• Bodydream&Bella ( @bodydreamsubang.tihah ) Instagram Profile

    @bodydreamsubang.tihah

    27 May, 2019 Shah Alam, Malaysia
  • Hari ni dah minum Bella Shake ke belum?? . Sapa yang tak minum lagi tu.. cepat2 p cari Bella Shake.. confirm korang bertenaga bila buat kerja.. idea pun mencurah2 keluar..๐Ÿ˜ ni ade info sikit tentang Bella Shake ๐Ÿ˜Š . . Tekan link di profile utk direct whatsapp atau: ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 0149522103 (tehah) (FAST RESPOND) . POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM . COD: subang bestari, subang perdana, kg melayu subang, kota damansara . #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkotadamansara #bodydreamaradamansara #bodydreamkgmelayusubang #bodydreamsubangperdana #bodydreamsubangbestari #bodydreammalaysia #bodydreammurah #cocoselangor #cocossubangperdana #cocoskotadamansara #cocoaradamansara #cocossubangbestari #bellashakekgmelayu subang #bellashakesubangperdana #bellashakesubangbestari #bellasqueezshahalam #bellasqueezeselangor
    Hari ni dah minum Bella Shake ke belum??
.
Sapa yang tak minum lagi tu.. cepat2 p cari Bella Shake.. confirm korang bertenaga bila buat kerja.. idea pun mencurah2 keluar..๐Ÿ˜ ni ade info sikit tentang Bella Shake ๐Ÿ˜Š
.
.
Tekan link di profile utk direct whatsapp atau:
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 0149522103 (tehah) (FAST RESPOND)
.
POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM
.
COD: subang bestari,  subang perdana, kg melayu subang, kota damansara .
#bodydream 
#bodydreamshahalam
#bodydreamkotadamansara
#bodydreamaradamansara
#bodydreamkgmelayusubang
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamsubangbestari
#bodydreammalaysia
#bodydreammurah
#cocoselangor
#cocossubangperdana
#cocoskotadamansara
#cocoaradamansara
#cocossubangbestari
#bellashakekgmelayu subang
#bellashakesubangperdana
#bellashakesubangbestari
#bellasqueezshahalam
#bellasqueezeselangor

    Hari ni dah minum Bella Shake ke belum??
    .
    Sapa yang tak minum lagi tu.. cepat2 p cari Bella Shake.. confirm korang bertenaga bila buat kerja.. idea pun mencurah2 keluar..๐Ÿ˜ ni ade info sikit tentang Bella Shake ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    Tekan link di profile utk direct whatsapp atau:
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 0149522103 (tehah) (FAST RESPOND)
    .
    POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM
    .
    COD: subang bestari, subang perdana, kg melayu subang, kota damansara .
    #bodydream
    #bodydreamshahalam
    #bodydreamkotadamansara
    #bodydreamaradamansara
    #bodydreamkgmelayusubang
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamsubangbestari
    #bodydreammalaysia
    #bodydreammurah
    #cocoselangor
    #cocossubangperdana
    #cocoskotadamansara
    #cocoaradamansara
    #cocossubangbestari
    #bellashakekgmelayu subang
    #bellashakesubangperdana
    #bellashakesubangbestari
    #bellasqueezshahalam
    #bellasqueezeselangor

  • 5 0
  • Save Image Other Pictures