• Ourbeautyshopz ( @ourbeautyshopz ) Instagram Profile

    @ourbeautyshopz

    5 September, 2019 Puchong
  • TAKKAN SAKIT NAK BAU HAZAB! . Kadang-kadang segan kan kalau sakit kat opis atau mana-mana dan orang tegur siapa pakai minyak angin ni?! . Balm Bidara ni bukan je bau menenangkan siap sendiri pun rasa eh ya lah bau wangi kan! . Macam nak ketawa pun ada suami tegur pakai minyak wangi arab ke anje? Awww!! Anje ni not well pun bau Aummm!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ . Ni sudah bahaya ๐Ÿ˜ฌ . Balm Bidara memang sangat melegakan terutama kalau terasa perut tak selesa, pening, mual, seram sejuk. . Teena kalau tak sihat akan sapu belakang telinga, tengkuk, dahi, dada, perut dan tapak kaki. . sambil sapu tu baca lah apa-apa yang pandai atau sekadar selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W pun ok. . InsyaAllah jangan kata dewasa tidur lena, kanak-kanak pun akan lebih lena. . Cuma kalau perut berangin awas akan put put tau! ๐Ÿ˜… . Murah je dan boleh digunakan seisi keluarga, Balm Bidara As Legacy RM39.90 . ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601
    TAKKAN SAKIT NAK BAU HAZAB!
.
Kadang-kadang segan kan kalau sakit kat opis atau mana-mana dan orang tegur siapa pakai minyak angin ni?!
.
Balm Bidara ni bukan je bau menenangkan siap sendiri pun rasa eh ya lah bau wangi kan!
.
Macam nak ketawa pun ada suami tegur pakai minyak wangi arab ke anje? Awww!! Anje ni not well pun bau Aummm!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
.
Ni sudah bahaya ๐Ÿ˜ฌ
.
Balm Bidara memang sangat melegakan terutama kalau terasa perut tak selesa, pening, mual, seram sejuk.
.
Teena kalau tak sihat akan sapu belakang telinga, tengkuk, dahi, dada, perut dan tapak kaki.
.
sambil sapu tu baca lah apa-apa yang pandai atau sekadar selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W pun ok.
.
InsyaAllah jangan kata dewasa tidur lena, kanak-kanak pun akan lebih lena.
.
Cuma kalau perut berangin awas akan put put tau! ๐Ÿ˜…
.
Murah je dan boleh digunakan seisi keluarga, Balm Bidara As Legacy RM39.90
.
๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

    TAKKAN SAKIT NAK BAU HAZAB!
    .
    Kadang-kadang segan kan kalau sakit kat opis atau mana-mana dan orang tegur siapa pakai minyak angin ni?!
    .
    Balm Bidara ni bukan je bau menenangkan siap sendiri pun rasa eh ya lah bau wangi kan!
    .
    Macam nak ketawa pun ada suami tegur pakai minyak wangi arab ke anje? Awww!! Anje ni not well pun bau Aummm!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
    .
    Ni sudah bahaya ๐Ÿ˜ฌ
    .
    Balm Bidara memang sangat melegakan terutama kalau terasa perut tak selesa, pening, mual, seram sejuk.
    .
    Teena kalau tak sihat akan sapu belakang telinga, tengkuk, dahi, dada, perut dan tapak kaki.
    .
    sambil sapu tu baca lah apa-apa yang pandai atau sekadar selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W pun ok.
    .
    InsyaAllah jangan kata dewasa tidur lena, kanak-kanak pun akan lebih lena.
    .
    Cuma kalau perut berangin awas akan put put tau! ๐Ÿ˜…
    .
    Murah je dan boleh digunakan seisi keluarga, Balm Bidara As Legacy RM39.90
    .
    ๐Ÿ“ฒ+6012-7906601

  • 3 1
  • Save Image Other Pictures
@ourbeautyshopz Instagram Profile 5 September, 2019

#sayajual #balmbidara #balmbidaraaura7herba #balmbidaraaslegacy #balmbidarapuchong #balmbidaracyberjaya #balmbidaraputrajaya #balmbidarausj #balmbidarakl #balmbidaraselangor #balmbidaraperak #balmbidarakelantan #aliffsyukri #shahidadherbs #bondarozitaibrahim #bidara #daunbidara #yusoffalqardawi #balmbaby #gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenjamshirdaunbidara #jamshirsoap #sabunscrubjamshir #hilangkandaki #aurapositif #ikhtiar #gangguanjin #positif #igshopmurah