• NINASKINCARE OFFICIAL ( @ninaskincare.official ) Instagram Profile

    @ninaskincare.official

    14 June, 2019
  • Sunat Hari Jumaat ❤️ mandi sunat sebelum jumaat ❤️ berwangi-wangian ❤️ memakai pakaian yang paling terbaik . mudahnya dapat pahala kan .. Allah sayang 🥰🥰 . Orang perempuan pun jangan lepaskan peluang, bersihkan diri betul2.. scrub badan bagi hilang semua daki2 satu minggu tu 🙈🙈.. muka pun kena scrub jugak... bagi hilang semua white n black heads... baru lah sejuk mata abang memandang 😉😉 . kalau nak scrub yang dalam bentuk krim dan tak menyakitkan.. boleh cuba Polish Face by Ninaskincare. dia ada Sweet Almond, Cocoa Butter, Vit E dan Strawberry seed.. semua gabungan bahan2 lembut ni amat sesuai untuk muka... white heads dan black heads hilang dan tinggalkan kesan seri muka selepas polish.. . Buatlah 2 or 3 kali seminggu, memang efek superb.. n kulit akan makin lembut tau 😍😍 RM35 untuk sebulan.. WA kak diana 📲#0193984828 SALAM JUMAAT 10 Syawal 1440h💖💖 . #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    Sunat Hari Jumaat
❤️ mandi sunat sebelum jumaat
❤️ berwangi-wangian
❤️ memakai pakaian yang paling terbaik
.

mudahnya dapat pahala kan .. Allah sayang 🥰🥰
.

Orang perempuan pun jangan lepaskan peluang, bersihkan diri betul2.. scrub badan bagi hilang semua daki2 satu minggu tu 🙈🙈.. muka pun kena scrub jugak... bagi hilang semua white n black heads... baru lah sejuk mata abang memandang 😉😉
.

kalau nak scrub yang dalam bentuk krim dan tak menyakitkan.. boleh cuba Polish Face by Ninaskincare. dia ada Sweet Almond, Cocoa Butter, Vit E dan Strawberry seed.. semua gabungan bahan2 lembut ni amat sesuai untuk muka... white heads dan black heads hilang dan tinggalkan kesan seri muka selepas polish.. .

Buatlah 2 or 3 kali seminggu, memang efek superb.. n kulit akan makin lembut tau 😍😍 RM35 untuk sebulan.. WA kak diana 📲#0193984828

SALAM JUMAAT 10 Syawal 1440h💖💖
.

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

    Sunat Hari Jumaat
    ❤️ mandi sunat sebelum jumaat
    ❤️ berwangi-wangian
    ❤️ memakai pakaian yang paling terbaik
    .

    mudahnya dapat pahala kan .. Allah sayang 🥰🥰
    .

    Orang perempuan pun jangan lepaskan peluang, bersihkan diri betul2.. scrub badan bagi hilang semua daki2 satu minggu tu 🙈🙈.. muka pun kena scrub jugak... bagi hilang semua white n black heads... baru lah sejuk mata abang memandang 😉😉
    .

    kalau nak scrub yang dalam bentuk krim dan tak menyakitkan.. boleh cuba Polish Face by Ninaskincare. dia ada Sweet Almond, Cocoa Butter, Vit E dan Strawberry seed.. semua gabungan bahan2 lembut ni amat sesuai untuk muka... white heads dan black heads hilang dan tinggalkan kesan seri muka selepas polish.. .

    Buatlah 2 or 3 kali seminggu, memang efek superb.. n kulit akan makin lembut tau 😍😍 RM35 untuk sebulan.. WA kak diana 📲 #0193984828

    SALAM JUMAAT 10 Syawal 1440h💖💖
    .

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  • 44 0
  • Save Image Other Pictures