• SlimmingDrink Berkesan Selamat ( @bodydreamselangor.syra ) Instagram Profile

    @bodydreamselangor.syra

    11 July, 2019
  • Klu letak harga ni ada orang nak masuk minang tak ? ๐Ÿ˜… korang nak letak berapa K ni ? comment sikit mana tahu jumpa jodoh kawin terus ๐Ÿคฃ w/ @princess.sarraashley @haffisdalib @raihanbayan_ Btw, mesti hampa taw kan sebab apa hantaran aku mahal ? sebab aku minum COCO-S dari @legacy.sarraashley.official ni, tu yang body aku maintain walaupun aku makan nasi hari2 ๐Ÿคฃ Soo guys, prempuan kat luar sana yg nak letak tinggi tu, better minum COCO-S ni dlu okay setiap pagi, Jom tengok @legacy.sarraashley.official @legacy.sarraashley.official #safwanted #heroremaja #atukpesan #iglelakivsperempuan #bellashake #lawakhangit #lawakhambar #bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7

    Klu letak harga ni ada orang nak masuk minang tak ? ๐Ÿ˜…
    korang nak letak berapa K ni ? comment sikit mana tahu jumpa jodoh kawin terus ๐Ÿคฃ
    w/ @princess.sarraashley @haffisdalib @raihanbayan_
    Btw, mesti hampa taw kan sebab apa hantaran aku mahal ? sebab aku minum COCO-S dari @legacy.sarraashley.official ni, tu yang body aku maintain walaupun aku makan nasi hari2 ๐Ÿคฃ Soo guys, prempuan kat luar sana yg nak letak tinggi tu, better minum COCO-S ni dlu okay setiap pagi,
    Jom tengok @legacy.sarraashley.official
    @legacy.sarraashley.official
    #safwanted #heroremaja #atukpesan #iglelakivsperempuan #bellashake #lawakhangit #lawakhambar #bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7

  • 23 0
  • Save Video Other Pictures