#AnaLuluTeam Instagram Photos & Videos

AnaLuluTeam - 251 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
10.1
average likes

Latest #AnaLuluTeam Posts

  • πŸ”₯Phone sampai hang!!
πŸ”₯Tak sama macam bleaching lain, 10 minit je dah cukup.. Ginilah hari2 Bleaching Skin Nina.. sampai nak gadoh2 dah.. nak putus kawan pun ada 🀣🀣 Trust me korang, korang ambil stok hari ni.. esok konfirm jerit nak stock lagi..tapi kalau dah ambil stok tu jangan dok belakang gerobok.. tak tunjuk langsung kat orang.. dari membawang x dapat apa2.. baik bawangkan bleaching skin ni... kaching2 lah jugak dalam akaun bank tu..tak nak ke πŸ’°πŸ’° Kak Diana nak kita share sesama rezeki, taknak sorang2.. sape nak joint #AnaLuluTeam ?πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. klik terus link kat bio πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • πŸ”₯Phone sampai hang!!
    πŸ”₯Tak sama macam bleaching lain, 10 minit je dah cukup.. Ginilah hari2 Bleaching Skin Nina.. sampai nak gadoh2 dah.. nak putus kawan pun ada 🀣🀣 Trust me korang, korang ambil stok hari ni.. esok konfirm jerit nak stock lagi..tapi kalau dah ambil stok tu jangan dok belakang gerobok.. tak tunjuk langsung kat orang.. dari membawang x dapat apa2.. baik bawangkan bleaching skin ni... kaching2 lah jugak dalam akaun bank tu..tak nak ke πŸ’°πŸ’° Kak Diana nak kita share sesama rezeki, taknak sorang2.. sape nak joint #AnaLuluTeam ?πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. klik terus link kat bio πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  13  0  29 July, 2019
  • Makin hari makin berhantu !!πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
ππ€πŠ π‰πŽπˆπ 𝐀𝐆𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐀𝐇 5 𝐒𝐄𝐓 !!
.
.
Jom join #AnaLuluTeam ...
Set Bleaching Skin ni dia punya semangat nak jual.. pehhhh.. lain maciammm... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
.
π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Makin hari makin berhantu !!πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
    .
    .
    ππ€πŠ π‰πŽπˆπ 𝐀𝐆𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐄𝐑𝐄𝐍𝐃𝐀𝐇 5 𝐒𝐄𝐓 !!
    .
    .
    Jom join #AnaLuluTeam ...
    Set Bleaching Skin ni dia punya semangat nak jual.. pehhhh.. lain maciammm... πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
    .
    .
    π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  145  3  15 July, 2019
  • Chomel je ayat dia nak jadi dropship kiter 😘😍 Heheheh... We are open for dropship ye

Nak yg serius utk menjana extra income
Bukan yg nak join sebab nak beli utk diri sendiri je lebih
Tak berkat weyh mcm tu πŸ˜‚
.
.
Bole Whatsapp kiter yunk 0193984828 kalau berminat

#AnaLuluTeam
#AnaLuluDropship 
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #IPOWDayNightCream #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SHENina #SlimmingHerbalNina #SlimmingHerbal #FacePolish
#FacePolishNina #PolishFace #PolishFaceNina #SHESlimHerbal #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
  • Chomel je ayat dia nak jadi dropship kiter 😘😍 Heheheh... We are open for dropship ye

    Nak yg serius utk menjana extra income
    Bukan yg nak join sebab nak beli utk diri sendiri je lebih
    Tak berkat weyh mcm tu πŸ˜‚
    .
    .
    Bole Whatsapp kiter yunk 0193984828 kalau berminat

    #AnaLuluTeam
    #AnaLuluDropship
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #IPOWDayNightCream #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SHENina #SlimmingHerbalNina #SlimmingHerbal #FacePolish
    #FacePolishNina #PolishFace #PolishFaceNina #SHESlimHerbal #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina

  •  2  0  30 March, 2017
  • Chomel je ayat dia nak jadi dropship kiter 😘😍 Heheheh... We are open for dropship ye

Nak yg serius utk menjana extra income
Bukan yg nak join sebab nak beli utk diri sendiri je lebih
Tak berkat weyh mcm tu πŸ˜‚
.
.
Bole Whatsapp kiter yunk 0193984828 kalau berminat

#AnaLuluTeam
#AnaLuluDropship
  • Chomel je ayat dia nak jadi dropship kiter 😘😍 Heheheh... We are open for dropship ye

    Nak yg serius utk menjana extra income
    Bukan yg nak join sebab nak beli utk diri sendiri je lebih
    Tak berkat weyh mcm tu πŸ˜‚
    .
    .
    Bole Whatsapp kiter yunk 0193984828 kalau berminat

    #AnaLuluTeam
    #AnaLuluDropship

  •  6  0  30 March, 2017
  • Chomel je ayat dia nak jadi dropship kiter 😘😍 Heheheh... We are open for dropship ye

Nak yg serius utk menjana extra income
Bukan yg nak join sebab nak beli utk diri sendiri je lebih
Tak berkat weyh mcm tu πŸ˜‚
.
.
Bole Whatsapp kiter yunk 0193984828 kalau berminat

#AnaLuluTeam
#AnaLuluDropship
  • Chomel je ayat dia nak jadi dropship kiter 😘😍 Heheheh... We are open for dropship ye

    Nak yg serius utk menjana extra income
    Bukan yg nak join sebab nak beli utk diri sendiri je lebih
    Tak berkat weyh mcm tu πŸ˜‚
    .
    .
    Bole Whatsapp kiter yunk 0193984828 kalau berminat

    #AnaLuluTeam
    #AnaLuluDropship

  •  3  0  30 March, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  4  0  28 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  1  0  27 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  4  0  27 February, 2017
  • Salam Jumaat~

Korang pernah cuba Dianz Vitamin yang mana? Pack 2016 ( botol skang ) hq dah habis stok dan tak keluarkan lagi... Kat kiter pun ada 5 botol je lagi ni... Soon new packaging dgn new price akan keluar Mac ni 😍😍 Sape nak order Dianz Vit yg RM 45 ni meh ler Whatsapp lelaju #0142484127

DIANZ VITAMIN 30 BIJI

1 botol RM 45 (POSTAGE RM 7 SEM RM 11 SS)
2 botol RM 92 SEM
3 botol RM 132 SEM
βœ” FREE DIANZ POCKET TISSUE

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#SayaJualMurah
#ShopWithUsMy
#DianzVitaminC
#DianzVitaminE
#DianzVit
#DianzPixy
#DianzVitC
#DianzLegacy
#NanoLightenerCream
#AnaLuluTeam
#NanoRemovalCream
#DianzMurah
#DianzVitamin
#DianzMalaysia
#DianzVitaminMurah
#DianzVitaminOriginal
#DianzOriginal
#VitaminE
#VitaminC
#HisapHisapTerusCantik
#Hisap2TerusCantik
  • Salam Jumaat~

    Korang pernah cuba Dianz Vitamin yang mana? Pack 2016 ( botol skang ) hq dah habis stok dan tak keluarkan lagi... Kat kiter pun ada 5 botol je lagi ni... Soon new packaging dgn new price akan keluar Mac ni 😍😍 Sape nak order Dianz Vit yg RM 45 ni meh ler Whatsapp lelaju #0142484127

    DIANZ VITAMIN 30 BIJI

    1 botol RM 45 (POSTAGE RM 7 SEM RM 11 SS)
    2 botol RM 92 SEM
    3 botol RM 132 SEM
    βœ” FREE DIANZ POCKET TISSUE

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SayaJual
    #SayaJualMurah
    #ShopWithUsMy
    #DianzVitaminC
    #DianzVitaminE
    #DianzVit
    #DianzPixy
    #DianzVitC
    #DianzLegacy
    #NanoLightenerCream
    #AnaLuluTeam
    #NanoRemovalCream
    #DianzMurah
    #DianzVitamin
    #DianzMalaysia
    #DianzVitaminMurah
    #DianzVitaminOriginal
    #DianzOriginal
    #VitaminE
    #VitaminC
    #HisapHisapTerusCantik
    #Hisap2TerusCantik

  •  3  0  24 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  2  0  23 February, 2017
  • DIANZ VITAMIN LULUS KKM 😍

Nak tau tak tips apa untuk dapatkan kulit glowing, flawless tanpa guna macam2 produk. Murah pulak tu uolls.. Haa, pernah dengar produk Dianz Vitamin C & E? Ok, meh sini iolls nak citer sikit betapa powernyer Dianz Vitamin ni. Nak kulit gebu gebass & nampak gojess kann, kena la baca ni.
.
=================================
DIANZ VITAMIN C & E DAPAT MEMBANTU
==================================
βœ” Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
βœ” Kulit lebih glowy dan berseri.
βœ” Mencantikkan kulit.
βœ” Melembapkan kulit.
βœ” Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati.
βœ” Menghilangkan parut muka/badan.
βœ” Mengurangkan minyak pada kulit muka.
βœ” Mengurangkan ekzema.
βœ” Mengurangkan resdung.
βœ” Membantu menegangkan kulit.
βœ” Merawat kulit kusam.
βœ” Merawat tona kulit tidak sekata.
βœ” Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

Korang dah baca?
Bestkann!! Apa tunggu lagi. Jom dapatkan Dianz Vitamin C & E. Nak cantik, bukan angan-angan lagi.

Sebotol 30 biji, tahan sebulan πŸ˜‡

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#SayaJualMurah
#ShopWithUsMy
#DianzVitaminC
#DianzVitaminE
#DianzVit
#DianzPixy
#DianzVitC
#DianzLegacy
#NanoLightenerCream
#AnaLuluTeam
#NanoRemovalCream
#DianzMurah
#DianzVitamin
#DianzMalaysia
#DianzVitaminMurah
#DianzVitaminOriginal
#DianzOriginal
#VitaminE
#VitaminC
#HisapHisapTerusCantik
#Hisap2TerusCantik
  • DIANZ VITAMIN LULUS KKM 😍

    Nak tau tak tips apa untuk dapatkan kulit glowing, flawless tanpa guna macam2 produk. Murah pulak tu uolls.. Haa, pernah dengar produk Dianz Vitamin C & E? Ok, meh sini iolls nak citer sikit betapa powernyer Dianz Vitamin ni. Nak kulit gebu gebass & nampak gojess kann, kena la baca ni.
    .
    =================================
    DIANZ VITAMIN C & E DAPAT MEMBANTU
    ==================================
    βœ” Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
    βœ” Kulit lebih glowy dan berseri.
    βœ” Mencantikkan kulit.
    βœ” Melembapkan kulit.
    βœ” Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati.
    βœ” Menghilangkan parut muka/badan.
    βœ” Mengurangkan minyak pada kulit muka.
    βœ” Mengurangkan ekzema.
    βœ” Mengurangkan resdung.
    βœ” Membantu menegangkan kulit.
    βœ” Merawat kulit kusam.
    βœ” Merawat tona kulit tidak sekata.
    βœ” Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

    Korang dah baca?
    Bestkann!! Apa tunggu lagi. Jom dapatkan Dianz Vitamin C & E. Nak cantik, bukan angan-angan lagi.

    Sebotol 30 biji, tahan sebulan πŸ˜‡

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SayaJual
    #SayaJualMurah
    #ShopWithUsMy
    #DianzVitaminC
    #DianzVitaminE
    #DianzVit
    #DianzPixy
    #DianzVitC
    #DianzLegacy
    #NanoLightenerCream
    #AnaLuluTeam
    #NanoRemovalCream
    #DianzMurah
    #DianzVitamin
    #DianzMalaysia
    #DianzVitaminMurah
    #DianzVitaminOriginal
    #DianzOriginal
    #VitaminE
    #VitaminC
    #HisapHisapTerusCantik
    #Hisap2TerusCantik

  •  0  0  20 February, 2017
  • DIANZ VITAMIN YANG TERAKHIR !

Pasni tak dapat dah RM 45.00 ye syg2 semua. Naik harga sikit mulai Mac 2017

Tapi tetap mampu milik dan antara yg termurah kat market. Kesan pasti tiptop + ada KKM approval lagi.

Stok Dianz Vitamin tinggal ENAM BTOL sahaja lagi. Yg nak sambar, cepat order sekarang sebelum naik harga.

DIANZ VITAMIN C & E DAPAT MEMBANTU
================================
βœ” Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
βœ” Kulit lebih glowy dan berseri.
βœ” Mencantikkan kulit.
βœ” Melembapkan kulit.
βœ” Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati.
βœ” Menghilangkan parut muka/badan.
βœ” Mengurangkan minyak pada kulit muka.
βœ” Mengurangkan ekzema.
βœ” Mengurangkan resdung.
βœ” Membantu menegangkan kulit.
βœ” Merawat kulit kusam.
βœ” Merawat tona kulit tidak sekata.
βœ” Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

Bestkann!! Apa tunggu lagi. Jom dapatkan Dianz Vitamin C & E. Nak cantik, bukan angan-angan lagi.

Sebotol 30 biji, tahan sebulan πŸ˜‡

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#SayaJualMurah
#ShopWithUsMy
#DianzVitaminC
#DianzVitaminE
#DianzVit
#DianzPixy
#DianzVitC
#DianzLegacy
#NanoLightenerCream
#AnaLuluTeam
#NanoRemovalCream
#DianzMurah
#DianzVitamin
#DianzMalaysia
#DianzVitaminMurah
#DianzVitaminOriginal
#DianzOriginal
#VitaminE
#VitaminC
#HisapHisapTerusCantik
#Hisap2TerusCantik
  • DIANZ VITAMIN YANG TERAKHIR !

    Pasni tak dapat dah RM 45.00 ye syg2 semua. Naik harga sikit mulai Mac 2017

    Tapi tetap mampu milik dan antara yg termurah kat market. Kesan pasti tiptop + ada KKM approval lagi.

    Stok Dianz Vitamin tinggal ENAM BTOL sahaja lagi. Yg nak sambar, cepat order sekarang sebelum naik harga.

    DIANZ VITAMIN C & E DAPAT MEMBANTU
    ================================
    βœ” Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
    βœ” Kulit lebih glowy dan berseri.
    βœ” Mencantikkan kulit.
    βœ” Melembapkan kulit.
    βœ” Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati.
    βœ” Menghilangkan parut muka/badan.
    βœ” Mengurangkan minyak pada kulit muka.
    βœ” Mengurangkan ekzema.
    βœ” Mengurangkan resdung.
    βœ” Membantu menegangkan kulit.
    βœ” Merawat kulit kusam.
    βœ” Merawat tona kulit tidak sekata.
    βœ” Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

    Bestkann!! Apa tunggu lagi. Jom dapatkan Dianz Vitamin C & E. Nak cantik, bukan angan-angan lagi.

    Sebotol 30 biji, tahan sebulan πŸ˜‡

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SayaJual
    #SayaJualMurah
    #ShopWithUsMy
    #DianzVitaminC
    #DianzVitaminE
    #DianzVit
    #DianzPixy
    #DianzVitC
    #DianzLegacy
    #NanoLightenerCream
    #AnaLuluTeam
    #NanoRemovalCream
    #DianzMurah
    #DianzVitamin
    #DianzMalaysia
    #DianzVitaminMurah
    #DianzVitaminOriginal
    #DianzOriginal
    #VitaminE
    #VitaminC
    #HisapHisapTerusCantik
    #Hisap2TerusCantik

  •  4  0  20 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  2  1  15 February, 2017
  • DIANZ VITAMIN LULUS KKM 😍

Nak tau tak tips apa untuk dapatkan kulit glowing, flawless tanpa guna macam2 produk. Murah pulak tu uolls.. Haa, pernah dengar produk Dianz Vitamin C & E? Ok, meh sini iolls nak citer sikit betapa powernyer Dianz Vitamin ni. Nak kulit gebu gebass & nampak gojess kann, kena la baca ni.
.
=================================
DIANZ VITAMIN C & E DAPAT MEMBANTU
=================================
βœ” Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
βœ” Kulit lebih glowy dan berseri.
βœ” Mencantikkan kulit.
βœ” Melembapkan kulit.
βœ” Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati.
βœ” Menghilangkan parut muka/badan.
βœ” Mengurangkan minyak pada kulit muka.
βœ” Mengurangkan ekzema.
βœ” Mengurangkan resdung.
βœ” Membantu menegangkan kulit.
βœ” Merawat kulit kusam.
βœ” Merawat tona kulit tidak sekata.
βœ” Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

Korang dah baca?
Bestkann!! Apa tunggu lagi. Jom dapatkan Dianz Vitamin C & E. Nak cantik, bukan angan-angan lagi.

Sebotol 30 biji, tahan sebulan πŸ˜‡

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#SayaJualMurah
#ShopWithUsMy
#DianzVitaminC
#DianzVitaminE
#DianzVit
#DianzPixy
#DianzVitC
#DianzLegacy
#NanoLightenerCream
#AnaLuluTeam
#NanoRemovalCream
#DianzMurah
#DianzVitamin
#DianzMalaysia
#DianzVitaminMurah
#DianzVitaminOriginal
#DianzOriginal
#VitaminE
#VitaminC
#HisapHisapTerusCantik
#Hisap2TerusCantik
  • DIANZ VITAMIN LULUS KKM 😍

    Nak tau tak tips apa untuk dapatkan kulit glowing, flawless tanpa guna macam2 produk. Murah pulak tu uolls.. Haa, pernah dengar produk Dianz Vitamin C & E? Ok, meh sini iolls nak citer sikit betapa powernyer Dianz Vitamin ni. Nak kulit gebu gebass & nampak gojess kann, kena la baca ni.
    .
    =================================
    DIANZ VITAMIN C & E DAPAT MEMBANTU
    =================================
    βœ” Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan.
    βœ” Kulit lebih glowy dan berseri.
    βœ” Mencantikkan kulit.
    βœ” Melembapkan kulit.
    βœ” Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati.
    βœ” Menghilangkan parut muka/badan.
    βœ” Mengurangkan minyak pada kulit muka.
    βœ” Mengurangkan ekzema.
    βœ” Mengurangkan resdung.
    βœ” Membantu menegangkan kulit.
    βœ” Merawat kulit kusam.
    βœ” Merawat tona kulit tidak sekata.
    βœ” Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

    Korang dah baca?
    Bestkann!! Apa tunggu lagi. Jom dapatkan Dianz Vitamin C & E. Nak cantik, bukan angan-angan lagi.

    Sebotol 30 biji, tahan sebulan πŸ˜‡

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SayaJual
    #SayaJualMurah
    #ShopWithUsMy
    #DianzVitaminC
    #DianzVitaminE
    #DianzVit
    #DianzPixy
    #DianzVitC
    #DianzLegacy
    #NanoLightenerCream
    #AnaLuluTeam
    #NanoRemovalCream
    #DianzMurah
    #DianzVitamin
    #DianzMalaysia
    #DianzVitaminMurah
    #DianzVitaminOriginal
    #DianzOriginal
    #VitaminE
    #VitaminC
    #HisapHisapTerusCantik
    #Hisap2TerusCantik

  •  2  0  13 February, 2017
  • DIANZ VITAMIN YANG TERAKHIR !

Pasni tak dapat dah dah harga RM45.00 ye syg2 semua.
Naik regee skit mulai Mac 2017

Tapi tetap mampu milik dan antara yang termurah kat market.
Kesan tiptop + KKM approved lagi

Dalam gambar ni vitamin tinggal bucu tu jeee. Lain2 memang HQ licin dah 😭

Whatsapp iols cepat. Rebut stock terakhir anda 😘

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#SayaJualMurah
#ShopWithUsMy
#DianzVitaminC
#DianzVitaminE
#DianzVit
#DianzPixy
#DianzVitC
#DianzLegacy
#NanoLightenerCream
#AnaLuluTeam
#NanoRemovalCream
#DianzMurah
#DianzVitamin
#DianzMalaysia
#DianzVitaminMurah
#DianzVitaminOriginal
#DianzOriginal
#VitaminE
#VitaminC
#HisapHisapTerusCantik
#Hisap2TerusCantik
  • DIANZ VITAMIN YANG TERAKHIR !

    Pasni tak dapat dah dah harga RM45.00 ye syg2 semua.
    Naik regee skit mulai Mac 2017

    Tapi tetap mampu milik dan antara yang termurah kat market.
    Kesan tiptop + KKM approved lagi

    Dalam gambar ni vitamin tinggal bucu tu jeee. Lain2 memang HQ licin dah 😭

    Whatsapp iols cepat. Rebut stock terakhir anda 😘

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SayaJual
    #SayaJualMurah
    #ShopWithUsMy
    #DianzVitaminC
    #DianzVitaminE
    #DianzVit
    #DianzPixy
    #DianzVitC
    #DianzLegacy
    #NanoLightenerCream
    #AnaLuluTeam
    #NanoRemovalCream
    #DianzMurah
    #DianzVitamin
    #DianzMalaysia
    #DianzVitaminMurah
    #DianzVitaminOriginal
    #DianzOriginal
    #VitaminE
    #VitaminC
    #HisapHisapTerusCantik
    #Hisap2TerusCantik

  •  2  0  13 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  3  0  13 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  2  0  7 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  2  0  2 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  0  0  2 February, 2017

Top #AnaLuluTeam Posts

  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  4  0  27 February, 2017
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
.
She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SheNina
#MySlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNinaSkincare
#SlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbal
#ShopWithUsMy
#UbatKurus
#DTrim
#DTrimDotCom
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareOriginal
#SlimmingPill
#SlimmingCapsule
#SheSlimHerbal
#SayaJualProdukKecantikan
#AnaLuluTeam
#PilKurus
  • Tadi turun 2 kilo lg.. 😍😍😍
    .
    She Slim Herbal buang angin puutt puttt... hahaaa tapi InsyaAllah x bau.. bau pun herbal2 je kahkahkahhh.. kadang dalam badan ni banyak angin tu yang jadi kembong semacam je.. makan
    macam x banyak tapi badan macam pam2 je naik.. tu sbb angin okey.

    Klau nk turun berat cepat, makan lah She Slim Herbal 😘

    TAK CUBA TAK TAHUU πŸ’ͺ

    TO ORDER :
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #SheNina
    #MySlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNinaSkincare
    #SlimmingHerbalNina
    #MySlimmingHerbal
    #ShopWithUsMy
    #UbatKurus
    #DTrim
    #DTrimDotCom
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaSkincareOriginal
    #SlimmingPill
    #SlimmingCapsule
    #SheSlimHerbal
    #SayaJualProdukKecantikan
    #AnaLuluTeam
    #PilKurus

  •  4  0  28 February, 2017
  • ==============================
KELEBIHAN :- βœ” Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
βœ” Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
βœ” Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
βœ” Jeragat semakin pudar seawal pengambilan βœ” Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
βœ” Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
βœ” Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
βœ” Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
βœ” Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
βœ” Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

KEHEBATAN :- βœ” 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
βœ” 3 hari untuk lihat jerawat kecut
βœ” 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
βœ” 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
βœ” 28 hari lahir kulit baby terpancar 
seluruh badan

KEBAIKAN :-
- Mencerahkan dan menggebukan kulit
- Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
- Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
- Menghilangkan kesan parut dan jerawat
- Mengurangkan masalah jeragat - Kulit nampak lebih anjal dan awet muda
.
.
πŸ’–Berkenan di hati? Teringin nak cuba?πŸ’–
WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA

#AnaLuluBeautyBox 
#PerlaKing #PerlaKingOfficial #OfficialPerlaKing #L6_075 #6666_075 #DSI075 #DSI075_6666 #DSIEmpire #SerbukMutiara #GlowGlowShineUolls #GlowGlowShine #MDBTeam #MillionDollarBabyTeam #AnaLuluTeam #CubaDuluBaruTau #PerlaKingTestimoni #TestimoniPerlaKing #FeedbackPerlaKing
  • ==============================
    KELEBIHAN :- βœ” Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
    βœ” Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
    βœ” Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
    βœ” Jeragat semakin pudar seawal pengambilan βœ” Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
    βœ” Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
    βœ” Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
    βœ” Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
    βœ” Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
    βœ” Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

    KEHEBATAN :- βœ” 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
    βœ” 3 hari untuk lihat jerawat kecut
    βœ” 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
    βœ” 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
    βœ” 28 hari lahir kulit baby terpancar
    seluruh badan

    KEBAIKAN :-
    - Mencerahkan dan menggebukan kulit
    - Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
    - Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
    - Menghilangkan kesan parut dan jerawat
    - Mengurangkan masalah jeragat - Kulit nampak lebih anjal dan awet muda
    .
    .
    πŸ’–Berkenan di hati? Teringin nak cuba?πŸ’–
    WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
    WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
    WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA

    #AnaLuluBeautyBox
    #PerlaKing #PerlaKingOfficial #OfficialPerlaKing #L6_075 #6666_075 #DSI075 #DSI075_6666 #DSIEmpire #SerbukMutiara #GlowGlowShineUolls #GlowGlowShine #MDBTeam #MillionDollarBabyTeam #AnaLuluTeam #CubaDuluBaruTau #PerlaKingTestimoni #TestimoniPerlaKing #FeedbackPerlaKing

  •  0  0  17 April, 2016
  • It's Reward Time !!
.
.

As usual, TOP 3 AGENTS WITH HIGHEST SALES, I akan bg some appreciation gifts from time to time.

Kali ni I akan kira for Sales dari Oct-Dec ye...
.
.

Lucky 3 Agent akan dapat a combination of Soap & Glory Hand Cream & BodyButter Cream + Nyx Lipstick & Lipgloss
(PRODUCTS WORTH UP TO RM100!!)
.
.

So get your gear on & start selling !! Good Luck #AnaLuluTeam 
#AnaLuluFashion 
#AnaLuluBeautyBox 
#AnaLuluBeauty
  • It's Reward Time !!
    .
    .

    As usual, TOP 3 AGENTS WITH HIGHEST SALES, I akan bg some appreciation gifts from time to time.

    Kali ni I akan kira for Sales dari Oct-Dec ye...
    .
    .

    Lucky 3 Agent akan dapat a combination of Soap & Glory Hand Cream & BodyButter Cream + Nyx Lipstick & Lipgloss
    (PRODUCTS WORTH UP TO RM100!!)
    .
    .

    So get your gear on & start selling !! Good Luck #AnaLuluTeam
    #AnaLuluFashion
    #AnaLuluBeautyBox
    #AnaLuluBeauty

  •  5  0  15 November, 2015
  • Alhamdulillah....
Wpun x seberapa gifts ni tp rasa seronok dapat bagi pada my TOP 3 AGENTS as an appreciation for their achievement for past 3 mths.... Hope to see more from all of other agents too in 2016 !! Yg nak join our team, please feel free to WhatApp me at #0193984828

I hanya accept yg SERIUS SAHAJA.
Yg sibuk2 nak stalk tu, xyah la buang masa ye ✌

#AnaLuluTeam
#AnaLuluFashion
#AnaLuluBeauty 
#AnaLuluBeautyBox
  • Alhamdulillah....
    Wpun x seberapa gifts ni tp rasa seronok dapat bagi pada my TOP 3 AGENTS as an appreciation for their achievement for past 3 mths.... Hope to see more from all of other agents too in 2016 !! Yg nak join our team, please feel free to WhatApp me at #0193984828

    I hanya accept yg SERIUS SAHAJA.
    Yg sibuk2 nak stalk tu, xyah la buang masa ye ✌

    #AnaLuluTeam
    #AnaLuluFashion
    #AnaLuluBeauty
    #AnaLuluBeautyBox

  •  9  0  7 January, 2016
  • [ REVOLUSI KECANTIKAN BAHARU ]
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Fenomena serbuk mutiara kini melanda !! 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina !! #PERLAKING
.
KESAN HEBAT ! Seawal 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pon boleh hilang tau. Dijamin tiada racun merbahaya #PerlaKingTestimoni
.
.
πŸ’–Berkenan di hati? Teringin nak cuba?πŸ’–
WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA

#PerlaKing #PerlaKingOfficial #OfficialPerlaKing #L6_075 #6666_075 #DSI075 #DSI075_6666 #DSIEmpire #SerbukMutiara #GlowGlowShineUolls #GlowGlowShine #MDBTeam #MillionDollarBabyTeam #AnaLuluTeam#CubaDuluBaruTau
  • [ REVOLUSI KECANTIKAN BAHARU ]
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    .
    Fenomena serbuk mutiara kini melanda !! 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina !! #PERLAKING
    .
    KESAN HEBAT ! Seawal 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pon boleh hilang tau. Dijamin tiada racun merbahaya #PerlaKingTestimoni
    .
    .
    πŸ’–Berkenan di hati? Teringin nak cuba?πŸ’–
    WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
    WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA
    WHATSAPP #0193984828 UTK ORDER/TANYA

    #PerlaKing #PerlaKingOfficial #OfficialPerlaKing #L6_075 #6666_075 #DSI075 #DSI075_6666 #DSIEmpire #SerbukMutiara #GlowGlowShineUolls #GlowGlowShine #MDBTeam #MillionDollarBabyTeam #AnaLuluTeam#CubaDuluBaruTau

  •  1  0  14 April, 2016
  • Senang je nak buat EXTRA DUIT dgn join #AnaLuluTeam
.
.
======================
Kat mana saja boleh buat DUIT
======================
.
.
Kami hanya perlukan 20 orang yg BERMINAT dan BERANI untuk cabar diri... Anda surirumah
Anda ingin membantu keluarga
Anda ingin menaikan taraf hidup

Kami dari #AnaLuluTeam sudi membantu anda

Bila dah join PROGRAM #agentdropshipAnaLulu ... Kami akan ajar lagi byk CARA SENANG JANA INCOME DARI RUMAH

Kalau anda nak tau macamana nak buat side-income tu....
Siapa nak #TAMBAHPENDAPATAN?

Nak tau detail; πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)

RM 1,000 - 3,000 sebulan.....senang2 jer blh dapat.

Kami mmg fokus pada produk yg memang tengah trending skrg; ......RUGI kalau anda tak ambik peluang jadi agent dropship kami.

Untung agent sangat TINGGI & TAK PERLU MODAL

Nak tau berapa uols bole buat sehari, sebulan, 6 bulan akan datang, setahun kemudian? .
.
πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)
πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)
πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)
  • Senang je nak buat EXTRA DUIT dgn join #AnaLuluTeam
    .
    .
    ======================
    Kat mana saja boleh buat DUIT
    ======================
    .
    .
    Kami hanya perlukan 20 orang yg BERMINAT dan BERANI untuk cabar diri... Anda surirumah
    Anda ingin membantu keluarga
    Anda ingin menaikan taraf hidup

    Kami dari #AnaLuluTeam sudi membantu anda

    Bila dah join PROGRAM #agentdropshipAnaLulu ... Kami akan ajar lagi byk CARA SENANG JANA INCOME DARI RUMAH

    Kalau anda nak tau macamana nak buat side-income tu....
    Siapa nak #TAMBAHPENDAPATAN?

    Nak tau detail; πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)

    RM 1,000 - 3,000 sebulan.....senang2 jer blh dapat.

    Kami mmg fokus pada produk yg memang tengah trending skrg; ......RUGI kalau anda tak ambik peluang jadi agent dropship kami.

    Untung agent sangat TINGGI & TAK PERLU MODAL

    Nak tau berapa uols bole buat sehari, sebulan, 6 bulan akan datang, setahun kemudian? .
    .
    πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)
    πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)
    πŸ“² WhatsApp - #0193984828 (DIANA)

  •  1  0  15 April, 2016