• Arianie Abidin ( @arianie47 ) Instagram Profile

    @arianie47

    12 January, 2019
  • "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€« . . Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. . Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! Rm169 included postage Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia
    "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

    "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
    .
    .
    Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
    Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay!
    Rm169 included postage
    Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

  • 121 15
  • Save Image Other Pictures
@shafikkha Instagram Profile 16 January, 2019

hi puan..size yg diberi iku ukuran pinggang.utk org yg hips terlebih2 mcm mne ya?boleh pkai ke size yg diberi?