#BELLASHAKE Instagram Photos & Videos

BELLASHAKE - 22.8k posts

Hashtag Popularity

131.1
average comments
9.9k
average likes

Latest #BELLASHAKE Posts

  • BODYDREAM COCO HOTZ
.
.
*APAKAH ITU BODYDREAM COCO HOTZ ?*
.
Bodydream Coco Hotz  adalah satu minuman tambahan berperisa coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream Coco Hotz ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif.
.
.
Cara Consume Bodydream Coco Hotz
.
1 Sehari 1 sachet sahaja.Tidak digalakkan untuk mengambil lebih dikuatiti akan menggangu sistem dalam badan tetapi agi berat yang 80kg keatas dicadangkan untuk mengambil 2 sachet.

2 Minum 1 sachet bodydream selepas sarapan pagi dan bancuh dengan menggunakan  air suam atau panas 150 ml (setengah cawan).Digalakan mengambil sarapan pagi berat

3 Boleh dibancuh menggunakan air suam atau air sejuk mengikut citarasa masing-masing. *Kelebihan BodyDream Coco Hotz*
.
1. SANGAT SEDAP
Berperisa coklat dan lebih efektif.
2. KAWAL SELERA MAKAN
Coco Hotz dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
3. KENYANG LAMA
Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed.
 4. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet,LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan.Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.

8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
@bodydream.original
@bodydream.original
@bodydream.original
.
.
📲 016 9079636
📲 016 9079636
.
.
#bellashake 
#bellasqueezedetox 
#bodydreamcocos
#bodydreamkanada 
#bodydream 
#kurussihatcantik 
#kurussihat
#kurustanpapantang 
#sukusukuseparuh 
#bodydreamcocos 
#buanglemak
#stayathome 
#staysafe
  • BODYDREAM COCO HOTZ
    .
    .
    *APAKAH ITU BODYDREAM COCO HOTZ ?*
    .
    Bodydream Coco Hotz adalah satu minuman tambahan berperisa coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream Coco Hotz ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif.
    .
    .
    Cara Consume Bodydream Coco Hotz
    .
    1 Sehari 1 sachet sahaja.Tidak digalakkan untuk mengambil lebih dikuatiti akan menggangu sistem dalam badan tetapi agi berat yang 80kg keatas dicadangkan untuk mengambil 2 sachet.

    2 Minum 1 sachet bodydream selepas sarapan pagi dan bancuh dengan menggunakan air suam atau panas 150 ml (setengah cawan).Digalakan mengambil sarapan pagi berat

    3 Boleh dibancuh menggunakan air suam atau air sejuk mengikut citarasa masing-masing. *Kelebihan BodyDream Coco Hotz*
    .
    1. SANGAT SEDAP
    Berperisa coklat dan lebih efektif.
    2. KAWAL SELERA MAKAN
    Coco Hotz dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
    3. KENYANG LAMA
    Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed.
    4. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet,LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan.Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.

    8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    @bodydream.original
    @bodydream.original
    @bodydream.original
    .
    .
    📲 016 9079636
    📲 016 9079636
    .
    .
    #bellashake
    #bellasqueezedetox
    #bodydreamcocos
    #bodydreamkanada
    #bodydream
    #kurussihatcantik
    #kurussihat
    #kurustanpapantang
    #sukusukuseparuh
    #bodydreamcocos
    #buanglemak
    #stayathome
    #staysafe

  •  1  0  12 minutes ago
  • *CAPTION PHOTO ADELINE TSEN 30 JUNE*

Yeay Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
.
So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
.
Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
.
📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
#successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • *CAPTION PHOTO ADELINE TSEN 30 JUNE*

    Yeay Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
    .
    So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
    .
    Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
    .
    📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
    #successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  0  0  1 hour ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG : @lamochacoffee.official
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  0  0  1 hour ago
  • *CAPTION PHOTO ADELINE TSEN 30 JUNE*

Yeay Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
.
So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
.
Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
.
📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
#successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • *CAPTION PHOTO ADELINE TSEN 30 JUNE*

    Yeay Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
    .
    So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
    .
    Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
    .
    📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
    📲+60166047690 IG: @lamochacoffee.official
    #successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  0  0  1 hour ago
  • You know what? Kebanyakkan supplement kulit ni ade je pantang kan? Tak boleh itu lah tak boleh ini lah...
.
Macam macam je la tak boleh! 😱
.
No worries tau sebab Princess White Enzyme ni lansung tak ade patang jenis makanan ke or minuman😍 💕
.
Tidak sesusah mane pun dengan consume princesswhite dapat membantu untuk mendapatkan kecantikan kulit secara semulajadi 💯% ORIGINAL

JOM CANTIK..Semua wanita atau lelaki boleh cuba rahsia ini dan berpotensi untuk kekal cantik..
_
Nak order blh wasap terus👇
_
📲016-9537749
📲016-9537749
📲016-9537749
_
#princesswhite#bellashake_official#bellashake#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq#sedap#testimonibellashake#testimoni #kiniviralmalaysia  #LiaNatalia #PerutKempis #JomKurus#nakkurus
#pinkchocolatepertamamalaysia
#KurusSecaraSihat #Kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming#korea#london#bosku #slim #smoothiebowls#china#hongkong#tokyo
#pinkchocolatepertamamalaysia
#BS#bellashake#sale
  • You know what? Kebanyakkan supplement kulit ni ade je pantang kan? Tak boleh itu lah tak boleh ini lah...
    .
    Macam macam je la tak boleh! 😱
    .
    No worries tau sebab Princess White Enzyme ni lansung tak ade patang jenis makanan ke or minuman😍 💕
    .
    Tidak sesusah mane pun dengan consume princesswhite dapat membantu untuk mendapatkan kecantikan kulit secara semulajadi 💯% ORIGINAL

    JOM CANTIK..Semua wanita atau lelaki boleh cuba rahsia ini dan berpotensi untuk kekal cantik..
    _
    Nak order blh wasap terus👇
    _
    📲016-9537749
    📲016-9537749
    📲016-9537749
    _
    #princesswhite #bellashake_official #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #bellashake_hq #sedap #testimonibellashake #testimoni #kiniviralmalaysia #LiaNatalia #PerutKempis #JomKurus#nakkurus
    #pinkchocolatepertamamalaysia
    #KurusSecaraSihat #Kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming#korea#london#bosku #slim #smoothiebowls#china#hongkong#tokyo
    #pinkchocolatepertamamalaysia
    #BS#bellashake#sale

  •  1  0  2 hours ago
  • HI uolllss 😘 okay Sis share sikit cara-cara nak bancuh Coco Hotz!😍
.
😍1 Sachet sahaja selepas breakfast
😍campurkan dengan Air panas + suam untuk larutkan serbuk okayy
😍than teruussss Minum
....haaa mudahkan...
.
So coco hotz ni mampu membakar lemak diseluruh badan secara natural .. coco hotz juga boleh mengawal selera makan kita...Tak percaya??? cuba la sekarang.. haaa Bukan itu sahaja , Coco Hotz juga berperisa Double Chocolate Belgium okayy sebab tu Coco hotz ni pekat..Rasa pon sedap, 100% Puas Hati!! Jom try sekrang , Nak raya dah ni oppsss😍
.
@bodydream.official 
@bodydream.official 
@bodydream.official 
whastapp :- 017-2663078
whastapp :- 017-2663078
whastapp :- 017-2663078
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bellashake 
#damansara 
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#pavillion 
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellers
  • HI uolllss 😘 okay Sis share sikit cara-cara nak bancuh Coco Hotz!😍
    .
    😍1 Sachet sahaja selepas breakfast
    😍campurkan dengan Air panas + suam untuk larutkan serbuk okayy
    😍than teruussss Minum
    ....haaa mudahkan...
    .
    So coco hotz ni mampu membakar lemak diseluruh badan secara natural .. coco hotz juga boleh mengawal selera makan kita...Tak percaya??? cuba la sekarang.. haaa Bukan itu sahaja , Coco Hotz juga berperisa Double Chocolate Belgium okayy sebab tu Coco hotz ni pekat..Rasa pon sedap, 100% Puas Hati!! Jom try sekrang , Nak raya dah ni oppsss😍
    .
    @bodydream.official
    @bodydream.official
    @bodydream.official
    whastapp :- 017-2663078
    whastapp :- 017-2663078
    whastapp :- 017-2663078
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bellashake
    #damansara
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #pavillion
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellers

  •  10  1  2 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.

#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .

    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  1  0  2 hours ago
  • @adelinetsen Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
📲0169537749 IG : @bodydream_princesswhite 
📲0169537749 IG : @bodydream_princesswhite 
📲0169537749 IG : @princesswhiteofficial.hq 
📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • @adelinetsen Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    📲0169537749 IG : @bodydream_princesswhite
    📲0169537749 IG : @bodydream_princesswhite
    📲0169537749 IG : @princesswhiteofficial.hq
    📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  2  0  3 hours ago
  • @adelinetsen sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet. 🥺
I decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks God!
I found 𝑩𝑶𝑫𝒀 𝑫𝑹𝑬𝑨𝑴 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁,
This drink works amazingly well.
It is quite satisfying and really quells my  appetite.
I can feel in my body, 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁  is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁  nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
So join me guys—
Healthy & weight loss journey with  𝑩𝑶𝑫𝒀 𝑫𝑹𝑬𝑨𝑴 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 💪🏻
Stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
Dengar2 cite PROMO EXTEND SAMPAI RAYA HAJI‼️
EHH YEKE 😱😱😱 Tunggu apa lagi??
.
📱 http://www.wassap.my/60177273191/bodydreamhq
.
Follow Us:
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@sweetbunny.jb
⏩@sweetbunny.jb
⏩@sweetbunny.jb
▶Turn on post notification
.
📞WhatsApp 017 - 727 3191
📞WhatsApp 017 - 727 3191
📞WhatsApp 017 - 727 3191
.
#successbeyonddreams
#bodydream 
#legacysarraashley
#bodydreamcocos
#cocoslimming 
#LaMocha
#CocoHotz
#CocoS
#BellaSqueez
#BellaShake
#PrincessWhite
#Kerve
#KerveShapewear
#bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat
#jomkurussihat
#bodydreamcocos 
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamtv3
#slotwanitahariini #whi
#bodydreamcocohotz
#stokisbodydream 
#bodydreamjohor 
#cocosjohor 
#nakkurus 
#tipkurus 
#tipkuruslepasbersalin 
#neelofa 
#jomkurus 
#kuruscepat
  • @adelinetsen sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet. 🥺
    I decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks God!
    I found 𝑩𝑶𝑫𝒀 𝑫𝑹𝑬𝑨𝑴 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁,
    This drink works amazingly well.
    It is quite satisfying and really quells my appetite.
    I can feel in my body, 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    So join me guys—
    Healthy & weight loss journey with 𝑩𝑶𝑫𝒀 𝑫𝑹𝑬𝑨𝑴 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 💪🏻
    Stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    Dengar2 cite PROMO EXTEND SAMPAI RAYA HAJI‼️
    EHH YEKE 😱😱😱 Tunggu apa lagi??
    .
    📱 http://www.wassap.my/60177273191/bodydreamhq
    .
    Follow Us:
    @bodydream_ezzah.konchong
    @bodydream_ezzah.konchong
    @bodydream_ezzah.konchong
    @sweetbunny.jb
    @sweetbunny.jb
    @sweetbunny.jb
    ▶Turn on post notification
    .
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream
    #legacysarraashley
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #LaMocha
    #CocoHotz
    #CocoS
    #BellaSqueez
    #BellaShake
    #PrincessWhite
    #Kerve
    #KerveShapewear
    #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat
    #jomkurussihat
    #bodydreamcocos
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamtv3
    #slotwanitahariini #whi
    #bodydreamcocohotz
    #stokisbodydream
    #bodydreamjohor
    #cocosjohor
    #nakkurus
    #tipkurus
    #tipkuruslepasbersalin
    #neelofa
    #jomkurus
    #kuruscepat

  •  9  0  3 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  4  0  3 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
    📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
    📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
    📲+601116006418 IG : @bodydream_cocoslimming
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  0  0  3 hours ago
  • Terliur tak tengok Coco Hotz with Ice ni?🔥🍫❄
.
Tengok je kepekatan warna dan rasa Bellgium Chocolate dalam Coco Hotz ni, siapa je tak terliur. Memang setiap hari bangun tidur je, #CocoHotzLovers tak sabar-sabar nak minum Coco Hotz lepas breakfast. Sebab rasa yang sangat pekat & sedap. Minum & makan coklat setiap hari pun boleh berpeluh burn fat & hilang berkilo-kilo. Siapa yang tak nak & tak suka kanz?🥰
.
Mana lagi nak cari Coco Slimming Drink yang sangat TRUSTED dan boleh kasi double effect. Kenyang lebih lama & burn fat lebih banyak. Barulah boleh CUN, FIT, WOW RAYA 2020 dengan Bodydream Luar Biasa🍫🔥💜
.
📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming .
📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming
.
📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming .
#FounderBodydream #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #KurusDenganSihat #KurusSecaraSihat #KurusDenganSelamat #JomKurs #CabaranKurusBodydream2020
  • Terliur tak tengok Coco Hotz with Ice ni?🔥🍫❄
    .
    Tengok je kepekatan warna dan rasa Bellgium Chocolate dalam Coco Hotz ni, siapa je tak terliur. Memang setiap hari bangun tidur je, #CocoHotzLovers tak sabar-sabar nak minum Coco Hotz lepas breakfast. Sebab rasa yang sangat pekat & sedap. Minum & makan coklat setiap hari pun boleh berpeluh burn fat & hilang berkilo-kilo. Siapa yang tak nak & tak suka kanz?🥰
    .
    Mana lagi nak cari Coco Slimming Drink yang sangat TRUSTED dan boleh kasi double effect. Kenyang lebih lama & burn fat lebih banyak. Barulah boleh CUN, FIT, WOW RAYA 2020 dengan Bodydream Luar Biasa🍫🔥💜
    .
    📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming .
    📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming
    .
    📱011-1600 6418 ➡ Instagram : @bodydream_cocoslimming .
    #FounderBodydream #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #KurusDenganSihat #KurusSecaraSihat #KurusDenganSelamat #JomKurs #CabaranKurusBodydream2020

  •  1  0  4 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
📲+60167677411 IG : @cocoslimfit_my

📲 +60167677411 IG : @cocoslimfit_my

.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    📲+60167677411 IG : @cocoslimfit_my

    📲 +60167677411 IG : @cocoslimfit_my

    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  1  0  4 hours ago
  • Ramai yang DM and comment cakap, "Ilya tak pernah gain weight pun before." 😱🤫
.
First of all, Ilya nak say Thanksss to my beloved followers yang memang follow semua perkembangan Ilya 🥰💕Yuppp, Ilya tak pernah obesity or gain weight teruk-teruk. But untuk yang belum tahu, Ilya ada pinggul yang besar & lebar and ada part yang berlipat. since dah berkahwin, Ilya banyak masak dekat rumah. Soooo para isteri je rasa cabaran bila sendiri masak, sendiri rasa sedap, sendiri makan banyak🤣 Jadi, untuk Ilya maintain body shape yang korang nampak sekarang ni, Ilya memang sangat-sangat memerlukan Coco Hotz ni untuk control selera makan Ilya and burn fat yang degil-degil tu. For KERVE SHAPEWEAR, Ilya suka sebab boleh compress kan bahagian pinggul and berlipat Ilya ni🥰 Or else I'll become like makcik-makcik🤭
.
Korang kena cepat dapatkan these two LIFE SAVER utk kaum wanita slalu akan ada masalah berat badan naik mendadak..

 @bodydream.official .
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
#cocohotz_singapura
  • Ramai yang DM and comment cakap, "Ilya tak pernah gain weight pun before." 😱🤫
    .
    First of all, Ilya nak say Thanksss to my beloved followers yang memang follow semua perkembangan Ilya 🥰💕Yuppp, Ilya tak pernah obesity or gain weight teruk-teruk. But untuk yang belum tahu, Ilya ada pinggul yang besar & lebar and ada part yang berlipat. since dah berkahwin, Ilya banyak masak dekat rumah. Soooo para isteri je rasa cabaran bila sendiri masak, sendiri rasa sedap, sendiri makan banyak🤣 Jadi, untuk Ilya maintain body shape yang korang nampak sekarang ni, Ilya memang sangat-sangat memerlukan Coco Hotz ni untuk control selera makan Ilya and burn fat yang degil-degil tu. For KERVE SHAPEWEAR, Ilya suka sebab boleh compress kan bahagian pinggul and berlipat Ilya ni🥰 Or else I'll become like makcik-makcik🤭
    .
    Korang kena cepat dapatkan these two LIFE SAVER utk kaum wanita slalu akan ada masalah berat badan naik mendadak..

    @bodydream.official .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
    #cocohotz_singapura

  •  3  0  4 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  4  3  5 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.

#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
#cocohotz_singapura
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .

    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
    #cocohotz_singapura

  •  2  0  5 hours ago
  • Morning guys🤗 jgn lupa secawan cocohotz..
 .....Tips kurus cepat pantas n selamat....

Minum coklat boleh kurus ke??😱
Kurus slim body fit ni.. 
lelaki perempuan boleh comsome tau 
mudah saja minum sedap.. tahu2 kurusssss 🤗

Makan seperti makan sedunia pun..
Badan maintain je..

Agent boleh guide uolls..
Bagi tips boleh kurus cepat pantas dan selamat 🌷

Jommm tekan link wasap dibawah ni👇
Kita membawang sampai slimmm dear 🤗🤗

📱www.wasap.my/60177404407

📱www.wasap.my/60177404407

#agentira #agentbodydreamjb #cocosbodydreamjb
#cocohotzjb #bellashakejb #bellasqueezjb 
#kurusramping #kurustanpapantang 
#bodydreamirajb #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bellasqueez #bellasqueezjb #misikurus #kuruscantiksihat #bellashake #bellashakejb #viral #detox
  • Morning guys🤗 jgn lupa secawan cocohotz..
    .....Tips kurus cepat pantas n selamat....

    Minum coklat boleh kurus ke??😱
    Kurus slim body fit ni..
    lelaki perempuan boleh comsome tau
    mudah saja minum sedap.. tahu2 kurusssss 🤗

    Makan seperti makan sedunia pun..
    Badan maintain je..

    Agent boleh guide uolls..
    Bagi tips boleh kurus cepat pantas dan selamat 🌷

    Jommm tekan link wasap dibawah ni👇
    Kita membawang sampai slimmm dear 🤗🤗

    📱www.wasap.my/60177404407

    📱www.wasap.my/60177404407

    #agentira #agentbodydreamjb #cocosbodydreamjb
    #cocohotzjb #bellashakejb #bellasqueezjb
    #kurusramping #kurustanpapantang
    #bodydreamirajb #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bellasqueez #bellasqueezjb #misikurus #kuruscantiksihat #bellashake #bellashakejb #viral #detox

  •  9  0  7 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.

📲 whatsapp 018-3165064 IG: @bodydreamfieza_selangor .
📲 whatsapp 018-3165064 IG: @bodydreamfieza_selangor
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .

    📲 whatsapp 018-3165064 IG: @bodydreamfieza_selangor .
    📲 whatsapp 018-3165064 IG: @bodydreamfieza_selangor
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  1  0  16 hours ago
  • Seharian makan itu ini, sedar2 lemak dah bersarang dekat dalam tu haaa.
.
Sampai bila ternak lemak je? Lama2 perut maju ke depan 😜.
.
Sebelum tido pstikan korang minum 1sachet detox ni utk buang segala makanan berlemak bergula yg korang makan siang tadi ok? Biar esok dia flushh away semuanya sepantas kilat
.
.
.
.
More Info Whatsapp:-
📲0182344998
📲0182344998
📲0182344998
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
CEPAT BERTINDAK CEPAT KURUS ❤️
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP .
#instafamous #detoxdrink #bodydreamofficial #lamochadrink #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming  #kurustanpapantang #bodydreamkedah #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codshalalam #codcherassungaibesimaluri #codtamantun #codtamanmelati #codampangdancheras #codkl #codselangor #maluapabossku #bellashake #bellasqueez #cocohotz #tv3malaysia #kualalumpur
  • Seharian makan itu ini, sedar2 lemak dah bersarang dekat dalam tu haaa.
    .
    Sampai bila ternak lemak je? Lama2 perut maju ke depan 😜.
    .
    Sebelum tido pstikan korang minum 1sachet detox ni utk buang segala makanan berlemak bergula yg korang makan siang tadi ok? Biar esok dia flushh away semuanya sepantas kilat
    .
    .
    .
    .
    More Info Whatsapp:-
    📲0182344998
    📲0182344998
    📲0182344998
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    CEPAT BERTINDAK CEPAT KURUS ❤️
    .
    ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP .
    #instafamous #detoxdrink #bodydreamofficial #lamochadrink #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #kurustanpapantang #bodydreamkedah #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codshalalam #codcherassungaibesimaluri #codtamantun #codtamanmelati #codampangdancheras #codkl #codselangor #maluapabossku #bellashake #bellasqueez #cocohotz #tv3malaysia #kualalumpur

  •  3  0  16 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
    📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
    📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
    📲+60192711494 IG : @bodydream.kl.selangor
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  4  0  16 hours ago
  • Yeay Finally I get to try Coco Hotz.
.
.
Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
.
So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
.
Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
.
@bodydream_azie.jb
@bodydream_azie.jb
@bodydream_azie.jb 
.
#successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
#agentbodydream
#bodydreamjohor
#bodydreamjb
  • Yeay Finally I get to try Coco Hotz.
    .
    .
    Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
    .
    So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
    .
    Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
    .
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    .
    #successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
    #agentbodydream
    #bodydreamjohor
    #bodydreamjb

  •  0  0  16 hours ago
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak  control selera makan!
.
My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
.
Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my  appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
.
Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
.
So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
.
Go and grab now! 😍
.
@bodydream_azie.jb
@bodydream_azie.jb
@bodydream_azie.jb 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Im sure that bila duduk rumah memang susah nak control selera makan!
    .
    My activities during MCO including I Sauna, Workout ( 30min to 1hour )
    But honestly I failed to have a good diet . 🥺 i decided to take slimming supplements to trim few kilos and boost my energy.
    .
    Thanks god! I found Bodydream Coco Hotz, This drink works amazingly well. It is quite satisfying and really quells my appetite. I can feel in my body, Coco Hotz is really quality supplements loaded with nutritional.
    .
    Guys, Coco hotz nie betul2 bantu u guys utk eat healthy and balanced. I feel so great.
    .
    So join me guys .. health & weight loss journey with bodydream Coco Hotz💪🏻 stay tune for my next post Cings 😜
    .
    Go and grab now! 😍
    .
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  2  0  17 hours ago
  • Thankyouuu untuk semua yang beli dengan Mira & trust Bodydream untuk capai misi kurus 🔥😉
.
www.wasap.my/601126154996

www.wasap.my/601126154996

MIRA 📲 011-26154996
MIRA 📲 011-26154996
.
✅ Free Gift🎁
✅ Cod Available AREA JOHOR 🚗
✅ Postage Seluruh Malaysia
✅ Free Guide
✅ Free Tips👍
✅ Free Smile😊
.
📌AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA .
.
#cocohotzjohor #cocohotz #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodydreamoriginal #bodydreammalaysia #bodydreamjb #bodydreamjohor #legacysarraashley #bellashake #bellashakejb #bellashakejohor #bellasqueez #bellasqueezjb #misikurus2020 #kurussebelumkahwin #bodydreamtestimoni #bodydreamputrajaya #bodydreampasirgudang #bodydreamulutiram #bodydreamnusajaya #bodydreampontian #bodydreamgelangpatah #codpontian #cocohotzjohorbahru #cocoslimmingdrinkoriginal #lamocha #lamochajb #lamochajohor
  • Thankyouuu untuk semua yang beli dengan Mira & trust Bodydream untuk capai misi kurus 🔥😉
    .
    www.wasap.my/601126154996

    www.wasap.my/601126154996

    MIRA 📲 011-26154996
    MIRA 📲 011-26154996
    .
    ✅ Free Gift🎁
    ✅ Cod Available AREA JOHOR 🚗
    ✅ Postage Seluruh Malaysia
    ✅ Free Guide
    ✅ Free Tips👍
    ✅ Free Smile😊
    .
    📌AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA .
    .
    #cocohotzjohor #cocohotz #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodydreamoriginal #bodydreammalaysia #bodydreamjb #bodydreamjohor #legacysarraashley #bellashake #bellashakejb #bellashakejohor #bellasqueez #bellasqueezjb #misikurus2020 #kurussebelumkahwin #bodydreamtestimoni #bodydreamputrajaya #bodydreampasirgudang #bodydreamulutiram #bodydreamnusajaya #bodydreampontian #bodydreamgelangpatah #codpontian #cocohotzjohorbahru #cocoslimmingdrinkoriginal #lamocha #lamochajb #lamochajohor

  •  4  0  17 hours ago
  • Thankyouuu untuk semua yang beli dengan Mira & trust Bodydream untuk capai misi kurus 🔥😉
.
www.wasap.my/601126154996

www.wasap.my/601126154996

MIRA 📲 011-26154996
MIRA 📲 011-26154996
.
✅ Free Gift🎁
✅ Cod Available AREA JOHOR 🚗
✅ Postage Seluruh Malaysia
✅ Free Guide
✅ Free Tips👍
✅ Free Smile😊
.
📌AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA .
.
#cocohotzjohor #cocohotz #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodydreamoriginal #bodydreammalaysia #bodydreamjb #bodydreamjohor #legacysarraashley #bellashake #bellashakejb #bellashakejohor #bellasqueez #bellasqueezjb #misikurus2020 #kurussebelumkahwin #bodydreamtestimoni #bodydreamputrajaya #bodydreampasirgudang #bodydreamulutiram #bodydreamnusajaya #bodydreampontian #bodydreamgelangpatah #codpontian #cocohotzjohorbahru #cocoslimmingdrinkoriginal #lamocha #lamochajb #lamochajohor
  • Thankyouuu untuk semua yang beli dengan Mira & trust Bodydream untuk capai misi kurus 🔥😉
    .
    www.wasap.my/601126154996

    www.wasap.my/601126154996

    MIRA 📲 011-26154996
    MIRA 📲 011-26154996
    .
    ✅ Free Gift🎁
    ✅ Cod Available AREA JOHOR 🚗
    ✅ Postage Seluruh Malaysia
    ✅ Free Guide
    ✅ Free Tips👍
    ✅ Free Smile😊
    .
    📌AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA .
    .
    #cocohotzjohor #cocohotz #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodydreamoriginal #bodydreammalaysia #bodydreamjb #bodydreamjohor #legacysarraashley #bellashake #bellashakejb #bellashakejohor #bellasqueez #bellasqueezjb #misikurus2020 #kurussebelumkahwin #bodydreamtestimoni #bodydreamputrajaya #bodydreampasirgudang #bodydreamulutiram #bodydreamnusajaya #bodydreampontian #bodydreamgelangpatah #codpontian #cocohotzjohorbahru #cocoslimmingdrinkoriginal #lamocha #lamochajb #lamochajohor

  •  3  0  17 hours ago

Top #BELLASHAKE Posts

  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz consistenly, I will never able to do this pose 📸 
. 
New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.(swipe 2nd pic)
.
Food portion.
1/4 rice or noodle (carbo).
1/4 fish, meet, chicken (protein).
1/2 vegetable & fruits.
.
Bila minum Coco Hotz, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
.
Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
.
📲0172663078 IG : @bodydream.official 
📲0172663078 IG : @bodydream.official 
📲0172663078 IG : @bodydream.official 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz consistenly, I will never able to do this pose 📸
    .
    New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.(swipe 2nd pic)
    .
    Food portion.
    1/4 rice or noodle (carbo).
    1/4 fish, meet, chicken (protein).
    1/2 vegetable & fruits.
    .
    Bila minum Coco Hotz, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
    .
    Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
    .
    📲0172663078 IG : @bodydream.official
    📲0172663078 IG : @bodydream.official
    📲0172663078 IG : @bodydream.official
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  48  3  30 June, 2020
  • Patin Temerloh atau Patin Tunku Azizah?
Haaa, cer teka apa pilihan YDP Agong kita 😎

Daulat Tuanku🙏

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #coveid #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#agongkita
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #coveid2020 #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • Patin Temerloh atau Patin Tunku Azizah?
    Haaa, cer teka apa pilihan YDP Agong kita 😎

    Daulat Tuanku🙏

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #coveid #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #agongkita
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #coveid2020 #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  3,482  33  11 June, 2020