• KURUS.CANTIK.SIHAT ( @aslegacykualalumpur_hq ) Instagram Profile

    @aslegacykualalumpur_hq

    24 April, 2019
  • BARU!!!!! . . Rasa pening,mual dan nak muntah!!! Pernah tak??? . Nasib ada Balm Bidara Aura 7 Herba ni As Legacy. Terus hilang semua rasa2 tu, baby pun boleh guna tau. Wajib ada dalam beg, kalau kecemasan atau travel senang la. Beri aura positif, nafas rasa lega, hidung tak tersumbat, bagus utk yg kerap migrain/sakit kepala, kepala rasa ringan, bau pun sgt menyenangkan lagi2 ibu pregnant yg cpt loya, dan elakkan gangguan makhluk halus. Insya Allah dgn izinNYA. . Nak cuba komen nak!!! . #balm #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #ramadhan #aslegacykualalumpur #aslegacymalaysia #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacyampang #aslegacygombak #aslegacybangsar #aslegacymelawati #aslegacysentul #aslegacycheras #aslegacykl #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #terlajaklaris #sendayutinggi #jamuratumalaya #bazarpaknil #datoaliffsyukri #assalamualaikum #bidara #balmbidaraaura7herba #balmbidara #baby

    BARU!!!!!
    .
    .
    Rasa pening,mual dan nak muntah!!! Pernah tak???
    .
    Nasib ada Balm Bidara Aura 7 Herba ni As Legacy. Terus hilang semua rasa2 tu, baby pun boleh guna tau. Wajib ada dalam beg, kalau kecemasan atau travel senang la. Beri aura positif, nafas rasa lega, hidung tak tersumbat, bagus utk yg kerap migrain/sakit kepala, kepala rasa ringan, bau pun sgt menyenangkan lagi2 ibu pregnant yg cpt loya, dan elakkan gangguan makhluk halus. Insya Allah dgn izinNYA. .
    Nak cuba komen nak!!!
    .
    #balm #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #ramadhan #aslegacykualalumpur #aslegacymalaysia #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacyampang #aslegacygombak #aslegacybangsar #aslegacymelawati #aslegacysentul #aslegacycheras #aslegacykl #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #terlajaklaris #sendayutinggi #jamuratumalaya #bazarpaknil #datoaliffsyukri #assalamualaikum #bidara #balmbidaraaura7herba #balmbidara #baby

  • 33 5
  • Save Video Other Pictures
@ephyra.lips Instagram Profile 25 April, 2019

Semoga urusan kita dipermudahkan ๐Ÿ˜Š๐ŸŒน

@szamiraida Instagram Profile 24 April, 2019

Semoga dilimpahkan rezeki yang berpanjangan.. Aminn โค๏ธ๐Ÿ˜Š