#BLEACHINGSKINNINA Instagram Photos & Videos

BLEACHINGSKINNINA - 3.8k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
38.5
average likes

Latest #BLEACHINGSKINNINA Posts

  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau ๐Ÿฅฐ

Kesan boleh nampak immediately...
Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
Maintenance 2x sebulan ajooooo

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau ๐Ÿฅฐ

    Kesan boleh nampak immediately...
    Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
    Maintenance 2x sebulan ajooooo

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  15 hours ago
  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau ๐Ÿฅฐ

Kesan boleh nampak immediately...
Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
Maintenance 2x sebulan ajooooo

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau ๐Ÿฅฐ

    Kesan boleh nampak immediately...
    Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
    Maintenance 2x sebulan ajooooo

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  15 hours ago
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare ๐Ÿฅฐ

Sekali pakai confirm tak cari lain.
Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare ๐Ÿฅฐ

    Sekali pakai confirm tak cari lain.
    Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

    Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  15 hours ago
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare ๐Ÿฅฐ

Sekali pakai confirm tak cari lain.
Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare ๐Ÿฅฐ

    Sekali pakai confirm tak cari lain.
    Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

    Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  15 hours ago
  • #VitaCPlolesย ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
.
Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. Danย #VitaCPlolesย TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita ๐ŸŠ
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • #VitaCPlolesย ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
    .
    Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. Danย  #VitaCPlolesย TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

    RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita ๐ŸŠ
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  16 hours ago
  • What makes it so good !!
.
VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • What makes it so good !!
    .
    VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  16 hours ago
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! ๐Ÿ™‚

Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaย #VitaCPlolesย ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! ๐Ÿค“
.
Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! ๐Ÿ™‚

    Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

    Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaย  #VitaCPlolesย ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! ๐Ÿค“
    .
    Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  16 hours ago
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! ๐Ÿ™‚

Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaย #VitaCPlolesย ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! ๐Ÿค“
.
Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! ๐Ÿ™‚

    Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

    Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaย  #VitaCPlolesย ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! ๐Ÿค“
    .
    Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  16 hours ago
  • What makes it so good !!
.
VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • What makes it so good !!
    .
    VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  16 hours ago
  • #VitaCPlolesย ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
.
Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. Danย #VitaCPlolesย TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita ๐ŸŠ
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • #VitaCPlolesย ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
    .
    Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. Danย  #VitaCPlolesย TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

    RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita ๐ŸŠ
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  16 hours ago
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE..
๐Ÿฅ€ Terjamin Original by Nina (Nina Skincare)..
๐Ÿฅ€ 2-in-1 Bleaching Set (Bleaching Liquid + Bleachingย Powder)..
๐Ÿฅ€ Perlu dicampur kedua-dua bahan untuk penggunaan..
๐Ÿฅ€ Mencerahkan kulit badan serta merta..
๐Ÿฅ€ Memudarkan & menghilangkan daki hitam di badan..
๐Ÿฅ€ Boleh digunakan pada seluruh badan..
๐Ÿฅ€ Sesuai untuk kawasan celahan & lipatan seperti ketiak & leher..
๐Ÿฅ€ Tidak menyakitkan & melukakan kulit..
๐Ÿฅ€ Kesan putih kekal..
๐Ÿฅ€ Kesan terus nampak selepas 10-15 minit...
-
-
-

RM30/PER BOX
BY POS ONLY (๐ŸšซNO COD)
POS ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ SM RM8  SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
๐Ÿ“ฒ 0132577044
๐Ÿ“ฒ 0132577044
.
.

CLICK๐Ÿ‘‡ TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/60132577044
http://www.wasap.my/60132577044
http://www.wasap.my/60132577044
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
โ€ขโ€ขREADY STOCKโ€ขโ€ข
#BLEACHINGSKIN
#BLEACHINGSKINNINA
#BLEACHINGSKINBYNINA
#BLEACHINGSKINBYNINASKINCARE
#BLEACHINGSKINMALAYSIA
#BLEACHINGSKINNINAMURAH
#BLEACHINGSKINMURAH 
#BLEACHINGSKINNINAORIGINAL
#BLEACHINGSKINNINAVIRAL
#TOMATOBLEACHINGSKIN 
#TOMATOBLEACHING 
#TOMATOSERUM 
#SANENANG 
#APPLEDETOX 
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#KARISMACOSMETIC 
#DNARSNORMAL 
#DNARSSKINCARE
#DMS360 
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE 
#GLOWINGSPEED
#DIANZVITAMINPINK 
#DEEJACOSMETICMALAYSIA 
#DIAMONDGOLDSKINCARETESTIMONI 
#SANENANGPLUSBYYACHAN 
#SANENANGORIGINALTHAILAND 
#SANENANGPLUS 
#SANENANGORIGINAL
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE..
    ๐Ÿฅ€ Terjamin Original by Nina (Nina Skincare)..
    ๐Ÿฅ€ 2-in-1 Bleaching Set (Bleaching Liquid + Bleachingย Powder)..
    ๐Ÿฅ€ Perlu dicampur kedua-dua bahan untuk penggunaan..
    ๐Ÿฅ€ Mencerahkan kulit badan serta merta..
    ๐Ÿฅ€ Memudarkan & menghilangkan daki hitam di badan..
    ๐Ÿฅ€ Boleh digunakan pada seluruh badan..
    ๐Ÿฅ€ Sesuai untuk kawasan celahan & lipatan seperti ketiak & leher..
    ๐Ÿฅ€ Tidak menyakitkan & melukakan kulit..
    ๐Ÿฅ€ Kesan putih kekal..
    ๐Ÿฅ€ Kesan terus nampak selepas 10-15 minit...
    -
    -
    -

    RM30/PER BOX
    BY POS ONLY (๐ŸšซNO COD)
    POS ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ SM RM8 SS RM 12 (UNDER 500G)
    .
    .

    KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
    โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
    ๐Ÿ“ฒ 0132577044
    ๐Ÿ“ฒ 0132577044
    .
    .

    CLICK๐Ÿ‘‡ TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
    http://www.wasap.my/60132577044
    http://www.wasap.my/60132577044
    http://www.wasap.my/60132577044
    .
    .
    .
    JOIN GROUP TELEGRAM
    https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
    .
    .
    โ€ขโ€ขREADY STOCKโ€ขโ€ข
    #BLEACHINGSKIN
    #BLEACHINGSKINNINA
    #BLEACHINGSKINBYNINA
    #BLEACHINGSKINBYNINASKINCARE
    #BLEACHINGSKINMALAYSIA
    #BLEACHINGSKINNINAMURAH
    #BLEACHINGSKINMURAH
    #BLEACHINGSKINNINAORIGINAL
    #BLEACHINGSKINNINAVIRAL
    #TOMATOBLEACHINGSKIN
    #TOMATOBLEACHING
    #TOMATOSERUM
    #SANENANG
    #APPLEDETOX
    #TATISKINCARE
    #TABITATRIAL
    #TABITAEXCLUSIVE
    #KARISMACOSMETIC
    #DNARSNORMAL
    #DNARSSKINCARE
    #DMS360
    #GLOWGLOWINGEXCLUSIVE
    #GLOWINGSPEED
    #DIANZVITAMINPINK
    #DEEJACOSMETICMALAYSIA
    #DIAMONDGOLDSKINCARETESTIMONI
    #SANENANGPLUSBYYACHAN
    #SANENANGORIGINALTHAILAND
    #SANENANGPLUS
    #SANENANGORIGINAL

  •  0  0  21 hours ago
  • SERUM BLEACH NINA 
100% ORIGINAL HQโ€ผ๏ธ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
.
Normal price : RM 15
HARGA โŒ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
โŒ NO COD .
โœ… POS ONLY .
โŒ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
10ML
.
Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare ๐Ÿ’‹
.
1๏ธโƒฃ Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
2๏ธโƒฃ Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
3๏ธโƒฃ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4๏ธโƒฃ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5๏ธโƒฃ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6๏ธโƒฃ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

Ps: untuk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya ๐Ÿ˜‰ .
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleach #serumbleachmurah #serumbleachnina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina
  • SERUM BLEACH NINA
    100% ORIGINAL HQโ€ผ๏ธ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
    .
    Normal price : RM 15
    HARGA โŒ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    โŒ NO COD .
    โœ… POS ONLY .
    โŒ NO URGENT ORDER .

    Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow backup ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    10ML
    .
    Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare ๐Ÿ’‹
    .
    1๏ธโƒฃ Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
    2๏ธโƒฃ Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
    3๏ธโƒฃ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
    4๏ธโƒฃ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
    5๏ธโƒฃ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6๏ธโƒฃ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

    Ps: untuk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya ๐Ÿ˜‰ .
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleach #serumbleachmurah #serumbleachnina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina

  •  3  0  4 August, 2020
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare
.
100% ORIGINALโ€ผ๏ธ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
.
PRICE : RM 21 โœ… POS ONLY .
โŒ NO COD .
โŒ NO URGENT ORDER .
HARGA โŒ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .

Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
Follow back up ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
.
Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali ๐Ÿ˜Ž

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
๐Ÿ’‹ Mencerahkan pelipat hitam.
๐Ÿ’‹ Merawat bintik2 & jerawat badan.
๐Ÿ’‹ Melembapkan kulit.
๐Ÿ’‹ Mencegah bakteria.

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
๐Ÿ’‹ Menaikkan seri tubuh wajah
๐Ÿ’‹ Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
๐Ÿ’‹ Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
๐Ÿ’‹ Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
๐Ÿ’‹ Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
๐Ÿ’‹ Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
๐Ÿ’‹ Setiap hari sentiasa bersemangat
.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingmurah #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingbidara 
#caragunableachingskinnina 
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal 
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare
    .
    100% ORIGINALโ€ผ๏ธ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
    .
    PRICE : RM 21 โœ… POS ONLY .
    โŒ NO COD .
    โŒ NO URGENT ORDER .
    HARGA โŒ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .

    Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow back up ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    .
    Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali ๐Ÿ˜Ž

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    ๐Ÿ’‹ Mencerahkan pelipat hitam.
    ๐Ÿ’‹ Merawat bintik2 & jerawat badan.
    ๐Ÿ’‹ Melembapkan kulit.
    ๐Ÿ’‹ Mencegah bakteria.

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    ๐Ÿ’‹ Menaikkan seri tubuh wajah
    ๐Ÿ’‹ Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    ๐Ÿ’‹ Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    ๐Ÿ’‹ Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    ๐Ÿ’‹ Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    ๐Ÿ’‹ Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    ๐Ÿ’‹ Setiap hari sentiasa bersemangat
    .
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingmurah #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingbidara
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita

  •  3  0  4 August, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA EMPIRE .
100% ORIGINAL HQโ€ผ๏ธ TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN .
PRICE : RM 25 @ 50G
SALE : RM 22 .
โœ… POS ONLY .
โŒ NO COD .
โŒ NO URGENT ORDER 
HARGA โŒTIDAK TERMASUK POSTAGE 
ADD POSTAGE RM8 (SM)/ RM11(SS) .
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ขKOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG
.
Nak order Klik link wasap.my/60149507987 @balqiscosmeticcentre .
.
Follow back up ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.

LOTION PUTIH BLEACHING NINA

Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih 
yang penting selamat.. โœ…KELEBIHAN
โคMemudarkan parut โคMenghilangkan bintikยฒ hitam
โคMelembutkan kulit seperti kulit bayi
โคMenghalus & menggebukan kulit
โคMencerahkan kulit seperti kulit korea
Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari,selain mencerah

Sweet almond 
Glycerin 
Castor oil
Milky booster
Ibu booster
Kojic acid
Shea butter
Fruits extract 
Vit A C & E
Soy bean
Arbutin
.
.
#lotionputihbleachingnina #losyenputihbleaching #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingmurah #lotionputihbleachingninamurah #ninaempirelotionputihbleaching #ninalosyenputih
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah 
#caragunableachingskinnina 
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah 
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1  #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA EMPIRE .
    100% ORIGINAL HQโ€ผ๏ธ TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN .
    PRICE : RM 25 @ 50G
    SALE : RM 22 .
    โœ… POS ONLY .
    โŒ NO COD .
    โŒ NO URGENT ORDER
    HARGA โŒTIDAK TERMASUK POSTAGE
    ADD POSTAGE RM8 (SM)/ RM11(SS) .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ขKOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG
    .
    Nak order Klik link wasap.my/60149507987 @balqiscosmeticcentre .
    .
    Follow back up ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .

    LOTION PUTIH BLEACHING NINA

    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih
    yang penting selamat.. โœ…KELEBIHAN
    โคMemudarkan parut โคMenghilangkan bintikยฒ hitam
    โคMelembutkan kulit seperti kulit bayi
    โคMenghalus & menggebukan kulit
    โคMencerahkan kulit seperti kulit korea
    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari,selain mencerah

    Sweet almond
    Glycerin
    Castor oil
    Milky booster
    Ibu booster
    Kojic acid
    Shea butter
    Fruits extract
    Vit A C & E
    Soy bean
    Arbutin
    .
    .
    #lotionputihbleachingnina #losyenputihbleaching #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingmurah #lotionputihbleachingninamurah #ninaempirelotionputihbleaching #ninalosyenputih
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita

  •  3  0  4 August, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE .
100% ORIGINAL HQโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅTURUN HARGA๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅTURUN HARGA๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅTURUN HARGA๐Ÿ”ฅ
.
NP : RM 35
LESS : RM 28
.
โœ… POS ONLY .
โŒ NO COD .
โŒ NO URGENT ORDER 
HARGA โŒTIDAK TERMASUK POSTAGE 
ADD POSTAGE RM8 (SM)/ RM11(SS) .
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ขKOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG
.
Nak order Klik link wasap.my/60149507987 @balqiscosmeticcentre .
.
Follow back up ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
๐Ÿ’Ž Retinol
๐Ÿ’Ž Alpha Hydroxy
๐Ÿ’Ž Kojic Acid

KEBAIKAN :
โœŒMENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
โœŒ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
๐Ÿ‘‰ Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
๐Ÿ‘‰ Kacau sebati
๐Ÿ‘‰ Kemudian sapu di serata badan
๐Ÿ‘‰ Selepas 15-20 minit
๐Ÿ‘‰ Boleh cuci (mandi)

AMARAN :
โŒ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
โŒ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
โœ… Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah 
#caragunableachingskinnina 
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal 
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #bleachingskinmurah #ninableachingskinmurah #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE .
    100% ORIGINAL HQโ€ผ๏ธ
    ๐Ÿ”ฅTURUN HARGA๐Ÿ”ฅ
    ๐Ÿ”ฅTURUN HARGA๐Ÿ”ฅ
    ๐Ÿ”ฅTURUN HARGA๐Ÿ”ฅ
    .
    NP : RM 35
    LESS : RM 28
    .
    โœ… POS ONLY .
    โŒ NO COD .
    โŒ NO URGENT ORDER
    HARGA โŒTIDAK TERMASUK POSTAGE
    ADD POSTAGE RM8 (SM)/ RM11(SS) .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ขKOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG
    .
    Nak order Klik link wasap.my/60149507987 @balqiscosmeticcentre .
    .
    Follow back up ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    ๐Ÿ’Ž Retinol
    ๐Ÿ’Ž Alpha Hydroxy
    ๐Ÿ’Ž Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    โœŒMENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    โœŒ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    ๐Ÿ‘‰ Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    ๐Ÿ‘‰ Kacau sebati
    ๐Ÿ‘‰ Kemudian sapu di serata badan
    ๐Ÿ‘‰ Selepas 15-20 minit
    ๐Ÿ‘‰ Boleh cuci (mandi)

    AMARAN :
    โŒ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    โŒ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    โœ… Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #bleachingskinmurah #ninableachingskinmurah #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita

  •  3  0  3 August, 2020
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni?  And nst dh buat collection pun.  Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut.  Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia.  Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Follow ig
https://www.instagram.com/zamzarinazainun

WhatsApp
๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

#bleachingskin
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareOriginal
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni? And nst dh buat collection pun. Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

    ๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

    Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut. Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia. Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Follow ig
    https://www.instagram.com/zamzarinazainun

    WhatsApp
    ๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

    #bleachingskin
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareOriginal

  •  1  0  2 August, 2020
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni?  And nst dh buat collection pun.  Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut.  Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia.  Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Follow ig
https://www.instagram.com/zamzarinazainun

WhatsApp
๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

#bleachingskin
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareOriginal
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni? And nst dh buat collection pun. Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

    ๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

    Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut. Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia. Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Follow ig
    https://www.instagram.com/zamzarinazainun

    WhatsApp
    ๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

    #bleachingskin
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareOriginal

  •  0  0  2 August, 2020
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni?  And nst dh buat collection pun.  Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut.  Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia.  Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Follow ig
https://www.instagram.com/zamzarinazainun

WhatsApp
๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

#bleachingskin
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareOriginal
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni? And nst dh buat collection pun. Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

    ๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

    Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut. Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia. Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Follow ig
    https://www.instagram.com/zamzarinazainun

    WhatsApp
    ๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

    #bleachingskin
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareOriginal

  •  0  0  2 August, 2020
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni?  And nst dh buat collection pun.  Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut.  Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia.  Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Follow ig
https://www.instagram.com/zamzarinazainun

WhatsApp
๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

#bleachingskin
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareOriginal
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni? And nst dh buat collection pun. Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

    ๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

    Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut. Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia. Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Follow ig
    https://www.instagram.com/zamzarinazainun

    WhatsApp
    ๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

    #bleachingskin
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareOriginal

  •  0  0  2 August, 2020
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni?  And nst dh buat collection pun.  Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut.  Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia.  Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Follow ig
https://www.instagram.com/zamzarinazainun

WhatsApp
๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

#bleachingskin
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareOriginal
  • Pengguna setia produk Ninaskincare mesti dh tahu kan pasal produk ni? And nst dh buat collection pun. Haruslah kan๐Ÿ˜˜๐Ÿค— so yg belum kenal lg meh kt share psl produk ni k๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’Ÿ

    ๐ŸŒบBLEACHING FACE๐ŸŒบ

    Kebaikan bleaching face ni dpt kecutkan jerawat batu korg tu. Pkai skli je esk pgi tgok dh kecut. Selain tu dpt pudarkan parut2 hitam bekas jerawat tu dan jgk mencerahkan kulit muka yg kusam & sunburn. Wajib ada satu dkt rumah. Byk lgila kelebihan dia. Kena cuba baru tahu. Lps bleach jgn lupa pakai IBU PUTIH LASER SERUM utk kesan pencerahan berganda2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    Follow ig
    https://www.instagram.com/zamzarinazainun

    WhatsApp
    ๐Ÿ“ฑhttp://www.wasap/0194563536

    #bleachingskin
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareOriginal

  •  1  0  2 August, 2020
  • .
๐‘ณ๐’Š๐’‡๐’† ๐’Š๐’” ๐‘ท๐‘ฌ๐‘น๐‘ญ๐‘ฌ๐‘ช๐‘ป ๐’˜๐’‰๐’†๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐‘ฉ๐‘ณ๐‘ฌ๐‘จ๐‘ช๐‘ฏ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘ฒ๐‘ฐ๐‘ต ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ต๐‘จ ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
-
Ye dak?
Buat 10minit nampak hasil.
Sape takmo kan ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
-
Nak order terus tekan link dibio @ wsp
๐Ÿ“ฒ 016-793 4782
.
#bleachingskinNina #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan #bleachingmuka #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19
  • .
    ๐‘ณ๐’Š๐’‡๐’† ๐’Š๐’” ๐‘ท๐‘ฌ๐‘น๐‘ญ๐‘ฌ๐‘ช๐‘ป ๐’˜๐’‰๐’†๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐‘ฉ๐‘ณ๐‘ฌ๐‘จ๐‘ช๐‘ฏ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘ฒ๐‘ฐ๐‘ต ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ต๐‘จ ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    -
    Ye dak?
    Buat 10minit nampak hasil.
    Sape takmo kan ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
    -
    Nak order terus tekan link dibio @ wsp
    ๐Ÿ“ฒ 016-793 4782
    .
    #bleachingskinNina #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan #bleachingmuka #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19

  •  26  0  2 August, 2020
  • Yes!! Weekend is coming ๐Ÿฅฐ
Time to relax your body, mind & soul ๐Ÿ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming ๐Ÿฅฐ
    Time to relax your body, mind & soul ๐Ÿ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0142484127

    ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™„๐™Š๐™‡๐™Ž ๐˜พ๐™€๐™‹๐˜ผ๐™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  2 August, 2020

Top #BLEACHINGSKINNINA Posts

  • Pernah tak dgr bleaching skin? SALON ADE BUAT! RM250 1BDN... ๐Ÿ˜ฑ

tapi yg ni.. Murah gilee.. ๐Ÿคฉ

Cuba korang tgk hashtag ni
#bleachingskinnina ๐Ÿ˜˜

KULIT GELAP LUNTUR DLM MASA 5MINIT ๐Ÿ˜

@ninaempire_hq ๐Ÿ’–
  • Pernah tak dgr bleaching skin? SALON ADE BUAT! RM250 1BDN... ๐Ÿ˜ฑ

    tapi yg ni.. Murah gilee.. ๐Ÿคฉ

    Cuba korang tgk hashtag ni
    #bleachingskinnina ๐Ÿ˜˜

    KULIT GELAP LUNTUR DLM MASA 5MINIT ๐Ÿ˜

    @ninaempire_hq ๐Ÿ’–

  •  477  4  30 December, 2019
  • Sape nk kulit berkilat licin glowing mcm kreta baru lepas polish uolls kena2 try polish face ni..
serius mirah ckap memang best namatey pakai dia, ala buat mcm pakai scrub je๐Ÿ˜˜

tepek2 lpastu tunggu 5minit trus bilas, seminggu guna la 1/2kali..
memang jdi kilat without any make up!!! satu bekas ni than lebih sebulan taw..
nk try meh order dgn cik mierah๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://www.wasap.my/60179856894/ninaskincare #ibuputihmurah#polishface#bleachingskinmurah#bleachingskinnina#ibuputihnina#losyenputihmurah#kopilontoormurah#mandianbleachingbidara#ninaskincare#scrubmuka#jerawat#ubatparut#ubatjerawat#krimjeragata#sunblock#laserserum#putihkulittanpainject#putihkulit#ibuputih#losyenputihbleaching#serumbleaching#bleachingskinnina
  • Sape nk kulit berkilat licin glowing mcm kreta baru lepas polish uolls kena2 try polish face ni..
    serius mirah ckap memang best namatey pakai dia, ala buat mcm pakai scrub je๐Ÿ˜˜

    tepek2 lpastu tunggu 5minit trus bilas, seminggu guna la 1/2kali..
    memang jdi kilat without any make up!!! satu bekas ni than lebih sebulan taw..
    nk try meh order dgn cik mierah๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://www.wasap.my/60179856894/ninaskincare #ibuputihmurah #polishface #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #ibuputihnina #losyenputihmurah #kopilontoormurah #mandianbleachingbidara #ninaskincare #scrubmuka#jerawat#ubatparut#ubatjerawat#krimjeragata#sunblock#laserserum#putihkulittanpainject#putihkulit#ibuputih#losyenputihbleaching#serumbleaching#bleachingskinnina

  •  173  2  14 January, 2020
  • Hai semuaโค๏ธselain dari pemakanan"tita juga ade pakai face bleaching dari @ninaempire_hq โค๏ธโ€ผ๏ธ memang menjadi๐Ÿ”ฅproduk die tipu lah kalau semua tak tahuโ˜๐Ÿปlarisss sampai x ckup2 semua order๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Korang yg mana nak skin lembut lembap"x memedihkan bile bleaching try produk ni.superb power๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
TQ so much kaknina ! tita love!
@ninaempire_hq 
#putih #bleachingskinnina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinbynina #bleachingskinmalaysia
  • Hai semuaโค๏ธselain dari pemakanan"tita juga ade pakai face bleaching dari @ninaempire_hq โค๏ธโ€ผ๏ธ memang menjadi๐Ÿ”ฅproduk die tipu lah kalau semua tak tahuโ˜๐Ÿปlarisss sampai x ckup2 semua order๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    Korang yg mana nak skin lembut lembap"x memedihkan bile bleaching try produk ni.superb power๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    TQ so much kaknina ! tita love!
    @ninaempire_hq
    #putih #bleachingskinnina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinbynina #bleachingskinmalaysia

  •  62  1  30 June, 2020
  • Tq yunk๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜...enjoy ur #ibuscrub okay๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

๐Ÿ’žSis agent ninaskincare ipoh๐Ÿ’ž
All ready stock/daily postage
COD : ๐Ÿš˜Sekitar Ipoh,๐Ÿš˜Meru,๐Ÿš˜Manjoi,๐Ÿš˜Tambun

#codmanjoi #codmeru #codtambun #codipoh #codsekitaripoh 

#kopilontoor
#kopilontooripoh
#kopilontoornina 
#kopilontoorninaviral 
#lunturlemaklunturkulitkusam
#ibuputihnina
#ibuputih
#serumbleachingnina
#serumbleachingipoh
#serumbleaching
#laserserumninaipoh
#bleachingskinnina
#bleachingskinninaviral
#bleachingskinipoh
#ibujelitaninaskincare 
#ibujelitaninaskincareipoh
#lotionputihbleaching
#lotionputihbleachingninaipoh
#lotionputihbleachingnina
#facebleaching
#facebleachingipoh
#ibuscrubipoh
#ibuscrubviral
#ibuscrubhq 

Cepat cepat grab๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
Www.wasap.my/+60134886613/ninaskincareipoh
  • Tq yunk๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜...enjoy ur #ibuscrub okay๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    ๐Ÿ’žSis agent ninaskincare ipoh๐Ÿ’ž
    All ready stock/daily postage
    COD : ๐Ÿš˜Sekitar Ipoh,๐Ÿš˜Meru,๐Ÿš˜Manjoi,๐Ÿš˜Tambun

    #codmanjoi #codmeru #codtambun #codipoh #codsekitaripoh

    #kopilontoor
    #kopilontooripoh
    #kopilontoornina
    #kopilontoorninaviral
    #lunturlemaklunturkulitkusam
    #ibuputihnina
    #ibuputih
    #serumbleachingnina
    #serumbleachingipoh
    #serumbleaching
    #laserserumninaipoh
    #bleachingskinnina
    #bleachingskinninaviral
    #bleachingskinipoh
    #ibujelitaninaskincare
    #ibujelitaninaskincareipoh
    #lotionputihbleaching
    #lotionputihbleachingninaipoh
    #lotionputihbleachingnina
    #facebleaching
    #facebleachingipoh
    #ibuscrubipoh
    #ibuscrubviral
    #ibuscrubhq

    Cepat cepat grab๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
    Www.wasap.my/+60134886613/ninaskincareipoh

  •  4  3  5 July, 2020
  • ni adalah one of cara mirah jaga skin๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Sbulan skali mirah akan polish muka nk kasi glow n cerah.. polish lepas kita pakai memang kulit jdi mkin cerah n glow taw, kesan bleh nmpk on the spot..
just calit sikit je kt muka.. Lepas cuci muka, sapu polish ni then tunggu 5-10minit bru bilas..
serius jdi bersih skin..
Seeloknya pakai 2minggu skali๐Ÿ˜˜

Nak order bleh dm mirah tawโค๏ธ #ibuputihmurah#polishface#bleachingskinmurah#bleachingskinnina#ibuputihnina#losyenputihmurah#kopilontoormurah#mandianbleachingbidara#ninaskincare#scrubmuka#jerawat#ubatparut#ubatjerawat#krimjeragata#sunblock#laserserum#putihkulittanpainject#putihkulit#ibuputih#losyenputihbleaching#serumbleaching#bleachingskinnina#kopilontoornina#ibuputihborong#ibuputihmurah#laserserum#bleachingskinmurah#bleachingskinkelantan#bleachingskintamanmedan#bleachingskinpetalingjaya#ibuputihkelantan#ibuputihpetalingjaya
  • ni adalah one of cara mirah jaga skin๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    Sbulan skali mirah akan polish muka nk kasi glow n cerah.. polish lepas kita pakai memang kulit jdi mkin cerah n glow taw, kesan bleh nmpk on the spot..
    just calit sikit je kt muka.. Lepas cuci muka, sapu polish ni then tunggu 5-10minit bru bilas..
    serius jdi bersih skin..
    Seeloknya pakai 2minggu skali๐Ÿ˜˜

    Nak order bleh dm mirah tawโค๏ธ #ibuputihmurah #polishface #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #ibuputihnina #losyenputihmurah #kopilontoormurah #mandianbleachingbidara #ninaskincare #scrubmuka#jerawat#ubatparut#ubatjerawat#krimjeragata#sunblock#laserserum#putihkulittanpainject#putihkulit#ibuputih#losyenputihbleaching#serumbleaching#bleachingskinnina#kopilontoornina#ibuputihborong#ibuputihmurah#laserserum#bleachingskinmurah#bleachingskinkelantan#bleachingskintamanmedan#bleachingskinpetalingjaya#ibuputihkelantan#ibuputihpetalingjaya

  •  150  3  16 January, 2020
  • Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
Meh Kak Diana cerita ๐Ÿค—
.
.
KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
.
PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
.
GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
.
SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
.
.
Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#facebleaching #facebleach #facebleachingnina #bleaching #bleachingface #bleachingfacenina #STOKISNINA #bleachingskin #bleachingskinnina
  • Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
    Meh Kak Diana cerita ๐Ÿค—
    .
    .
    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
    .
    PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
    .
    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
    .
    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
    .
    .
    Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #facebleaching #facebleach #facebleachingnina #bleaching #bleachingface #bleachingfacenina #STOKISNINA #bleachingskin #bleachingskinnina

  •  144  0  19 April, 2020