#AnugerahTelenovela Instagram Photos & Videos

AnugerahTelenovela - 6k posts

Hashtag Popularity

10.3
average comments
1.1k
average likes

Latest #AnugerahTelenovela Posts

  • 😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #Repost with @lunaskinzbymf.selangor #Repost @lunaskinzbymf.selangor (@get_repost)
・・・
Korang jangan gelak tau tengok kanda yang mengikut dinda pusing untuk cari lighting yang on point 🥰 hihi .
.
Video credit to owner
.
.
WOWW JOM DAPATKAN LUNASKINZ UTK KULIT CANTIK SIHAT BERTENAGA SEPANJANG HARI😍
.
💫POSTAGE SELURUH MALAYSIA
💫FAST REPLY
💫GUIDE CARA CONSUME
💫SHARE TIPS
💫FAST DELIVERY
.
WHATSAPP SY 📲 013 4829740
.
BADAN BERTENAGA DAN KULIT CANTIK😍
.
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #boostenergy
  • 😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #Repost with @lunaskinzbymf.selangor #Repost @lunaskinzbymf.selangor (@get_repost)
    ・・・
    Korang jangan gelak tau tengok kanda yang mengikut dinda pusing untuk cari lighting yang on point 🥰 hihi .
    .
    Video credit to owner
    .
    .
    WOWW JOM DAPATKAN LUNASKINZ UTK KULIT CANTIK SIHAT BERTENAGA SEPANJANG HARI😍
    .
    💫POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    💫FAST REPLY
    💫GUIDE CARA CONSUME
    💫SHARE TIPS
    💫FAST DELIVERY
    .
    WHATSAPP SY 📲 013 4829740
    .
    BADAN BERTENAGA DAN KULIT CANTIK😍
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #boostenergy

  •  40  0  9 December, 2019
  • Woah @mfmirafilzah pon pakai product Kekasih by The Melvin la 😍😍😍. Patut la Mira Filzah nampak cantik je.

Cepat dapatkan lipstick dari kami sementara stok masih ada 🤗

#mirafilzah #ctdk #neelofa #remyishak #gegarvaganza #dramasweetdreams #benamir #tv #fattzura #malaysia #pujaanhatikanda #uqashasenrose #emmamaembong #jannanick #bazarpaknil #adelleasofea #meletop #bazaarpaknil #abpbh #nelydiasenrose #dramasangat #lelakikirimantuhan #tudungmurah #elfiraloy #anugerahtelenovela #sweetdreams #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzhq #bajuraya #bhfyp
  • Woah @mfmirafilzah pon pakai product Kekasih by The Melvin la 😍😍😍. Patut la Mira Filzah nampak cantik je.

    Cepat dapatkan lipstick dari kami sementara stok masih ada 🤗

    #mirafilzah #ctdk #neelofa #remyishak #gegarvaganza #dramasweetdreams #benamir #tv #fattzura #malaysia #pujaanhatikanda #uqashasenrose #emmamaembong #jannanick #bazarpaknil #adelleasofea #meletop #bazaarpaknil #abpbh #nelydiasenrose #dramasangat #lelakikirimantuhan #tudungmurah #elfiraloy #anugerahtelenovela #sweetdreams #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzhq #bajuraya #bhfyp

  •  28  0  2 December, 2019
  • READY STOCK OFFICIAL LAUNCHING🌟💚
.
✅Apakah lunaskinz?
LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.
.
✅Fungsi lunaskinz?
❤️LUNA DAY siang ✨mencerahkan kulit
✨sekatakan kulit wajah
✨melembutkan kulit
✨melindungi kulit dr sinar UV
✨mengekalkan keanjalan kulit ✨memberikan tenaga .
❤️LUNA NIGHT  malam ✨memberi anda tidur yg lena dan nyenyak
✨ menghilangkan masalah jerawat ✨menghilangkan parut degil
✨menghilangkan jeragat
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #bukangadisbiasa #sayajual #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #firfea #akasiatv3
  • READY STOCK OFFICIAL LAUNCHING🌟💚
    .
    ✅Apakah lunaskinz?
    LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.
    .
    ✅Fungsi lunaskinz?
    ❤️LUNA DAY siang ✨mencerahkan kulit
    ✨sekatakan kulit wajah
    ✨melembutkan kulit
    ✨melindungi kulit dr sinar UV
    ✨mengekalkan keanjalan kulit ✨memberikan tenaga .
    ❤️LUNA NIGHT malam ✨memberi anda tidur yg lena dan nyenyak
    ✨ menghilangkan masalah jerawat ✨menghilangkan parut degil
    ✨menghilangkan jeragat
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #bukangadisbiasa #sayajual #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #firfea #akasiatv3

  •  18  0  28 November, 2019
  • 💚💜 Open Order untuk LUNASKINZ by MIRA FILZAH🤗😍
.
.
Whatsapp 013 4829740 for more info
Or click link in bio 😍
.
.
🚗 COD : Available area KL/Selangor
.
📍 SELF PICKUP : SEKSYEN 8, SHAH ALAM
.
📬 : POSTAGE : Everyday except Public Holiday, Saturday 1st week of the month and Sunday
.
🎁: Every purchase comes with FREE GIFT!
.
🙋‍♂️🙋‍♀️ : AGENT AND DROPSHIPPER are welcome. Do whatsapp us now. .
013 4829740
.
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #firfea #akasiatv3
  • 💚💜 Open Order untuk LUNASKINZ by MIRA FILZAH🤗😍
    .
    .
    Whatsapp 013 4829740 for more info
    Or click link in bio 😍
    .
    .
    🚗 COD : Available area KL/Selangor
    .
    📍 SELF PICKUP : SEKSYEN 8, SHAH ALAM
    .
    📬 : POSTAGE : Everyday except Public Holiday, Saturday 1st week of the month and Sunday
    .
    🎁: Every purchase comes with FREE GIFT!
    .
    🙋‍♂️🙋‍♀️ : AGENT AND DROPSHIPPER are welcome. Do whatsapp us now. .
    013 4829740
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #firfea #akasiatv3

  •  17  0  28 November, 2019
  • 💚💜 Open Order untuk LUNASKINZ by MIRA FILZAH🤗😍
.
.
Whatsapp 013 4829740 for more info
Or click link in bio 😍
.
.
🚗 COD : Available area KL/Selangor
.
📍 SELF PICKUP : SEKSYEN 8, SHAH ALAM
.
📬 : POSTAGE : Everyday except Public Holiday, Saturday 1st week of the month and Sunday
.
🎁: Every purchase comes with FREE GIFT!
.
🙋‍♂️🙋‍♀️ : AGENT AND DROPSHIPPER are welcome. Do whatsapp us now. .
013 4829740
.
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #firfea #akasiatv3
  • 💚💜 Open Order untuk LUNASKINZ by MIRA FILZAH🤗😍
    .
    .
    Whatsapp 013 4829740 for more info
    Or click link in bio 😍
    .
    .
    🚗 COD : Available area KL/Selangor
    .
    📍 SELF PICKUP : SEKSYEN 8, SHAH ALAM
    .
    📬 : POSTAGE : Everyday except Public Holiday, Saturday 1st week of the month and Sunday
    .
    🎁: Every purchase comes with FREE GIFT!
    .
    🙋‍♂️🙋‍♀️ : AGENT AND DROPSHIPPER are welcome. Do whatsapp us now. .
    013 4829740
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #firfea #akasiatv3

  •  25  2  28 November, 2019
  • 💚💜 Open order Lunaskinz by Mira Filzah. .
.
✅Apakah lunaskinz?
LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.
.
.
Golongan yg sesuai mengambil luna?💚💜
.
✅ibu mengandung (2nd trimester keatas)
✅lelaki & perempuan
✅12 tahun keatas
✅ketika period
.
#LunaDayNight boleh diambil oleh semua golongan kerana ia mengandungi bahan-bahan natural yang tidak membahayakan kesihatan
.
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #akasiatv3
  • 💚💜 Open order Lunaskinz by Mira Filzah. .
    .
    ✅Apakah lunaskinz?
    LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.
    .
    .
    Golongan yg sesuai mengambil luna?💚💜
    .
    ✅ibu mengandung (2nd trimester keatas)
    ✅lelaki & perempuan
    ✅12 tahun keatas
    ✅ketika period
    .
    #LunaDayNight boleh diambil oleh semua golongan kerana ia mengandungi bahan-bahan natural yang tidak membahayakan kesihatan
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #akasiatv3

  •  77  2  27 November, 2019
  • Assalamualaikum dan selamat pagi you all. 😘 so ini la video Michael Ang cerita pasal LUNA ea?
.
.
Bella ada dapat customer yang anaknya ada Autism. Then customer tu cakap dia tahu pasal Luna masa tengok video Michael Ang. Ada masa tu Michael up video cakap kulit dah okay,dah lembap and tidur dia pon okay. Even penat banyak kerja kan. .
.
Bila Michael Ang dah reveal rupanya dia guna Luna, so customer tu trust, sebab apa? Sebab Michael Ang kalau tak betul or salah, dia akan cakap je. If betul maksudnya betul la kan.
.
.
So kita tahu Michael tak kan tipu. Plus customer tu cakap dia buat research pasal ingredient dalam luna ni and dia interested dengan ingredient ashwaganda. Dia cakap ashwaganda ni bagus memang boleh bantu kita tidur dan relaks. Btw,customer tu ada anak autism, so dia trust product ni boleh bagi anaknya relaks juga. So,dia terus grab 6 kotak guysss!
.
.
You guyss bila lagi nak cuba? Yang penting kena guna konsisten, baru berkesan ☺️😘
.
.
Whatsapp Bella 013 4829740
.
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #boostenergy #akasiatv3
  • Assalamualaikum dan selamat pagi you all. 😘 so ini la video Michael Ang cerita pasal LUNA ea?
    .
    .
    Bella ada dapat customer yang anaknya ada Autism. Then customer tu cakap dia tahu pasal Luna masa tengok video Michael Ang. Ada masa tu Michael up video cakap kulit dah okay,dah lembap and tidur dia pon okay. Even penat banyak kerja kan. .
    .
    Bila Michael Ang dah reveal rupanya dia guna Luna, so customer tu trust, sebab apa? Sebab Michael Ang kalau tak betul or salah, dia akan cakap je. If betul maksudnya betul la kan.
    .
    .
    So kita tahu Michael tak kan tipu. Plus customer tu cakap dia buat research pasal ingredient dalam luna ni and dia interested dengan ingredient ashwaganda. Dia cakap ashwaganda ni bagus memang boleh bantu kita tidur dan relaks. Btw,customer tu ada anak autism, so dia trust product ni boleh bagi anaknya relaks juga. So,dia terus grab 6 kotak guysss!
    .
    .
    You guyss bila lagi nak cuba? Yang penting kena guna konsisten, baru berkesan ☺️😘
    .
    .
    Whatsapp Bella 013 4829740
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #energybooster #boostenergy #akasiatv3

  •  23  0  27 November, 2019
  • 💚💜 Open order Lunaskinz by Mira Filzah. .
.
✅Apakah lunaskinz?
LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.
.
.
Golongan yg sesuai mengambil luna?💚💜
.
✅ibu mengandung (2nd trimester keatas)
✅lelaki & perempuan
✅12 tahun keatas
✅ketika period
.
#LunaDayNight boleh diambil oleh semua golongan kerana ia mengandungi bahan-bahan natural yang tidak membahayakan kesihatan
.
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #akasiatv3
  • 💚💜 Open order Lunaskinz by Mira Filzah. .
    .
    ✅Apakah lunaskinz?
    LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran.
    .
    .
    Golongan yg sesuai mengambil luna?💚💜
    .
    ✅ibu mengandung (2nd trimester keatas)
    ✅lelaki & perempuan
    ✅12 tahun keatas
    ✅ketika period
    .
    #LunaDayNight boleh diambil oleh semua golongan kerana ia mengandungi bahan-bahan natural yang tidak membahayakan kesihatan
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzshahalam #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzmirafilzah #lunaskinzkl #anugerahtelenovela #mirafilzah #mirafilzahfans #surerichteam #adelleasofea #remyra #pujaanhatikanda #dramasweetdereams #lunaskinzselangor #kekalbertenaga #beautyandhealth #tambahtenaga #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #healthylifestyle #lelakikirimantuhan #sweetdreams #bts #miraclegacy #agentwanted #dropshipwanted #akasiatv3

  •  54  0  26 November, 2019

Top #AnugerahTelenovela Posts

  • #Yayasanpembangunanbukunegara

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـٰنِ ٱلرَّحِيم....
Jari jemari seakan menari..
Kiri dan kanan rancak mengundi....
Untuk MIRA dan juga REMY....
Semoga AWARD berjaya dimiliki....
💜 💜 💜 
Terima Kasih #airasia_bigloyalty ....
Menjadi rakan strategic #Anugerahtelenovela2019 tahun ini ....
💜 💜 💜 
Padukan UNDIAN MU #MFarmy ...
Jangan kita berhenti mengundi....!!! #MiraFilzah #RemyIshak #RemyRa 
#MiraFilzahForRatuTelenovela
#MiraFilzahForAnugerahTelenovela2019
#AnugerahTelenovela2019
#PelakonWanitaPopularTelenovela
#AnugerahTelenovelaPopular
#AnugerahNovelPopular
#PujaanHatiKanda 
#LelakiKirimanTuhan
#AnugerahTelenovela
#AnugerahBukuNegara
#AkasiaTV3 #SlotAkasia
#Megadrama
#WeLoveMiraFilzah
#Miraclegacy #TogetherWeStrong

Mudah-mudahan rezeki memihak kepada kami.... ‎آمــــــــــــــــــينَُ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن...
💜 💜 💜
  • #Yayasanpembangunanbukunegara

    بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـٰنِ ٱلرَّحِيم....
    Jari jemari seakan menari..
    Kiri dan kanan rancak mengundi....
    Untuk MIRA dan juga REMY....
    Semoga AWARD berjaya dimiliki....
    💜 💜 💜
    Terima Kasih #airasia_bigloyalty ....
    Menjadi rakan strategic #Anugerahtelenovela2019 tahun ini ....
    💜 💜 💜
    Padukan UNDIAN MU #MFarmy ...
    Jangan kita berhenti mengundi....!!! #MiraFilzah #RemyIshak #RemyRa
    #MiraFilzahForRatuTelenovela
    #MiraFilzahForAnugerahTelenovela2019
    #AnugerahTelenovela2019
    #PelakonWanitaPopularTelenovela
    #AnugerahTelenovelaPopular
    #AnugerahNovelPopular
    #PujaanHatiKanda
    #LelakiKirimanTuhan
    #AnugerahTelenovela
    #AnugerahBukuNegara
    #AkasiaTV3 #SlotAkasia
    #Megadrama
    #WeLoveMiraFilzah
    #Miraclegacy #TogetherWeStrong

    Mudah-mudahan rezeki memihak kepada kami.... ‎آمــــــــــــــــــينَُ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن...
    💜 💜 💜

  •  182  86  19 November, 2019