#AlamBudiman Instagram Photos & Videos

AlamBudiman - 49.5k posts

Hashtag Popularity

2.8
average comments
39.8
average likes

Latest #AlamBudiman Posts

  • .
Feed Back Angelica Herbs Plus
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Feed Back Angelica Herbs Plus
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  0  0  1 hour ago
  • macchiato nie..sekali rasa macam coffee latte yang diimport luar nagara tapi kita ubah menjadi chocojar chocolate ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
.
OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Www.wasap.my/60192989518
.
 #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk#codpuncakalam 
#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • macchiato nie..sekali rasa macam coffee latte yang diimport luar nagara tapi kita ubah menjadi chocojar chocolate ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    .
    Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
    .
    OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk #codpuncakalam
    #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  2  0  2 hours ago
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
.
OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Www.wasap.my/60192989518
.
 #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk#codpuncakalam 
#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
    .
    OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk #codpuncakalam
    #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  4  0  2 hours ago
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
.
OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Www.wasap.my/60192989518
.
 #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk#codpuncakalam 
#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
    .
    OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk #codpuncakalam
    #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  2  0  3 hours ago
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
.
OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Www.wasap.my/60192989518
.
 #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk#codpuncakalam 
#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
    .
    OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk #codpuncakalam
    #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  2  0  3 hours ago
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
.
OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Www.wasap.my/60192989518
.
 #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk#codpuncakalam 
#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
    .
    OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk #codpuncakalam
    #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  1  0  3 hours ago
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
.
OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Www.wasap.my/60192989518
.
 #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk#codpuncakalam 
#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Stok sekali order mana cukup 10pcs sekali order dari cust pon dah 5 eishh.. Memang berduyun- duyun la masuk order paling win sampai cust Baru terus jadi cust tetap.. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜Œ
    .
    OPEN PICKUP, COD OR POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #roshilachocolate #chocolicious #coklat #chocojar #coklatleleh #coklatviral #acanerchocolicious #chocolatemilk #codpuncakalam
    #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #chocolicious #bukitcherakah #shahalam #payajaras #kitajaga #klangselangor #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  1  0  3 hours ago
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
.
Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana ๐Ÿ˜‰
.
.
Produk ini boleh dapatkan aslcosmetic.my  dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
.
.
RM 39.90
.
http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipstick #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
    .
    Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    Produk ini boleh dapatkan aslcosmetic.my dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
    .
    .
    RM 39.90
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
    http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
    http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipstick #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted

  •  3  0  5 hours ago
  • Apa sebabnya loan anda boleh direject oleh pihak bank?
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Tiada Langsung Rekod
Jika anda tiada langsung rekod pembayaran atau clean sahaja untuk mana-mana perkara, bank agak sukar untuk beri pinjaman loan kepada anda. 
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bukti Pendapatan Tidak Disediakan
Dokumen kewangan amat penting untuk meyakinkan pihak bank dan akan meningkatkan kebarangkalian permohonan anda diluluskan. Setiap apa yang berkaitan dengan sumber pendapatan anda kemukakan dengan baik, seperti EPF dan cukai pendapatan yang wajib anda hantar.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Gaji Terlalu Kecil/ Terlalu Banyak Komitmen
Masalah ini sering berlaku pada individu yang membeli rumah yang harganya agak tinggi dan mempunyai komitmen yang banyak.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Salah Pilih Bank -Lain Bank, Lain Kriteria Yang Diperlukan
Setiap bank ada syarat dan terma tersendiri. Sebaiknya, carilah bank yang serasi dengan kelayakan dan profil kewangan anda. Dapatkan juga tips dan info daripada rakan-rakan seperti banker atau ejen hartanah. Mereka ini lebih tahu bank mana sesuai dengan status kewangan anda.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ CCRIS Tak Cantik - โ€˜Kantoiโ€™ Tak Bayar Hutang Sedia Ada
Pihak bank akan periksa terlebih dahulu laporan CCRIS secara online yang diuruskan oleh Bank Negara bagi tempoh 12 bulan terakhir. Laporan ini termasuk loan rumah atau komersial, loan kereta, kad kredit, personal loan dll. Kalau ada yang โ€˜kantoiโ€™ bayar ansuran bulanan anda, peluang untuk pihak bank akan meluluskan permohonan anda ditolak adalah tinggi.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Muflis/Bankrap

๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Palsukan Dokumen!
.
.
๐Ÿ“ŒApa yang anda boleh lakukan kaji semula, dan ambil tahu segala maklumat dan kriteria yang mereka inginkan. Selamat mencuba!
.
KREDIT: Donna, KakiProperty
.
.
Yang mana nak jual atau beli rumah boleh hubungi saya ๐Ÿ˜Š
.
Perunding Hartanah anda,
Nawawi (Ren 36638)
011-10963997
Website : www.kauthartanah.com
.

#infobelirumah #belirumah #nakbelirumah #nakjualrumah #rumahdiselangor #rumahdishahalam #selangor #shahalam #alambudiman #u12 #setiaalam #nusaputra #sriixora #bukitjelutong #masjidnegeri #cyberjaya #rawang #subangbestari #perundinghartanahberdaftar #perundinghartanahalambudiman #perundinghartanahshahalam
  • Apa sebabnya loan anda boleh direject oleh pihak bank?
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Tiada Langsung Rekod
    Jika anda tiada langsung rekod pembayaran atau clean sahaja untuk mana-mana perkara, bank agak sukar untuk beri pinjaman loan kepada anda.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bukti Pendapatan Tidak Disediakan
    Dokumen kewangan amat penting untuk meyakinkan pihak bank dan akan meningkatkan kebarangkalian permohonan anda diluluskan. Setiap apa yang berkaitan dengan sumber pendapatan anda kemukakan dengan baik, seperti EPF dan cukai pendapatan yang wajib anda hantar.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Gaji Terlalu Kecil/ Terlalu Banyak Komitmen
    Masalah ini sering berlaku pada individu yang membeli rumah yang harganya agak tinggi dan mempunyai komitmen yang banyak.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Salah Pilih Bank -Lain Bank, Lain Kriteria Yang Diperlukan
    Setiap bank ada syarat dan terma tersendiri. Sebaiknya, carilah bank yang serasi dengan kelayakan dan profil kewangan anda. Dapatkan juga tips dan info daripada rakan-rakan seperti banker atau ejen hartanah. Mereka ini lebih tahu bank mana sesuai dengan status kewangan anda.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ CCRIS Tak Cantik - โ€˜Kantoiโ€™ Tak Bayar Hutang Sedia Ada
    Pihak bank akan periksa terlebih dahulu laporan CCRIS secara online yang diuruskan oleh Bank Negara bagi tempoh 12 bulan terakhir. Laporan ini termasuk loan rumah atau komersial, loan kereta, kad kredit, personal loan dll. Kalau ada yang โ€˜kantoiโ€™ bayar ansuran bulanan anda, peluang untuk pihak bank akan meluluskan permohonan anda ditolak adalah tinggi.
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Muflis/Bankrap

    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Palsukan Dokumen!
    .
    .
    ๐Ÿ“ŒApa yang anda boleh lakukan kaji semula, dan ambil tahu segala maklumat dan kriteria yang mereka inginkan. Selamat mencuba!
    .
    KREDIT: Donna, KakiProperty
    .
    .
    Yang mana nak jual atau beli rumah boleh hubungi saya ๐Ÿ˜Š
    .
    Perunding Hartanah anda,
    Nawawi (Ren 36638)
    011-10963997
    Website : www.kauthartanah.com
    .

    #infobelirumah #belirumah #nakbelirumah #nakjualrumah #rumahdiselangor #rumahdishahalam #selangor #shahalam #alambudiman #u12 #setiaalam #nusaputra #sriixora #bukitjelutong #masjidnegeri #cyberjaya #rawang #subangbestari #perundinghartanahberdaftar #perundinghartanahalambudiman #perundinghartanahshahalam

  •  3  3  5 hours ago
  • Oder berjemaah Rempah Kuzi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Sempena nak Raya Haji ni kan..sedap buat Kuzi Ayam.
Cicah pula ngan Roti Jala @ Roti tawar.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Masak sendiri puas hati..

Hanya Rm10=150g sepeket (3-4ekor ayam)

Original Dari Kelantan Rempah Turun temurun sejak 1975 lagi.

 #RempahKuzi #RempahKerutuk 
#RempahGulaiDarat #RempahGulaiKawah

Boleh Pos seluruh Malaysia. Nak self Pick Up pun boleh.Nak Selit masa oder Murtabak Raja Pun boleh. 
Ni dah ada yg Book .Insyallah Next batch On the way juga..๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Klik Oder di Bio IG @murtabak_raja . Jangan DM โŒ. Takut Oder tercicir.. ๐Ÿ“ฒ019-2503221

#rempahlegend #rempahkuzikualalumpur #rempahkuzishahalam #kuziayam #rempahkerutukshahalam #rempahkerutukkualalumpur #sedap #rempahoriginalkelantan
#rempahkuzikelantan
#saujanautama
#seripristana
#damansara
#bukitsaujana
#bukitjelutong
#subangjaya
#elminavelley
#puncakalam
#sungaibuloh
#alambudiman
#ecograndeur
#cahayaspk
#kotadamansara
#bukitsubang
#subangbistari
#petalingjaya
#rempahniksah
  • Oder berjemaah Rempah Kuzi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    Sempena nak Raya Haji ni kan..sedap buat Kuzi Ayam.
    Cicah pula ngan Roti Jala @ Roti tawar.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    Masak sendiri puas hati..

    Hanya Rm10=150g sepeket (3-4ekor ayam)

    Original Dari Kelantan Rempah Turun temurun sejak 1975 lagi.

    #RempahKuzi #RempahKerutuk
    #RempahGulaiDarat #RempahGulaiKawah

    Boleh Pos seluruh Malaysia. Nak self Pick Up pun boleh.Nak Selit masa oder Murtabak Raja Pun boleh.
    Ni dah ada yg Book .Insyallah Next batch On the way juga..๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Klik Oder di Bio IG @murtabak_raja . Jangan DM โŒ. Takut Oder tercicir.. ๐Ÿ“ฒ019-2503221

    #rempahlegend #rempahkuzikualalumpur #rempahkuzishahalam #kuziayam #rempahkerutukshahalam #rempahkerutukkualalumpur #sedap #rempahoriginalkelantan
    #rempahkuzikelantan
    #saujanautama
    #seripristana
    #damansara
    #bukitsaujana
    #bukitjelutong
    #subangjaya
    #elminavelley
    #puncakalam
    #sungaibuloh
    #alambudiman
    #ecograndeur
    #cahayaspk
    #kotadamansara
    #bukitsubang
    #subangbistari
    #petalingjaya
    #rempahniksah

  •  0  0  6 hours ago
  • nak tau lebih lanjut setiap produk Asl Cosmetic? 
tengok video ni sampai habis!!
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/aslcosmetic
http://Www.wasap.my/60143303434/aslcosmetic
http://Www.wasap.my/60143303434/aslcosmetic
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbsย 
#lipstick #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • nak tau lebih lanjut setiap produk Asl Cosmetic?
    tengok video ni sampai habis!!
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/aslcosmetic
    http://Www.wasap.my/60143303434/aslcosmetic
    http://Www.wasap.my/60143303434/aslcosmetic
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbsย 
    #lipstick #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  6 hours ago
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
.
Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana ๐Ÿ˜‰
.
.
Produk ini boleh dapatkan aslcosmetic.my  dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
.
.
RM 39.90
.
.
.
HerLips dari AslCosmestic aslcosmetic dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipstick #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
    .
    Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    Produk ini boleh dapatkan aslcosmetic.my dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
    .
    .
    RM 39.90
    .
    .
    .
    HerLips dari AslCosmestic aslcosmetic dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipstick #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted

  •  2  0  7 hours ago
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
.
Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana ๐Ÿ˜‰
.
.
Produk ini boleh dapatkan aslcosmetic.my  dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
.
.
RM 39.90
.
.
.
HerLips dari AslCosmestic aslcosmetic dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipstick #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
    .
    Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    Produk ini boleh dapatkan aslcosmetic.my dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
    .
    .
    RM 39.90
    .
    .
    .
    HerLips dari AslCosmestic aslcosmetic dengan pelbagai pilihan yang ada menjadi satu keperluan kekal cantik dan lebih berkeyakinan
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipstick #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted

  •  0  0  7 hours ago
  • โ™ฅ๏ธRM10/BEKAS
.
โ™ฅ๏ธBUBBLE RICE/ COCO CRUNCH
.
โ™ฅ๏ธFREE TOPPING
.
๐Ÿ๏ธCOD SHAH ALAM .
๐Ÿ‘‰SEKSYEN 1-20
๐Ÿ‘‰TTDI JAYA
๐Ÿ‘‰BUKIT JELUTONG
๐Ÿ‘‰ALAM BUDIMAN
๐Ÿ‘‰SUNWAY KAYANGAN
๐Ÿ‘‰SETIA ALAM
.
.
Nak order boleh ws ye...
Whatsapp +60163237049
Whatsapp +60163237049
.
@dietoffchocojar.kajang
.
#chcojarshahalam #chocojarleleh #chocojarsedap #uitmshahalam #msushahalam #politeknikshahalam #studentuitm #msustudents #msumalaysia #seksyen7 #bukitjelutong #puncakalam #uitmpuncakalam #alambudimanu10 #ttdijaya #chocoviral #primasaujana #kajang #coklatshahalam #chocosedap #uitmpuncakperdana #bandarnusarhu #sunwaykayangan #alambudiman #codpuncakperdana #codbukitjelutong #codalambudiman #codsunwaykayangan tu
  • โ™ฅ๏ธRM10/BEKAS
    .
    โ™ฅ๏ธBUBBLE RICE/ COCO CRUNCH
    .
    โ™ฅ๏ธFREE TOPPING
    .
    ๐Ÿ๏ธCOD SHAH ALAM .
    ๐Ÿ‘‰SEKSYEN 1-20
    ๐Ÿ‘‰TTDI JAYA
    ๐Ÿ‘‰BUKIT JELUTONG
    ๐Ÿ‘‰ALAM BUDIMAN
    ๐Ÿ‘‰SUNWAY KAYANGAN
    ๐Ÿ‘‰SETIA ALAM
    .
    .
    Nak order boleh ws ye...
    Whatsapp +60163237049
    Whatsapp +60163237049
    .
    @dietoffchocojar.kajang
    .
    #chcojarshahalam #chocojarleleh #chocojarsedap #uitmshahalam #msushahalam #politeknikshahalam #studentuitm #msustudents #msumalaysia #seksyen7 #bukitjelutong #puncakalam #uitmpuncakalam #alambudimanu10 #ttdijaya #chocoviral #primasaujana #kajang #coklatshahalam #chocosedap #uitmpuncakperdana #bandarnusarhu #sunwaykayangan #alambudiman #codpuncakperdana #codbukitjelutong #codalambudiman #codsunwaykayangan tu

  •  1  0  8 hours ago

Top #AlamBudiman Posts

  • Alhamdulillah. Done delivery 6" whole pavlova to birthday girl today. Kisah nak tulis word tu kan, i is memang jenis ketar tangan, first time buat sebenarnya,pastu boleh pulak kejap orang bank call, kejap org ni call,hahahhahahahhhahaha ๐Ÿคฃ Apapun,saya masih belajar, maaf kalau ada terkurang dari saya, saya jual dan semoga customer sy dimurahkan rezeki selalu ๐ŸŒป

#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ#PavlovaShahAlam
  • Alhamdulillah. Done delivery 6" whole pavlova to birthday girl today. Kisah nak tulis word tu kan, i is memang jenis ketar tangan, first time buat sebenarnya,pastu boleh pulak kejap orang bank call, kejap org ni call,hahahhahahahhhahaha ๐Ÿคฃ Apapun,saya masih belajar, maaf kalau ada terkurang dari saya, saya jual dan semoga customer sy dimurahkan rezeki selalu ๐ŸŒป

    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ#PavlovaShahAlam

  •  153  10  10 July, 2020
  • Hi ๐๐š๐ฏ๐ฅ๐จ๐ฏ๐š ๐‹๐จ๐ฏ๐ž๐ซ! Onie start jual Pavlova dah sekarang ni. Lokasi delivery di Puncak Alam,Meru,Alam Budiman,Setia Alam,Desa Coalfields,Saujana Utama, Bukit Jelutong dan Shah Alam buat masa sekarang. โฃ โ—๏ธโ—๏ธTempahan mestilah 2 hari sebelum hari kejadianโ—๏ธโ—๏ธ
โฃ
โ—๏ธโ—๏ธ๐๐ซ๐จ๐ฆ๐จ ๐๐ซ๐ข๐œ๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ ๐š๐ง ๐“๐ž๐ซ๐š๐ฐ๐š๐ฅโ—๏ธโ—๏ธโฃ
๐ŸŽ‚9" Whole Pavlova - RM50โฃ
๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10โฃ
โฃ
Interested? Can DM me โœจโฃ
โฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley
  • Hi ๐๐š๐ฏ๐ฅ๐จ๐ฏ๐š ๐‹๐จ๐ฏ๐ž๐ซ! Onie start jual Pavlova dah sekarang ni. Lokasi delivery di Puncak Alam,Meru,Alam Budiman,Setia Alam,Desa Coalfields,Saujana Utama, Bukit Jelutong dan Shah Alam buat masa sekarang. โฃ โ—๏ธโ—๏ธTempahan mestilah 2 hari sebelum hari kejadianโ—๏ธโ—๏ธ
    โฃ
    โ—๏ธโ—๏ธ๐๐ซ๐จ๐ฆ๐จ ๐๐ซ๐ข๐œ๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ ๐š๐ง ๐“๐ž๐ซ๐š๐ฐ๐š๐ฅโ—๏ธโ—๏ธโฃ
    ๐ŸŽ‚9" Whole Pavlova - RM50โฃ
    ๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10โฃ
    โฃ
    Interested? Can DM me โœจโฃ
    โฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley

  •  147  18  1 June, 2020
  • Ce belanja satu emoji bila tengok gambar ni? Hihi โค๏ธโฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
Part paling best kalau pavlova ni adalah mendeko! Weekend ni kita rest dari ambik order. Letih minggu lepas pun masih tak hilang lagi. Tapi esok kita nak buat large pavlova. Rasa nak buat double pavlova untuk makan sendiri. Tengoklah kalau larat.โฃ
โฃ
โฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ
  • Ce belanja satu emoji bila tengok gambar ni? Hihi โค๏ธโฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    Part paling best kalau pavlova ni adalah mendeko! Weekend ni kita rest dari ambik order. Letih minggu lepas pun masih tak hilang lagi. Tapi esok kita nak buat large pavlova. Rasa nak buat double pavlova untuk makan sendiri. Tengoklah kalau larat.โฃ
    โฃ
    โฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ

  •  134  29  13 June, 2020
  • Mini Pavlova ๐ŸŒธ // First delivery!First ambik limited order dan tak sangka over limit pulak. Saya budak baru belajar. Kalau ada kekurangan saya mohon maaf ya semua. Saya jual. Dalam tempoh belajar lagi ๐Ÿ™๐Ÿปโฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
p/s: Me fully booked until 14 June 2020 ๐Ÿ™๐Ÿป โฃ โฃ
โฃ
โฃ
โฃ
๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10โฃโฃ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)โฃ
โฃโฃโฃ
Interested? Can DM me โœจโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃ
โฃ
  • Mini Pavlova ๐ŸŒธ // First delivery!First ambik limited order dan tak sangka over limit pulak. Saya budak baru belajar. Kalau ada kekurangan saya mohon maaf ya semua. Saya jual. Dalam tempoh belajar lagi ๐Ÿ™๐Ÿปโฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    p/s: Me fully booked until 14 June 2020 ๐Ÿ™๐Ÿป โฃ โฃ
    โฃ
    โฃ
    โฃ
    ๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10โฃโฃ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)โฃ
    โฃโฃโฃ
    Interested? Can DM me โœจโฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃ
    โฃ

  •  158  12  7 June, 2020
  • Salam Pavlova! Minggu ni jadual padat ya rabbi. Semoga ambe diberi kekuatan yg luar biasa. โค๏ธโฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
๐ฉ/๐ฌ: ๐Œ๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ฒ ๐›๐จ๐จ๐ค๐ž๐ ๐ฎ๐ง๐ญ๐ข๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐‰๐ฎ๐ง๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ ๐Ÿ™๐Ÿป โฃ โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10โฃโฃ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃโฃโฃ
Interested? Can DM me โœจโฃโฃโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃโฃโฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ
โฃ
  • Salam Pavlova! Minggu ni jadual padat ya rabbi. Semoga ambe diberi kekuatan yg luar biasa. โค๏ธโฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    ๐ฉ/๐ฌ: ๐Œ๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ฒ ๐›๐จ๐จ๐ค๐ž๐ ๐ฎ๐ง๐ญ๐ข๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐‰๐ฎ๐ง๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŽ ๐Ÿ™๐Ÿป โฃ โฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃ
    ๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10โฃโฃ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)โฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃโฃโฃ
    Interested? Can DM me โœจโฃโฃโฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃโฃโฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ
    โฃ

  •  156  8  11 June, 2020