• MEGA RATU,KURMA DHUHA,MUSTANIR ( @nazjamuratumalaya ) Instagram Profile

    @nazjamuratumalaya

    21 April, 2019
  • . “Nak order kopi ratu.. stress pulak tak minum kopi ratu.. Iza nak 2 tau..” . Mekasih banyak2 Iza.. selalu repeat order.. sejujurnya.. Naz ni pun lemau kalau tak meRATU.. rasa lain sangat.. macam missing something 🤭🤭. . Yang mana dah jadi peminat tegar KOPI RATU ni.. selalu akan simpan stok lebih sikit.. pernah beberapa kali gak lah kopi ratu out of stock.. ya Allah.. bertalu2 customer tanya.. 😭😭 kesiannya.. i feel you dear 🥺🥺 . Masih ada yang belum cuba KOPI RATU? .. cubalah.. pasti jatuh cinta 😍😍🥰🥰 . Kopi Ratu RM43 . PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz.. . ❤️ FAST service.. fast response.. ❤️ FREE consultation ❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM .. . ☎️ Naz 013-3620656 . ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio . www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM @nazjamuratumalaya . #testimoninazjrm #testimonikopiratu #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmtamandermawan #jrmandalas #jrmtamanklangjaya #bondarozitaibrahim #testimoninazjrm
    .
“Nak order kopi ratu.. stress pulak tak minum kopi ratu.. Iza nak 2 tau..”
.
Mekasih banyak2 Iza.. selalu repeat order.. sejujurnya.. Naz ni pun lemau kalau tak meRATU.. rasa lain sangat.. macam missing something 🤭🤭.
.
Yang mana dah jadi peminat tegar KOPI RATU ni.. selalu akan simpan stok lebih sikit.. pernah beberapa kali gak lah kopi ratu out of stock.. ya Allah.. bertalu2 customer tanya.. 😭😭 kesiannya.. i feel you dear 🥺🥺
.
Masih ada yang belum cuba KOPI RATU? .. cubalah.. pasti jatuh cinta 😍😍🥰🥰
.
Kopi Ratu RM43 .
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤️ FAST service.. fast response..
❤️ FREE consultation
❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎️ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#testimoninazjrm #testimonikopiratu #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmtamandermawan #jrmandalas #jrmtamanklangjaya #bondarozitaibrahim #testimoninazjrm

    .
    “Nak order kopi ratu.. stress pulak tak minum kopi ratu.. Iza nak 2 tau..”
    .
    Mekasih banyak2 Iza.. selalu repeat order.. sejujurnya.. Naz ni pun lemau kalau tak meRATU.. rasa lain sangat.. macam missing something 🤭🤭.
    .
    Yang mana dah jadi peminat tegar KOPI RATU ni.. selalu akan simpan stok lebih sikit.. pernah beberapa kali gak lah kopi ratu out of stock.. ya Allah.. bertalu2 customer tanya.. 😭😭 kesiannya.. i feel you dear 🥺🥺
    .
    Masih ada yang belum cuba KOPI RATU? .. cubalah.. pasti jatuh cinta 😍😍🥰🥰
    .
    Kopi Ratu RM43 .
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤️ FAST service.. fast response..
    ❤️ FREE consultation
    ❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎️ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #testimoninazjrm #testimonikopiratu #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmtamandermawan #jrmandalas #jrmtamanklangjaya #bondarozitaibrahim #testimoninazjrm

  • 4 0
  • Save Image Other Pictures