• Arianie Abidin ( @arianie47 ) Instagram Profile

    @arianie47

    11 February, 2019
  • Hello kawan2... 不不不不 Thank you Dara Khadija promote kan Girdle Turki ibu .. Haaa sapa nak nampak ramping boleh DM ibu Dija okay kawan kawan !不不不 @honeyzara SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" 井 . . Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur Eh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik. . Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! Rm169 included postage #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

    Hello kawan2... 不不不不 Thank you Dara Khadija promote kan Girdle Turki ibu .. Haaa sapa nak nampak ramping boleh DM ibu Dija okay kawan kawan !不不不 @honeyzara SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" 井
    .
    .
    Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur Eh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik. .
    Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay!
    Rm169 included postage

    #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

  • 373 18
  • Save Video Other Pictures
@fzzaa Instagram Profile 18 February, 2019

Ibu punnnn garang cane pulak takkkkk hahahahahah

@cikgu_kerani Instagram Profile 11 February, 2019

Slm.. kalau untuk pinggang 46 inci dan hip 53 blh ke pakai girdle ni?

@mischkarania Instagram Profile 11 February, 2019

Promoter kenit kiut sampai kene sound "girdle turkey nye mane" tu part winnn.. Mak gelak okeyhhh @arianie47

@aleenasry Instagram Profile 11 February, 2019

Dija nak manager mmy ween ada...

@suzzieah Instagram Profile 11 February, 2019

Hahaha.. comel promoter u ni jual girdle turki katenyer..