• MIERA LEYANA ( @mieraleyana ) Instagram Profile

    @mieraleyana

    1 February, 2018 Bali, Indonesia
  • Ramai yang fail diet nak turunkan berat badan especially bila tengah on holiday.. termasukla Miera yang “ dulu”.... tapi holiday kali ini feeling terlebih because Miera bring together Bodydream Coco S. Awal pagi waktu breakfast, Miera make sure minum coco S dulu selepas Breakfast, lepas tu keluar jalan2 dan enjoy makan macam biasa. How bodydream coco S works on your body? Simple je... bodydream bagi korang rasa kenyang dan kurang rasa nak makan banyak. Means.. korang still bole enjoy makan tanpa pantang tp size makanan dah menjadi separuh dari size kebiasaan. And one more, 1 sachet bodydream coco S ni akan membakar lemak sehingga 300 calories! Sambil bercuti sambil burn kalorie best kan?... okey, last thing.. please make sure minum air 3 liter sehari untuk penurunan berat lagi cepat and air pun sangat bagus untuk skin kita.. loveee u allz from bali 💜 👄 @cocoslimming_hq @cocoslimming_hq @cocoslimming_hq 01136060818 01136060818 01136060818 #bodydream #kurustanpapantang #cocoslimming

    Ramai yang fail diet nak turunkan berat badan especially bila tengah on holiday.. termasukla Miera yang “ dulu”.... tapi holiday kali ini feeling terlebih because Miera bring together Bodydream Coco S. Awal pagi waktu breakfast, Miera make sure minum coco S dulu selepas Breakfast, lepas tu keluar jalan2 dan enjoy makan macam biasa. How bodydream coco S works on your body? Simple je... bodydream bagi korang rasa kenyang dan kurang rasa nak makan banyak. Means.. korang still bole enjoy makan tanpa pantang tp size makanan dah menjadi separuh dari size kebiasaan. And one more, 1 sachet bodydream coco S ni akan membakar lemak sehingga 300 calories! Sambil bercuti sambil burn kalorie best kan?... okey, last thing.. please make sure minum air 3 liter sehari untuk penurunan berat lagi cepat and air pun sangat bagus untuk skin kita.. loveee u allz from bali 💜 👄

    @cocoslimming_hq
    @cocoslimming_hq
    @cocoslimming_hq

    01136060818
    01136060818
    01136060818 #bodydream #kurustanpapantang #cocoslimming

  • 1,782 20
  • Save Video Other Pictures
@perfectbreastmask.18 Instagram Profile 6 February, 2018

SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja 👍👍👍 Ws: +601136213072 Wechat: syarifahherbal

@beautycaree.my2 Instagram Profile 3 February, 2018

Nak payudara kencang, putih, padat??? jom pakai MHCA. laju tampak hasil dalam 15hari. visi my instan or ws +6011-5153-4687

@pujanolie Instagram Profile 3 February, 2018

iyaaa gann bener ane udah coba pake website temanfollow.com dan sosialgram.com nambah 100 folls/day

@reza_ru Instagram Profile 2 February, 2018

❤️u meira stay cool👍🏻👍🏻🤘🏻

@alqarnisme Instagram Profile 2 February, 2018

Lelaki boleh jugak ke minum body dream coco tu?

@bdcocobd Instagram Profile 2 February, 2018

Jom start consume coco s dan dapatkan harga promo dr hq.Whatsapp 📱0138718769 Free postage termasuk sabah sarawak.. Free gift dan guide 💗💗

@coach_xtive.my Instagram Profile 1 February, 2018

Terbaik! Sy doakan semoga dimurahkan rezeki. In sya allah, ameen. Pls Follow sy ya 😄

@bodydream_cocoslimming Instagram Profile 1 February, 2018

NAK KURUS TANPA RASA LAPAR & TANPA PANTANG?❤
Order bodydream coco s dari HQ Bodydream sekarang😘
FREE GIFT + FREE POSTAGE + GUIDE😍 Whatsapp 018-2688533
(Link whatsapp di profile.klik je)

@ariana_zyzah Instagram Profile 1 February, 2018

Hye😊 BF Mom boleh minum bodydream dan Zyzah success turun 10 KG dengan 2 Boxes Body Dream 😊PROMO😍😍 Pembelian 2 BOXES BODY DREAM OR COMBO BODYDREAM FIBERMAX DAPAT FREE SHAKER OR WATSON GIFT(FREE GIFT BOLEH PILIH)🤗🤗WHATSAPP AGENT HQ ZYZAH =0111 7822575(FAST RESPOND) 😊😊 FREE POSTAGE SM,SABAH DAN SARAWAK , FREE CONSULTANT AND FREE GIFT 😍