• NINASKINCARE OFFICIAL ( @ninaskincare.official ) Instagram Profile

    @ninaskincare.official

    2 May, 2019
  • Apa yang best sangat Krim Siang Jelita ni? ๐Ÿค” Kak Diana selalu tekankan nak keluar rumah wajib apply sunblock kan? Haaa dalam Day Cream ni dah siap2 ada SPF50 tau. Lebih dari cukup utk protect sambil merawat kulit kita. . . Kulit sihat dapat Kulit glowing pun dapat Make up tak perlu kepok2, natural ajer sudah !! . . Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828 . . #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    Apa yang best sangat Krim Siang Jelita ni? ๐Ÿค”
Kak Diana selalu tekankan nak keluar rumah wajib apply sunblock kan? Haaa dalam Day Cream ni dah siap2 ada SPF50 tau. Lebih dari cukup utk protect sambil merawat kulit kita.
.
.
Kulit sihat dapat
Kulit glowing pun dapat
Make up tak perlu kepok2, natural ajer sudah !!
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

    Apa yang best sangat Krim Siang Jelita ni? ๐Ÿค”
    Kak Diana selalu tekankan nak keluar rumah wajib apply sunblock kan? Haaa dalam Day Cream ni dah siap2 ada SPF50 tau. Lebih dari cukup utk protect sambil merawat kulit kita.
    .
    .
    Kulit sihat dapat
    Kulit glowing pun dapat
    Make up tak perlu kepok2, natural ajer sudah !!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  • 53 0
  • Save Image Other Pictures