• PRODUCT VIRAL PUTERI RATU ( @nridura_beauty ) Instagram Profile

    @nridura_beauty

    13 July, 2019
  • Hai korang..pejam celik.. pejam celik kita dah nak akhir tahun dah.. . Sini Lia bagi tahu macam mana nak consume Coco S ni.. Senang je nak consume, korang just minum air and makan kurma beberapa biji then minum sahaja 1 sachet COCO S.. insyallah korang akan rasa kenyang.. . Senang and mudah kan.. jangan lupa minum COCO S ni ye untuk kurus bila raya haji nanti.. . Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60196758377 #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

    Hai korang..pejam celik.. pejam celik kita dah nak akhir tahun dah..
    .
    Sini Lia bagi tahu macam mana nak consume Coco S ni.. Senang je nak consume, korang just minum air and makan kurma beberapa biji then minum sahaja 1 sachet COCO S.. insyallah korang akan rasa kenyang..
    .
    Senang and mudah kan.. jangan lupa minum COCO S ni ye untuk kurus bila raya haji nanti..
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60196758377

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #membelisambilberamal #kongsirezeki

  • 0 0
  • Save Video Other Pictures