• ✨Amora Glowing & Merawat ✨ ( @amoraluminous_kl ) Instagram Profile

    @amoraluminous_kl

    11 September, 2019
  • A MUST HAVE!💗 . ❤️ BC CREAM DYXY - Gabungan Foundation+ Concealer+ Compact powder+ Sunblock spf50 (4 in 1). So tak perlu dah pakai bnyk2 makeup items. Jimat masa & duit, suami pun tak perlu tunggu berjam2😅. . ❤️ FACEMIST DYXY - Untuk pastikan kulit kekal fresh & glowing. Taknak bagi nampak kusam, spray je dkt muka & automatic kulit akan terus shining✨ . ❤️ LIPSTICK DYXY - Tahan lama & yang penting tak melekat & kotorkan cawan/gelas open house sanak saudara nanti. Kalau nak cepat, boleh calit sebagai eyeshadow&blusher jgk. Jimat oh jimat 😘 . ❤️ MASKARA DYXY - Sekali calit terus lentik & yang penting buatkan bulu mata yg nan hado akan nampak lebat tau. Senang untuk cuci & mesra wuduk. . Best kan?!😍 . TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT! . . . 📲 01121864730 BALQIS 📲01121864730 BALQIS . #teamnadia #nadiavengers #bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #dyxysubangjaya #dyxypetalingjaya #dyxykualalumpur #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan #coddyxyshahalam #dyxypromo

    A MUST HAVE!💗
    .
    ❤️ BC CREAM DYXY - Gabungan Foundation+ Concealer+ Compact powder+ Sunblock spf50 (4 in 1). So tak perlu dah pakai bnyk2 makeup items. Jimat masa & duit, suami pun tak perlu tunggu berjam2😅.
    .
    ❤️ FACEMIST DYXY - Untuk pastikan kulit kekal fresh & glowing. Taknak bagi nampak kusam, spray je dkt muka & automatic kulit akan terus shining✨
    .
    ❤️ LIPSTICK DYXY - Tahan lama & yang penting tak melekat & kotorkan cawan/gelas open house sanak saudara nanti. Kalau nak cepat, boleh calit sebagai eyeshadow&blusher jgk. Jimat oh jimat 😘
    .
    ❤️ MASKARA DYXY - Sekali calit terus lentik & yang penting buatkan bulu mata yg nan hado akan nampak lebat tau. Senang untuk cuci & mesra wuduk.
    .
    Best kan?!😍
    .
    TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT!
    .
    . .
    📲 01121864730 BALQIS
    📲01121864730 BALQIS .
    #teamnadia #nadiavengers #bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #dyxysubangjaya #dyxypetalingjaya #dyxykualalumpur #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan
    #coddyxyshahalam #dyxypromo

  • 2 0
  • Save Video Other Pictures