• NINASKINCARE OFFICIAL ( @ninaskincare.official ) Instagram Profile

    @ninaskincare.official

    16 April, 2019
  • Ibuputih Skincare ni kita panggil dia SET JELITA 💋 . . Kenapa Jelita? Supaya semua yg pakai jadi jelitawan belaka 😘 Of coz supaya uols tak confuse dengan IbuputihNina yg lagi 1 tu. Alaaa yg bekas merah Whitening Booster tu laaaa 🥰 . . Yg nak kulit gebu gebu empuk empuk toing toing macam tilam air, Kak Diana suggest amik Set Jelita tambah dengan Serum Jelita yg ada peptide, hyaluronic acid & pitera ni sekali tau! . . Harga mampu milik je sangat. RM90 per set utk kesayangan Kak Diana semua. ❤️mematikan jerawat ❤️mengecilkan pori2 ❤️memudarkan jeragat & bintik hitam ❤️mencerahkan kulit ❤️menaikkan seri wajah . . Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828 . . #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    Ibuputih Skincare ni kita panggil dia SET JELITA 💋
.
.
Kenapa Jelita? Supaya semua yg pakai jadi jelitawan belaka 😘
Of coz supaya uols tak confuse dengan IbuputihNina yg lagi 1 tu. Alaaa yg bekas merah Whitening Booster tu laaaa 🥰
.
.
Yg nak kulit gebu gebu empuk empuk toing toing macam tilam air, Kak Diana suggest amik Set Jelita tambah dengan Serum Jelita yg ada peptide, hyaluronic acid & pitera ni sekali tau!
.
.
Harga mampu milik je sangat.
RM90 per set utk kesayangan Kak Diana semua. ❤️mematikan jerawat
❤️mengecilkan pori2
❤️memudarkan jeragat & bintik hitam
❤️mencerahkan kulit
❤️menaikkan seri wajah
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

    Ibuputih Skincare ni kita panggil dia SET JELITA 💋
    .
    .
    Kenapa Jelita? Supaya semua yg pakai jadi jelitawan belaka 😘
    Of coz supaya uols tak confuse dengan IbuputihNina yg lagi 1 tu. Alaaa yg bekas merah Whitening Booster tu laaaa 🥰
    .
    .
    Yg nak kulit gebu gebu empuk empuk toing toing macam tilam air, Kak Diana suggest amik Set Jelita tambah dengan Serum Jelita yg ada peptide, hyaluronic acid & pitera ni sekali tau!
    .
    .
    Harga mampu milik je sangat.
    RM90 per set utk kesayangan Kak Diana semua. ❤️mematikan jerawat
    ❤️mengecilkan pori2
    ❤️memudarkan jeragat & bintik hitam
    ❤️mencerahkan kulit
    ❤️menaikkan seri wajah
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  • 199 1
  • Save Image Other Pictures