• kurus tanpa diet ( @bodydream.ciklala.kuantan ) Instagram Profile

    @bodydream.ciklala.kuantan

    7 October, 2019 Kuantan
  • Only 1 sachet a day (1 cup ) every morning affer breakfast. . . Sesuai sangat untuk korang yang tak bole control nafsu makan especially bulan Raya ni. . . #bodydreamcocos ni memang best sebab korang akan rasa kenyang sepanjang hari, bagi energy tak mengantuk dan kawal nafsu nak makan banyak. Korang bole makan makanan raya TANPA PANTANG, Tapi yang bestnya korang akan makan dalam kuantiti yang sederhana saja. Kalau dulu bole makan sampai 2 pinggan nasi beriyani, lepas consume Coco S ni, korang bole habiskan separuh nasi sahaja. Dan paling best, plain water tu akan jadi Bestfriend korang. Automatic korang akan suka nak minum plain water, best kan? . . Sebab tu consumer yg minum Coco S ni bukan saja kurus body meletop, tapi skin pun cantik sebab cukup air dalam badan! ๐Ÿ’‹ rasa dia sedap macam chocolate cadbury, aroma chocolate dia macam feeling tengah hi tea kat London ๐Ÿฅฐ...not too sweet and just nice! siapa nak try?? harga x mahal dan Coco S ni dah ada 25,000 testimoni selama click dan tengok sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป . wasapp.me/601159652428/cocoS . #detoxMurah #fibermax #bodydream #bodydreamkanada #bodydreammalaysia #cocoslimming #demica #monstalab #bodydreamkuantan #bodydreamcocos #bodydreamoriginal #cocos #kurustanpadiet #agentbodydream #CocoSagentKuantan #cocosbodydream #slimmingDrink #cocoSkuantan #chocofit #bizzibody #lemonex #superlemon #lemonfit #ladurrar #cocoliffcaremal #bajuraya2019murah
    Only 1 sachet a day (1 cup ) every morning affer breakfast. .
.
Sesuai sangat untuk korang yang tak bole control nafsu makan especially bulan Raya ni. .
.
#bodydreamcocos  ni memang best sebab korang akan rasa kenyang sepanjang hari, bagi energy tak mengantuk dan kawal nafsu nak makan banyak. Korang bole makan makanan raya TANPA PANTANG, Tapi yang bestnya korang akan makan dalam kuantiti yang sederhana saja. Kalau dulu bole makan sampai 2 pinggan nasi beriyani, lepas consume Coco S ni, korang bole habiskan separuh nasi sahaja. Dan paling best, plain water tu akan jadi Bestfriend korang. Automatic korang akan suka nak minum plain water, best kan? .
.
Sebab tu consumer yg minum Coco  S ni bukan saja kurus body meletop, tapi skin pun cantik sebab cukup air dalam badan! ๐Ÿ’‹

rasa dia sedap macam chocolate cadbury, aroma chocolate dia macam feeling tengah hi tea kat London ๐Ÿฅฐ...not too sweet and just nice! 
siapa nak try?? harga x mahal dan Coco S ni dah ada 25,000 testimoni selama  click dan tengok sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป .

wasapp.me/601159652428/cocoS .

#detoxMurah
#fibermax
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocos 
#kurustanpadiet 
#agentbodydream 
#CocoSagentKuantan
#cocosbodydream
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#chocofit
#bizzibody
#lemonex
#superlemon
#lemonfit
#ladurrar
#cocoliffcaremal
#bajuraya2019murah

    Only 1 sachet a day (1 cup ) every morning affer breakfast. .
    .
    Sesuai sangat untuk korang yang tak bole control nafsu makan especially bulan Raya ni. .
    .
    #bodydreamcocos ni memang best sebab korang akan rasa kenyang sepanjang hari, bagi energy tak mengantuk dan kawal nafsu nak makan banyak. Korang bole makan makanan raya TANPA PANTANG, Tapi yang bestnya korang akan makan dalam kuantiti yang sederhana saja. Kalau dulu bole makan sampai 2 pinggan nasi beriyani, lepas consume Coco S ni, korang bole habiskan separuh nasi sahaja. Dan paling best, plain water tu akan jadi Bestfriend korang. Automatic korang akan suka nak minum plain water, best kan? .
    .
    Sebab tu consumer yg minum Coco S ni bukan saja kurus body meletop, tapi skin pun cantik sebab cukup air dalam badan! ๐Ÿ’‹

    rasa dia sedap macam chocolate cadbury, aroma chocolate dia macam feeling tengah hi tea kat London ๐Ÿฅฐ...not too sweet and just nice!
    siapa nak try?? harga x mahal dan Coco S ni dah ada 25,000 testimoni selama click dan tengok sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป .

    wasapp.me/601159652428/cocoS .

    #detoxMurah
    #fibermax
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #demica
    #monstalab
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocos
    #kurustanpadiet
    #agentbodydream
    #CocoSagentKuantan
    #cocosbodydream
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #chocofit
    #bizzibody
    #lemonex
    #superlemon
    #lemonfit
    #ladurrar
    #cocoliffcaremal
    #bajuraya2019murah

  • 8 0
  • Save Image Other Pictures