
    #petalingjaya
    #NuraisySisters
    #ampang #shahalam #cheras #damansara #petalingjaya #supportlocal #7harimencintaiku2 #pelindungseorangputeri

  •  5  0  11 hours ago
  • Suka kaler mustard atau pastel peach ni? ๐Ÿ˜˜
.
Tercari-cari hadiah untuk bff korang? Telekung travel Ayesha ni sesuai juga untuk jadikan hadiah tau.. ๐Ÿ˜˜.
.
Senang nak bawa ke mana-mana, material pun best. Kain cotton rayon yang sejuk, selesa dan tak mengerbang. ๐Ÿ’ƒ
.
Semoga hadiah birthday ni dapat memberi manfaat untuk insan yang uols sayang. InshaAllah, dapat pahala juga. Pahala berterusan selagi telekung ni digunakan..๐Ÿ˜Š
.
Berminat? Boleh whatsapp : โ™ฅ๏ธ 016-6897996
.
Atau klik je kat profile atas tu ya.
.
PROMO : RM 115 sm (free postage)
.
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungsolat
#telekungmurah
#telekunghantaran
#telekungcomel
#telekungselesa
#telekungmalaysia
#telekungcantik
#telekungumrah
#damansara
#telekungexclusive
#bandartasikputeri
#melaka
#selayang
#puncakalam
#bandarcountryhomes
#telekungtravelcotton
#telekunghadiah
#telekungpoket
#petalingjaya
#NuraisySisters
#ampang #shahalam #cheras #damansara #petalingjaya #supportlocal #7harimencintaiku2 #pelindungseorangputeri
  • Suka kaler mustard atau pastel peach ni? ๐Ÿ˜˜
    .
    Tercari-cari hadiah untuk bff korang? Telekung travel Ayesha ni sesuai juga untuk jadikan hadiah tau.. ๐Ÿ˜˜.
    .
    Senang nak bawa ke mana-mana, material pun best. Kain cotton rayon yang sejuk, selesa dan tak mengerbang. ๐Ÿ’ƒ
    .
    Semoga hadiah birthday ni dapat memberi manfaat untuk insan yang uols sayang. InshaAllah, dapat pahala juga. Pahala berterusan selagi telekung ni digunakan..๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat? Boleh whatsapp : โ™ฅ๏ธ 016-6897996
    .
    Atau klik je kat profile atas tu ya.
    .
    PROMO : RM 115 sm (free postage)
    .
    #telekungtravel
    #telekungcotton
    #telekungsolat
    #telekungmurah
    #telekunghantaran
    #telekungcomel
    #telekungselesa
    #telekungmalaysia
    #telekungcantik
    #telekungumrah
    #damansara
    #telekungexclusive
    #bandartasikputeri
    #melaka
    #selayang
    #puncakalam
    #bandarcountryhomes
    #telekungtravelcotton
    #telekunghadiah
    #telekungpoket
    #petalingjaya
    #NuraisySisters
    #ampang #shahalam #cheras #damansara #petalingjaya #supportlocal #7harimencintaiku2 #pelindungseorangputeri

  •  4  0  5 August, 2020
  • Fuhโ€ผ๏ธCantiknya Packaging๐Ÿ’›โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
.
.
Whitening Cleanser Refill New Product Loose Item๐Ÿ’›
200ml Per Packโœจโœจโœจโœจโœจ
.
.
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰Officially Launchโœจ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
.
.
Lepas ni tak perlu risau lagi ...dah untuk buat stock takut habis kan...senang topup Refill sekali jimat berganda ...tau๐Ÿ˜
.
.
Hanya RM180 HARGA PROMO dapat 200ml guysโ™ฅ๏ธ
.
.
Kalau beli 4 botol RM65 untuk 50ml ... Dah RM260 kan?? 
.
.
Sapa cepat dia dapat yer..guys...
Booking Sekrang โ€ผ๏ธKlik link di bio nuhhโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
.
.
DM/Whatsapp 01160678244 sekarang !! .
๐Ÿ“ฒ01160678244
๐Ÿ“ฒ01160678244
๐Ÿ“ฒ01160678244
IG : @sdagentrawang_nabila 
FB Page : NABILA ZAHARI 
. . 
. 
#trustedagent 
#trustedbrand 
#secretdesirelover 
#sdlovers 
#chetapotpet 
#chetapotpetsd 
#chetapotpet_sdfounder 
#chetapotpetfansmakeuplovers 
#kulitkusam 
#tonataksekata 
#jeragat 
#jerawat 
#rawatkulitkusam 
#rawatkulitwajah 
#rebornyourskin 
#flawlesslook 
#icanseeyourvoicemalaysia 
#meloditv3 
#meletop 
#azlanandthetypewriter 
#joeflizzow 
#bandarcountryhomes 
#codbandarcountryhomes 
#makeuptips 
#makeuptipsforbeginners
  • Fuhโ€ผ๏ธCantiknya Packaging๐Ÿ’›โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
    .
    .
    Whitening Cleanser Refill New Product Loose Item๐Ÿ’›
    200ml Per Packโœจโœจโœจโœจโœจ
    .
    .
    ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰Officially Launchโœจ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
    .
    .
    Lepas ni tak perlu risau lagi ...dah untuk buat stock takut habis kan...senang topup Refill sekali jimat berganda ...tau๐Ÿ˜
    .
    .
    Hanya RM180 HARGA PROMO dapat 200ml guysโ™ฅ๏ธ
    .
    .
    Kalau beli 4 botol RM65 untuk 50ml ... Dah RM260 kan??
    .
    .
    Sapa cepat dia dapat yer..guys...
    Booking Sekrang โ€ผ๏ธKlik link di bio nuhhโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
    .
    .
    DM/Whatsapp 01160678244 sekarang !! .
    ๐Ÿ“ฒ01160678244
    ๐Ÿ“ฒ01160678244
    ๐Ÿ“ฒ01160678244
    IG : @sdagentrawang_nabila
    FB Page : NABILA ZAHARI
    . .
    .
    #trustedagent
    #trustedbrand
    #secretdesirelover
    #sdlovers
    #chetapotpet
    #chetapotpetsd
    #chetapotpet_sdfounder
    #chetapotpetfansmakeuplovers
    #kulitkusam
    #tonataksekata
    #jeragat
    #jerawat
    #rawatkulitkusam
    #rawatkulitwajah
    #rebornyourskin
    #flawlesslook
    #icanseeyourvoicemalaysia
    #meloditv3
    #meletop
    #azlanandthetypewriter
    #joeflizzow
    #bandarcountryhomes
    #codbandarcountryhomes
    #makeuptips
    #makeuptipsforbeginners

  •  4  0  5 August, 2020
  • Telekung Travel Ayesha in Mustard ๐Ÿ˜˜
.
Tercari-cari hadiah untuk bff korang? Telekung travel Ayesha ni sesuai juga untuk jadikan hadiah tau.. ๐Ÿ˜˜.
.
Senang nak bawa ke mana-mana, material pun best. Kain cotton rayon yang sejuk, selesa dan tak mengerbang. 
.
Semoga hadiah birthday ni dapat bagi manfaat untuk bff korang tu. InshaAllah, korang pun dapat pahala juga. ๐Ÿ˜Š
.
Berminat? Boleh whatsapp : โ™ฅ๏ธ 016-6897996
.
Atau klik je kat profile atas tu ya.
.
PROMO : RM 115 sm (free postage)
.
#telekungtravel
#telekungcotton
#telekungsolat
#telekungmurah
#telekunghantaran
#telekungcomel
#telekungselesa
#telekungmalaysia
#telekungcantik
#telekungumrah
#damansara
#telekungexclusive
#bandartasikputeri
#melaka
#selayang
#puncakalam
#bandarcountryhomes
#telekungtravelcotton
#telekunghadiah
#telekungpoket
#petalingjaya
#NuraisySisters
#ampang #shahalam #cheras #damansara #petalingjaya #supportlocal #7harimencintaiku2 #pelindungseorangputeri
  • Telekung Travel Ayesha in Mustard ๐Ÿ˜˜
    .
    Tercari-cari hadiah untuk bff korang? Telekung travel Ayesha ni sesuai juga untuk jadikan hadiah tau.. ๐Ÿ˜˜.
    .
    Senang nak bawa ke mana-mana, material pun best. Kain cotton rayon yang sejuk, selesa dan tak mengerbang.
    .
    Semoga hadiah birthday ni dapat bagi manfaat untuk bff korang tu. InshaAllah, korang pun dapat pahala juga. ๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat? Boleh whatsapp : โ™ฅ๏ธ 016-6897996
    .
    Atau klik je kat profile atas tu ya.
    .
    PROMO : RM 115 sm (free postage)
    .
    #telekungtravel
    #telekungcotton
    #telekungsolat
    #telekungmurah
    #telekunghantaran
    #telekungcomel
    #telekungselesa
    #telekungmalaysia
    #telekungcantik
    #telekungumrah
    #damansara
    #telekungexclusive
    #bandartasikputeri
    #melaka
    #selayang
    #puncakalam
    #bandarcountryhomes
    #telekungtravelcotton
    #telekunghadiah
    #telekungpoket
    #petalingjaya
    #NuraisySisters
    #ampang #shahalam #cheras #damansara #petalingjaya #supportlocal #7harimencintaiku2 #pelindungseorangputeri

  •  7  2  5 August, 2020
  • Gigi berlubang bukan je boleh cacatkan penampilan kita, tapi boleh buatkan nafas berbau & jika biarkan lama lagi, lubang akan jadi makin besar, rasa sakit pun akan bertambah teruk๐Ÿฆท

Tampalan ada banyak jenis, tapi yang paling disukai patient ialah tampalan warna gigi (white composite filling) sebab warnanya yang menyerupai gigi jadi lebih cantik & kemas๐Ÿ˜Œ

Dari segi ketahanan pun tampalan warna gigi ni memang bagus & tahan lama๐Ÿ‘๐Ÿป

Jangan biarkan gigi yang berlubang terlalu lama tanpa dirawat, kalau terlambat mungkin gigi tak dapat diselamatkan dah๐Ÿ˜–

Dentist3 gunakan produk berkualiti tapi harga rawatan kami memang rendah je.
Jadi jangan fikir lama, cepat datang & dapatkan rawatan untuk gigi anda sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž
 
๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ
#Dentist3
โœ… Website : https://dentist3.com
 
#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #jeram #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #smile #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi
  • Gigi berlubang bukan je boleh cacatkan penampilan kita, tapi boleh buatkan nafas berbau & jika biarkan lama lagi, lubang akan jadi makin besar, rasa sakit pun akan bertambah teruk๐Ÿฆท

    Tampalan ada banyak jenis, tapi yang paling disukai patient ialah tampalan warna gigi (white composite filling) sebab warnanya yang menyerupai gigi jadi lebih cantik & kemas๐Ÿ˜Œ

    Dari segi ketahanan pun tampalan warna gigi ni memang bagus & tahan lama๐Ÿ‘๐Ÿป

    Jangan biarkan gigi yang berlubang terlalu lama tanpa dirawat, kalau terlambat mungkin gigi tak dapat diselamatkan dah๐Ÿ˜–

    Dentist3 gunakan produk berkualiti tapi harga rawatan kami memang rendah je.
    Jadi jangan fikir lama, cepat datang & dapatkan rawatan untuk gigi anda sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž

    ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ
    #Dentist3
    โœ… Website : https://dentist3.com

    #nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #jeram #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #smile #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi

  •  7  0  5 August, 2020
  • Gigi berlubang bukan je boleh cacatkan penampilan kita, tapi boleh buatkan nafas berbau & jika biarkan lama lagi, lubang akan jadi makin besar, rasa sakit pun akan bertambah teruk๐Ÿฆท

Tampalan ada banyak jenis, tapi yang paling disukai patient ialah tampalan warna gigi (white composite filling) sebab warnanya yang menyerupai gigi jadi lebih cantik & kemas๐Ÿ˜Œ

Dari segi ketahanan pun tampalan warna gigi ni memang bagus & tahan lama๐Ÿ‘๐Ÿป

Jangan biarkan gigi yang berlubang terlalu lama tanpa dirawat, kalau terlambat mungkin gigi tak dapat diselamatkan dah๐Ÿ˜–

Dentist3 gunakan produk berkualiti tapi harga rawatan kami memang rendah je.
Jadi jangan fikir lama, cepat datang & dapatkan rawatan untuk gigi anda sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž
 
๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ
#Dentist3
โœ… Website : https://dentist3.com
 
#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #jeram #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #smile #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi
  • Gigi berlubang bukan je boleh cacatkan penampilan kita, tapi boleh buatkan nafas berbau & jika biarkan lama lagi, lubang akan jadi makin besar, rasa sakit pun akan bertambah teruk๐Ÿฆท

    Tampalan ada banyak jenis, tapi yang paling disukai patient ialah tampalan warna gigi (white composite filling) sebab warnanya yang menyerupai gigi jadi lebih cantik & kemas๐Ÿ˜Œ

    Dari segi ketahanan pun tampalan warna gigi ni memang bagus & tahan lama๐Ÿ‘๐Ÿป

    Jangan biarkan gigi yang berlubang terlalu lama tanpa dirawat, kalau terlambat mungkin gigi tak dapat diselamatkan dah๐Ÿ˜–

    Dentist3 gunakan produk berkualiti tapi harga rawatan kami memang rendah je.
    Jadi jangan fikir lama, cepat datang & dapatkan rawatan untuk gigi anda sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž

    ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ
    #Dentist3
    โœ… Website : https://dentist3.com

    #nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #jeram #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #smile #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi

  •  10  0  5 August, 2020
  • Gigi berlubang bukan je boleh cacatkan penampilan kita, tapi boleh buatkan nafas berbau & jika biarkan lama lagi, lubang akan jadi makin besar, rasa sakit pun akan bertambah teruk๐Ÿฆท

Tampalan ada banyak jenis, tapi yang paling disukai patient ialah tampalan warna gigi (white composite filling) sebab warnanya yang menyerupai gigi jadi lebih cantik & kemas๐Ÿ˜Œ

Dari segi ketahanan pun tampalan warna gigi ni memang bagus & tahan lama๐Ÿ‘๐Ÿป

Jangan biarkan gigi yang berlubang terlalu lama tanpa dirawat, kalau terlambat mungkin gigi tak dapat diselamatkan dah๐Ÿ˜–

Dentist3 gunakan produk berkualiti tapi harga rawatan kami memang rendah je.
Jadi jangan fikir lama, cepat datang & dapatkan rawatan untuk gigi anda sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž
 
๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ
#Dentist3
โœ… Website : https://dentist3.com
 
#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #jeram #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #smile #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi
  • Gigi berlubang bukan je boleh cacatkan penampilan kita, tapi boleh buatkan nafas berbau & jika biarkan lama lagi, lubang akan jadi makin besar, rasa sakit pun akan bertambah teruk๐Ÿฆท

    Tampalan ada banyak jenis, tapi yang paling disukai patient ialah tampalan warna gigi (white composite filling) sebab warnanya yang menyerupai gigi jadi lebih cantik & kemas๐Ÿ˜Œ

    Dari segi ketahanan pun tampalan warna gigi ni memang bagus & tahan lama๐Ÿ‘๐Ÿป

    Jangan biarkan gigi yang berlubang terlalu lama tanpa dirawat, kalau terlambat mungkin gigi tak dapat diselamatkan dah๐Ÿ˜–

    Dentist3 gunakan produk berkualiti tapi harga rawatan kami memang rendah je.
    Jadi jangan fikir lama, cepat datang & dapatkan rawatan untuk gigi anda sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž

    ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ
    #Dentist3
    โœ… Website : https://dentist3.com

    #nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #jeram #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #smile #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi

  •  7  0  5 August, 2020

Top #BandarCountryHomes Posts

  • Happy Friday!!
Was it just me or did this week just scoot on by?!.
.
Iโ€™ve been using my lemonade stand for parties these past few weeks and this weekend weโ€™re having a going away party for our daughter so we will use it for another fun idea. ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ
.
But I thought about it Iโ€™ve never showed you the little door shed by itself! Isnโ€™t she a cutie standing there all by herself? .
So I have a serious question for ya..Do ya think thereโ€™s a market for these? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿค”I donโ€™t think Iโ€™d ship them but maybe made locally?โ˜บ๏ธ
.
Let me know what ya think below. 
Hope your weekend is fantastic and goes slow enough for you to enjoy๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
#homedecorcommunitylove #bhghome #bhgflowers #bhgstyle #betterhomesandgardens #cottagesandbungalows #myfarmhousecottagestyle #cottagestyle #farmhousefanatics #farmhouseinteriors #farmhousestyle #countrylivingmagazine #countryhomesandinteriors #bandarcountryhomes #sweetcountryhomes #diydecor #katecodkindreds #thedesigntwinslove #antiquefarmhouse #myafh #thefarmhousemovement #thecottagejournal #thedecoratedcottage #outdoorliving #mysmphome #simpleliving #midwestlivingmag #574 .
  • Happy Friday!!
    Was it just me or did this week just scoot on by?!.
    .
    Iโ€™ve been using my lemonade stand for parties these past few weeks and this weekend weโ€™re having a going away party for our daughter so we will use it for another fun idea. ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ
    .
    But I thought about it Iโ€™ve never showed you the little door shed by itself! Isnโ€™t she a cutie standing there all by herself? .
    So I have a serious question for ya..Do ya think thereโ€™s a market for these? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿค”I donโ€™t think Iโ€™d ship them but maybe made locally?โ˜บ๏ธ
    .
    Let me know what ya think below.
    Hope your weekend is fantastic and goes slow enough for you to enjoy๐Ÿค—๐Ÿค—
    .
    .
    #homedecorcommunitylove #bhghome #bhgflowers #bhgstyle #betterhomesandgardens #cottagesandbungalows #myfarmhousecottagestyle #cottagestyle #farmhousefanatics #farmhouseinteriors #farmhousestyle #countrylivingmagazine #countryhomesandinteriors #bandarcountryhomes #sweetcountryhomes #diydecor #katecodkindreds #thedesigntwinslove #antiquefarmhouse #myafh #thefarmhousemovement #thecottagejournal #thedecoratedcottage #outdoorliving #mysmphome #simpleliving #midwestlivingmag #574 .

  •  620  88  2 August, 2019
  • Assalamualaikum..Selamat Malam
Memperkenalkan Tudung Instant Terbaru Kami๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒนEVA LUXE (EV)๐ŸŒน
.
๐Ÿ”ธ Instant shawl (sarung sahaja)
๐Ÿ”ธ Potongan : Bawal Instant
๐Ÿ”ธ Material : Cotton Spandex
๐Ÿ”ธ Kain sejuk & Ringan
๐Ÿ”ธ Mudah di gosok
๐Ÿ”ธ Ukuran : size M+ : +/- (1.1m x 1.1m) โ–ชLabuh dari dagu ยฑ 31 inci โ–ชUkuran muka ยฑ 10.5 Inch
๐Ÿ”ธ Aksesori : Matel tag
๐Ÿ”ธ PERCUMA Snowcap  sama warna tudung_
.
.
.
๐Ÿ‘‰ HARGA EVA LUXE
.
Harga Asal : RM 59 / sehelai
.
SPECIAL OFFER
.
๐ŸŽˆ1 helai / RM 49 (Jimat RM 10)
๐ŸŽˆ2 helai / RM 90 (Jimat RM 28)
.
Postage 1 - 2 helai:
RM7 SM, RM11 SS
.
.
.
.
BERMINAT
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.
.
#bawalinstant
#tudungbawal
#evaluxe
#teamAFCV011219
  • Assalamualaikum..Selamat Malam
    Memperkenalkan Tudung Instant Terbaru Kami๐Ÿ˜Š
    .
    ๐ŸŒนEVA LUXE (EV)๐ŸŒน
    .
    ๐Ÿ”ธ Instant shawl (sarung sahaja)
    ๐Ÿ”ธ Potongan : Bawal Instant
    ๐Ÿ”ธ Material : Cotton Spandex
    ๐Ÿ”ธ Kain sejuk & Ringan
    ๐Ÿ”ธ Mudah di gosok
    ๐Ÿ”ธ Ukuran : size M+ : +/- (1.1m x 1.1m) โ–ชLabuh dari dagu ยฑ 31 inci โ–ชUkuran muka ยฑ 10.5 Inch
    ๐Ÿ”ธ Aksesori : Matel tag
    ๐Ÿ”ธ PERCUMA Snowcap sama warna tudung_
    .
    .
    .
    ๐Ÿ‘‰ HARGA EVA LUXE
    .
    Harga Asal : RM 59 / sehelai
    .
    SPECIAL OFFER
    .
    ๐ŸŽˆ1 helai / RM 49 (Jimat RM 10)
    ๐ŸŽˆ2 helai / RM 90 (Jimat RM 28)
    .
    Postage 1 - 2 helai:
    RM7 SM, RM11 SS
    .
    .
    .
    .
    BERMINAT
    www.wasap.my/60197630591
    .
    .
    .
    .
    .
    #bawalinstant
    #tudungbawal
    #evaluxe
    #teamAFCV011219

  •  113  34  5 December, 2019
  • "A STORY THAT NOT MUCH PEOPLE KNOW ABOUT" ๐Ÿ™‚
.
โš ๏ธWARNING LONG POST AHEADโš ๏ธ
.
.
"zeeee seee izzzz" *disc scratched*  OK. You're probably wondering how I got myself into this situation. Well, it all started when I was just 12 years old. Yeap! You heard me, we started this Char Kuey Teow business ever since I was still in primary school. *No child labour was forced in the making of my life* ๐Ÿ˜‚
.
And since then I would always help out whenever I can even before and after I came back from school, and even during my uni times I would come back every week after my classes just so I could help out the next day. And as time passes by, 2 years became 5, 5 years became 10 and till this very day, 13 years! ๐Ÿ˜
.
Can't believe we've been operating for more than a decade and counting. And yes, I've spent half my life working here as a Char Kuey Teow hawker with my mom and my siblings.
.
But sadly, we have decided to close it down for good. And I guess it's time for my mom to have a good rest for herself and all that she has sacrifice for the family. And for my siblings as well, for them to focus more on what they're passionate about with their path in the future. โค
.
So, just to inform everyone one of you. 24/1/2020 (Thursday) will be our VERY LAST DAY of operation. Operation hours: from 7.00am to 2.00pm. So for everyone of you out there that has been telling me y'all wanna come and try my Char Kuey Teow, it's now or never. Literally ๐Ÿ˜‚ This time don't say limpeh bojio ah, now I jio publicly liao, y'all better come before I close down for good. Aiyaaa, at least come down and give Rawang a shot laaa. Who knows this might turned into a small meet & greet session HAHAHA ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ You can also buzz me up whenever y'all wanna come down๐Ÿค˜๐Ÿป
.
.
.
#melvinegar #harinitakbuathal #charkueyteow #rawang #bandarcountryhomes #newyearnewme
  • "A STORY THAT NOT MUCH PEOPLE KNOW ABOUT" ๐Ÿ™‚
    .
    โš ๏ธWARNING LONG POST AHEADโš ๏ธ
    .
    .
    "zeeee seee izzzz" *disc scratched* OK. You're probably wondering how I got myself into this situation. Well, it all started when I was just 12 years old. Yeap! You heard me, we started this Char Kuey Teow business ever since I was still in primary school. *No child labour was forced in the making of my life* ๐Ÿ˜‚
    .
    And since then I would always help out whenever I can even before and after I came back from school, and even during my uni times I would come back every week after my classes just so I could help out the next day. And as time passes by, 2 years became 5, 5 years became 10 and till this very day, 13 years! ๐Ÿ˜
    .
    Can't believe we've been operating for more than a decade and counting. And yes, I've spent half my life working here as a Char Kuey Teow hawker with my mom and my siblings.
    .
    But sadly, we have decided to close it down for good. And I guess it's time for my mom to have a good rest for herself and all that she has sacrifice for the family. And for my siblings as well, for them to focus more on what they're passionate about with their path in the future. โค
    .
    So, just to inform everyone one of you. 24/1/2020 (Thursday) will be our VERY LAST DAY of operation. Operation hours: from 7.00am to 2.00pm. So for everyone of you out there that has been telling me y'all wanna come and try my Char Kuey Teow, it's now or never. Literally ๐Ÿ˜‚ This time don't say limpeh bojio ah, now I jio publicly liao, y'all better come before I close down for good. Aiyaaa, at least come down and give Rawang a shot laaa. Who knows this might turned into a small meet & greet session HAHAHA ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ You can also buzz me up whenever y'all wanna come down๐Ÿค˜๐Ÿป
    .
    .
    .
    #melvinegar #harinitakbuathal #charkueyteow #rawang #bandarcountryhomes #newyearnewme

  •  2,430  84  11 January, 2020
  • Nak tukar2 flavour sikit dalam Mix Box A, B atau C?
Boleh ajeee๐Ÿ˜
Penting customer kita happy ๐Ÿ˜„
โ€ข
โ€ข
Haaa~ Sini customer kita tukar flavour sikit2 dari Mix Box A ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
โ€ข
โ€ข
Cepat! Tekan LINK di BIO ๐Ÿ“ฒ
sebab next postage hari Isnin ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ
โ€ข
โ€ข
#myturkishdelight #turkishdelights #bandarsericoalfields #sungaibesi #kualanerang #kedah #manisanturki #turkeysweets #arabdessert #makanmakan #fooddelivery #foodcravings #sedap #stayathome #mco #coviฬ‡d19 #dungun #terengganu #kelantan #perlis #perak #pahang #melaka #gelangpatah #johor #bandarcountryhomes #rawang
  • Nak tukar2 flavour sikit dalam Mix Box A, B atau C?
    Boleh ajeee๐Ÿ˜
    Penting customer kita happy ๐Ÿ˜„
    โ€ข
    โ€ข
    Haaa~ Sini customer kita tukar flavour sikit2 dari Mix Box A ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
    โ€ข
    โ€ข
    Cepat! Tekan LINK di BIO ๐Ÿ“ฒ
    sebab next postage hari Isnin ๐Ÿ›ต๐Ÿ’จ
    โ€ข
    โ€ข
    #myturkishdelight #turkishdelights #bandarsericoalfields #sungaibesi #kualanerang #kedah #manisanturki #turkeysweets #arabdessert #makanmakan #fooddelivery #foodcravings #sedap #stayathome #mco #coviฬ‡d19 #dungun #terengganu #kelantan #perlis #perak #pahang #melaka #gelangpatah #johor #bandarcountryhomes #rawang

  •  143  24  11 April, 2020