• SlimmingDrink Berkesan Selamat ( @bodydreamselangor.syra ) Instagram Profile

    @bodydreamselangor.syra

    16 July, 2019
  • Utk yg belum kenal BELLA SHAKE meh Syra nak bgtau.. Psssst 🀫 Utk yg nak KURUS & CANTIK shj tau! β €β € BELLA SHAKE merupakan PINK CHOC SLIMMING DRINK yg pertama di DUNIA! Selalu choc ada white & brown je kan?🍫 Ni pink2 ala2 girly2 gittew πŸ§πŸ“πŸŒΈ β €β € Bukan packaging je buat kita tempting menjejeh air liur, rasa dia pun mcm paddle pop icecream y’all! 🍭🍧🀀 Seriously kalau boleh nak minum bergelas2 sehari tapi malangnya hanya 1 sachet dah cukup untuk buat kita slim letops!😍 . So tak perlu rasa terseksa utk KURUS & CANTIK! Sbb Bella Shake kan adaaaaa.... πŸ’–πŸ’–πŸ’– . SWIPE LEFT FOR MORE! . Slim Now OR Cry Later?? Jom whatsapp Syra sekarang! 😘 πŸ“²013 3679541 . πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum. πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya. . . #bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia
    Utk yg belum kenal BELLA SHAKE meh Syra nak bgtau..
Psssst 🀫
Utk yg nak KURUS & CANTIK shj tau!
β €β €
BELLA SHAKE merupakan PINK CHOC SLIMMING DRINK yg pertama di DUNIA! 
Selalu choc ada white & brown je kan?🍫
Ni pink2 ala2 girly2 gittew πŸ§πŸ“πŸŒΈ
β €β €
Bukan packaging je buat kita tempting menjejeh air liur, rasa dia pun mcm paddle pop icecream y’all! 🍭🍧🀀 Seriously kalau boleh nak minum bergelas2 sehari tapi malangnya hanya 1 sachet dah cukup untuk buat kita slim letops!😍
.
So tak perlu rasa terseksa utk KURUS & CANTIK!
Sbb Bella Shake kan adaaaaa.... πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
SWIPE LEFT FOR MORE!
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
πŸ“²013 3679541
.
πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor  #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia Utk yg belum kenal BELLA SHAKE meh Syra nak bgtau..
Psssst 🀫
Utk yg nak KURUS & CANTIK shj tau!
β €β €
BELLA SHAKE merupakan PINK CHOC SLIMMING DRINK yg pertama di DUNIA! 
Selalu choc ada white & brown je kan?🍫
Ni pink2 ala2 girly2 gittew πŸ§πŸ“πŸŒΈ
β €β €
Bukan packaging je buat kita tempting menjejeh air liur, rasa dia pun mcm paddle pop icecream y’all! 🍭🍧🀀 Seriously kalau boleh nak minum bergelas2 sehari tapi malangnya hanya 1 sachet dah cukup untuk buat kita slim letops!😍
.
So tak perlu rasa terseksa utk KURUS & CANTIK!
Sbb Bella Shake kan adaaaaa.... πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
SWIPE LEFT FOR MORE!
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
πŸ“²013 3679541
.
πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor  #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia Utk yg belum kenal BELLA SHAKE meh Syra nak bgtau..
Psssst 🀫
Utk yg nak KURUS & CANTIK shj tau!
β €β €
BELLA SHAKE merupakan PINK CHOC SLIMMING DRINK yg pertama di DUNIA! 
Selalu choc ada white & brown je kan?🍫
Ni pink2 ala2 girly2 gittew πŸ§πŸ“πŸŒΈ
β €β €
Bukan packaging je buat kita tempting menjejeh air liur, rasa dia pun mcm paddle pop icecream y’all! 🍭🍧🀀 Seriously kalau boleh nak minum bergelas2 sehari tapi malangnya hanya 1 sachet dah cukup untuk buat kita slim letops!😍
.
So tak perlu rasa terseksa utk KURUS & CANTIK!
Sbb Bella Shake kan adaaaaa.... πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
SWIPE LEFT FOR MORE!
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
πŸ“²013 3679541
.
πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor  #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia Utk yg belum kenal BELLA SHAKE meh Syra nak bgtau..
Psssst 🀫
Utk yg nak KURUS & CANTIK shj tau!
β €β €
BELLA SHAKE merupakan PINK CHOC SLIMMING DRINK yg pertama di DUNIA! 
Selalu choc ada white & brown je kan?🍫
Ni pink2 ala2 girly2 gittew πŸ§πŸ“πŸŒΈ
β €β €
Bukan packaging je buat kita tempting menjejeh air liur, rasa dia pun mcm paddle pop icecream y’all! 🍭🍧🀀 Seriously kalau boleh nak minum bergelas2 sehari tapi malangnya hanya 1 sachet dah cukup untuk buat kita slim letops!😍
.
So tak perlu rasa terseksa utk KURUS & CANTIK!
Sbb Bella Shake kan adaaaaa.... πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
SWIPE LEFT FOR MORE!
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
πŸ“²013 3679541
.
πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor  #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia

    Utk yg belum kenal BELLA SHAKE meh Syra nak bgtau..
    Psssst 🀫
    Utk yg nak KURUS & CANTIK shj tau!
    β €β €
    BELLA SHAKE merupakan PINK CHOC SLIMMING DRINK yg pertama di DUNIA!
    Selalu choc ada white & brown je kan?🍫
    Ni pink2 ala2 girly2 gittew πŸ§πŸ“πŸŒΈ
    β €β €
    Bukan packaging je buat kita tempting menjejeh air liur, rasa dia pun mcm paddle pop icecream y’all! 🍭🍧🀀 Seriously kalau boleh nak minum bergelas2 sehari tapi malangnya hanya 1 sachet dah cukup untuk buat kita slim letops!😍
    .
    So tak perlu rasa terseksa utk KURUS & CANTIK!
    Sbb Bella Shake kan adaaaaa.... πŸ’–πŸ’–πŸ’–
    .
    SWIPE LEFT FOR MORE!
    .
    Slim Now OR Cry Later??
    Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
    πŸ“²013 3679541
    .
    πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
    πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
    .
    .
    #bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia

  • 5 0
  • Save Image Other Pictures