#AnugerahTelenovela2019 Instagram Photos & Videos

AnugerahTelenovela2019 - 6.6k posts

Hashtag Popularity

20.3
average comments
2.8k
average likes

Latest #AnugerahTelenovela2019 Posts

  • Dah nak setahun dah, baru nk share ek !! 🤣🤣🤪hahahahahaha.. rindunyaaaa moments2 indah wktu ni... agak2 bile nak jumpa lagi bang ? @remyishak @remy.army 
.
.
Posted @withregram • @remy.army Lama bhetoll boss peram gambar ni, banyak lagi ni gambar yang Min baru dapat. Korang tunggu yer, boss mimpi apa tah semalam 🤔 baru hari ni ada mood nak share dekat Min gambar gambar ni. Tunggu.. min akan update cecepat utk tatapan kesayangan semua yer 😊 #remyarmy #anugerahtelenovela2019
  • Dah nak setahun dah, baru nk share ek !! 🤣🤣🤪hahahahahaha.. rindunyaaaa moments2 indah wktu ni... agak2 bile nak jumpa lagi bang ? @remyishak @remy.army
    .
    .
    Posted @withregram@remy.army Lama bhetoll boss peram gambar ni, banyak lagi ni gambar yang Min baru dapat. Korang tunggu yer, boss mimpi apa tah semalam 🤔 baru hari ni ada mood nak share dekat Min gambar gambar ni. Tunggu.. min akan update cecepat utk tatapan kesayangan semua yer 😊 #remyarmy #anugerahtelenovela2019

  •  42  1  6 hours ago
  • Ingat lagi mlm nie, mula2 hati dh rasa kecewa sbb dpt tau Remy xboleh dtg..so dlm sebak2 still ckp dgn kwn2 team semua..Kita still support boss @remyishak walau apa pun keadaan. But boss buat surprised plak mlm tu..tetiba dia muncul amik award..tu yg hilang suara menjerit!! Tq Remy Ishak for coming that night.. btw you're deserved it, boss!! 🥰😍🤗💪
To kwn2..wda rezeki, pjg umur..Kita jumpa lagi..

#repost @remy.army
・・・
Lama bhetoll boss peram gambar ni, banyak lagi ni gambar yang Min baru dapat. Korang tunggu yer, boss mimpi apa tah semalam 🤔 baru hari ni ada mood nak share dekat Min gambar gambar ni. Tunggu.. min akan update cecepat utk tatapan kesayangan semua yer 😊 

#remyarmy #anugerahtelenovela2019
#supportforever #talented #remyishak
#kesayangan #remyishakfans #heropujaan
  • Ingat lagi mlm nie, mula2 hati dh rasa kecewa sbb dpt tau Remy xboleh dtg..so dlm sebak2 still ckp dgn kwn2 team semua..Kita still support boss @remyishak walau apa pun keadaan. But boss buat surprised plak mlm tu..tetiba dia muncul amik award..tu yg hilang suara menjerit!! Tq Remy Ishak for coming that night.. btw you're deserved it, boss!! 🥰😍🤗💪
    To kwn2..wda rezeki, pjg umur..Kita jumpa lagi..

    #repost @remy.army
    ・・・
    Lama bhetoll boss peram gambar ni, banyak lagi ni gambar yang Min baru dapat. Korang tunggu yer, boss mimpi apa tah semalam 🤔 baru hari ni ada mood nak share dekat Min gambar gambar ni. Tunggu.. min akan update cecepat utk tatapan kesayangan semua yer 😊

    #remyarmy #anugerahtelenovela2019
    #supportforever #talented #remyishak
    #kesayangan #remyishakfans #heropujaan

  •  49  2  6 hours ago
  • Lama bhetoll boss peram gambar ni, banyak lagi ni gambar yang Min baru dapat. Korang tunggu yer, boss mimpi apa tah semalam 🤔 baru hari ni ada mood nak share dekat Min gambar gambar ni. Tunggu.. min akan update cecepat utk tatapan kesayangan semua yer 😊 #remyarmy #anugerahtelenovela2019
  • Lama bhetoll boss peram gambar ni, banyak lagi ni gambar yang Min baru dapat. Korang tunggu yer, boss mimpi apa tah semalam 🤔 baru hari ni ada mood nak share dekat Min gambar gambar ni. Tunggu.. min akan update cecepat utk tatapan kesayangan semua yer 😊 #remyarmy #anugerahtelenovela2019

  •  258  14  8 hours ago
  • ☆
Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Tak perlu nak berhabis duit beli makeup banyak² or hire makeup artist makeupkan untuk pergi event. Makeup sendiri guna Carya Cosmetic pun boleh dapat hasil yang sama tau! 😍

Yang penting menggunakan produk yang berkualiti & follow steps mcm Lady Boss tunjuk ni 🤩

Products used:
🧡 EYEBROW QUEEN
🧡 BROW ME KIT
🧡 TRUFFLE DARING MAKEUP KIT
🧡 DRAMATIC LIQUID EYELINER
🧡 TEENY WEENY BRUSH SET (Few pcs left, coz hq already discontinue)

Ada EXTRA DISCOUNT tau kalau korang beli semua ni! OMG!!

☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Tak perlu nak berhabis duit beli makeup banyak² or hire makeup artist makeupkan untuk pergi event. Makeup sendiri guna Carya Cosmetic pun boleh dapat hasil yang sama tau! 😍

    Yang penting menggunakan produk yang berkualiti & follow steps mcm Lady Boss tunjuk ni 🤩

    Products used:
    🧡 EYEBROW QUEEN
    🧡 BROW ME KIT
    🧡 TRUFFLE DARING MAKEUP KIT
    🧡 DRAMATIC LIQUID EYELINER
    🧡 TEENY WEENY BRUSH SET (Few pcs left, coz hq already discontinue)

    Ada EXTRA DISCOUNT tau kalau korang beli semua ni! OMG!!



    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  3  0  15 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
PINK DOLLY MAKEUP LOOK by Adila 🌹

Here's what Adila said about our products ❤

"I am a big fan of @caryacosmetics because their quality is great! I love the fact that their products are travel friendly and you can create the easiest but still beautiful look with it in less then 15 minutes :)

You can use:
🌸Lipcream as blusher
🌸Lipcream as corrector
🌸Eyeshadow as eyebrow powder
🌸Bronzer as eyeshadow
🌸Bronzer as eyebrow powder
🌸Highlighter as eyeshadow
🌸Blusher as eyeshadow

There are no rules" 😍😍🥰🥰

Haaa uolls bila lagi nk try? Brush set ni dah discontinue tau sesayang semua, baik uolls grab cepat²‼‼‼

☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    PINK DOLLY MAKEUP LOOK by Adila 🌹

    Here's what Adila said about our products ❤

    "I am a big fan of @caryacosmetics because their quality is great! I love the fact that their products are travel friendly and you can create the easiest but still beautiful look with it in less then 15 minutes :)

    You can use:
    🌸Lipcream as blusher
    🌸Lipcream as corrector
    🌸Eyeshadow as eyebrow powder
    🌸Bronzer as eyeshadow
    🌸Bronzer as eyebrow powder
    🌸Highlighter as eyeshadow
    🌸Blusher as eyeshadow

    There are no rules" 😍😍🥰🥰

    Haaa uolls bila lagi nk try? Brush set ni dah discontinue tau sesayang semua, baik uolls grab cepat²‼‼‼



    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  7  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
COMBO DISCOUNT RM20 WAJIB GRAB! ✨

Combination dua² products ni akan memudahkan korang untuk makeup CANTIK & MELETOPS!

Tak perlu dah nak beli banyak2 makeup products. Even beginner yang baru nak belajar makeup pun sesuai tau! 💯

Rugilah kalau tak grab sebab kualiti our brush setanding dengan jenama antarabangsa & our MAKEUP KIT pun dah VIRAL 1 MALAYSIA tau! 😬

☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    COMBO DISCOUNT RM20 WAJIB GRAB! ✨

    Combination dua² products ni akan memudahkan korang untuk makeup CANTIK & MELETOPS!

    Tak perlu dah nak beli banyak2 makeup products. Even beginner yang baru nak belajar makeup pun sesuai tau! 💯

    Rugilah kalau tak grab sebab kualiti our brush setanding dengan jenama antarabangsa & our MAKEUP KIT pun dah VIRAL 1 MALAYSIA tau! 😬



    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  5  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Pinkish manja makeup look using LIPCREAM by @flackitsman 💕💕

Dengan MAKEUP KIT Carya Cosmetics memang macam² makeup look yang korang boleh buat! Sebab tu la sangat² berbaloi kalau ada MAKEUP KIT!

Products used:
🔥 BROW ME KIT
🔥 EYEBROW QUEEN
🔥 TEENY WEENY BRUSH SET
🔥 TRUFFLE DARING MAKEUP KIT
🔥 COCOA CLASSIC MAKEUP KIT

WAJIBBB try this stunning look! Lepastu tag #MOTDcaryacosmetics kayhh 😘😘

☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Pinkish manja makeup look using LIPCREAM by @flackitsman 💕💕

    Dengan MAKEUP KIT Carya Cosmetics memang macam² makeup look yang korang boleh buat! Sebab tu la sangat² berbaloi kalau ada MAKEUP KIT!

    Products used:
    🔥 BROW ME KIT
    🔥 EYEBROW QUEEN
    🔥 TEENY WEENY BRUSH SET
    🔥 TRUFFLE DARING MAKEUP KIT
    🔥 COCOA CLASSIC MAKEUP KIT

    WAJIBBB try this stunning look! Lepastu tag #MOTDcaryacosmetics kayhh 😘😘



    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  6  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
'OMG tak pernah jumpa brush yg sangat berkualiti & travel-friendly mcm ni. Senang sangat nam bawa pergi mana² lagi² untuk orang yang selalu outstation mcm saya'

Tudiaa feedback drpd #CaryaCosmeticLover❣️ yang dah purchase & guna sendiri TEENY WEENY BRUSH SET!

Bila guna brush yang berkualiti tinggi, makeup korang pun akan bertambah CANTIK & KEMAS 💯💯

Siapa setuju? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    'OMG tak pernah jumpa brush yg sangat berkualiti & travel-friendly mcm ni. Senang sangat nam bawa pergi mana² lagi² untuk orang yang selalu outstation mcm saya'

    Tudiaa feedback drpd #CaryaCosmeticLover❣️ yang dah purchase & guna sendiri TEENY WEENY BRUSH SET!

    Bila guna brush yang berkualiti tinggi, makeup korang pun akan bertambah CANTIK & KEMAS 💯💯

    Siapa setuju? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️



    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  5  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
OMG SMOKEY MAKEUP LOOK MENGGUNAKAN COCOA CLASSIC MAKEUP KIT! 😱

Selalunya korang ingat boleh buat nude or sweet2 je kan? Semestinya tidak girls sebab this palette boleh buat bermacam2 makeup look!

Arra guna semua produk @caryacosmetics tau untuk full makeup look ni 😍😍

Product used:
🍂Eyebrow Queen: RM49
🍂Brow Me kit: RM59
🍂Cocoa Classic Makeup Kit: RM99
🍂Teeny Weeny Brush Set: RM165
🍂Dramatic Liquid Eyeliner: RM59
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    OMG SMOKEY MAKEUP LOOK MENGGUNAKAN COCOA CLASSIC MAKEUP KIT! 😱

    Selalunya korang ingat boleh buat nude or sweet2 je kan? Semestinya tidak girls sebab this palette boleh buat bermacam2 makeup look!

    Arra guna semua produk @caryacosmetics tau untuk full makeup look ni 😍😍

    Product used:
    🍂Eyebrow Queen: RM49
    🍂Brow Me kit: RM59
    🍂Cocoa Classic Makeup Kit: RM99
    🍂Teeny Weeny Brush Set: RM165
    🍂Dramatic Liquid Eyeliner: RM59


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  8  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
BROW ME KIT is very MULTIFUNCTION!

Datin Fouziah Ghous guna concealer from BROW ME KIT untuk conceal lip line. Untuk dapatkan bentuk bibir yang lagi cantik 😍😍

Korang boleh guna as foundation juga tau! Confirm flawless ✨✨
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    BROW ME KIT is very MULTIFUNCTION!

    Datin Fouziah Ghous guna concealer from BROW ME KIT untuk conceal lip line. Untuk dapatkan bentuk bibir yang lagi cantik 😍😍

    Korang boleh guna as foundation juga tau! Confirm flawless ✨✨


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  8  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Jom tengok macam mana Alia create her makeup look menggunakan COCOA CLASSIC MAKEUP KIT! 🔥

Lipcream boleh guna as corrector, cream blusher & eyeshadow tau 😍 Ya Allah senangnya nk makeup sebab sangat MULTIFUNCTION!
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Jom tengok macam mana Alia create her makeup look menggunakan COCOA CLASSIC MAKEUP KIT! 🔥

    Lipcream boleh guna as corrector, cream blusher & eyeshadow tau 😍 Ya Allah senangnya nk makeup sebab sangat MULTIFUNCTION!


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  6  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Have you tried our creamy & non-drying LIPCREAM from COCOA CLASSIC & TRUFFLE DARING MAKEUP KIT? 💕

Ruginyaa kalau belum! This lipcream very SOFT dekat bibir & sangat MULTIFUNCTION! Boleh digunakan sbg CORRECTOR untuk cover dark circle & acne scars tau. Andd boleh jadi cream blusher untuk dapatkan effect pipi yang pinkish natural gituu.

Korang suka lipcream drpd COCOA CLASSIC atau TRUFFLE DARING MAKEUP KIT? 💃💃
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Have you tried our creamy & non-drying LIPCREAM from COCOA CLASSIC & TRUFFLE DARING MAKEUP KIT? 💕

    Ruginyaa kalau belum! This lipcream very SOFT dekat bibir & sangat MULTIFUNCTION! Boleh digunakan sbg CORRECTOR untuk cover dark circle & acne scars tau. Andd boleh jadi cream blusher untuk dapatkan effect pipi yang pinkish natural gituu.

    Korang suka lipcream drpd COCOA CLASSIC atau TRUFFLE DARING MAKEUP KIT? 💃💃


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  3  0  14 July, 2020
  • ☆
Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Sekarang ialah masa untuk berbelanja dengan bijak tau girls so janganlah membazir beli barang makeup banyak² yang belum tentu korang guna tu. Guna TRUFFLE DARING MAKEUP KIT ni pun dah cukup.
☆
COMPLETE WITH MORE THAN 10 USES & AFFORDABLE! Less than RM100 je tau! Dapat FREE EYEBROW PENCIL & VELVET POUCH sekali!
☆
Setuju tak yang makeup look menggunakan TRUFFLE DARING MAKEUP KIT ni nampak sgt fresh & glowing? Siapa yang nak try this makeup look nanti make sure tag @caryacosmeticjb kayhh! Tak sabar nak tgk #MOTDcaryacosmetics korang 💖💖
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Sekarang ialah masa untuk berbelanja dengan bijak tau girls so janganlah membazir beli barang makeup banyak² yang belum tentu korang guna tu. Guna TRUFFLE DARING MAKEUP KIT ni pun dah cukup.

    COMPLETE WITH MORE THAN 10 USES & AFFORDABLE! Less than RM100 je tau! Dapat FREE EYEBROW PENCIL & VELVET POUCH sekali!

    Setuju tak yang makeup look menggunakan TRUFFLE DARING MAKEUP KIT ni nampak sgt fresh & glowing? Siapa yang nak try this makeup look nanti make sure tag @caryacosmeticjb kayhh! Tak sabar nak tgk #MOTDcaryacosmetics korang 💖💖


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  4  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Selamat hari Selasa 🧡🧡 Pagi ni Syafi belanja sikit gambar makeup fresh si cantik ni! Korang rasa crush korang jatuh cinta tak kalau GORGEOUS mcm ni? Hehe..🙊🙊

Mesti nak Syafi belanja tutorial kan?
Nak ke tak?🙈
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Selamat hari Selasa 🧡🧡 Pagi ni Syafi belanja sikit gambar makeup fresh si cantik ni! Korang rasa crush korang jatuh cinta tak kalau GORGEOUS mcm ni? Hehe..🙊🙊

    Mesti nak Syafi belanja tutorial kan?
    Nak ke tak?🙈


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  3  0  14 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Stunning BEFORE & AFTER 😍

Makeup sweet² & sedap mata memandang gitewww by Maria ❤ Korang rasa makeup ni guna COCOA CLASSIC or TRUFFLE DARING MAKEUP KIT?

Photo credit: @normariajohnston 
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Stunning BEFORE & AFTER 😍

    Makeup sweet² & sedap mata memandang gitewww by Maria ❤ Korang rasa makeup ni guna COCOA CLASSIC or TRUFFLE DARING MAKEUP KIT?

    Photo credit: @normariajohnston


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet#MOTDcaryacosmetics

  •  7  0  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Ira looking so prettyy using our PRO EYE KIT!

3 magical products that can create stunning makeup look! Have you watched her tutorial? Kak Ya ada share pagi tadi ❤❤

Photo credit: @khairah_ira

Video Makeup Tutorial is on the way girlssss. Stay tuned❣❣❣
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Ira looking so prettyy using our PRO EYE KIT!

    3 magical products that can create stunning makeup look! Have you watched her tutorial? Kak Ya ada share pagi tadi ❤❤

    Photo credit: @khairah_ira

    Video Makeup Tutorial is on the way girlssss. Stay tuned❣❣❣


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet

  •  8  0  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
"Sebelum tahu tentang kewujudan TEENY WEENY BRUSH SET ni dulu, saya selalu stress kalau nk pergi mana² sebab susah nak bawa brush. Besar & makan space banyak! Tapi lepas je grab BRUSH SET ni, terus bahagia je nak pergi mana² sebab dapat EXCLUSIVE BRUSH CASE secara PERCUMA! Size comel & brush pun tak kotor tau!"
☆
Lady Boss memang create this BRUSH SET untuk memudahkan hidup korang tau! Kualiti setanding international tapi dengan harga berbaloi! Masa sekarang ni kita kena berbelanja secara bijak supaya tak membazir 😘😘
☆
NAK KE NAK? Boleh beli melalui Syafi or any AUTHORISED SELECTED AGENTS SAHAJA sebab stocks di HQ dah SOLD OUT!‼‼‼
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    "Sebelum tahu tentang kewujudan TEENY WEENY BRUSH SET ni dulu, saya selalu stress kalau nk pergi mana² sebab susah nak bawa brush. Besar & makan space banyak! Tapi lepas je grab BRUSH SET ni, terus bahagia je nak pergi mana² sebab dapat EXCLUSIVE BRUSH CASE secara PERCUMA! Size comel & brush pun tak kotor tau!"

    Lady Boss memang create this BRUSH SET untuk memudahkan hidup korang tau! Kualiti setanding international tapi dengan harga berbaloi! Masa sekarang ni kita kena berbelanja secara bijak supaya tak membazir 😘😘

    NAK KE NAK? Boleh beli melalui Syafi or any AUTHORISED SELECTED AGENTS SAHAJA sebab stocks di HQ dah SOLD OUT!‼‼‼


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying#TeenyWeenyBrushSet

  •  3  0  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
OMG! SIAPA NAK DISCOUNT RM20?!! 😱😱
☆
Nak makeup dengan MUDAH, CEPAT & PANTAS? These are what you need! Size compact senang nak letak dalam handbag so boleh makeup & touch up ANYTIME & ANYWHERE! 💯
☆
Dapat FREE GIFTS juga tau dgn setiap pembelian!
✔ FREE MYSTERIOUS GIFT bila purchase MAKEUP KIT
✔ FREE EXCLUSIVE BRUSH CASE bila purchase TEENY WEENY BRUSH SET
☆
Aaaa ruginyaa kalau tak grab! 😭😭😭
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    OMG! SIAPA NAK DISCOUNT RM20?!! 😱😱

    Nak makeup dengan MUDAH, CEPAT & PANTAS? These are what you need! Size compact senang nak letak dalam handbag so boleh makeup & touch up ANYTIME & ANYWHERE! 💯

    Dapat FREE GIFTS juga tau dgn setiap pembelian!
    ✔ FREE MYSTERIOUS GIFT bila purchase MAKEUP KIT
    ✔ FREE EXCLUSIVE BRUSH CASE bila purchase TEENY WEENY BRUSH SET

    Aaaa ruginyaa kalau tak grab! 😭😭😭


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  4  0  13 July, 2020
  • ☆
Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Semestinya boleh dengan ALL-IN-1 makeup kit Carya Cosmetics yang multi purpose ni.

Untuk yang ada dark circle & parut jerawat, korang kena conceal dulu menggunakan LIPCREAM drpd TRUFFLE DARING MAKEUP KIT tau sebelum apply concealer & foundation.
☆
Then boleh apply HIGHLIGHTER as eyeshadow & dekat muka 💗 Teruss nampak glowinggg ching ching!! Ramai dah IN LOVEEEE dengan palette ni! Sbb tu korang kena grab & try sendiri!
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Semestinya boleh dengan ALL-IN-1 makeup kit Carya Cosmetics yang multi purpose ni.

    Untuk yang ada dark circle & parut jerawat, korang kena conceal dulu menggunakan LIPCREAM drpd TRUFFLE DARING MAKEUP KIT tau sebelum apply concealer & foundation.

    Then boleh apply HIGHLIGHTER as eyeshadow & dekat muka 💗 Teruss nampak glowinggg ching ching!! Ramai dah IN LOVEEEE dengan palette ni! Sbb tu korang kena grab & try sendiri!


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  3  0  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Selama ni korang follow tak step yg betul masa apply skincare? 🤔 Ke main apply je? 😱
☆
Haa.. Mestila kena follow step yang betul supaya skincare yang korang pakai tu dapat meresap masuk dalam kulit & bagi effect yang sepatutnya 💯 Follow steps macam video ni kayhh 😘
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Selama ni korang follow tak step yg betul masa apply skincare? 🤔 Ke main apply je? 😱

    Haa.. Mestila kena follow step yang betul supaya skincare yang korang pakai tu dapat meresap masuk dalam kulit & bagi effect yang sepatutnya 💯 Follow steps macam video ni kayhh 😘


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  3  0  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Ya tuhan bahagianyaa kalau dapat dua² MAKEUP KIT ni! Boleh mix & match makeup untu raya nanti! Walaupun nampak kecil je size MAKEUP KIT ni, tapi COMPLETE tau untuk buat full makeup look!
☆
Yang mana satu FAV korang??! Ataupun yang mana korang dah lama teringin sangat nk grab?? 😉😉
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Ya tuhan bahagianyaa kalau dapat dua² MAKEUP KIT ni! Boleh mix & match makeup untu raya nanti! Walaupun nampak kecil je size MAKEUP KIT ni, tapi COMPLETE tau untuk buat full makeup look!

    Yang mana satu FAV korang??! Ataupun yang mana korang dah lama teringin sangat nk grab?? 😉😉


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  5  1  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Be bold & be confident with Carya Cosmetics
☆
BROWN CUT CREASE by Ciwa ni menggunakan TRUFFLE DARING MAKEUP KIT! Siapa yang dah ada palette ni bolehla try recreate. Glowing teruk pulak tu! 😍😍
☆
Satu palette comel tapi boleh buat mcm2 makeup look. Nak natural boleh, bold boleh, smokey pun boleh! Ishhh bestnyaa!

Photo credit: @ciwa_mua
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Be bold & be confident with Carya Cosmetics

    BROWN CUT CREASE by Ciwa ni menggunakan TRUFFLE DARING MAKEUP KIT! Siapa yang dah ada palette ni bolehla try recreate. Glowing teruk pulak tu! 😍😍

    Satu palette comel tapi boleh buat mcm2 makeup look. Nak natural boleh, bold boleh, smokey pun boleh! Ishhh bestnyaa!

    Photo credit: @ciwa_mua


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  3  0  13 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Liya looking DABOOMMZZ in our TRUFFLE DARING MAKEUP LOOK!
☆
I will definitely tryy this makeup look! 😍 Korang nk try juga? Click je link on our bio to shop 💋

Photo credit: @by.liyaliyoo
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Liya looking DABOOMMZZ in our TRUFFLE DARING MAKEUP LOOK!

    I will definitely tryy this makeup look! 😍 Korang nk try juga? Click je link on our bio to shop 💋

    Photo credit: @by.liyaliyoo


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  3  0  13 July, 2020
  • ☆
Hi #CaryaCosmeticLover❣️ 
☆
Cantiknya part mata tuuuu! 😍 Guna EYEBROW POWDER as EYESHADOW pun nampak meletops sangat! PIGMENTED & SENANG NK BLEND tau 🥰🥰
☆
Dah makin ramai yg try & JATUHHH CINTAA! ❤❤ Korang nak makeup letops macam #CaryaCosmeticLover❣️ ni tak? Of course lah kena dptkan skrg!!! Stocks mmg dah tak banyak! 😱
☆
Kalau dah ada, boleh try looks ni pergi kerja esok. Sekali sekala makeup lebih sikit tak salah kan🤭😉😊
☆
Video credit: @loveyayamua
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthe

  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Cantiknya part mata tuuuu! 😍 Guna EYEBROW POWDER as EYESHADOW pun nampak meletops sangat! PIGMENTED & SENANG NK BLEND tau 🥰🥰

    Dah makin ramai yg try & JATUHHH CINTAA! ❤❤ Korang nak makeup letops macam #CaryaCosmeticLover❣️ ni tak? Of course lah kena dptkan skrg!!! Stocks mmg dah tak banyak! 😱

    Kalau dah ada, boleh try looks ni pergi kerja esok. Sekali sekala makeup lebih sikit tak salah kan🤭😉😊

    Video credit: @loveyayamua


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthe

  •  1  0  12 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Kenapa WAJIB ada TEENY WEENY BRUSH SET ni dalam collection korang??
☆
Sebab ada 5 HIGH QUALITY BRUSHES;
🌹 MULTIFUNCTION BRUSH ➡ For Blusher, Highlighter, Powder, Foundation
🌹 ANGLED BRUSH ➡ For Bronzer, Contour
🌹 EYESHADOW BRUSH ➡ To blend your eyeshadow
🌹 BLENDING EYE BRUSH ➡ To blend your undereye eyeshadow
🌹 ANGLED EYEBROW BRUSH ➡ To fill in your eyebrow & to conceal for more define eyebrow shape
☆
COMPLETE dah kan 1 set untuk korang bawak pergi mana2 ‼ Jangan lepaskan peluang utk dapatkan BRUSH SET yg menjadi rebutan ramai ni! 😘
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Kenapa WAJIB ada TEENY WEENY BRUSH SET ni dalam collection korang??

    Sebab ada 5 HIGH QUALITY BRUSHES;
    🌹 MULTIFUNCTION BRUSH ➡ For Blusher, Highlighter, Powder, Foundation
    🌹 ANGLED BRUSH ➡ For Bronzer, Contour
    🌹 EYESHADOW BRUSH ➡ To blend your eyeshadow
    🌹 BLENDING EYE BRUSH ➡ To blend your undereye eyeshadow
    🌹 ANGLED EYEBROW BRUSH ➡ To fill in your eyebrow & to conceal for more define eyebrow shape

    COMPLETE dah kan 1 set untuk korang bawak pergi mana2 ‼ Jangan lepaskan peluang utk dapatkan BRUSH SET yg menjadi rebutan ramai ni! 😘


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  1  0  12 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
PRO EYE KIT WILL SAVE RM33‼‼‼ 😍😍
☆
So PIGMENTED & GORGEOUS eyebrow powder dari BROW ME KIT ni tauuu! Bukan je boleh jadikan kening korang on fleek, tp boleh jadikan eyeshadow & bronzer 🥰🥰
☆
PRO EYE KIT: RM175 ➡ RM142
❤ 1 DRAMATIC LIQUID EYELINER
❤ 1 EYEBROW QUEEN
❤ 1 BROW ME KIT
*Price including postage. Add RM5 for Sabah & Sarawak

Jom mudahkan hidup dengan PRO EYE KIT!
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    PRO EYE KIT WILL SAVE RM33‼‼‼ 😍😍

    So PIGMENTED & GORGEOUS eyebrow powder dari BROW ME KIT ni tauuu! Bukan je boleh jadikan kening korang on fleek, tp boleh jadikan eyeshadow & bronzer 🥰🥰

    PRO EYE KIT: RM175 ➡ RM142
    ❤ 1 DRAMATIC LIQUID EYELINER
    ❤ 1 EYEBROW QUEEN
    ❤ 1 BROW ME KIT
    *Price including postage. Add RM5 for Sabah & Sarawak

    Jom mudahkan hidup dengan PRO EYE KIT!


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  1  0  12 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
COCOA CLASSIC or TRUFFLE DARING  MAKEUP KIT! 🌹
☆
Comes with LIPCREAM, EYESHADOW, BRONZER, HIGHLIGHTER & BLUSHER 💯 You'll definitely fall in love with this palette once you try it cause it is HIGHLY PIGMENTED & HIGH QUALITY!
☆
Grab this palette at RM99 ONLY & 1 get mysterious gift😊
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    COCOA CLASSIC or TRUFFLE DARING MAKEUP KIT! 🌹

    Comes with LIPCREAM, EYESHADOW, BRONZER, HIGHLIGHTER & BLUSHER 💯 You'll definitely fall in love with this palette once you try it cause it is HIGHLY PIGMENTED & HIGH QUALITY!

    Grab this palette at RM99 ONLY & 1 get mysterious gift😊


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  0  0  12 July, 2020
  • ☆
Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Jomm kita layan tutorial daripada Lady Boss ni sementara nak tunggu dinner. Very soft je makeup look ni! Memang sesuai untuk makeup ke office esok😍😍
☆
Blusher pun boleh jadikan sebagai eyeshadow. Ishhh memang cantikla palette ni!! 😭😭 
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Jomm kita layan tutorial daripada Lady Boss ni sementara nak tunggu dinner. Very soft je makeup look ni! Memang sesuai untuk makeup ke office esok😍😍

    Blusher pun boleh jadikan sebagai eyeshadow. Ishhh memang cantikla palette ni!! 😭😭


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  1  0  12 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Natural makeup look using TRUFFLE DARING MAKEUP KIT 🌸
☆
Masih ada lagi yang tak percaya bila Syafi bagitahu yang palette ni boleh buat makeup manis2. Ni la buktinyaa girls! Manis bersemut sangat!!
☆
Ajommm Syafi belanja makeup tutorial utk #CaryaCosmeticLover❣  belajar cara nak makeup natural looks kat next post😊😉
☆
Photo credit: @zueraiza
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Natural makeup look using TRUFFLE DARING MAKEUP KIT 🌸

    Masih ada lagi yang tak percaya bila Syafi bagitahu yang palette ni boleh buat makeup manis2. Ni la buktinyaa girls! Manis bersemut sangat!!

    Ajommm Syafi belanja makeup tutorial utk #CaryaCosmeticLover❣ belajar cara nak makeup natural looks kat next post😊😉

    Photo credit: @zueraiza


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  17  1  12 July, 2020
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️
☆
Geram ekk tengok cantik macam ni! 😍🤩🤩
☆
Kenapa nak geram kalau korang pun boleh cantik jugak! Guna TRUFFLE DARING MAKEUP KIT yg Syeera pegang tu la! Eyeshadow tu FUHHHH PIGMENTED TERUK! LIPCREAM tu pulak pink manja2 jee 💗💗
☆
Jangan geram² dahh kayhh! Wajib dapatkan sekarang sebab ada DISCOUNT kalau grab dengan items lain tau!! 💋💋
☆
☆
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄
☆
☆

Nak dapatkan Product Carya cosmetic? 
Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
@caryacosmeticjb
@caryacosmeticjb 
@caryacosmeticjb
☆
☆
🍁Benefit purchase with Syafi🍁
❣️Fast Response💨
❣️Available Stock📦
❣️Available COD JB Area🚗
❣Freegift😍🤗😉
☆
☆
🌟COD Area🌟
Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika
☆
☆
💐P/s: Stay Safe dear 😊❣
☆
☆ #caryacosmetics#squadsyafistars11#teamikais#teamfl#flwarrious#squardcaryajb#carya#caryajb#caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
#caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics 
#CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying
  • Hi #CaryaCosmeticLover❣️

    Geram ekk tengok cantik macam ni! 😍🤩🤩

    Kenapa nak geram kalau korang pun boleh cantik jugak! Guna TRUFFLE DARING MAKEUP KIT yg Syeera pegang tu la! Eyeshadow tu FUHHHH PIGMENTED TERUK! LIPCREAM tu pulak pink manja2 jee 💗💗

    Jangan geram² dahh kayhh! Wajib dapatkan sekarang sebab ada DISCOUNT kalau grab dengan items lain tau!! 💋💋


    💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄



    Nak dapatkan Product Carya cosmetic?
    Boleh cepat-cepat whatsapp Syafi 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ or tap jer link kt Bio
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb
    @caryacosmeticjb


    🍁Benefit purchase with Syafi🍁
    ❣️Fast Response💨
    ❣️Available Stock📦
    ❣️Available COD JB Area🚗
    ❣Freegift😍🤗😉


    🌟COD Area🌟
    Kempas🚗Tampoi🚗Uda🚗Bandar JB🚗Danga Bay🚗Nong Chik🚗Pelangi🚗Taman Abad🚗Larkin🚗Kampung Melayu🚗Majidee🚗Tmn Suria🚗Tmn Molek🚗Pandan🚗Tebrau🚗Desa Cemerlang🚗Tmn Perling🚗Bukit Indah🚗Uda Utama🚗Mutiara Rini🚗Impian Emas🚗Skudai🚗Taman Sutera🚗Sutera Mall🚗Selesa Jaya🚗Tun Aminah🚗Tmn U🚗UTM🚗Mount Austin🚗Tmn Daya🚗Adda Height🚗Dato' Onn🚗Setia Tropika


    💐P/s: Stay Safe dear 😊❣

    #caryacosmetics #squadsyafistars11 #teamikais #teamfl #flwarrious #squardcaryajb #carya #caryajb #caryacosmetics#caryacosmeticslover#caryacosmeticsjb#makeup#makeuptutorial#makeupartist#makeuplooks#makeuptutorials#tutorialmakeup#wedding #anugerahtelenovela2019 #cemburuseorangperempuan
    #caryacosmeticslover #jomberCarya #caryacosmetics
    #CocoaClassicMakeupKit #TruffleDaringMakeupKit #stayathome#stayathomeforthem#kitajagakita#keeppraying

  •  5  1  12 July, 2020

Top #AnugerahTelenovela2019 Posts

  • Congrats 👍👍 King and Queen of the night.. Baju sedondon gituhhh. Sweet 😘 #anugerahtelenovela2019
  • Congrats 👍👍 King and Queen of the night.. Baju sedondon gituhhh. Sweet 😘 #anugerahtelenovela2019

  •  356  6  24 November, 2019