#BIZZIBODY Instagram Photos & Videos

BIZZIBODY - 48.3k posts

Hashtag Popularity

9.3
average comments
31.5
average likes

Latest #BIZZIBODY Posts

  • 🌸
-
Mesti ada yg tengah menghitung hari utk hari terbahagia dalam hidup kan? Bolehla jadikan makeup look ni sbg inspirasi ✨ Semuanya menggunakan produk2 @cayacosmetics tau!
-
Makeup ON POINT sampai ke petang 😍 Even menangis or berpeluh pun still  GORGEOUS gituuuw. Kalau nk makeup sendiri pun mudah je nk follow step by step by Lady Boss ni.
-
Korang boleh grab semua produk2 yg Lady Boss guna ni then practice kayhh. Harga sangat berbaloi-baloi! JIMAT DUIT korang 😻
-
Products used:
EYEBROW QUEEN
BROW ME KIT
COCOA CLASSIC MAKEUP KIT
DRAMATIC LIQUID EYELINER
-
Makeup by: @makeupbynurulmf
-
-
-
#caryacosmeticsTUTORIAL #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire
  • 🌸
    -
    Mesti ada yg tengah menghitung hari utk hari terbahagia dalam hidup kan? Bolehla jadikan makeup look ni sbg inspirasi ✨ Semuanya menggunakan produk2 @cayacosmetics tau!
    -
    Makeup ON POINT sampai ke petang 😍 Even menangis or berpeluh pun still GORGEOUS gituuuw. Kalau nk makeup sendiri pun mudah je nk follow step by step by Lady Boss ni.
    -
    Korang boleh grab semua produk2 yg Lady Boss guna ni then practice kayhh. Harga sangat berbaloi-baloi! JIMAT DUIT korang 😻
    -
    Products used:
    EYEBROW QUEEN
    BROW ME KIT
    COCOA CLASSIC MAKEUP KIT
    DRAMATIC LIQUID EYELINER
    -
    Makeup by: @makeupbynurulmf
    -
    -
    -
    #caryacosmeticsTUTORIAL #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire

  •  0  0  1 hour ago
  • .
Ayyy Ainul looking so pretty with COCOA CLASSIC MAKEUP KIT 🔥🔥
-
Ainul pun impressed with how good this palette is! Warna-warna semua PIGMENTED & sesuai with ANY SKIN TONE ✨ Nampak FRESH & GLOWING all day long!
-
Kalau cantik mcm ni, confirm seharian rasa yakin & tak habis2 ber#MOTDcaryacosmetics 😍😍 MUST HAVE dalam handbag tau!
-
-
-
#CocoaClassicMakeupKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire
  • .
    Ayyy Ainul looking so pretty with COCOA CLASSIC MAKEUP KIT 🔥🔥
    -
    Ainul pun impressed with how good this palette is! Warna-warna semua PIGMENTED & sesuai with ANY SKIN TONE ✨ Nampak FRESH & GLOWING all day long!
    -
    Kalau cantik mcm ni, confirm seharian rasa yakin & tak habis2 ber #MOTDcaryacosmetics 😍😍 MUST HAVE dalam handbag tau!
    -
    -
    -
    #CocoaClassicMakeupKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire

  •  2  0  4 hours ago
  • 💄 
-
Bila dekat kampung, selalunya mesti berebut tempat nk bersiap dgn saudara mara kan? Nak kena cari space pulak tu utk letak barang2 makeup yg banyak! Nak makeup pun susah 😔 Tp skrg, dgn produk2 caryacosmetics ni, dekat mana2 pun boleh makeup & tak ambik masa yg lama 💃🏻💃🏻
-
Makeup Nadia yg GORGEOUS ni guna 1 palette COCOA CLASSIC MAKEUP KIT je! LIPCREAM boleh jadikan CORRECTOR utk cover dark circle, CREAM BLUSHER & sangat lembut dekat bibir tau. Nampak FRESH & GLOWING bila apply HIGHLIGHTER yg PIGMENTED terukkss ✨✨ Boleh apply on top of LIPCREAM juga utk nampak glossy sikit 😍😍
-
-
-
#caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA
#caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire
  • 💄
    -
    Bila dekat kampung, selalunya mesti berebut tempat nk bersiap dgn saudara mara kan? Nak kena cari space pulak tu utk letak barang2 makeup yg banyak! Nak makeup pun susah 😔 Tp skrg, dgn produk2 caryacosmetics ni, dekat mana2 pun boleh makeup & tak ambik masa yg lama 💃🏻💃🏻
    -
    Makeup Nadia yg GORGEOUS ni guna 1 palette COCOA CLASSIC MAKEUP KIT je! LIPCREAM boleh jadikan CORRECTOR utk cover dark circle, CREAM BLUSHER & sangat lembut dekat bibir tau. Nampak FRESH & GLOWING bila apply HIGHLIGHTER yg PIGMENTED terukkss ✨✨ Boleh apply on top of LIPCREAM juga utk nampak glossy sikit 😍😍
    -
    -
    -
    #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA
    #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire

  •  0  0  5 hours ago
  • .
PALETTE COMEL & MULTIFUNCTION!
-
BROW ME KIT ni sesuai utk semua jenis kening & lengkap dgn EYEBROW POWDER, CONCEALER & 2 BRUSHES. Bukan setakat boleh cantikkan kening je tau. Korang boleh guna EYEBROW POWDER sbg EYESHADOW & CONCEALER sbg FOUNDATION! 💯💯
-
Semua ni dgn harga $35 SAHAJA! Serious JIMAAAT! Jom jom DM Order sekarang 😘
-
-
-
#BrowMeKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire
  • .
    PALETTE COMEL & MULTIFUNCTION!
    -
    BROW ME KIT ni sesuai utk semua jenis kening & lengkap dgn EYEBROW POWDER, CONCEALER & 2 BRUSHES. Bukan setakat boleh cantikkan kening je tau. Korang boleh guna EYEBROW POWDER sbg EYESHADOW & CONCEALER sbg FOUNDATION! 💯💯
    -
    Semua ni dgn harga $35 SAHAJA! Serious JIMAAAT! Jom jom DM Order sekarang 😘
    -
    -
    -
    #BrowMeKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire

  •  0  0  6 hours ago
  • .
“Tak pernah lagi jumpa eyebrow palette yg lengkap sekali dgn CONCEALER! MULTIFUNCTION pulak tu!”🔥🔥
-
Ni mmg first impression #caryacosmeticslover bila first time nk grab BROW ME KIT. Mmg semua terkejut, lagi2 bila dapat tahu yg CONCEALER tu boleh guna as FOUNDATION juga! Creamy & senang nk blend ✨ Dah tak guna dah foundation yg mahal2, just guna concealer ni je!
-
Korang yg lain tu nk tunggu sampai stocks licin ke baru nk menyesal? Hari2 berebut-rebut orang nk beli tau 😍 DM okayy!
-
-
-
#BrowMeKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire
  • .
    “Tak pernah lagi jumpa eyebrow palette yg lengkap sekali dgn CONCEALER! MULTIFUNCTION pulak tu!”🔥🔥
    -
    Ni mmg first impression #caryacosmeticslover bila first time nk grab BROW ME KIT. Mmg semua terkejut, lagi2 bila dapat tahu yg CONCEALER tu boleh guna as FOUNDATION juga! Creamy & senang nk blend ✨ Dah tak guna dah foundation yg mahal2, just guna concealer ni je!
    -
    Korang yg lain tu nk tunggu sampai stocks licin ke baru nk menyesal? Hari2 berebut-rebut orang nk beli tau 😍 DM okayy!
    -
    -
    -
    #BrowMeKit #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire

  •  0  0  6 hours ago
  • .
Siapa yg nak makeup dia flawless, kening ON FLEEK & eyeliner ON POINT, WAJIB grab this COMBO! Lengkap dgn BROW ME KIT & DRAMATIC LIQUID EYELINER 😍
-
❤ DRAMATIC LIQUID EYELINER -$33-
❤ BROW ME KIT -$35-
*Price including postage
-
Jom grab sementara stocks masih ada 💃💃
-
-
-
#BuyMoreSaveMore #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire
  • .
    Siapa yg nak makeup dia flawless, kening ON FLEEK & eyeliner ON POINT, WAJIB grab this COMBO! Lengkap dgn BROW ME KIT & DRAMATIC LIQUID EYELINER 😍
    -
    ❤ DRAMATIC LIQUID EYELINER -$33-
    ❤ BROW ME KIT -$35-
    *Price including postage
    -
    Jom grab sementara stocks masih ada 💃💃
    -
    -
    -
    #BuyMoreSaveMore #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #motdcaryacosmetics #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneishop #bruneifashion #bruneionlineshop #bruneimakeup #localbusinessbrunei #sapotlokal #trudollybrunei #bizzibody #obsesscosmesticbrunei #lipstick #muabrunei #bruneimua #caryacosmesticbrunei #caryacosmesticsbn #caryacosmesticssarawak #caryacosmestics🇧🇳 #teamAmal #jkahempire

  •  1  0  6 hours ago
  • DARY HERBS TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
SKNY TEA RM20 - Kecilkan Peha, Betis, Pinggul & Lengan - Sekat selera makan - Menaikkan Metabolisme🍵🌸.
.
-
SLMY TEA RM20 - Kempiskan perut - Senang membuang - Melawaskan- Membuang angin - Detox - Buang Toksin - Bakar lemak 🍵🍀

SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
-
----------------------------------------------

Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

*1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
*1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
Penggunaan 16 hari.
Pos RM8 ke semenanjung.
Free Gift - Mug 🎁

*2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
*2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8.
Free Gift - Tumbler 🎁

*3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
*3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
Penggunaan 48 hari
🆓FREE POS !
🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

.
.
-
📲 Whatsapp 019-6746639 .
📦 COD GOMBAK .
.
. 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
.
Whatsapp link click below or at bio
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
-
#darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq #tehkurusdary
  • DARY HERBS TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
    -
    SKNY TEA RM20 - Kecilkan Peha, Betis, Pinggul & Lengan - Sekat selera makan - Menaikkan Metabolisme🍵🌸.
    .
    -
    SLMY TEA RM20 - Kempiskan perut - Senang membuang - Melawaskan- Membuang angin - Detox - Buang Toksin - Bakar lemak 🍵🍀

    SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
    -
    ----------------------------------------------

    Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

    🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
    🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
    🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

    *1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
    *1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
    Penggunaan 16 hari.
    Pos RM8 ke semenanjung.
    Free Gift - Mug 🎁

    *2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
    *2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
    Penggunaan 32 hari
    Pos sama RM8.
    Free Gift - Tumbler 🎁

    *3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
    *3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
    Penggunaan 48 hari
    🆓FREE POS !
    🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

    .
    .
    -
    📲 Whatsapp 019-6746639 .
    📦 COD GOMBAK .
    .
    . 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
    .
    Whatsapp link click below or at bio
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    -
    #darytea  #tehkurusdary  #daryskinnylegstea  #daryslimmybodytea  #tehkurusviral  #tehdetox  #detoxteamalaysia  #nakkurus  #bizzibody  #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq #tehkurusdary

  •  0  0  6 hours ago
  • Alhamdulillah. Thank you #DaryLovers
.
.

Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED SKNY TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN SLMY TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan 💩. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED SKNY & GREEN SLMY TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
. .
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
📲 Whatsapp: 019-6746639 .
🚚 Postage: Monday to Saturday .
-
-
Whatsapp link click below or at bio
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea#tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia#nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit#corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia#jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia#tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka#maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl#codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia#darytea #dayteatox #dary #codbatucaves#daryhq
  • Alhamdulillah. Thank you  #DaryLovers
    .
    .

    Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED SKNY TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN SLMY TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan 💩. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED SKNY & GREEN SLMY TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    . .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    📲 Whatsapp: 019-6746639 .
    🚚 Postage: Monday to Saturday .
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    -
    -
    #daryskinnylegstea  #daryslimmybodytea #tehkurusviral  #tehdetox  #detoxteamalaysia #nakkurus  #bizzibody  #kopikurus  #chocofit#corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia#jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia#tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka#maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl#codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia#darytea #dayteatox #dary #codbatucaves#daryhq

  •  0  0  6 hours ago
  • DARY HERBS TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
SKNY TEA RM20 - Kecilkan Peha, Betis, Pinggul & Lengan - Sekat selera makan - Menaikkan Metabolisme🍵🌸.
.
-
SLMY TEA RM20 - Kempiskan perut - Senang membuang - Melawaskan- Membuang angin - Detox - Buang Toksin - Bakar lemak 🍵🍀

SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
-
----------------------------------------------

Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

*1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
*1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
Penggunaan 16 hari.
Pos RM8 ke semenanjung.
Free Gift - Mug 🎁

*2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
*2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8.
Free Gift - Tumbler 🎁

*3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
*3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
Penggunaan 48 hari
🆓FREE POS !
🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

.
.
-
📲 Whatsapp 019-6746639 .
📦 COD GOMBAK .
.
. 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
.
Whatsapp link click below or at bio
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
-
#darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq #tehkurusdary
  • DARY HERBS TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
    -
    SKNY TEA RM20 - Kecilkan Peha, Betis, Pinggul & Lengan - Sekat selera makan - Menaikkan Metabolisme🍵🌸.
    .
    -
    SLMY TEA RM20 - Kempiskan perut - Senang membuang - Melawaskan- Membuang angin - Detox - Buang Toksin - Bakar lemak 🍵🍀

    SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
    -
    ----------------------------------------------

    Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

    🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
    🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
    🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

    *1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
    *1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
    Penggunaan 16 hari.
    Pos RM8 ke semenanjung.
    Free Gift - Mug 🎁

    *2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
    *2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
    Penggunaan 32 hari
    Pos sama RM8.
    Free Gift - Tumbler 🎁

    *3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
    *3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
    Penggunaan 48 hari
    🆓FREE POS !
    🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

    .
    .
    -
    📲 Whatsapp 019-6746639 .
    📦 COD GOMBAK .
    .
    . 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
    .
    Whatsapp link click below or at bio
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    -
    #darytea  #tehkurusdary  #daryskinnylegstea  #daryslimmybodytea  #tehkurusviral  #tehdetox  #detoxteamalaysia  #nakkurus  #bizzibody  #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq #tehkurusdary

  •  2  0  3 August, 2020
  • Alhamdulillah. Thank you #DaryLovers
.
.

Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED SKNY TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN SLMY TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan 💩. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED SKNY & GREEN SLMY TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
. .
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
📲 Whatsapp: 019-6746639 .
🚚 Postage: Monday to Saturday .
-
-
Whatsapp link click below or at bio
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea#tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia#nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit#corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia#jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia#tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka#maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl#codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia#darytea #dayteatox #dary #codbatucaves#daryhq
  • Alhamdulillah. Thank you  #DaryLovers
    .
    .

    Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED SKNY TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN SLMY TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan 💩. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED SKNY & GREEN SLMY TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    . .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    📲 Whatsapp: 019-6746639 .
    🚚 Postage: Monday to Saturday .
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    http://www.wassap.my/60196746639/infodarytea
    -
    -
    #daryskinnylegstea  #daryslimmybodytea #tehkurusviral  #tehdetox  #detoxteamalaysia #nakkurus  #bizzibody  #kopikurus  #chocofit#corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia#jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia#tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka#maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl#codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia#darytea #dayteatox #dary #codbatucaves#daryhq

  •  0  0  3 August, 2020
  • Slimmy hijau kita dah tambah lemon. Yg tak sempat beli lemon dh tak perlu risau, dah tambah siap2. Bancuh je k.

SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
-
----------------------------------------------

Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

Untuk malam boleh pilih samada SLMY TEA atau SLYM LEMON

Bezanya SLYM LEMON ada penambahan lemon, rasa lebih sedap & tambah khasiat

🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

*1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
*1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
Penggunaan 16 hari. 
Pos RM8 ke semenanjung.
Free Gift - Mug 🎁

*2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
*2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8. 
Free Gift - Tumbler 🎁

*3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120* 
*3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
Penggunaan 48 hari
🆓FREE POS !
🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

.
.
-
📲 Whatsapp 011-11431255 .
📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
.
. 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
.
Whatsapp link click below or at bio
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
-
#darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #codputrajaya #dayteatox #dary #codpekan #daryhq #tehkurusputrajaya
  • Slimmy hijau kita dah tambah lemon. Yg tak sempat beli lemon dh tak perlu risau, dah tambah siap2. Bancuh je k.

    SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
    -
    ----------------------------------------------

    Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

    Untuk malam boleh pilih samada SLMY TEA atau SLYM LEMON

    Bezanya SLYM LEMON ada penambahan lemon, rasa lebih sedap & tambah khasiat

    🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
    🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
    🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

    *1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
    *1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
    Penggunaan 16 hari.
    Pos RM8 ke semenanjung.
    Free Gift - Mug 🎁

    *2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
    *2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
    Penggunaan 32 hari
    Pos sama RM8.
    Free Gift - Tumbler 🎁

    *3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
    *3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
    Penggunaan 48 hari
    🆓FREE POS !
    🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

    .
    .
    -
    📲 Whatsapp 011-11431255 .
    📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
    .
    . 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
    .
    Whatsapp link click below or at bio
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    -
    #darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #codputrajaya #dayteatox #dary #codpekan #daryhq #tehkurusputrajaya

  •  3  0  3 August, 2020
  • Slimmy hijau kita dah tambah lemon. Yg tak sempat beli lemon dh tak perlu risau, dah tambah siap2. Bancuh je k.

SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
-
----------------------------------------------

Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

Untuk malam boleh pilih samada SLMY TEA atau SLYM LEMON

Bezanya SLYM LEMON ada penambahan lemon, rasa lebih sedap & tambah khasiat

🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

*1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
*1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
Penggunaan 16 hari. 
Pos RM8 ke semenanjung.
Free Gift - Mug 🎁

*2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
*2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8. 
Free Gift - Tumbler 🎁

*3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120* 
*3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
Penggunaan 48 hari
🆓FREE POS !
🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

.
.
-
📲 Whatsapp 011-11431255 .
📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
.
. 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
.
Whatsapp link click below or at bio
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
-
#darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #codputrajaya #dayteatox #dary #codpekan #daryhq #tehkurusputrajaya
  • Slimmy hijau kita dah tambah lemon. Yg tak sempat beli lemon dh tak perlu risau, dah tambah siap2. Bancuh je k.

    SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
    -
    ----------------------------------------------

    Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

    Untuk malam boleh pilih samada SLMY TEA atau SLYM LEMON

    Bezanya SLYM LEMON ada penambahan lemon, rasa lebih sedap & tambah khasiat

    🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
    🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
    🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

    *1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
    *1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
    Penggunaan 16 hari.
    Pos RM8 ke semenanjung.
    Free Gift - Mug 🎁

    *2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
    *2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
    Penggunaan 32 hari
    Pos sama RM8.
    Free Gift - Tumbler 🎁

    *3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
    *3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
    Penggunaan 48 hari
    🆓FREE POS !
    🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

    .
    .
    -
    📲 Whatsapp 011-11431255 .
    📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
    .
    . 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
    .
    Whatsapp link click below or at bio
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    -
    #darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #codputrajaya #dayteatox #dary #codpekan #daryhq #tehkurusputrajaya

  •  7  0  3 August, 2020
  • Slimmy hijau kita dah tambah lemon. Yg tak sempat beli lemon dh tak perlu risau, dah tambah siap2. Bancuh je k.

SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
-
----------------------------------------------

Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

Untuk malam boleh pilih samada SLMY TEA atau SLYM LEMON

Bezanya SLYM LEMON ada penambahan lemon, rasa lebih sedap & tambah khasiat

🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

*1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
*1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
Penggunaan 16 hari. 
Pos RM8 ke semenanjung.
Free Gift - Mug 🎁

*2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
*2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8. 
Free Gift - Tumbler 🎁

*3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120* 
*3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
Penggunaan 48 hari
🆓FREE POS !
🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

.
.
-
📲 Whatsapp 011-11431255 .
📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
.
. 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
.
Whatsapp link click below or at bio
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
-
#darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #codputrajaya #dayteatox #dary #codpekan #daryhq #tehkurusputrajaya
  • Slimmy hijau kita dah tambah lemon. Yg tak sempat beli lemon dh tak perlu risau, dah tambah siap2. Bancuh je k.

    SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
    -
    ----------------------------------------------

    Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

    Untuk malam boleh pilih samada SLMY TEA atau SLYM LEMON

    Bezanya SLYM LEMON ada penambahan lemon, rasa lebih sedap & tambah khasiat

    🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
    🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
    🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

    *1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
    *1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
    Penggunaan 16 hari.
    Pos RM8 ke semenanjung.
    Free Gift - Mug 🎁

    *2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
    *2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
    Penggunaan 32 hari
    Pos sama RM8.
    Free Gift - Tumbler 🎁

    *3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
    *3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
    Penggunaan 48 hari
    🆓FREE POS !
    🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

    .
    .
    -
    📲 Whatsapp 011-11431255 .
    📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
    .
    . 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
    .
    Whatsapp link click below or at bio
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    -
    #darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #codputrajaya #dayteatox #dary #codpekan #daryhq #tehkurusputrajaya

  •  2  0  3 August, 2020
  • DARY HERBS TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
SKNY TEA RM20 - Kecilkan Peha, Betis, Pinggul & Lengan - Sekat selera makan - Menaikkan Metabolisme🍵🌸.
.
-
SLMY TEA RM20 - Kempiskan perut - Senang membuang - Melawaskan- Membuang angin - Detox - Buang Toksin - Bakar lemak 🍵🍀

SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
-
----------------------------------------------

Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

*1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
*1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
Penggunaan 16 hari. 
Pos RM8 ke semenanjung.
Free Gift - Mug 🎁

*2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
*2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
Penggunaan 32 hari
Pos sama RM8. 
Free Gift - Tumbler 🎁

*3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120* 
*3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
Penggunaan 48 hari
🆓FREE POS !
🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

.
.
-
📲 Whatsapp 011-11431255 .
📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
.
. 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
.
Whatsapp link click below or at bio
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
http://daryteaofficial.wasap.my/
-
#darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq #tehkurusdary
  • DARY HERBS TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
    -
    SKNY TEA RM20 - Kecilkan Peha, Betis, Pinggul & Lengan - Sekat selera makan - Menaikkan Metabolisme🍵🌸.
    .
    -
    SLMY TEA RM20 - Kempiskan perut - Senang membuang - Melawaskan- Membuang angin - Detox - Buang Toksin - Bakar lemak 🍵🍀

    SLYM LEMON TEA RM30 - fungsi sama macam Slimmy hijau & RASA LEBIH SEDAP!! 🍵🍋
    -
    ----------------------------------------------

    Set combo ada 3 jenis tea utk minum pagi & malam.

    🌸🔴 SKNY HERBS TEA - RM20 - minum pagi ☀
    🍀🟢 SLMY HERBS TEA - RM20 - minum malam 🌙
    🍋🟡 SLYM LEMON TEA - RM30 - minum malam 🌙

    *1 SET COMBO(🔴🟢) - RM40*
    *1 SET LEMON (🔴🟡) - RM50*
    Penggunaan 16 hari.
    Pos RM8 ke semenanjung.
    Free Gift - Mug 🎁

    *2 SET COMBO (🔴🟢)- RM80*
    *2 SET LEMON (🔴🟡)- RM100*
    Penggunaan 32 hari
    Pos sama RM8.
    Free Gift - Tumbler 🎁

    *3 SET COMBO (🔴🟢)- RM120*
    *3 SET LEMON (🔴🟡)- RM150*
    Penggunaan 48 hari
    🆓FREE POS !
    🆓FREE Gift - Tumblr 🎁

    .
    .
    -
    📲 Whatsapp 011-11431255 .
    📦 COD PUTRAJAYA, BANGI, KAJANG, KL, KUANTAN, KEMAMAN, SABAH, MUAR, GOMBAK, PERAK, KEDAH
    .
    . 🚚 Postage: Sunday to Thursday (Pos laju) . Friday, Saturday & Public Holiday (JNT - only by request)
    .
    Whatsapp link click below or at bio
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    http://daryteaofficial.wasap.my/
    -
    #darytea #tehkurusdary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq #tehkurusdary

  •  5  0  2 August, 2020

Top #BIZZIBODY Posts

  • BIZZI BODDY LOTION 🌹 mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
🌹 Memecahkan lemak yang degil
🌹mengurangkan selulit.
🌹 Melembutkan kulit kasar
🌹menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

PASTIKAN HANYA YANG ORIGINAL !!
.
Harga RM42 ( x masuk pos)
Whatsapp 0136248471
.
#bizzibody #bizzibodylotion #bizzibodylosyen #bizzibodycontourcream #bizzibodycream #bizzibodymalaysia #elites7 #lemonex #likeforlike #like4like #likes #likephoto #liketeam #likesreturned #likeback #likeforfollow #likeforlikealways #salekawkaw #likers #likeforliketeam #ilikeback #instalike #ilike #kurus #kurustanpadiet #bakarlemak #bakarkalori #kurussebelumraya
  • BIZZI BODDY LOTION 🌹 mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    🌹 Memecahkan lemak yang degil
    🌹mengurangkan selulit.
    🌹 Melembutkan kulit kasar
    🌹menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

    PASTIKAN HANYA YANG ORIGINAL !!
    .
    Harga RM42 ( x masuk pos)
    Whatsapp 0136248471
    .
    #bizzibody #bizzibodylotion #bizzibodylosyen #bizzibodycontourcream #bizzibodycream #bizzibodymalaysia #elites7 #lemonex #likeforlike #like4like #likes #likephoto #liketeam #likesreturned #likeback #likeforfollow #likeforlikealways #salekawkaw #likers #likeforliketeam #ilikeback #instalike #ilike #kurus #kurustanpadiet #bakarlemak #bakarkalori #kurussebelumraya

  •  144  3  4 September, 2019
  • Xs perfect drink memnag sedappp sangat rasanya

Rugi sape yang belum cuba..bukan untuk kurus semata2 tau...dalaman wanita pun boleh jadi mamtop...dan bagi lelaki pulak pertingkat kan lagi tenaga...😁😁 Kopi nie pemikat pasangan2 korang gak tau..
Meh cepat order ...
Tekan link tau... #cakeniscurves #kurussebelumkahwin #fairfit #easyfullsendayutinggi #annettebodysoap #bodydreammalaysia #natalismothercare #plussizemalaysia #annettebodygel #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #annetteslimandfirm #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #demicabengkung #klubnalaleh #sexycurve #kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #juzfitfibershot #annetteshapingwear #satukekasihcukupke #treasuresugar #slimdollzbebymaembong #teamAFCV011214
  • Xs perfect drink memnag sedappp sangat rasanya

    Rugi sape yang belum cuba..bukan untuk kurus semata2 tau...dalaman wanita pun boleh jadi mamtop...dan bagi lelaki pulak pertingkat kan lagi tenaga...😁😁 Kopi nie pemikat pasangan2 korang gak tau..
    Meh cepat order ...
    Tekan link tau... #cakeniscurves #kurussebelumkahwin #fairfit #easyfullsendayutinggi #annettebodysoap #bodydreammalaysia #natalismothercare #plussizemalaysia #annettebodygel #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #annetteslimandfirm #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #demicabengkung #klubnalaleh #sexycurve #kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #juzfitfibershot #annetteshapingwear #satukekasihcukupke #treasuresugar #slimdollzbebymaembong #teamAFCV011214

  •  131  41  4 December, 2019