• Ibu Putih Polish Face Nina ( @nina_skincare_ori ) Instagram Profile

    @nina_skincare_ori

    8 July, 2019 Serendah, Rawang
  • . Lepas raya ni rasa macam muka makin berminyak tak? emmmm penangan lodeh, rendang, lemang kuah kacang, ketupat palas lah semua tu kan... Set Ibu Jelita makin ramai yang nak sebab ari tu kak tin share kan... testi sebenar yg efek dia positif sangat... makin kurang berminyak dan pori makin rapat... jeragat n jerawat say goodbye belaka... monink!! . ๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐‰๐Ž๐Œ !! Kita borak2, cantik sihat jelita sama ๐Ÿ’‹ Jom klik link kat bio ๐Ÿ“ฒ 016-793 4782 Dan Whatsapp sis sekarang ๐Ÿ˜ #Ninaskincare #NinaskincareOriginal #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    .
Lepas raya ni rasa macam muka makin berminyak tak? emmmm penangan lodeh, rendang, lemang kuah kacang, ketupat palas lah semua tu kan... Set Ibu Jelita makin ramai yang nak sebab ari tu kak tin share kan... testi sebenar yg efek dia positif sangat... makin kurang berminyak dan pori makin rapat... jeragat n jerawat say goodbye belaka... monink!! .
๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐‰๐Ž๐Œ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama ๐Ÿ’‹

Jom klik link kat bio
๐Ÿ“ฒ 016-793 4782
Dan Whatsapp sis sekarang ๐Ÿ˜

#Ninaskincare #NinaskincareOriginal #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

    .
    Lepas raya ni rasa macam muka makin berminyak tak? emmmm penangan lodeh, rendang, lemang kuah kacang, ketupat palas lah semua tu kan... Set Ibu Jelita makin ramai yang nak sebab ari tu kak tin share kan... testi sebenar yg efek dia positif sangat... makin kurang berminyak dan pori makin rapat... jeragat n jerawat say goodbye belaka... monink!! .
    ๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐‰๐Ž๐Œ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama ๐Ÿ’‹

    Jom klik link kat bio
    ๐Ÿ“ฒ 016-793 4782
    Dan Whatsapp sis sekarang ๐Ÿ˜

    #Ninaskincare #NinaskincareOriginal #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  • 5 0
  • Save Image Other Pictures