#Agentwanted Instagram Photos & Videos

Agentwanted - 1.6m posts

Hashtag Popularity

6.2
average comments
167.1
average likes

Latest #Agentwanted Posts

  • REGULATING LONG LOST MENSES
.
Are you having issues with your menstrual cycle? 
Been missing menses for a few months, but not pregnant?
.
These issues are common in women's nowadays is due to hormonal and stress issues.
Stress will obstruct your menses cycle and this is called the AMENORRHEA, whereby you will experience 1 or more missed period.
.
Because during stress, your estrogen and progesterone are imbalance cause your period to have irregularities issues.
.
With Jus Seri Lady, the ingredients inside caters to help in your hormonal balance and internal health. And menstrual cycle will soon be regular.
.
Need a SOLUTION to your PROBLEM? Jus Seri Lady comes to the rescue!!
.
So what you waiting for, PM / WhatsApp me @ 82071129 now!
.
#serilady_teamizah 
#teamironladydylla 
#seriladysingapore 
#jamuviral #jamumodern #jamu4in1 #jusserilady #harihariberseri #serilady #supplement #dailysupplement #womenhealth #womensupplement
#dropshipneeded #dropshipwanted #agentneeded #agentwanted #resellerneeded #trialpack #irregularperiod #mensescramps
  • REGULATING LONG LOST MENSES
    .
    Are you having issues with your menstrual cycle?
    Been missing menses for a few months, but not pregnant?
    .
    These issues are common in women's nowadays is due to hormonal and stress issues.
    Stress will obstruct your menses cycle and this is called the AMENORRHEA, whereby you will experience 1 or more missed period.
    .
    Because during stress, your estrogen and progesterone are imbalance cause your period to have irregularities issues.
    .
    With Jus Seri Lady, the ingredients inside caters to help in your hormonal balance and internal health. And menstrual cycle will soon be regular.
    .
    Need a SOLUTION to your PROBLEM? Jus Seri Lady comes to the rescue!!
    .
    So what you waiting for, PM / WhatsApp me @ 82071129 now!
    .
    #serilady_teamizah
    #teamironladydylla
    #seriladysingapore
    #jamuviral #jamumodern #jamu4in1 #jusserilady #harihariberseri #serilady #supplement #dailysupplement #womenhealth #womensupplement
    #dropshipneeded #dropshipwanted #agentneeded #agentwanted #resellerneeded #trialpack #irregularperiod #mensescramps

  •  0  0  35 seconds ago
  • Klubna: Bantu kawal selera makan,kekal bertenaga sepanjang hari,bantu lawas,turunkan berat badan.
minum waktu pagi.

Laleh : Bantu lawas,buang toksin dari dalam badan,Bantu kempiskan perut,turunkan berat badan.
Minum malam.

1 set KlubnaLaleh rm78.
Percuma 2 item.

2 set Klubna Laleh rm156.
Percuma 4 item.

 Ely Helen
016-5553017
STOKIS KLUBNA LALEH SARAWAK
.
#KlubnaLalehMiri #KlubnaLalehSarawak #AgentSarawakWanted #KlubnaLaleh
#KlubnalalehHq #Agentwanted
#AgentSabahWanted #AgentSabahWanted #freemealplan #DropshipWanted #kopikenyang #TeamElyHelen #Teamkaktila #kopiKurus #kopiBertenaga #TipsWorkout #TipsKurus #TipsSihat #TipsRamping #tipskurussihat
#MarketingPercuma #bajuplussaizmurah #bajuplussizemalaysia #bajuplussizecantik #bajuplussaiz #gemuk #gemukisawesome #bersenam
  • Klubna: Bantu kawal selera makan,kekal bertenaga sepanjang hari,bantu lawas,turunkan berat badan.
    minum waktu pagi.

    Laleh : Bantu lawas,buang toksin dari dalam badan,Bantu kempiskan perut,turunkan berat badan.
    Minum malam.

    1 set KlubnaLaleh rm78.
    Percuma 2 item.

    2 set Klubna Laleh rm156.
    Percuma 4 item.

    Ely Helen
    016-5553017
    STOKIS KLUBNA LALEH SARAWAK
    .
    #KlubnaLalehMiri #KlubnaLalehSarawak #AgentSarawakWanted #KlubnaLaleh
    #KlubnalalehHq #Agentwanted
    #AgentSabahWanted #AgentSabahWanted #freemealplan #DropshipWanted #kopikenyang #TeamElyHelen #Teamkaktila #kopiKurus #kopiBertenaga #TipsWorkout #TipsKurus #TipsSihat #TipsRamping #tipskurussihat
    #MarketingPercuma #bajuplussaizmurah #bajuplussizemalaysia #bajuplussizecantik #bajuplussaiz #gemuk #gemukisawesome #bersenam

  •  0  0  40 seconds ago
  • Alhamdulillah dari dropship, hinggalah plantinum Leader.
Masih setia dengan klubna laleh,
Jika kita fokus, konsisten & setia inshaa Allah kita boleh berjaya walaupun jual satu produk.
.
Nak join teamayesha?
Klik link di bio.

#KLKLT0720 #klubnalaleh #melaka #kurus #kuruscepat #medinadesire #teamkaktila #teamayesha #leadermelaka #kurusbadan #klubnalalehmelaka #klubnalalehtestimoni #kopikurus #stokiswanted
#agentwanted #zerocostmarketing #buncit #slimming #bazarpaknil #neelofa #eatclean #slim #viral #branding #kopikurusviral #cantik #cod #melakafood #tipskurus #klubnalalehmelakaoriginal
  • Alhamdulillah dari dropship, hinggalah plantinum Leader.
    Masih setia dengan klubna laleh,
    Jika kita fokus, konsisten & setia inshaa Allah kita boleh berjaya walaupun jual satu produk.
    .
    Nak join teamayesha?
    Klik link di bio.

    #KLKLT0720 #klubnalaleh #melaka #kurus #kuruscepat #medinadesire #teamkaktila #teamayesha #leadermelaka #kurusbadan #klubnalalehmelaka #klubnalalehtestimoni #kopikurus #stokiswanted
    #agentwanted #zerocostmarketing #buncit #slimming #bazarpaknil #neelofa #eatclean #slim #viral #branding #kopikurusviral #cantik #cod #melakafood #tipskurus #klubnalalehmelakaoriginal

  •  0  0  41 seconds ago
  • NIQAB 🌹

Jika berniqab sekadar ingin dipandang cantik,
Tajdid kembali niat,
Jika berniqab sekadar ingin mencari jodoh yang soleh,
Tajdid kembali niat,
Jika berniqab sekadar mahukan pujian,
Tajdid kembali niat,
Jika berniqab sekadar ingin mengejar followers,
Tajdid kembali niat,
Jika berniqab sekadar ingin dipandang solehah, 
Tajdid kembali niat.

Niqab bukan agensi mencari jodoh,
Niqab bukan platform menjadi popular,
Niqab bukan syarat untuk menjadi solehah,
Niqab adalah pelindung,
Niqab adalah penyelamat,
Pakailah kerana Allah,
Usah menjadikan fitnah.

Korang nak Niqab atau Purdah yang selesa dan ringan daripada Qibtiyyah Exclusive...Jika korang berminat,  boleh dapatkan sekarang dan whatsapp saya di 01125644163 - izzah🤗😘

#QibtiyyahExclusive #effteetahempire #niqaboriginalmalaysia #qibtiyyahexclusivekuantan #niqabkuantan #codkuantan #stokisqekuantan #teamnuruleffteetah #qelovers #qequeens #niqab #niqabqibtiyyah #effteetahwarriors #dropshipwanted #agentwanted #themuslimahcentre_ #niqabsquad #muslimahfashion
  • NIQAB 🌹

    Jika berniqab sekadar ingin dipandang cantik,
    Tajdid kembali niat,
    Jika berniqab sekadar ingin mencari jodoh yang soleh,
    Tajdid kembali niat,
    Jika berniqab sekadar mahukan pujian,
    Tajdid kembali niat,
    Jika berniqab sekadar ingin mengejar followers,
    Tajdid kembali niat,
    Jika berniqab sekadar ingin dipandang solehah,
    Tajdid kembali niat.

    Niqab bukan agensi mencari jodoh,
    Niqab bukan platform menjadi popular,
    Niqab bukan syarat untuk menjadi solehah,
    Niqab adalah pelindung,
    Niqab adalah penyelamat,
    Pakailah kerana Allah,
    Usah menjadikan fitnah.

    Korang nak Niqab atau Purdah yang selesa dan ringan daripada Qibtiyyah Exclusive...Jika korang berminat, boleh dapatkan sekarang dan whatsapp saya di 01125644163 - izzah🤗😘

    #QibtiyyahExclusive #effteetahempire #niqaboriginalmalaysia #qibtiyyahexclusivekuantan #niqabkuantan #codkuantan #stokisqekuantan #teamnuruleffteetah #qelovers #qequeens #niqab #niqabqibtiyyah #effteetahwarriors #dropshipwanted #agentwanted #themuslimahcentre_ #niqabsquad #muslimahfashion

  •  3  0  3 minutes ago
  • *Magical C Pure*

🍓1 kotak *Rm39.90* 

🍇2 kotak *Rm78* 

🍓3 Kotak *Rm110* 

🍇4 Kotak *RM147* 

*exclude postage*

postage rm8 semenanjung
Postage rm12 s/s

🍓6 Kotak *RM 220* free pos semenanjung + rm5 sabah sarawak

Berminat nak join?

📲 0197505076

#magicalcpure #angsaemasbeautehq #vitc #magicalcpurehq #putihcantik #mcbatupahat #mcpparitraja #mcpparitsulong #likesforlike #followforfollowback #likeforfollow #magicalcpurebatupahat #stokismagicalcpure #agentwanted #dropshipwanted #hadiahuntukkekasih #caryacosmetics #dyxycosmetics #unleashyourbeauty #vitcterbaik #putihmulus #surprisebirthday #surprisedelivery #deliverybatupahat #codbatupahat #angsaemas #lfl #hadiahuntukperempuan #dyxycosmetics #dyxybatupahat #caryacosmetics #magicalcpuremurah
  • *Magical C Pure*

    🍓1 kotak *Rm39.90*

    🍇2 kotak *Rm78*

    🍓3 Kotak *Rm110*

    🍇4 Kotak *RM147*

    *exclude postage*

    postage rm8 semenanjung
    Postage rm12 s/s

    🍓6 Kotak *RM 220* free pos semenanjung + rm5 sabah sarawak

    Berminat nak join?

    📲 0197505076

    #magicalcpure #angsaemasbeautehq #vitc #magicalcpurehq #putihcantik #mcbatupahat #mcpparitraja #mcpparitsulong #likesforlike #followforfollowback #likeforfollow #magicalcpurebatupahat #stokismagicalcpure #agentwanted #dropshipwanted #hadiahuntukkekasih #caryacosmetics #dyxycosmetics #unleashyourbeauty #vitcterbaik #putihmulus #surprisebirthday #surprisedelivery #deliverybatupahat #codbatupahat #angsaemas #lfl #hadiahuntukperempuan #dyxycosmetics #dyxybatupahat #caryacosmetics #magicalcpuremurah

  •  7  0  4 minutes ago
  • PROMOTION FREE POSTAGE ONZ utk SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA ‼️.
.
Sabah ? Sarawak ? Brunei ? Singapore ? Risau sebab postage kena bayar ? Tak payah risau askar askar andrea beauty sudah ada di negeri korang , xpayah membazir utk bayar postage yang mahal , sebab kita ada kemudahan untuk korang utk agent delivery terus sampai depan rumah tak payah tunggu lama lama dah kan🥰.
.
Sensitive bibir? Xpee jangan risau utk orang sensitive pun boleh pakai dh ramai testimoni customer yang problem lips sudah jatuh hati dengan andrea beauty lipmatte ...
.
Kecik comel senang di bawa kemana sahaja , soft sangat bila apply dkt bibir , agent andrea beauty ada di setiap negeri jangan risau 🥰.
.
So grab now kesayangan sis yang pasti sis nak cakap yang belum try andrea beauty punya lipmatte kena try sebab bila dh pakai confrm akan stay dgn andrea beauty 💖.
.
#andreabeautyhq #andreabeautylipmatte #andreabeautyskin #andreabeautyagent #andreabeautylipmatte #agentwanted #dropshipwanted
  • PROMOTION FREE POSTAGE ONZ utk SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA ‼️.
    .
    Sabah ? Sarawak ? Brunei ? Singapore ? Risau sebab postage kena bayar ? Tak payah risau askar askar andrea beauty sudah ada di negeri korang , xpayah membazir utk bayar postage yang mahal , sebab kita ada kemudahan untuk korang utk agent delivery terus sampai depan rumah tak payah tunggu lama lama dah kan🥰.
    .
    Sensitive bibir? Xpee jangan risau utk orang sensitive pun boleh pakai dh ramai testimoni customer yang problem lips sudah jatuh hati dengan andrea beauty lipmatte ...
    .
    Kecik comel senang di bawa kemana sahaja , soft sangat bila apply dkt bibir , agent andrea beauty ada di setiap negeri jangan risau 🥰.
    .
    So grab now kesayangan sis yang pasti sis nak cakap yang belum try andrea beauty punya lipmatte kena try sebab bila dh pakai confrm akan stay dgn andrea beauty 💖.
    .
    #andreabeautyhq #andreabeautylipmatte #andreabeautyskin #andreabeautyagent #andreabeautylipmatte #agentwanted #dropshipwanted

  •  4  0  5 minutes ago
  • Korang pernah tahu tak vivix tu apa?
.
Minuman kesihatan yang paling di sukaaaai ramaii...
.
🍇 Cecair pekat berwarna merah
🍇 Kandungan utama : anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.
🍇 Dipatenkan khas untuk Shaklee (tidak ada yang boleh meniru Vivix -- hanya untuk Shaklee saja naaa)
.
Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
.
🔸Vivix ia mengandungi resveratrol
🔸Terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
.
Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-sel abnormal
.
Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol 😊
.
10 KEBAIKAN VIVIX!
🍃 Melambatkan penuaan
🍃 Merencat sel abnormal dari menjadi semakin serius
🍃 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🍃 Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
🍃 Meningkatkan kesihatan aarthriti, menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍃 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍃 Membantu golongan yg berhadapan menopause
🍃 Menyokong kesihatan mata
🍃 Meningkatkan kesihatan imun
🍃 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
SIHAT itu MAHAL
.
Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp 0103646311 @ terus klik link di bio 👆😊
.
#vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleelembahsubang #sakleearadamansara #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #berpantangsendiri #bersalinczer #extraenergy #antiaging #kulitcantik #dropshipwanted #agentwanted
  • Korang pernah tahu tak vivix tu apa?
    .
    Minuman kesihatan yang paling di sukaaaai ramaii...
    .
    🍇 Cecair pekat berwarna merah
    🍇 Kandungan utama : anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.
    🍇 Dipatenkan khas untuk Shaklee (tidak ada yang boleh meniru Vivix -- hanya untuk Shaklee saja naaa)
    .
    Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
    .
    🔸Vivix ia mengandungi resveratrol
    🔸Terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
    .
    Apakah itu Resveratrol?
    • Antioksidan yang kuat,
    • Anti-inflamasi
    • Anti-sel abnormal
    .
    Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol 😊
    .
    10 KEBAIKAN VIVIX!
    🍃 Melambatkan penuaan
    🍃 Merencat sel abnormal dari menjadi semakin serius
    🍃 Mengurangkan risiko penyakit jantung
    🍃 Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
    🍃 Meningkatkan kesihatan aarthriti, menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
    🍃 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
    🍃 Membantu golongan yg berhadapan menopause
    🍃 Menyokong kesihatan mata
    🍃 Meningkatkan kesihatan imun
    🍃 Menggalakan kesihatan keseluruhan
    .
    SIHAT itu MAHAL
    .
    Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp 0103646311 @ terus klik link di bio 👆😊
    .
    #vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleelembahsubang #sakleearadamansara #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #berpantangsendiri #bersalinczer #extraenergy #antiaging #kulitcantik #dropshipwanted #agentwanted

  •  0  0  7 minutes ago
  • Korang pernah tahu tak vivix tu apa?
.
Minuman kesihatan yang paling di sukaaaai ramaii...
.
🍇 Cecair pekat berwarna merah
🍇 Kandungan utama : anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.
🍇 Dipatenkan khas untuk Shaklee (tidak ada yang boleh meniru Vivix -- hanya untuk Shaklee saja naaa)
.
Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
.
🔸Vivix ia mengandungi resveratrol
🔸Terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
.
Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-sel abnormal
.
Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol 😊
.
10 KEBAIKAN VIVIX!
🍃 Melambatkan penuaan
🍃 Merencat sel abnormal dari menjadi semakin serius
🍃 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🍃 Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
🍃 Meningkatkan kesihatan aarthriti, menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍃 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍃 Membantu golongan yg berhadapan menopause
🍃 Menyokong kesihatan mata
🍃 Meningkatkan kesihatan imun
🍃 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
SIHAT itu MAHAL
.
Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp 0103646311 @ terus klik link di bio 👆😊
.
#vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleelembahsubang #sakleearadamansara #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #berpantangsendiri #bersalinczer #extraenergy #antiaging #kulitcantik #dropshipwanted #agentwanted
  • Korang pernah tahu tak vivix tu apa?
    .
    Minuman kesihatan yang paling di sukaaaai ramaii...
    .
    🍇 Cecair pekat berwarna merah
    🍇 Kandungan utama : anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.
    🍇 Dipatenkan khas untuk Shaklee (tidak ada yang boleh meniru Vivix -- hanya untuk Shaklee saja naaa)
    .
    Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
    .
    🔸Vivix ia mengandungi resveratrol
    🔸Terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
    .
    Apakah itu Resveratrol?
    • Antioksidan yang kuat,
    • Anti-inflamasi
    • Anti-sel abnormal
    .
    Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol 😊
    .
    10 KEBAIKAN VIVIX!
    🍃 Melambatkan penuaan
    🍃 Merencat sel abnormal dari menjadi semakin serius
    🍃 Mengurangkan risiko penyakit jantung
    🍃 Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
    🍃 Meningkatkan kesihatan aarthriti, menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
    🍃 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
    🍃 Membantu golongan yg berhadapan menopause
    🍃 Menyokong kesihatan mata
    🍃 Meningkatkan kesihatan imun
    🍃 Menggalakan kesihatan keseluruhan
    .
    SIHAT itu MAHAL
    .
    Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp 0103646311 @ terus klik link di bio 👆😊
    .
    #vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleelembahsubang #sakleearadamansara #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #berpantangsendiri #bersalinczer #extraenergy #antiaging #kulitcantik #dropshipwanted #agentwanted

  •  0  0  7 minutes ago
  • Kalau dulu zue terus give up, takda lah zue yang sekarang. Semua benda makan masa, nak berjaya kita kena lalui proses2 dia..takda nyaa baru nak mula, baru start buat posting, customer dah mai berpusu-pusu, follower dah bertingkat2..kena banyak sabaq dan kosisten🥰bila leader ajaq tu teruih la buat tak perlu dah tunggu2..
.
Sepanjang 3 tahun bisnes ainaa beauty, macam2 zue lalui jatuh bangun dalam bisnes, pada mula join zue naikkk..n then terus jadi master agent, tu masa zaman zue study lagi dekat uitm shah alam‼️bila start keja, zue still okay, n then tak lama lepas tu zue jatuh..amek balik 10pcs serum, macam2 masalah..dengan kena tipu lagi..😢dengan orang amek kesempatan‼️kalau lah pada waktu tu zue terus giveup dan stop bisnes ainaa beauty ni..menyesal tak sudah🥺
.
Dengan semangat baru zue bangkit balik..merangkak amek 45pcs serum n then tak lama lepas tu terus jadi stockist, syukur alhamdulillah konsisten sampai sekarang..🥺terima kasih pada semua yg still support zue sampai skrg, even yg cod dengan zue dekat shah alam dulu2 pon still ingat n ws zue lagi untuk order produk ainaa. Ya Allah terharu sangat..😭pada #nsateamzue dan jugak team ainaa beauty yg lain, “trust the process” jangan mudah give up🔥buat dengan bersungguh-sungguh🥺you kena kuat kena disiplin sampai dapat apa yg you nak, teruskan berusaha dan berdoa
.
.
#nsateamzue #onemillionmission #leadernsateamzue #leaderterbaik2020 #agentwanted #ainaabeauty #ainaaskincare
  • Kalau dulu zue terus give up, takda lah zue yang sekarang. Semua benda makan masa, nak berjaya kita kena lalui proses2 dia..takda nyaa baru nak mula, baru start buat posting, customer dah mai berpusu-pusu, follower dah bertingkat2..kena banyak sabaq dan kosisten🥰bila leader ajaq tu teruih la buat tak perlu dah tunggu2..
    .
    Sepanjang 3 tahun bisnes ainaa beauty, macam2 zue lalui jatuh bangun dalam bisnes, pada mula join zue naikkk..n then terus jadi master agent, tu masa zaman zue study lagi dekat uitm shah alam‼️bila start keja, zue still okay, n then tak lama lepas tu zue jatuh..amek balik 10pcs serum, macam2 masalah..dengan kena tipu lagi..😢dengan orang amek kesempatan‼️kalau lah pada waktu tu zue terus giveup dan stop bisnes ainaa beauty ni..menyesal tak sudah🥺
    .
    Dengan semangat baru zue bangkit balik..merangkak amek 45pcs serum n then tak lama lepas tu terus jadi stockist, syukur alhamdulillah konsisten sampai sekarang..🥺terima kasih pada semua yg still support zue sampai skrg, even yg cod dengan zue dekat shah alam dulu2 pon still ingat n ws zue lagi untuk order produk ainaa. Ya Allah terharu sangat..😭pada #nsateamzue dan jugak team ainaa beauty yg lain, “trust the process” jangan mudah give up🔥buat dengan bersungguh-sungguh🥺you kena kuat kena disiplin sampai dapat apa yg you nak, teruskan berusaha dan berdoa
    .
    .
    #nsateamzue #onemillionmission #leadernsateamzue #leaderterbaik2020 #agentwanted #ainaabeauty #ainaaskincare

  •  10  3  8 minutes ago
  • Korang pernah tahu tak vivix tu apa?
.
Minuman kesihatan yang paling di sukaaaai ramaii...
.
🍇 Cecair pekat berwarna merah
🍇 Kandungan utama : anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.
🍇 Dipatenkan khas untuk Shaklee (tidak ada yang boleh meniru Vivix -- hanya untuk Shaklee saja naaa)
.
Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
.
🔸Vivix ia mengandungi resveratrol
🔸Terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
.
Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-sel abnormal
.
Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol 😊
.
10 KEBAIKAN VIVIX!
🍃 Melambatkan penuaan
🍃 Merencat sel abnormal dari menjadi semakin serius
🍃 Mengurangkan risiko penyakit jantung
🍃 Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
🍃 Meningkatkan kesihatan aarthriti, menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍃 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
🍃 Membantu golongan yg berhadapan menopause
🍃 Menyokong kesihatan mata
🍃 Meningkatkan kesihatan imun
🍃 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
SIHAT itu MAHAL
.
Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp 0103646311 @ terus klik link di bio 👆😊
.
#vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleelembahsubang #sakleearadamansara #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #berpantangsendiri #bersalinczer #extraenergy #antiaging #kulitcantik #dropshipwanted #agentwanted
  • Korang pernah tahu tak vivix tu apa?
    .
    Minuman kesihatan yang paling di sukaaaai ramaii...
    .
    🍇 Cecair pekat berwarna merah
    🍇 Kandungan utama : anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.
    🍇 Dipatenkan khas untuk Shaklee (tidak ada yang boleh meniru Vivix -- hanya untuk Shaklee saja naaa)
    .
    Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
    .
    🔸Vivix ia mengandungi resveratrol
    🔸Terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol
    .
    Apakah itu Resveratrol?
    • Antioksidan yang kuat,
    • Anti-inflamasi
    • Anti-sel abnormal
    .
    Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol 😊
    .
    10 KEBAIKAN VIVIX!
    🍃 Melambatkan penuaan
    🍃 Merencat sel abnormal dari menjadi semakin serius
    🍃 Mengurangkan risiko penyakit jantung
    🍃 Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
    🍃 Meningkatkan kesihatan aarthriti, menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
    🍃 Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
    🍃 Membantu golongan yg berhadapan menopause
    🍃 Menyokong kesihatan mata
    🍃 Meningkatkan kesihatan imun
    🍃 Menggalakan kesihatan keseluruhan
    .
    SIHAT itu MAHAL
    .
    Untuk pertanyaan dan order boleh whatsapp 0103646311 @ terus klik link di bio 👆😊
    .
    #vivix #vivixshaklee #shakleemalaysia #shakleelembahsubang #sakleearadamansara #setberpantangshaklee #setbersalinshaklee #sethamilshaklee #berpantangsendiri #bersalinczer #extraenergy #antiaging #kulitcantik #dropshipwanted #agentwanted

  •  0  0  8 minutes ago
  • TQ CUSTEMER GRAB 2 SET❣️
FREE 2 SHAKER 
FREE 10 SACHET KLUBNA 
.
👉Pickup taman sri krubong ANYTIME (6am-11pm)
👉UNTK COD DEAL SEBELUM 11 AM JOIN COD HARI YG SAMA .
❌❌❌NO URGENT COD❌❌❌
👉(CAJ COD RM2-5)tayar bergerak je ada caj penghantaran yer 😘
👉POSTAGE SETIAP HARI BEKERJA PAYMENT SEBELUM 11AM
.
1set rm78-16hari
2set rm156-32 hari
.
TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
🌸WANITA MENGANDUNG
🌸PESAKIT JANTUNG
🌸PENYAKIT KRONIK
.
KELULUSAN KKM .
PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/05
.
oder klik link bio IG 
Wasap.my/60123056522/PGklubnalaleh
.
#kopikurus #stokisklubnalalehmelaka #agentwanted #klubnalalehstokismelaka #klubnalalehpromoraya #klubnalalehkrubong #energykurus #boosterkurus #kopilover
#kopikurusviral #kopikurussedap #klubnalalehkopikurus #lawas  #minumankurus #kurus #badancantik #produkkurusviral #badansihat #coffeelover #bestslimjuice #loosefat #klubnalalehagentmelaka #medinadesiremelaka #klubnalalehcodmelaka #klubnalalehpickupmelaka #klubnalalehmelaka #klubnalaleh #medinadesire #kuruskanbadan  #klubnalalehtestimoni
  • TQ CUSTEMER GRAB 2 SET❣️
    FREE 2 SHAKER
    FREE 10 SACHET KLUBNA
    .
    👉Pickup taman sri krubong ANYTIME (6am-11pm)
    👉UNTK COD DEAL SEBELUM 11 AM JOIN COD HARI YG SAMA .
    ❌❌❌NO URGENT COD❌❌❌
    👉(CAJ COD RM2-5)tayar bergerak je ada caj penghantaran yer 😘
    👉POSTAGE SETIAP HARI BEKERJA PAYMENT SEBELUM 11AM
    .
    1set rm78-16hari
    2set rm156-32 hari
    .
    TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
    🌸WANITA MENGANDUNG
    🌸PESAKIT JANTUNG
    🌸PENYAKIT KRONIK
    .
    KELULUSAN KKM .
    PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/05
    .
    oder klik link bio IG
    Wasap.my/60123056522/PGklubnalaleh
    .
    #kopikurus #stokisklubnalalehmelaka #agentwanted #klubnalalehstokismelaka #klubnalalehpromoraya #klubnalalehkrubong #energykurus #boosterkurus #kopilover
    #kopikurusviral #kopikurussedap #klubnalalehkopikurus #lawas #minumankurus #kurus #badancantik #produkkurusviral #badansihat #coffeelover #bestslimjuice #loosefat #klubnalalehagentmelaka #medinadesiremelaka #klubnalalehcodmelaka #klubnalalehpickupmelaka #klubnalalehmelaka #klubnalaleh #medinadesire #kuruskanbadan #klubnalalehtestimoni

  •  0  0  11 minutes ago
  • NAK MAKEUP TAPI TAK CUKUP BAJET NAK BELI SEMUA BARANGAN MAKEUP ‼️
.
.
sabaaa sabaa. Nad ada solusi untuk uols. Jom dapatkan makeup kit carya cosmetics. Ada lebih dari 10 functions dalam satu pallete tau. Haaaa jimat teruk kannn
.
.
Lagi satu, makeup kit ni compact dan travel friendly. Senang nak selit satus dlm handbag. And yesss dia dtg dlm 2 code. Uols boleh pilih mana satu yg berkenan di hati gitcheww .
.
Apa lagi jom ws nad skrg! .
.
Uols direct ws nad 019-3282159 atau boleh dm nad cecepat kay. Nak mudah? Click je link kat bio tu hiks
.
.
#caryacosmetics #eyeshadowpallete #muakl  #mirafilzah #TeamFL #FLwarriors #muaselangor #makeuptips #caryashahalam #caryadamansara #caryasungaibuloh #makeupkitpallete #makeupkit #eyelinertutorial #eyeshadowtutorial #makeuptutorial #dropshipwanted #agentwanted
  • NAK MAKEUP TAPI TAK CUKUP BAJET NAK BELI SEMUA BARANGAN MAKEUP ‼️
    .
    .
    sabaaa sabaa. Nad ada solusi untuk uols. Jom dapatkan makeup kit carya cosmetics. Ada lebih dari 10 functions dalam satu pallete tau. Haaaa jimat teruk kannn
    .
    .
    Lagi satu, makeup kit ni compact dan travel friendly. Senang nak selit satus dlm handbag. And yesss dia dtg dlm 2 code. Uols boleh pilih mana satu yg berkenan di hati gitcheww .
    .
    Apa lagi jom ws nad skrg! .
    .
    Uols direct ws nad 019-3282159 atau boleh dm nad cecepat kay. Nak mudah? Click je link kat bio tu hiks
    .
    .
    #caryacosmetics #eyeshadowpallete #muakl #mirafilzah #TeamFL #FLwarriors #muaselangor #makeuptips #caryashahalam #caryadamansara #caryasungaibuloh #makeupkitpallete #makeupkit #eyelinertutorial #eyeshadowtutorial #makeuptutorial #dropshipwanted #agentwanted

  •  1  0  12 minutes ago
  • Hai semua 🙈 sape nak tambah side income ? angkat tgn patttt

Jom ain bantu awak beranakkan duit jadi lagi banyak 😋

awk boleh swipe sebelah , semua disediakan , awak tinggal copy paste je 🙈

lpstuuuuu awak dpt coaching , e book , modul 

if awk capai target , awk boleh pulak dpt reward 😍

best ke best ? 😆♥

ain open pengambilan dropship , yuran serendah rm 10 jeee

if awk nak pegang produk ,(agent) modal yg awk perlu ada , serendah rm 210 je 😭♥ modal sikit tapi untung besarrr !!!

sangat besttt

apa tunggu lagiiiii , click je link dekat bio ain 🙈
jom join #nurainempire#squadainjerung

Jom ain bantu ☺️
Ain stokis sah JUNNI BEAUTY tau..apa apa boleh 👇
Ws : 0192740809/ click link at bio
Ig : @junni_ainbella

 #norakittyrempire#norakittyreseller
#JunniBeauty⁣⁣#highdemand#dropshipwanted#agentwanted#jutawanjunni#lakukeras#postage#codkuis#tjcodkuis#codnilai#tjcodnilai
#SolusiKulitBreakout⁣⁣#skincare#sayajualjunni#freegiftbelambak#kkmapproved#sihat
#BerkesanDanSelamat#codbandarseriputra#codbandarbukitmahkota#pinkishcream#treatmentcream#licenserum#buatduitmasacovid
#nurainempire
#squadainjerung
⁣⁣⁣⁣
  • Hai semua 🙈 sape nak tambah side income ? angkat tgn patttt

    Jom ain bantu awak beranakkan duit jadi lagi banyak 😋

    awk boleh swipe sebelah , semua disediakan , awak tinggal copy paste je 🙈

    lpstuuuuu awak dpt coaching , e book , modul

    if awk capai target , awk boleh pulak dpt reward 😍

    best ke best ? 😆♥

    ain open pengambilan dropship , yuran serendah rm 10 jeee

    if awk nak pegang produk ,(agent) modal yg awk perlu ada , serendah rm 210 je 😭♥ modal sikit tapi untung besarrr !!!

    sangat besttt

    apa tunggu lagiiiii , click je link dekat bio ain 🙈
    jom join #nurainempire #squadainjerung

    Jom ain bantu ☺️
    Ain stokis sah JUNNI BEAUTY tau..apa apa boleh 👇
    Ws : 0192740809/ click link at bio
    Ig : @junni_ainbella

    #norakittyrempire #norakittyreseller
    #JunniBeauty⁣⁣ #highdemand #dropshipwanted #agentwanted #jutawanjunni #lakukeras#postage#codkuis#tjcodkuis#codnilai#tjcodnilai
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣#skincare#sayajualjunni#freegiftbelambak#kkmapproved#sihat
    #BerkesanDanSelamat#codbandarseriputra#codbandarbukitmahkota#pinkishcream#treatmentcream#licenserum#buatduitmasacovid
    #nurainempire
    #squadainjerung
    ⁣⁣⁣⁣

  •  0  0  13 minutes ago
  • Dulu rezeki kita ada di hutan, di laut, di sungai & di tanah.

Sekarang rezeki kita ada di dalam poket orang.

Sapa mulut manis, maka murahlah rezeki dia.

Yang terasa nak buat bisnes online tu.

Apakata join bisnes #Magicblue,
Produk rare dan permintaan sangat tinggi.
Memang takkan menyesal punya. 

Modal rendah, hanya 20 hinggit saja.
memang wow sangat 🤩

Klik wassap di bio ‼️

#magicblue #mewangi
#merawat #hilangstress
#mampumilik #terlajaklaris
#freepostage #AgentWanted
#agentmurah #mudahjual
#jomjoin #bisnesonline
#jombuatduit
#jombuatduitlajulaju
#raya2020
#rayapkp
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#bazaronline
#niagaonline
#peniagaonline
  • Dulu rezeki kita ada di hutan, di laut, di sungai & di tanah.

    Sekarang rezeki kita ada di dalam poket orang.

    Sapa mulut manis, maka murahlah rezeki dia.

    Yang terasa nak buat bisnes online tu.

    Apakata join bisnes #Magicblue,
    Produk rare dan permintaan sangat tinggi.
    Memang takkan menyesal punya.

    Modal rendah, hanya 20 hinggit saja.
    memang wow sangat 🤩

    Klik wassap di bio ‼️

    #magicblue #mewangi
    #merawat #hilangstress
    #mampumilik #terlajaklaris
    #freepostage #AgentWanted
    #agentmurah #mudahjual
    #jomjoin #bisnesonline
    #jombuatduit
    #jombuatduitlajulaju
    #raya2020
    #rayapkp
    #bazarpaknilmurah
    #bazarpaknil
    #bazaronline
    #niagaonline
    #peniagaonline

  •  6  3  14 minutes ago
  • TQ CUSTEMER GRAB 2 SET❣️
FREE 2 SHAKER 
FREE 10 SACHET KLUBNA 

👉RUNER COD KLINIK PERINGGIT
👉UNTK COD DEAL SEBELUM 11 AM JOIN COD HARI YG SAMA .
❌❌❌NO URGENT COD❌❌❌
👉(CAJ COD RM2-5)tayar bergerak je ada caj penghantaran yer 😘

1set rm78-16hari
2set rm156-32 hari

TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
🌸WANITA MENGANDUNG
🌸PESAKIT JANTUNG
🌸PENYAKIT KRONIK

KELULUSAN KKM .
PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/05

oder klik link bio IG 
Wasap.my/60123056522/PGklubnalaleh
.
Pickup taman sri krubong ANYTIME 
(6am-11pm)
Cod area melaka tengah 
Postage setiap hari payment sblm 11am
.
#kopikurus #stokisklubnalalehmelaka #agentwanted #klubnalalehstokismelaka #klubnalalehpromoraya #klubnalalehkrubong #energykurus #boosterkurus #kopilover
#kopikurusviral #kopikurussedap #klubnalalehkopikurus #lawas  #minumankurus #kurus #badancantik #produkkurusviral #badansihat #coffeelover #bestslimjuice #loosefat #klubnalalehagentmelaka #medinadesiremelaka #klubnalalehcodmelaka #klubnalalehpickupmelaka #klubnalalehmelaka #klubnalaleh #medinadesire #kuruskanbadan  #klubnalalehtestimoni
  • TQ CUSTEMER GRAB 2 SET❣️
    FREE 2 SHAKER
    FREE 10 SACHET KLUBNA

    👉RUNER COD KLINIK PERINGGIT
    👉UNTK COD DEAL SEBELUM 11 AM JOIN COD HARI YG SAMA .
    ❌❌❌NO URGENT COD❌❌❌
    👉(CAJ COD RM2-5)tayar bergerak je ada caj penghantaran yer 😘

    1set rm78-16hari
    2set rm156-32 hari

    TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
    🌸WANITA MENGANDUNG
    🌸PESAKIT JANTUNG
    🌸PENYAKIT KRONIK

    KELULUSAN KKM .
    PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/05

    oder klik link bio IG
    Wasap.my/60123056522/PGklubnalaleh
    .
    Pickup taman sri krubong ANYTIME
    (6am-11pm)
    Cod area melaka tengah
    Postage setiap hari payment sblm 11am
    .
    #kopikurus #stokisklubnalalehmelaka #agentwanted #klubnalalehstokismelaka #klubnalalehpromoraya #klubnalalehkrubong #energykurus #boosterkurus #kopilover
    #kopikurusviral #kopikurussedap #klubnalalehkopikurus #lawas #minumankurus #kurus #badancantik #produkkurusviral #badansihat #coffeelover #bestslimjuice #loosefat #klubnalalehagentmelaka #medinadesiremelaka #klubnalalehcodmelaka #klubnalalehpickupmelaka #klubnalalehmelaka #klubnalaleh #medinadesire #kuruskanbadan #klubnalalehtestimoni

  •  0  0  14 minutes ago
  • Similar to this consumer, i myself had terrible menses cramps, and irregular periods . Started happening after i gave birth to my first child. Took me a year to find solutions , and doctors medications didnt help. Started consuming JUS SERI LADY last two months and alhamdulillah, menses cramps bearable, i have the energy to run chores despite of it.
.
Those who have mood swings, terrible cramps during your period, face breakouts especially! Consume JUS SERI LADY, trust me, it helps. 
This does not help with MENSES only ok? Ade banyak lag benefits ! 
.
Need a SOLUTION to your PROBLEM? Jus Seri Lady comes to the rescue!!
.
So what you waiting for, PM / WhatsApp me @ 82071129 now!
.
#serilady_teamizah 
#teamironladydylla 
#seriladysingapore 
#jamuviral #jamumodern #jamu4in1 #jusserilady #harihariberseri #serilady #supplement #dailysupplement #womenhealth #womensupplement
#dropshipneeded #dropshipwanted #agentneeded #agentwanted #resellerneeded #trialpack #irregularperiod #mensescramps
  • Similar to this consumer, i myself had terrible menses cramps, and irregular periods . Started happening after i gave birth to my first child. Took me a year to find solutions , and doctors medications didnt help. Started consuming JUS SERI LADY last two months and alhamdulillah, menses cramps bearable, i have the energy to run chores despite of it.
    .
    Those who have mood swings, terrible cramps during your period, face breakouts especially! Consume JUS SERI LADY, trust me, it helps.
    This does not help with MENSES only ok? Ade banyak lag benefits !
    .
    Need a SOLUTION to your PROBLEM? Jus Seri Lady comes to the rescue!!
    .
    So what you waiting for, PM / WhatsApp me @ 82071129 now!
    .
    #serilady_teamizah
    #teamironladydylla
    #seriladysingapore
    #jamuviral #jamumodern #jamu4in1 #jusserilady #harihariberseri #serilady #supplement #dailysupplement #womenhealth #womensupplement
    #dropshipneeded #dropshipwanted #agentneeded #agentwanted #resellerneeded #trialpack #irregularperiod #mensescramps

  •  0  0  14 minutes ago

Top #Agentwanted Posts

  • BUKAN SENANG NAK SENANG! STRUGGLE IS REAL🤨 

sapa lagi nak skin cantik putih gebu boleh cepat2 grab sekarang sementara harga tengah promo atau berminat nak buat income 4-5 angka tu boleh tekan link kt bio saya,saya sendiri akan ajar dari ZERO TO HERO🔥
#usahawanmuda 
#agentwanted 
#eswfighter 
#eswbukansekadarkapsul
  • BUKAN SENANG NAK SENANG! STRUGGLE IS REAL🤨

    sapa lagi nak skin cantik putih gebu boleh cepat2 grab sekarang sementara harga tengah promo atau berminat nak buat income 4-5 angka tu boleh tekan link kt bio saya,saya sendiri akan ajar dari ZERO TO HERO🔥
    #usahawanmuda
    #agentwanted
    #eswfighter
    #eswbukansekadarkapsul

  •  532  4  1 July, 2020
  • "Kenapa nak serabutkan diri dengan benda yang kau tak boleh control sedangkan kau boleh fokus untuk sibukkan diri dengan benda yang kau boleh control ?"

Stay safe and Be happy . Jangan overthinking , always positif . Ingat , Allah mengikut sangkaan hambaNya ❤️

Boleh boleh ? 😉

Cantikkan tudung tu ? 😆 thank you @nenahijabs untuk tudung yg cantik ni 😍 Fav tudung ever ! ❤️

#FairaaLegacy
#HafizahUfairah
#StokisAinaaIpohPerak
#AgentWanted
  • "Kenapa nak serabutkan diri dengan benda yang kau tak boleh control sedangkan kau boleh fokus untuk sibukkan diri dengan benda yang kau boleh control ?"

    Stay safe and Be happy . Jangan overthinking , always positif . Ingat , Allah mengikut sangkaan hambaNya ❤️

    Boleh boleh ? 😉

    Cantikkan tudung tu ? 😆 thank you @nenahijabs untuk tudung yg cantik ni 😍 Fav tudung ever ! ❤️

    #FairaaLegacy
    #HafizahUfairah
    #StokisAinaaIpohPerak
    #AgentWanted

  •  152  19  8 July, 2020
  • Last full set box Obsess Cosmetics‼️⠀
✨TCF (Light/Medium)⠀
✨ Loose powder⠀
✨ Best Edition Lipmatte code Mocha⠀
✨ Cream Blush code Daisy/Lily⠀
✨Eyescream stick code (Magnum/Kit kat/ M&M)⠀
✨Brow definer⠀
✨Cute Box Obsess Cosmetics⠀
✨ Free gifts 🎁 ⠀
⠀
Free COD⠀
📍Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Wangsa Melawati, Setapak.⠀
📍Dato Keramat⠀
📍Taman Melawati, Gombak, Selayang, Ampang⠀
📍Subang Jaya, Seksyen 7 Shah Alam
  • Last full set box Obsess Cosmetics‼️⠀
    ✨TCF (Light/Medium)⠀
    ✨ Loose powder⠀
    ✨ Best Edition Lipmatte code Mocha⠀
    ✨ Cream Blush code Daisy/Lily⠀
    ✨Eyescream stick code (Magnum/Kit kat/ M&M)⠀
    ✨Brow definer⠀
    ✨Cute Box Obsess Cosmetics⠀
    ✨ Free gifts 🎁 ⠀

    Free COD⠀
    📍Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Wangsa Melawati, Setapak.⠀
    📍Dato Keramat⠀
    📍Taman Melawati, Gombak, Selayang, Ampang⠀
    📍Subang Jaya, Seksyen 7 Shah Alam

  •  168  4  31 May, 2020
  • STOKIST & AGENT WANTED
OPEN FOR BATCH JULY
.
Kami ingin beri peluang kepada anda yg mempunyai ciri².
👇👇👇
.
✔️ Bekerja, mempunyai ramai kawan.
✔️ Suri rumah yg nak duit extra.
✔️ Pemilik kedai makan.
✔️ Peniaga gerai makanan dan air.
✔️ Peniaga² yg selalu join event.
✔️ Student pengajian tinggi.
.
Jom join team kami. Kenapa??? .
💵 Produk yg mudah dijual.
💵 Repeat order yg tinggi.
💵 Kualiti produk terjamin.
💵 Produk muslim.
💵 Bimbingan diberi.
💵 Minimum order yg rendah.
💵 Pendapatan mengikut taget anda. Kami akan guide anda.
.
Berminat??? Jom klik link di bio 👇👇👇
.
Atau wasap kami
☎️ +601137178727 Sue
☎️ +60104257502 Syifaa
.
#agentwanted #stokiswanted #nilofa #nilofagroup #nilofahq #nilofaagent #nilofarichteam #agentdiperlukan #teamstarsnilofa #mfmirafilzah #noradanish #jannanick
  • STOKIST & AGENT WANTED
    OPEN FOR BATCH JULY
    .
    Kami ingin beri peluang kepada anda yg mempunyai ciri².
    👇👇👇
    .
    ✔️ Bekerja, mempunyai ramai kawan.
    ✔️ Suri rumah yg nak duit extra.
    ✔️ Pemilik kedai makan.
    ✔️ Peniaga gerai makanan dan air.
    ✔️ Peniaga² yg selalu join event.
    ✔️ Student pengajian tinggi.
    .
    Jom join team kami. Kenapa??? .
    💵 Produk yg mudah dijual.
    💵 Repeat order yg tinggi.
    💵 Kualiti produk terjamin.
    💵 Produk muslim.
    💵 Bimbingan diberi.
    💵 Minimum order yg rendah.
    💵 Pendapatan mengikut taget anda. Kami akan guide anda.
    .
    Berminat??? Jom klik link di bio 👇👇👇
    .
    Atau wasap kami
    ☎️ +601137178727 Sue
    ☎️ +60104257502 Syifaa
    .
    #agentwanted #stokiswanted #nilofa #nilofagroup #nilofahq #nilofaagent #nilofarichteam #agentdiperlukan #teamstarsnilofa #mfmirafilzah #noradanish #jannanick

  •  182  38  8 June, 2020
  • Welcome new members mayyababy 😍

Nak tau apa yg best pakej ahli mayyababy ni? Penjimatan berganda dan diskaun 10% utk pembelian seterusnya. Wah! Ahli pun boleh menjual tau😉

Siapa kata susah nk jual barang baby? Team mayyababy dah buktikan jualan pecah rekod jualan hampir 6000 unit bulan April yg lalu hanya dlm ms 9 hari😱

Nak join ejen lagi la boleh... Boleh juga jana income tambahan.. Margin untung tinggi, sebulan RM500-1000 boleh dpt, lebih lagila boleh.. Sbb banyak sgt kelebihan utk new agent dalam Program Usahawan Mayyababy 3.0 ni🤩

Nak tahu lebih lanjut, jom pm Nura.. Klik je link di bio 🤗

#soldiermayyababy #mayyababy #mayyababyteam #produkbayi #produkbayihalalno1 #usahawanmayyababy
#naturalproduct #safeforbabies #ahlimayyababy #agentwanted
  • Welcome new members mayyababy 😍

    Nak tau apa yg best pakej ahli mayyababy ni? Penjimatan berganda dan diskaun 10% utk pembelian seterusnya. Wah! Ahli pun boleh menjual tau😉

    Siapa kata susah nk jual barang baby? Team mayyababy dah buktikan jualan pecah rekod jualan hampir 6000 unit bulan April yg lalu hanya dlm ms 9 hari😱

    Nak join ejen lagi la boleh... Boleh juga jana income tambahan.. Margin untung tinggi, sebulan RM500-1000 boleh dpt, lebih lagila boleh.. Sbb banyak sgt kelebihan utk new agent dalam Program Usahawan Mayyababy 3.0 ni🤩

    Nak tahu lebih lanjut, jom pm Nura.. Klik je link di bio 🤗

    #soldiermayyababy #mayyababy #mayyababyteam #produkbayi #produkbayihalalno1 #usahawanmayyababy
    #naturalproduct #safeforbabies #ahlimayyababy #agentwanted

  •  168  51  11 June, 2020