• MIERA LEYANA ( @mieraleyana ) Instagram Profile

    @mieraleyana

    15 January, 2018
  • Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat. Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la Miera...Balik rumah terus nak cari katil dan bantal ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜ด.. coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic. Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km. Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. ๐Ÿ˜˜ @cocoslimming_hq @cocoslimming_hq @cocoslimming_hq 01136060818 01136060818 01136060818 #bodydream #cocoslimming #kurustanpapantang

    Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat. Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la Miera...Balik rumah terus nak cari katil dan bantal ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜ด.. coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic. Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km. Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. ๐Ÿ˜˜
    @cocoslimming_hq
    @cocoslimming_hq
    @cocoslimming_hq

    01136060818
    01136060818
    01136060818

    #bodydream #cocoslimming #kurustanpapantang

  • 1,364 15
  • Save Video Other Pictures
@bodydream.official Instagram Profile 13 March, 2018

Xpayah pantang xpayah diet xpayah senaman. Consume body dream fibermax secara konsistant. Nak tahu lebih lanjut. Whatsapp 017-266 3078 (link whatsapp ada kat profile)

@suplement_slim.malay4 Instagram Profile 22 January, 2018

Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-5115-9417

@beautycare.my1 Instagram Profile 21 January, 2018

๐Ÿ”Šyou punya breast kecik. Macam mana nak besar kan? jom cuba suplement and mesin MHCA
jom wasap +6011-3621-3198

@azreehaq Instagram Profile 21 January, 2018

sure lah mcm lari 5km?? aku tringin nk bli bnde alah ni sbb bahan2 dia ada garcinia cambogia... tapi selalunya produk kt malaysia ni bnyk yg rebrand, repacking.... klau bnde ni sama, menyesal pulak aku nnt...

@shhrl.nr Instagram Profile 19 January, 2018

I love it.. U look sweet on camera..

@bodydream.original Instagram Profile 19 January, 2018

Hye2.. artis meira pun dh consume coco s. No pantang no diet boleh kurus lg. Bestnya coco s bukan ubat kurus taw. Nk kurus on 2018? Penat diejek gemuk. BODYDREAM kan ada. Follow my ig now.

@aemarketing11 Instagram Profile 18 January, 2018

Hye ๐Ÿ‘‹ ๐Ÿ˜„ Saya ada buat servis ramaikan followers , jika berminat boleh DM saya ๐Ÿ‘ , maaf menganggu ya ๐Ÿ˜‡

@schassandwich Instagram Profile 17 January, 2018

Sandwich delivery - check us out ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š