#0marketing Instagram Photos & Videos

0marketing - 16.5k posts

Hashtag Popularity

4.6
average comments
514.9
average likes

Latest #0marketing Posts

  • PROMOTION PROMOTION ❗

GRAB 2 BOTOL FUTEHFU RM50 🔥 SETIAP BOTOL FUTEHFU KITA AKAN SEDIAKAN FREEGIFT 😘💋
.
CEPAT CEPAT DM ATAU WHATSAPP 011-35677261 ❗❗❗
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • PROMOTION PROMOTION ❗

    GRAB 2 BOTOL FUTEHFU RM50 🔥 SETIAP BOTOL FUTEHFU KITA AKAN SEDIAKAN FREEGIFT 😘💋
    .
    CEPAT CEPAT DM ATAU WHATSAPP 011-35677261 ❗❗❗
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  17  0  14 hours ago
  • Korang semua dah dapatkan freegift baru dari hq 😍 freegift limited 😍 jom putihkan kulit dengan FUTEHFU dan akan mendapat rantai dan loket .
.
Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Korang semua dah dapatkan freegift baru dari hq 😍 freegift limited 😍 jom putihkan kulit dengan FUTEHFU dan akan mendapat rantai dan loket .
    .
    Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  1  0  19 hours ago
  • Spray2 dah putih,
.
Nak raya ni confirm ramai yang nak putih instant kan?
.
Ape lagi jom whatsapp 011-35677261 atau tekan link di bio utk details dan respond lebih cepat 😘
.
#futehfu #sprayputih#putihgebu #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Spray2 dah putih,
    .
    Nak raya ni confirm ramai yang nak putih instant kan?
    .
    Ape lagi jom whatsapp 011-35677261 atau tekan link di bio utk details dan respond lebih cepat 😘
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  13  0  2 August, 2020
  • Wow feedback dari customer. Happy sangat bila #futehfu bagi penyelesaian untuk sunburn, putihkan balik kulit yg gelap.. Yang penting wangi tau
.
.
Jom klik link di bio sekarang untuk order http://futehfumilkywhitening.wasap.my
.

#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Wow feedback dari customer. Happy sangat bila #futehfu bagi penyelesaian untuk sunburn, putihkan balik kulit yg gelap.. Yang penting wangi tau
    .
    .
    Jom klik link di bio sekarang untuk order http://futehfumilkywhitening.wasap.my
    .

    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  24  0  1 August, 2020
  • "FEEDBACK 1 HARI BERKESAN 😱
Kulit putih sampai nampak urat hijau😵 uols tak terliur ke tengok feedback ni? Sekarang ni nak putih semudah abc jer uols dengan #futehfu ni. Just spray, sapu dan dah siap! Amik masa uols 5 saat je untuk dapatkan kulit putih yang diidamkan buat selamanya❤️ .
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • "FEEDBACK 1 HARI BERKESAN 😱
    Kulit putih sampai nampak urat hijau😵 uols tak terliur ke tengok feedback ni? Sekarang ni nak putih semudah abc jer uols dengan #futehfu ni. Just spray, sapu dan dah siap! Amik masa uols 5 saat je untuk dapatkan kulit putih yang diidamkan buat selamanya❤️ .
    .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  21  0  28 July, 2020
  • PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
#futehfuwhitening ni lotion/ sunscreen bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 5 saat.
.
Futehfu Whitening Lotion berasaskan ‘waterproof ’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
    .
    .
    #futehfuwhitening ni lotion/ sunscreen bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 5 saat.
    .
    Futehfu Whitening Lotion berasaskan ‘waterproof ’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
    ✅kulit kering
    ✅kulit berminyak
    ✅kulit kusam
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  18  0  27 July, 2020
  • Kenapa perlu pakai FUTEHFU Lotion?
Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
Tekan link di bio sekarang tau ♥️
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing
  • Kenapa perlu pakai FUTEHFU Lotion?
    Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
    .
    Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
    .
    • Akan mempercepat proses penuaan.
    • Membuat kulit terbakar.
    • Kulit akan menjadi gelap.
    • Meningkatkan risiko kanser kulit.
    • Bintik-bintik pd kulit
    .
    .
    Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
    Tekan link di bio sekarang tau ♥️
    .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing

  •  56  0  27 July, 2020
  • IDAMKAN KULIT PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? .
.
Jom ketahui kelebihan #futehfu yg akan memutihkan kulit sepantas 10 saat? .
✨Mengandungi SPF50 .
-Sangat penting sesuatu lotion ada spf50 yg tinggi terutaman utk uolss yg kerap berjemur panas.
- Kulit akan terlindung dari bahaya panas terik matahari yg akan menyebabkan sunburn .
.
Nak daptkan kulit putih gebu dgn #futehfu? Wsp skrg 0182582370 atau tekan link di bio .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • IDAMKAN KULIT PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? .
    .
    Jom ketahui kelebihan #futehfu yg akan memutihkan kulit sepantas 10 saat? .
    ✨Mengandungi SPF50 .
    -Sangat penting sesuatu lotion ada spf50 yg tinggi terutaman utk uolss yg kerap berjemur panas.
    - Kulit akan terlindung dari bahaya panas terik matahari yg akan menyebabkan sunburn .
    .
    Nak daptkan kulit putih gebu dgn #futehfu? Wsp skrg 0182582370 atau tekan link di bio .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  25  0  24 July, 2020
  • Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
Tekan link di bio sekarang tau ♥️
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu
  • Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
    .
    Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
    .
    • Akan mempercepat proses penuaan.
    • Membuat kulit terbakar.
    • Kulit akan menjadi gelap.
    • Meningkatkan risiko kanser kulit.
    • Bintik-bintik pd kulit
    .
    .
    Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
    Tekan link di bio sekarang tau ♥️
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu

  •  17  0  23 July, 2020
  • Wahhh! 😍
_
Kan dah kata, best tau FUTEHFU Spray ni. Tekstur dia tak sama dengan lotion biasa, tak melekit dan waterproof. Siap ada SPF 50 dan moisturizer lagi, jimattt 3 in 1. 
_
FUTEHFU  spray ni boleh pakai kat muka,
.
Klik je link kat bio, kami akan bantu awak. 
_
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Wahhh! 😍
    _
    Kan dah kata, best tau FUTEHFU Spray ni. Tekstur dia tak sama dengan lotion biasa, tak melekit dan waterproof. Siap ada SPF 50 dan moisturizer lagi, jimattt 3 in 1.
    _
    FUTEHFU spray ni boleh pakai kat muka,
    .
    Klik je link kat bio, kami akan bantu awak.
    _
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  19  0  22 July, 2020
  • 🌸 Kulit Yang Lembut , Lembab Dan Glowing . Anda akan merasai perubahan kulit yang positif presis korea yang sekali pakai sahaja.  Kalau berterusan dan konsisten macam mana pula ye 🤗 hihi
.
🌸Mencerahkan kulit tanpa mengelupas , Cuma spray sahaja tahu-tahu dah cerah
.
🌸 Mudah Digunakan . Ia merawat kulit gelap tanpa perlu spray berkali - kali . Biasa bertindak 5 dalam 1 primer+anti anging+sunblock dan skin
. 
#putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa  #0marketing #nakcantikkenayakin #kulitrosak #cantikputih #kulitlicin #sunblock #kulitgebuputih #mukabersih #kulitcerah #amirarosli #putihalami #wajahmulus #produkkecantikan #wajahbersinar #mampumilik #spray #kulitsekata #pencerahbadan #kulitgebu #susucantik
  • 🌸 Kulit Yang Lembut , Lembab Dan Glowing . Anda akan merasai perubahan kulit yang positif presis korea yang sekali pakai sahaja. Kalau berterusan dan konsisten macam mana pula ye 🤗 hihi
    .
    🌸Mencerahkan kulit tanpa mengelupas , Cuma spray sahaja tahu-tahu dah cerah
    .
    🌸 Mudah Digunakan . Ia merawat kulit gelap tanpa perlu spray berkali - kali . Biasa bertindak 5 dalam 1 primer+anti anging+sunblock dan skin
    .
    #putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa #0marketing #nakcantikkenayakin #kulitrosak #cantikputih #kulitlicin #sunblock #kulitgebuputih #mukabersih #kulitcerah #amirarosli #putihalami #wajahmulus #produkkecantikan #wajahbersinar #mampumilik #spray #kulitsekata #pencerahbadan #kulitgebu #susucantik

  •  5  0  20 July, 2020
  • Asyik Berjemur Tengah Panas dan Risau Kulit Sunburn?
.
memang wajib apply #futehfu sebelum keluar rumah risau kulit makin gelap. Cuaca sekarang tak menentu.
.
Senang je pakai #FutehfuWhiteningLotion just spray je kat tangan, muka & kaki lepas tu sapu hingga rata. Tadaaa dah dapat kulit glowing. Dalam masa yang sama boleh protect kulit dari sinar UV sebab #FutehfuWhiteningLotion ni ada spf50.
.
So korang sayang kulit tu, cepat² dapatkan #futehfu ni. Jangan lupa TAG kawan korang jugak. Tak salah kalau kongsi benda baik😘
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Asyik Berjemur Tengah Panas dan Risau Kulit Sunburn?
    .
    memang wajib apply #futehfu sebelum keluar rumah risau kulit makin gelap. Cuaca sekarang tak menentu.
    .
    Senang je pakai #FutehfuWhiteningLotion just spray je kat tangan, muka & kaki lepas tu sapu hingga rata. Tadaaa dah dapat kulit glowing. Dalam masa yang sama boleh protect kulit dari sinar UV sebab #FutehfuWhiteningLotion ni ada spf50.
    .
    So korang sayang kulit tu, cepat² dapatkan #futehfu ni. Jangan lupa TAG kawan korang jugak. Tak salah kalau kongsi benda baik😘
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  48  0  19 July, 2020
  • Asyik Berjemur Tengah Panas dan Risau Kulit Sunburn?
.
memang wajib apply #futehfu sebelum keluar rumah risau kulit makin gelap. Cuaca sekarang tak menentu.
.
Senang je pakai #FutehfuWhiteningLotion just spray je kat tangan, muka & kaki lepas tu sapu hingga rata. Tadaaa dah dapat kulit glowing. Dalam masa yang sama boleh protect kulit dari sinar UV sebab #FutehfuWhiteningLotion ni ada spf50.
.
So korang sayang kulit tu, cepat² dapatkan #futehfu ni. Jangan lupa TAG kawan korang jugak. Tak salah kalau kongsi benda baik😘
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Asyik Berjemur Tengah Panas dan Risau Kulit Sunburn?
    .
    memang wajib apply #futehfu sebelum keluar rumah risau kulit makin gelap. Cuaca sekarang tak menentu.
    .
    Senang je pakai #FutehfuWhiteningLotion just spray je kat tangan, muka & kaki lepas tu sapu hingga rata. Tadaaa dah dapat kulit glowing. Dalam masa yang sama boleh protect kulit dari sinar UV sebab #FutehfuWhiteningLotion ni ada spf50.
    .
    So korang sayang kulit tu, cepat² dapatkan #futehfu ni. Jangan lupa TAG kawan korang jugak. Tak salah kalau kongsi benda baik😘
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  33  0  17 July, 2020
  • Wahhh! 😍
_
Kan dah kata, best tau FUTEHFU Spray ni. Tekstur dia tak sama dengan lotion biasa, tak melekit dan waterproof. Siap ada SPF 50 dan moisturizer lagi, jimattt 3 in 1. 
_
FUTEHFU  spray ni boleh pakai kat muka,
.
Klik je link kat bio, kami akan bantu awak. 
_
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Wahhh! 😍
    _
    Kan dah kata, best tau FUTEHFU Spray ni. Tekstur dia tak sama dengan lotion biasa, tak melekit dan waterproof. Siap ada SPF 50 dan moisturizer lagi, jimattt 3 in 1.
    _
    FUTEHFU spray ni boleh pakai kat muka,
    .
    Klik je link kat bio, kami akan bantu awak.
    _
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  12  0  17 July, 2020
  • PROMOTION PROMOTION ❗❗❗ BELI 2 BOTOL FUTEHFU HANYA RM50 ❗SETIAP BOTOL KITA AKAN BAGI FREEGIFT 😍
.
JOM DAPATKAN SEKARANG SEBELUM HARGA BERTUKAR KEPADA ASAL RM49 SEBOTOL ❌
.
WHATSAPP
011-35677261
011-35677261
011-35677261
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • PROMOTION PROMOTION ❗❗❗ BELI 2 BOTOL FUTEHFU HANYA RM50 ❗SETIAP BOTOL KITA AKAN BAGI FREEGIFT 😍
    .
    JOM DAPATKAN SEKARANG SEBELUM HARGA BERTUKAR KEPADA ASAL RM49 SEBOTOL ❌
    .
    WHATSAPP
    011-35677261
    011-35677261
    011-35677261
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  7  0  14 July, 2020
  • Mengatasi masalah kulit kering dengan FUTEHFU 😍 jom dapatkan sekarang sementara ada Promosi ❤️ .
.
Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Mengatasi masalah kulit kering dengan FUTEHFU 😍 jom dapatkan sekarang sementara ada Promosi ❤️ .
    .
    Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  3  0  7 July, 2020
  • Menegangkan kulit wajah seawal 3 saat sahaja 😱 jom dapatkan segera sementara ada Promosi ❤️ .
.
Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Menegangkan kulit wajah seawal 3 saat sahaja 😱 jom dapatkan segera sementara ada Promosi ❤️ .
    .
    Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  2  0  6 July, 2020
  • Spray2 dah putih,
.
Nak raya ni confirm ramai yang nak putih instant kan?
.
Ape lagi jom whatsapp 0182582370 atau tekan link di bio utk details dan respond lebih cepat 😘
.
#futehfu #sprayputih#putihgebu #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Spray2 dah putih,
    .
    Nak raya ni confirm ramai yang nak putih instant kan?
    .
    Ape lagi jom whatsapp 0182582370 atau tekan link di bio utk details dan respond lebih cepat 😘
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  48  0  3 July, 2020
  • 🌸 Kulit Yang Lembut , Lembab Dan Glowing . Anda akan merasai perubahan kulit yang positif presis korea yang sekali pakai sahaja.  Kalau berterusan dan konsisten macam mana pula ye 🤗 hihi
.
🌸Mencerahkan kulit tanpa mengelupas , Cuma spray sahaja tahu-tahu dah cerah
.
🌸 Mudah Digunakan . Ia merawat kulit gelap tanpa perlu spray berkali - kali . Biasa bertindak 5 dalam 1 primer+anti anging+sunblock dan skin
. 
#putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa  #0marketing #nakcantikkenayakin #kulitrosak #cantikputih #kulitlicin #sunblock #kulitgebuputih #mukabersih #kulitcerah #amirarosli #putihalami #wajahmulus #produkkecantikan #wajahbersinar #mampumilik #spray #kulitsekata #pencerahbadan #kulitgebu #susucantik
  • 🌸 Kulit Yang Lembut , Lembab Dan Glowing . Anda akan merasai perubahan kulit yang positif presis korea yang sekali pakai sahaja. Kalau berterusan dan konsisten macam mana pula ye 🤗 hihi
    .
    🌸Mencerahkan kulit tanpa mengelupas , Cuma spray sahaja tahu-tahu dah cerah
    .
    🌸 Mudah Digunakan . Ia merawat kulit gelap tanpa perlu spray berkali - kali . Biasa bertindak 5 dalam 1 primer+anti anging+sunblock dan skin
    .
    #putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa #0marketing #nakcantikkenayakin #kulitrosak #cantikputih #kulitlicin #sunblock #kulitgebuputih #mukabersih #kulitcerah #amirarosli #putihalami #wajahmulus #produkkecantikan #wajahbersinar #mampumilik #spray #kulitsekata #pencerahbadan #kulitgebu #susucantik

  •  24  0  3 July, 2020
  • “futehfu ni sesuai ke ngn kulit saya???” U OLLSSS i takkan share bedentan dentum kalau ada yang tak boley pakai tau❗️❗️❗️
.
.
.
jangan risau futehfu ni sesuai untuk semua jenis kulit,
bukan takat tu je tau❗️
futehfu dapat membantu kita untuk masalah kulit kering,kulit gelap,kulit kusam dan masalah masalah lain☺️👍
.
.
so guys jangan lupa grab💨📲
wss sis(effa)01151874139
ataupun tekan link di bio sis
.
.
#loveskincare #beautygoersaid #naklawa #kecantikkankulit #kulitcerah #thebest #awetmuda #igbeauty #kosmetik #wajahglowing #nice #giveaway #beautycare #cantiknatural #teamnik #selflove #ilovefutehfu #0marketing #kekalcantik #kelihatancantik #medinadesire #futehfu #kulitmanis #kosmetikviral #yakın
  • “futehfu ni sesuai ke ngn kulit saya???” U OLLSSS i takkan share bedentan dentum kalau ada yang tak boley pakai tau❗️❗️❗️
    .
    .
    .
    jangan risau futehfu ni sesuai untuk semua jenis kulit,
    bukan takat tu je tau❗️
    futehfu dapat membantu kita untuk masalah kulit kering,kulit gelap,kulit kusam dan masalah masalah lain☺️👍
    .
    .
    so guys jangan lupa grab💨📲
    wss sis(effa)01151874139
    ataupun tekan link di bio sis
    .
    .
    #loveskincare #beautygoersaid #naklawa #kecantikkankulit #kulitcerah #thebest #awetmuda #igbeauty #kosmetik #wajahglowing #nice #giveaway #beautycare #cantiknatural #teamnik #selflove #ilovefutehfu #0marketing #kekalcantik #kelihatancantik #medinadesire #futehfu #kulitmanis #kosmetikviral #yakın

  •  3  0  2 July, 2020
  • Putih berseri dalam masa 5 saat sahaja 😱 korang boleh tengok sendiri testimoni ‼️sekali spray terus putih ‼️
.
.
Jom dapatkan sekarang whatsapp 0183965687 atau click link di bio 
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Putih berseri dalam masa 5 saat sahaja 😱 korang boleh tengok sendiri testimoni ‼️sekali spray terus putih ‼️
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang whatsapp 0183965687 atau click link di bio
    .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  3  0  1 July, 2020
  • Siapa ada masalah kulit berminyak? Jom dapatkan futehfu boleh merawat kulit berminyak seawal 3saat sahaja 😱 .
.
Jom whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Siapa ada masalah kulit berminyak? Jom dapatkan futehfu boleh merawat kulit berminyak seawal 3saat sahaja 😱 .
    .
    Jom whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  3  0  29 June, 2020
  • Nak putih tak susah pun, tak perlu nak cucuk untuk putih, tak perlu nak cucuk untuk putih, gunakan futehfu dengan 4 cara sahaja dan akan putih .
.
Jom whatsapp 0183965687 atau click link di bio .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Nak putih tak susah pun, tak perlu nak cucuk untuk putih, tak perlu nak cucuk untuk putih, gunakan futehfu dengan 4 cara sahaja dan akan putih .
    .
    Jom whatsapp 0183965687 atau click link di bio .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  4  0  29 June, 2020

Top #0marketing Posts

  • Hai selamat pagi semua 😍 repost by @syahmisazli Duta futehfuofficialhq ❤️ Jom apply futehfu sebelum keluar rumah .
.
Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk details .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Hai selamat pagi semua 😍 repost by @syahmisazli Duta futehfuofficialhq ❤️ Jom apply futehfu sebelum keluar rumah .
    .
    Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk details .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  176  3  12 December, 2019
  • Siapa kat sini risau kulit tangan dan wajah tak sama? Muka nampak cerah tapi tangan gelap , yela kan sebab cuaca sekarang kulit tangan banyak terdedah di matahari , tapi itu lah orang ingat kita ni pandai jaga kulit muka je pula tak pandai jaga kulit 😅
. 
Nasib baik ada instant whitening sprat futehfu ni 🥰 dengan hanya 3 saat sahaja kulit dah putih , yang paling seronok bila kita konsisten pakai kulit akan kekal putih dan terjaga 🥰
.

Dapatkan futehfu sekarang!

0183890245 
0183890245 
0183890245 .
medinadesire #beauty #produkviral #magicalwhitening #kulitputih #kulitlembut #online #murah #gadis #wanita #jeratjiwa #whiteningspraymilk #futehfuhq #futehfu #0marketing  #cantikjelita #makeuptutorial #mua #putihgebu #putih #cantik #flawless #sprayputih #cleansing
  • Siapa kat sini risau kulit tangan dan wajah tak sama? Muka nampak cerah tapi tangan gelap , yela kan sebab cuaca sekarang kulit tangan banyak terdedah di matahari , tapi itu lah orang ingat kita ni pandai jaga kulit muka je pula tak pandai jaga kulit 😅
    .
    Nasib baik ada instant whitening sprat futehfu ni 🥰 dengan hanya 3 saat sahaja kulit dah putih , yang paling seronok bila kita konsisten pakai kulit akan kekal putih dan terjaga 🥰
    .

    Dapatkan futehfu sekarang!

    0183890245
    0183890245
    0183890245 .
    medinadesire #beauty #produkviral #magicalwhitening #kulitputih #kulitlembut #online #murah #gadis #wanita #jeratjiwa #whiteningspraymilk #futehfuhq #futehfu #0marketing #cantikjelita #makeuptutorial #mua #putihgebu #putih #cantik #flawless #sprayputih #cleansing

  •  110  3  4 December, 2019