• Girdle Turki ( @girdleturki ) Instagram Profile

  @girdleturki

  27 August, 2019
 • GIRDLE TURKI CHALLENGE DITERUSKAN LAGI MINGGU INI 3 orang dah sahut cabaran kami semalam. Adakah mereka berjaya memakai Girdle Turki dalam Masa 10 saat? Kita nantikan... Tq kepada coach fitness kita , Coach Akish yang sentiasa aktif dan 'energetic. Penduduk di sekitar Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju Dan berdekatan cukup mengenali beliau kerana @suraya_akish sangat2 peramah. Juga sangat2 komited untuk bantu sesiapa saja yang nak kekal cergas, sihat Dan turunkan berat badan melalui aktiviti fitness beliau. Bagi sesiapa yang berminat untuk join kelas Coach Akish boleh DM @fitmania_studio . Gerenti 1 jam Tak cukup๐Ÿ™‚ #girdleturki #girdleturkichallenge #setiawangsa #codsetiawangsa #muasetiawangsa #surprisedeliverysetiawangsa #codkeramat #datokeramat #wangsamelawati #muawangsamaju #codwangsamaju #surprisedeliverywangsamaju #wangsamelawati #melawati #melawatimall #zumbatamanmelawati #zumbafitnessmalaysia #zumbawearborneomalaysia #seluarzumbamalaysia #malaysiafitness #fitnessmalaysia #fitnessfirstmalaysia

  GIRDLE TURKI CHALLENGE DITERUSKAN LAGI MINGGU INI

  3 orang dah sahut cabaran kami semalam. Adakah mereka berjaya memakai Girdle Turki dalam Masa 10 saat? Kita nantikan... Tq kepada coach fitness kita , Coach Akish yang sentiasa aktif dan 'energetic.

  Penduduk di sekitar Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju Dan berdekatan cukup mengenali beliau kerana @suraya_akish sangat2 peramah.

  Juga sangat2 komited untuk bantu sesiapa saja yang nak kekal cergas, sihat Dan turunkan berat badan melalui aktiviti fitness beliau.

  Bagi sesiapa yang berminat untuk join kelas Coach Akish boleh DM @fitmania_studio .

  Gerenti 1 jam Tak cukup๐Ÿ™‚

  #girdleturki #girdleturkichallenge #setiawangsa #codsetiawangsa #muasetiawangsa #surprisedeliverysetiawangsa #codkeramat #datokeramat #wangsamelawati #muawangsamaju #codwangsamaju #surprisedeliverywangsamaju #wangsamelawati #melawati #melawatimall #zumbatamanmelawati #zumbafitnessmalaysia #zumbawearborneomalaysia #seluarzumbamalaysia #malaysiafitness #fitnessmalaysia #fitnessfirstmalaysia

 • 18 5
 • Save Video Other Pictures