#ASlegacybyAliffSyukri Instagram Photos & Videos

ASlegacybyAliffSyukri - 7.2k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
15.3
average likes

Latest #ASlegacybyAliffSyukri Posts

  • Kebaikan Harumnita Feminine Wash
✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✨ Mengelakkan keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.
😍 Nak order? Contact our agents untuk 
📦🚛✈POS SELURUH MALAYSIA
.
.
Dm or whatsapp yulia +60184081443.or click link dekat bio untuk order😉😉
#aslegacymalaysia #aslegacykedah
#aslegacykualalumpur #aslegacyputrajaya
#aslegacykelantan #aslegacygombak #aslegacypenang #aslegacyindonesia #aslegacysungaipetani #aslegacysabah
#aslegacykedahperlis 
#pucukharumnita #bizziboddy #lookfiit #femininewash #harummanja #extralooksliim #mandianbidara #sabunjamshir
#aslegacyhq
#aslegacymelaka #aslegacykl #aslegacylabuan #aslegacyselangor #aslegacybyaliffsyukri
  • Kebaikan Harumnita Feminine Wash
    ✨ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim ✨ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ✨ Mengelakkan keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ✨ Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .
    😍 Nak order? Contact our agents untuk
    📦🚛✈POS SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    Dm or whatsapp yulia +60184081443.or click link dekat bio untuk order😉😉
    #aslegacymalaysia #aslegacykedah
    #aslegacykualalumpur #aslegacyputrajaya
    #aslegacykelantan #aslegacygombak #aslegacypenang #aslegacyindonesia #aslegacysungaipetani #aslegacysabah
    #aslegacykedahperlis
    #pucukharumnita #bizziboddy #lookfiit #femininewash #harummanja #extralooksliim #mandianbidara #sabunjamshir
    #aslegacyhq
    #aslegacymelaka #aslegacykl #aslegacylabuan #aslegacyselangor #aslegacybyaliffsyukri

  •  2  0  29 July, 2020
  • Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri. Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.

Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
1. Diperkaya dengan Antioksidan.
2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.

Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
.
.
😍 Nak order? Contact our agents untuk 
📦🚛✈POS SELURUH MALAYSIA
.
.
Dm or whatsapp yulia +60184081443.or click link dekat bio untuk order😉😉
#aslegacymalaysia #aslegacykedah
#aslegacykualalumpur #aslegacyputrajaya
#aslegacykelantan #aslegacygombak #aslegacypenang #aslegacyindonesia #aslegacysungaipetani #aslegacysabah
#aslegacykedahperlis 
#pucukharumnita #bizziboddy #lookfiit #femininewash #harummanja #extralooksliim #mandianbidara #sabunjamshir
#aslegacyhq
#aslegacymelaka #aslegacykl #aslegacylabuan #aslegacyselangor #aslegacybyaliffsyukri
  • Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri. Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.

    Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
    1. Diperkaya dengan Antioksidan.
    2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
    3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.

    Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
    .
    .
    😍 Nak order? Contact our agents untuk
    📦🚛✈POS SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    Dm or whatsapp yulia +60184081443.or click link dekat bio untuk order😉😉
    #aslegacymalaysia #aslegacykedah
    #aslegacykualalumpur #aslegacyputrajaya
    #aslegacykelantan #aslegacygombak #aslegacypenang #aslegacyindonesia #aslegacysungaipetani #aslegacysabah
    #aslegacykedahperlis
    #pucukharumnita #bizziboddy #lookfiit #femininewash #harummanja #extralooksliim #mandianbidara #sabunjamshir
    #aslegacyhq
    #aslegacymelaka #aslegacykl #aslegacylabuan #aslegacyselangor #aslegacybyaliffsyukri

  •  3  0  29 July, 2020
  • Anda suka tudung bawal satin? Jom usha tudung dari AS Legacy ni. Semua cantik cantik 😍😍😍 leffffff sangat kan?
.
Tudung bidang 45
Kain mudah bentuk
Kain tak jarang
Kain anti pekak
.
Sehelai RM79.90
2 helai RM120
*harga tak termasuk postage ye
.
Kalau anda berminat, wasap 011-14802920 je ye..
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#ashijab
#tudungbawalsatinamelia
  • Anda suka tudung bawal satin? Jom usha tudung dari AS Legacy ni. Semua cantik cantik 😍😍😍 leffffff sangat kan?
    .
    Tudung bidang 45
    Kain mudah bentuk
    Kain tak jarang
    Kain anti pekak
    .
    Sehelai RM79.90
    2 helai RM120
    *harga tak termasuk postage ye
    .
    Kalau anda berminat, wasap 011-14802920 je ye..
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #ashijab
    #tudungbawalsatinamelia

  •  3  0  17 July, 2020
  • LIPMATTE
.
Siapa suka lipstick lipmatte? ASL Cosmetic pun ada lipmatte tau. Warna dia memang vass semuanya.
.
Harga pun tak mahal, mampu milik. Warna tahan lama.
.
Jom la dapatkan, wasap je 01114802920 untuk pembelian ye
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#aslcosmetics
#lipmatte
  • LIPMATTE
    .
    Siapa suka lipstick lipmatte? ASL Cosmetic pun ada lipmatte tau. Warna dia memang vass semuanya.
    .
    Harga pun tak mahal, mampu milik. Warna tahan lama.
    .
    Jom la dapatkan, wasap je 01114802920 untuk pembelian ye
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #aslcosmetics
    #lipmatte

  •  3  0  16 July, 2020
  • Kalau sesiapa mencari set make up, boleh cepat2 grab set make up AS Legacy ni. Ada promotion tau. Harga biasa RM205, kita jual murah2 ni RM120 SAHAJAAAA 😱😱😱
.
Ada 6 barang ye
▪️Foundation
▪️2 way cake powder
▪️Mascara
▪️Eye brow
▪️Lip matte
▪️Herlips
.
Banyak kan? Murah kan? Tunggu apa lagi, jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye
.
www.wasap.my/601114802920/setmakeupASL
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#aslcosmetics
#setmakeup
  • Kalau sesiapa mencari set make up, boleh cepat2 grab set make up AS Legacy ni. Ada promotion tau. Harga biasa RM205, kita jual murah2 ni RM120 SAHAJAAAA 😱😱😱
    .
    Ada 6 barang ye
    ▪️Foundation
    ▪️2 way cake powder
    ▪️Mascara
    ▪️Eye brow
    ▪️Lip matte
    ▪️Herlips
    .
    Banyak kan? Murah kan? Tunggu apa lagi, jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye
    .
    www.wasap.my/601114802920/setmakeupASL
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #aslcosmetics
    #setmakeup

  •  3  0  15 July, 2020
  • Tumpang Promot sikiiiiiittttt 😍😍😍
.
Kalau sesiapa mencari set make up, boleh cepat2 grab set make up AS Legacy ni. Ada promotion tau. Harga biasa RM205, kita jual murah2 ni RM120 SAHAJAAAA 😱😱😱
.
Ada 6 barang ye
▪️Foundation
▪️2 way cake powder
▪️Mascara
▪️Eye brow
▪️Lip matte
▪️Herlips
.
Banyak kan? Murah kan? Tunggu apa lagi, jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye
.
www.wasap.my/601114802920/setmakeupASL
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#aslcosmetics
#setmakeup
  • Tumpang Promot sikiiiiiittttt 😍😍😍
    .
    Kalau sesiapa mencari set make up, boleh cepat2 grab set make up AS Legacy ni. Ada promotion tau. Harga biasa RM205, kita jual murah2 ni RM120 SAHAJAAAA 😱😱😱
    .
    Ada 6 barang ye
    ▪️Foundation
    ▪️2 way cake powder
    ▪️Mascara
    ▪️Eye brow
    ▪️Lip matte
    ▪️Herlips
    .
    Banyak kan? Murah kan? Tunggu apa lagi, jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye
    .
    www.wasap.my/601114802920/setmakeupASL
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #aslcosmetics
    #setmakeup

  •  2  0  15 July, 2020
  • Telekung Shahida 3.0 ni memang cantik uols. Kain tebal tak jarang, ada poket tersembunyi, kain jenis tak melekap kat badan.
.
Kalau beli telekung ni, percuma beg simpan telekung bersulam dan sejadah muka yg senada dengan warna telekung. Memang berbaloi beli.
.
HARGA: RM159 tak termasuk postage
.
Berminat? Wasap mak jangan malu malu ye. Atau boleh juga kalau nak tekan link yg mak sediakan kat bawah ni ha
.
www.wasap.my/601114802920/telekungshahida3
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#telekungshahida3
  • Telekung Shahida 3.0 ni memang cantik uols. Kain tebal tak jarang, ada poket tersembunyi, kain jenis tak melekap kat badan.
    .
    Kalau beli telekung ni, percuma beg simpan telekung bersulam dan sejadah muka yg senada dengan warna telekung. Memang berbaloi beli.
    .
    HARGA: RM159 tak termasuk postage
    .
    Berminat? Wasap mak jangan malu malu ye. Atau boleh juga kalau nak tekan link yg mak sediakan kat bawah ni ha
    .
    www.wasap.my/601114802920/telekungshahida3
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #telekungshahida3

  •  5  0  13 July, 2020
  • Jom dapatkan #tudungviral tudung bawal satin Swarovski dari AS Legacy, ada pelbagai corak dan warna menarik.
.
Bidang 45, kain tak jarang, tak pekak, selesa dipakai seharian.
.
HARGA:
1 Helai - RM79.90
2 Helai - RM120
* Harga tak termasuk postage dan caj COD
.
Jom cepat wasap 01114802920 SEKARANG!!!
.
Sempena Hari Raya Haji ni, kami ada free gift pada sesiapa yg beli 2 helai, percuma Puffy Puff lipstick dan Eyeliner dari AS Cosmetic 😱😍😍😍
.
Whatssapp je 01114802920 ye
.
www.wasap.my/601114802920/tudungbawalsatinAS
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#tudungbawalswarovski
#tudungbawalsatinamelia
  • Jom dapatkan #tudungviral tudung bawal satin Swarovski dari AS Legacy, ada pelbagai corak dan warna menarik.
    .
    Bidang 45, kain tak jarang, tak pekak, selesa dipakai seharian.
    .
    HARGA:
    1 Helai - RM79.90
    2 Helai - RM120
    * Harga tak termasuk postage dan caj COD
    .
    Jom cepat wasap 01114802920 SEKARANG!!!
    .
    Sempena Hari Raya Haji ni, kami ada free gift pada sesiapa yg beli 2 helai, percuma Puffy Puff lipstick dan Eyeliner dari AS Cosmetic 😱😍😍😍
    .
    Whatssapp je 01114802920 ye
    .
    www.wasap.my/601114802920/tudungbawalsatinAS
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #tudungbawalswarovski
    #tudungbawalsatinamelia

  •  11  0  7 July, 2020
  • HARUMNITA FEMININE WASH
.
Kebaikan Harumnita Feminine Wash
▪️Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim
▪️Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
▪️Mengelakkan keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
▪️Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
.
HARGA: RM25 tak termasuk pos dan caj COD
.
Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye
.
www.wasap.my/601114802920/femininewashAS
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#femininewashharumnita
  • HARUMNITA FEMININE WASH
    .
    Kebaikan Harumnita Feminine Wash
    ▪️Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim
    ▪️Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
    ▪️Mengelakkan keputihan & kitaran haid yang tidak stabil
    ▪️Menyegarkan bahagian intim anda sepanjang hari
    .
    HARGA: RM25 tak termasuk pos dan caj COD
    .
    Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye
    .
    www.wasap.my/601114802920/femininewashAS
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #femininewashharumnita

  •  4  0  7 July, 2020
  • JUS PUCUK HARUMNITA ,PARA WANITA WAJIB TRY JUS NI
.
kesan die mmng perghhh, sape dh try Harumnita mmng tahu kesan die mcm mana, sekarang kita ada jus pucuk Harumnita, nanti suami peluk tak lepas tau, para isteri kena la cari rahsia tambat hati suami,  ini la rahsia nya, nanti suami dok bekepit je tak nak lepassss 😜😜 yang suami pon beli la untuk isteri, kata sayang bini 🙈🙈
.
🌹KHASIAT DAN KELEBIHAN
.
🌼 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
🌼 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
🌼 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
🌼 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
🌼 Menyingkirkan toksin
🌼 Mengetatkan otot faraj
🌼 Merawat masalah keputihan,  sengugut,  dan kitaran haid yang tidak stabil
🌼 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
🌼 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
🌼 Mengatasi masalah sakit puan
🌼 Membantu memperlahankan proses penuaan
🌼 Mencegah gejala monopos
🌼 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
.
Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
.
www.wasap.my/601114802920/juspucukharumnita
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#juspucukharumnita
  • JUS PUCUK HARUMNITA ,PARA WANITA WAJIB TRY JUS NI
    .
    kesan die mmng perghhh, sape dh try Harumnita mmng tahu kesan die mcm mana, sekarang kita ada jus pucuk Harumnita, nanti suami peluk tak lepas tau, para isteri kena la cari rahsia tambat hati suami, ini la rahsia nya, nanti suami dok bekepit je tak nak lepassss 😜😜 yang suami pon beli la untuk isteri, kata sayang bini 🙈🙈
    .
    🌹KHASIAT DAN KELEBIHAN
    .
    🌼 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    🌼 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    🌼 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    🌼 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
    🌼 Menyingkirkan toksin
    🌼 Mengetatkan otot faraj
    🌼 Merawat masalah keputihan, sengugut, dan kitaran haid yang tidak stabil
    🌼 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    🌼 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
    🌼 Mengatasi masalah sakit puan
    🌼 Membantu memperlahankan proses penuaan
    🌼 Mencegah gejala monopos
    🌼 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
    .
    Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
    .
    www.wasap.my/601114802920/juspucukharumnita
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #juspucukharumnita

  •  4  0  7 July, 2020
  • Tudung Bawal Swarovski AS Legacy ❤️❤️❤️
.
Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
.
Sehelai RM79
2 helai RM120
* Harga tak termasuk postage dan caj COD
.
www.wasap.my/601114802920/bawalswarovskiASL
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#tudungbawalswarovski
  • Tudung Bawal Swarovski AS Legacy ❤️❤️❤️
    .
    Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
    .
    Sehelai RM79
    2 helai RM120
    * Harga tak termasuk postage dan caj COD
    .
    www.wasap.my/601114802920/bawalswarovskiASL
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #tudungbawalswarovski

  •  4  0  7 July, 2020
  • *💃🏻 Harum Manja 💃🏻*

Harga :- 

WM RM 80.00
EM RM 85.00

*😘 KEBAIKAN HARUM MANJA 😘*

✨Mengatasi masalah keputihan.

✨Mengetatkan otot² faraj.

✨Mengubati sakit pinggang.

✨Memberi lebih tenaga.

✨Menganjalkan payudara dan punggung.

*😘 Cara Penggunaan Harum Manja 😘*

💃🏻Gentelkan sebesar jari kelingking.

💃🏻Amalkan 1 biji pagi dan 1 biji malam.

*Berat Produk*

💪🏻100 gram

www.wasap.my/601114802920/harumanja
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#harummanja
  • *💃🏻 Harum Manja 💃🏻*

    Harga :-

    WM RM 80.00
    EM RM 85.00

    *😘 KEBAIKAN HARUM MANJA 😘*

    ✨Mengatasi masalah keputihan.

    ✨Mengetatkan otot² faraj.

    ✨Mengubati sakit pinggang.

    ✨Memberi lebih tenaga.

    ✨Menganjalkan payudara dan punggung.

    *😘 Cara Penggunaan Harum Manja 😘*

    💃🏻Gentelkan sebesar jari kelingking.

    💃🏻Amalkan 1 biji pagi dan 1 biji malam.

    *Berat Produk*

    💪🏻100 gram

    www.wasap.my/601114802920/harumanja
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #harummanja

  •  10  0  6 July, 2020
  • EYEBROW PENCIL ASL COSMETICS SANGAT MUDAH DAN CEPAT DI LENGKAPI DENGAN BRUSH DAN HARGA MAMPU MILIK...
.

Wanita cukup tertarik dengan kemudahan kosmetik yang berteknologi tinggi demi mencantikan rupa paras mereka meski mereka harus menghabiskan beratus-ratus ringgit atau beribu-ribu ringgit semata-mata ingin tampil cantik.
.
.
Dapatkan dengan saya sekarang 😄 click link di bio . #aslegacymalaysia 
#aslegacybyaliffsyukri #aslegacygolden
  • EYEBROW PENCIL ASL COSMETICS SANGAT MUDAH DAN CEPAT DI LENGKAPI DENGAN BRUSH DAN HARGA MAMPU MILIK...
    .

    Wanita cukup tertarik dengan kemudahan kosmetik yang berteknologi tinggi demi mencantikan rupa paras mereka meski mereka harus menghabiskan beratus-ratus ringgit atau beribu-ribu ringgit semata-mata ingin tampil cantik.
    .
    .
    Dapatkan dengan saya sekarang 😄 click link di bio . #aslegacymalaysia
    #aslegacybyaliffsyukri #aslegacygolden

  •  5  0  5 July, 2020
  • Korang kena dapatkan Losyen Jamsyir ni. Memang best gilaaa, sangat wangi & fresh.
.
Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin C & E, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.
.
Siapa yg dah cuba???
.
RM39.90 tak termasuk harga pos 
.
Wasap 01114802920 untuk pembelian ye
.
#aslegacy
#aslegacymalaysia
#aslegacybyaliffsyukri
#losyenjamshir
  • Korang kena dapatkan Losyen Jamsyir ni. Memang best gilaaa, sangat wangi & fresh.
    .
    Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin C & E, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.
    .
    Siapa yg dah cuba???
    .
    RM39.90 tak termasuk harga pos
    .
    Wasap 01114802920 untuk pembelian ye
    .
    #aslegacy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybyaliffsyukri
    #losyenjamshir

  •  6  0  4 July, 2020
  • Korang kena dapatkan Losyen Jamsyir & Scrub Jamsyir ni. Memang best gilaaa, sangat wangi & fresh.

Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin C & E, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

Untuk Jamsyir Scrub pula, kalau korang ada masalah kulit gelap di kawasan celah peha, bawah ketiak, leher, atau mana2 pelipat Sabun Jamshir ni sangat2 sesuai. Hari2 korang boleh sental tanpa ragu2 😂

Siapa yg dah cuba???
.
Wasap 01114802920 untuk pembelian ye
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #losyenjamshir #sabunjamshir
  • Korang kena dapatkan Losyen Jamsyir & Scrub Jamsyir ni. Memang best gilaaa, sangat wangi & fresh.

    Losyen Jamsyir Daun Bidara ni bukan sahaja kaya dengan Vitamin C & E, tapi dengan khasiat Daun Bidara ni juga boleh menghindarkan kita dari unsur negatif seperti, gangguan makhluk halus, sukar tidur malam, stress melampau, bayi yg kerap menangis, & pelbagai lagi.

    Untuk Jamsyir Scrub pula, kalau korang ada masalah kulit gelap di kawasan celah peha, bawah ketiak, leher, atau mana2 pelipat Sabun Jamshir ni sangat2 sesuai. Hari2 korang boleh sental tanpa ragu2 😂

    Siapa yg dah cuba???
    .
    Wasap 01114802920 untuk pembelian ye
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #losyenjamshir #sabunjamshir

  •  4  0  2 July, 2020
  • LOOK FIT
.
Khasiat & kelebihan Look Fit
.
Menjaga keseimbangan metabolisme badan 💯Mengatasi masalah sembelit
💯 Menurunkan kadar kolestrol
💯Mengawal selera makan
💯 Membantu mencantikkan kulit
💯 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
💯 Mengurangkan masalah obesiti
💯 Membantu memberikan tenaga
. *Cara penggunaan*
➡️Bancuh 1 paket Look Fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
➡️ Kacau hingga rata dan minum
➡️Ambil selepas sarapan
.
.
🏷️Harga🏷️
WM RM 79.90
 EM RM 84.90
 SGD/BND $30
 IDR 350,000
*harga tak termasuk postage
.
Kandungan 
15 paket x 15 gram
.
Whatsapp
📲www.wasap.my/601114802920/lookfiit
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #lookfiit
  • LOOK FIT
    .
    Khasiat & kelebihan Look Fit
    .
    Menjaga keseimbangan metabolisme badan 💯Mengatasi masalah sembelit
    💯 Menurunkan kadar kolestrol
    💯Mengawal selera makan
    💯 Membantu mencantikkan kulit
    💯 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    💯 Mengurangkan masalah obesiti
    💯 Membantu memberikan tenaga
    . *Cara penggunaan*
    ➡️Bancuh 1 paket Look Fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    ➡️ Kacau hingga rata dan minum
    ➡️Ambil selepas sarapan
    .
    .
    🏷️Harga🏷️
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000
    *harga tak termasuk postage
    .
    Kandungan
    15 paket x 15 gram
    .
    Whatsapp
    📲www.wasap.my/601114802920/lookfiit
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #lookfiit

  •  2  0  28 June, 2020

Top #ASlegacybyAliffSyukri Posts

  • PUAN ADA MASALAH GATAL DAN BAU KURANG MENYENANGKAN?.
.
Segan dengan en suami kan. Jom la berikhtiar guna feminine wash harumnita . Feedback pengguna pun banyak tau. Dihasilkan drpd ramuan manjakani dan astragalus membranaceus , formula turun temurun untuk membersihkan dan menjaga bahagian wanita kita 😍.
.
Bukan tu saja, ia juga membantu 👇.
.
.
1. Mengurangkan keputihan
2. Membantu mengeringkan luka jahitan bersalin
3. Mewangikan 
4. Menambahkan kasih sayang suami pada si isteri
5. Menambah keyakinan kita.
.
.
Sesuai dengan Ph kulit. Tidak menyebabkan kekeringan.
.
.
Sebotol boleh tahan hingga 4 Bulan 😱. Guna sekali sehari shj. Tapi waktu period boleh guna 2x sehari. Selamat utk ibu hamil 7 bulan ke atas. Utk ibu berpantang boleh gunakan pd hari ke-7 ya 😘.
.
Harga RM25.00 sahaja
Berat 120 ml
.
 PENJIMATAN !!😍👍👍
.
✅012-6630604
Follow ig @hq.official.aslegacy "keperluan setiap wanita"
.
.
#aslegacymalaysia #aslegacybyaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #AsLegacyBukitJalil #kejayaantanpabatasan #femininewashharumnitaaslegacy🇲🇾 #malaysianiger #bazaarpaknilmurah #dbkl #jkr
  • PUAN ADA MASALAH GATAL DAN BAU KURANG MENYENANGKAN?.
    .
    Segan dengan en suami kan. Jom la berikhtiar guna feminine wash harumnita . Feedback pengguna pun banyak tau. Dihasilkan drpd ramuan manjakani dan astragalus membranaceus , formula turun temurun untuk membersihkan dan menjaga bahagian wanita kita 😍.
    .
    Bukan tu saja, ia juga membantu 👇.
    .
    .
    1. Mengurangkan keputihan
    2. Membantu mengeringkan luka jahitan bersalin
    3. Mewangikan
    4. Menambahkan kasih sayang suami pada si isteri
    5. Menambah keyakinan kita.
    .
    .
    Sesuai dengan Ph kulit. Tidak menyebabkan kekeringan.
    .
    .
    Sebotol boleh tahan hingga 4 Bulan 😱. Guna sekali sehari shj. Tapi waktu period boleh guna 2x sehari. Selamat utk ibu hamil 7 bulan ke atas. Utk ibu berpantang boleh gunakan pd hari ke-7 ya 😘.
    .
    Harga RM25.00 sahaja
    Berat 120 ml
    .
    PENJIMATAN !!😍👍👍
    .
    ✅012-6630604
    Follow ig @hq.official.aslegacy "keperluan setiap wanita"
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslegacybyaliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #AsLegacyBukitJalil #kejayaantanpabatasan #femininewashharumnitaaslegacy🇲🇾 #malaysianiger #bazaarpaknilmurah #dbkl #jkr

  •  189  1  20 August, 2019
  • Assalamualaikum. Salam Jumaat.
.
Pagi2 ni mak sorting barang yg nak di post out. 2 anak mak ni #ezyloz dan #lookfiit nak pergi Johor kejap lagi. Semoga selamat sampai kat customer.
.
Sesapa yg beli, jom wasap mak di talian 01114802920 atau DM je pun boleh. Ada link wasap di profile untuk lebih mudah.
.
Ezy Loz - RM55.90
Look Fiit - RM79.90
*harga tak termasuk postage
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #dherbs #dherbsterlajaklaris #lookfiit #ezyloz
  • Assalamualaikum. Salam Jumaat.
    .
    Pagi2 ni mak sorting barang yg nak di post out. 2 anak mak ni #ezyloz dan #lookfiit nak pergi Johor kejap lagi. Semoga selamat sampai kat customer.
    .
    Sesapa yg beli, jom wasap mak di talian 01114802920 atau DM je pun boleh. Ada link wasap di profile untuk lebih mudah.
    .
    Ezy Loz - RM55.90
    Look Fiit - RM79.90
    *harga tak termasuk postage
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #dherbs #dherbsterlajaklaris #lookfiit #ezyloz

  •  13  5  20 February, 2020
  • GEL MANDIAN BIDARA AS LEGACY kegunaan seisi keluarga. Hanya rm25 sebotol menjaga dan memelihara keharmonian keluarga ANDA! Cepat wasap 👇🏻👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/601114802920/gelbidara
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #gelmandianbidara
  • GEL MANDIAN BIDARA AS LEGACY kegunaan seisi keluarga. Hanya rm25 sebotol menjaga dan memelihara keharmonian keluarga ANDA! Cepat wasap 👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    www.wasap.my/601114802920/gelbidara
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #gelmandianbidara

  •  10  5  30 March, 2020
  • Puasa dah semakin hampir guy's selalu yulia kalau malas nak bersahur makan nasi, kadang tak lalu kan pagi2 nak makan nasi..so yulia ambik 1 sachet bizzi breakfast, dan yulia minum air kosong.. Insyaallah sepanjang hari yulia rasa bertenaga, and yg paling penting tak rasa lapar langsung.. Memang berkesan sangat2 #bizzibreakfast ni.. .
.
So korang yg nak diet time bulan puasa ni.. Boleh dm yulia untuk dapat kan #bizzibreakfast ni.. .
.
😍 Nak order? Contact our agents untuk dapat kan produk okay? 😉
.
YULIA:📲(+601140604690)
(agent sah KEDAH-PENANG)
.
.
#bizzibreakfast
#aslegacy #produkviral #terlanjurlaris
#DatosriAliffsyukri #DatinsriShahida
#aslegacysungaipetani #aslegacyhq 
#aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacybyaliffsyukri #aslegacyshahalam #aslegacykedahperlis #aslegacykedah #aslegacyputrajaya 
#aslegacylabuan #aslegacymelaka #aslegacysungaipetani #aslegacypenang
  • Puasa dah semakin hampir guy's selalu yulia kalau malas nak bersahur makan nasi, kadang tak lalu kan pagi2 nak makan nasi..so yulia ambik 1 sachet bizzi breakfast, dan yulia minum air kosong.. Insyaallah sepanjang hari yulia rasa bertenaga, and yg paling penting tak rasa lapar langsung.. Memang berkesan sangat2 #bizzibreakfast ni.. .
    .
    So korang yg nak diet time bulan puasa ni.. Boleh dm yulia untuk dapat kan #bizzibreakfast ni.. .
    .
    😍 Nak order? Contact our agents untuk dapat kan produk okay? 😉
    .
    YULIA:📲(+601140604690)
    (agent sah KEDAH-PENANG)
    .
    .
    #bizzibreakfast
    #aslegacy #produkviral #terlanjurlaris
    #DatosriAliffsyukri #DatinsriShahida
    #aslegacysungaipetani #aslegacyhq
    #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacybyaliffsyukri #aslegacyshahalam #aslegacykedahperlis #aslegacykedah #aslegacyputrajaya
    #aslegacylabuan #aslegacymelaka #aslegacysungaipetani #aslegacypenang

  •  5  1  11 April, 2020
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .
.
1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit

Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍👍
.
Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #satinfinishingfoundation #aslcosmetics
  • FOUNDATION NI MEMANG WOW SANGAT 😍😍 Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .
    .
    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit

    Hanya Rm 59.90, kualiti terbaik 👍👍
    .
    Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #satinfinishingfoundation #aslcosmetics

  •  8  5  12 March, 2020
  • #Repost @shahidadherbs
• • • • •
Saya jarang pakai warna terang mcm ni sebab mcm terasa terlebih2 pula.....tapi sesekali pakai cantik pula rasanya(wah puji diri sendiri jangan muntah hijau🤣)
.
Apapun tak lama lagi dah nak masuk tahun baru kejap je rasa kan..umur pun meningkat.......setiap kali langkah tahun baru mesti rasa syukur sangat sebab Allah panjangkan nikmat usia....nikmat sihat...nikmat kehidupan......doa saya mudahan Allah bg saya peluang utk saya besarkan anak2 saya sehingga jadi anak yg soleh dan solehah dan berjaya dunia dan akhirat... Makeup : by @ramzamode 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
Yang bertambah2 cantik tu sbb apa, cuba teka?
.
.
Mst la HARUMNITA & BIZZI BODDY...gitewwww
.
.
Kedua produk ni dpt memberi kesihatan dlm & luar dgn sht. Maka terserlah lah keserian itu.
.
.
Gebu gebas kan!
.
.
Klik link di bio sis utk dptkn produk bizzi boddy & harumnita okey.. Wasep pun boleh 012 6271034

#aslegacybyaliffsyukri #asbeautyskuadHA #bizziboddy #harumnita #produkbestgiler #produkterlajaklaris #produklakukeras
  • #Repost @shahidadherbs
    • • • • •
    Saya jarang pakai warna terang mcm ni sebab mcm terasa terlebih2 pula.....tapi sesekali pakai cantik pula rasanya(wah puji diri sendiri jangan muntah hijau🤣)
    .
    Apapun tak lama lagi dah nak masuk tahun baru kejap je rasa kan..umur pun meningkat.......setiap kali langkah tahun baru mesti rasa syukur sangat sebab Allah panjangkan nikmat usia....nikmat sihat...nikmat kehidupan......doa saya mudahan Allah bg saya peluang utk saya besarkan anak2 saya sehingga jadi anak yg soleh dan solehah dan berjaya dunia dan akhirat... Makeup : by @ramzamode 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
    Yang bertambah2 cantik tu sbb apa, cuba teka?
    .
    .
    Mst la HARUMNITA & BIZZI BODDY...gitewwww
    .
    .
    Kedua produk ni dpt memberi kesihatan dlm & luar dgn sht. Maka terserlah lah keserian itu.
    .
    .
    Gebu gebas kan!
    .
    .
    Klik link di bio sis utk dptkn produk bizzi boddy & harumnita okey.. Wasep pun boleh 012 6271034

    #aslegacybyaliffsyukri #asbeautyskuadHA #bizziboddy #harumnita #produkbestgiler #produkterlajaklaris #produklakukeras

  •  211  0  21 December, 2018
  • CARA BERKESAN HILANGKAN SAKIT TUMIT TANPA MAKAN PIL TAHAN SAKIT .
Pernah tak rasa macam mana sakit tumit? Dah tentu sakit tak boleh di bayangkan sebab antara nadi kita seharian untuk bergerak ke sana dan ke sini
.
Jadi kami DI AS LEGACY MENYEDIAKAN KASUT KESIHATAN YANG AKAN MEMBANTU SECARA PERLAHAN .. menyelesaikan masalah anda ... .
REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPERS
.
Hanya RM 120 ! ! !
.
Jum cuba sekarang ... mula2 je rasa sakit .. tapi semakin kerap pakai semakin hilang rasa sakit tu .
❤❤❤❤
.
Whatsapp kami di https://www.wasap.my/601114802920
.
.
#aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #magicslipper #reflexologymagicslipper
  • CARA BERKESAN HILANGKAN SAKIT TUMIT TANPA MAKAN PIL TAHAN SAKIT .
    Pernah tak rasa macam mana sakit tumit? Dah tentu sakit tak boleh di bayangkan sebab antara nadi kita seharian untuk bergerak ke sana dan ke sini
    .
    Jadi kami DI AS LEGACY MENYEDIAKAN KASUT KESIHATAN YANG AKAN MEMBANTU SECARA PERLAHAN .. menyelesaikan masalah anda ... .
    REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPERS
    .
    Hanya RM 120 ! ! !
    .
    Jum cuba sekarang ... mula2 je rasa sakit .. tapi semakin kerap pakai semakin hilang rasa sakit tu .
    ❤❤❤❤
    .
    Whatsapp kami di https://www.wasap.my/601114802920
    .
    .
    #aslegacy #aslegacybyaliffsyukri #magicslipper #reflexologymagicslipper

  •  16  3  16 February, 2020