• Coco S, Bella Shake & Squeeze ( @bodydreampenang_ikah ) Instagram Profile

    @bodydreampenang_ikah

    27 August, 2019
  • Nak jadi gemuk senang je! . Tapi nak slim balik, sangat sangat la susah kan? . Berbulan bulan diet, tak pun setiap tahun berazam nak diet tapi tak buat pun. Kalau buat pun sekadar hangat hangat tahi ayam je ๐Ÿ’ . Akhirnya tak kurus kurus jugak! Akibatnya, ramai yang stress. Kan? . I feel you sebab sis pun macam tue dulu. Tapi sekarang tak lagi dah ๐Ÿ˜‰ . Lepas ambik heavy breakfast, minum Body Dream Coco-S, Alhamdulillah sis dah tak risau tentang berat badan sis. Nampak jarum penimbang pun makin menurun ๐Ÿ’œ . Sekarang nie pulak HQ tengah buat OFFER KAW KAW punya. Rugi kalau uolls tak grab! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜ . . Untuk info lanjut WHATSAPP โคต๏ธ www.wasap.my/60194565653/bodydream . (Atau tekan link di profile atas) . Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS! . . #bodydream #bodydreamcocos #bodydreambellashake #bodydreambellasqueez #bodydreampenang #bodydreamkedah #bodydreamcocospenang #bodydreamcocoskedah #bellashakepenang #bellashakekedah #bellasqueezpenang #bellasqueezkedah #bodydreamutara #bodydreamcocosutara #bodydreamoriginal #bodydreamcocosoriginal
    Nak jadi gemuk senang je!
.
Tapi nak slim balik, sangat sangat la susah kan?
.
Berbulan bulan diet, tak pun setiap tahun berazam nak diet tapi tak buat pun. Kalau buat pun sekadar hangat hangat tahi ayam je ๐Ÿ’
.
Akhirnya tak kurus kurus jugak! Akibatnya, ramai yang stress. Kan?
.
I feel you sebab sis pun macam tue dulu. Tapi sekarang tak lagi dah ๐Ÿ˜‰
.
Lepas ambik heavy breakfast, minum Body Dream Coco-S, Alhamdulillah sis dah tak risau tentang berat badan sis. Nampak jarum penimbang pun makin menurun ๐Ÿ’œ
.
Sekarang nie pulak HQ tengah buat OFFER KAW KAW punya. Rugi kalau uolls tak grab! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk info lanjut WHATSAPP โคต๏ธ
www.wasap.my/60194565653/bodydream
.
(Atau tekan link di profile atas)
.
Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS!
.
.
#bodydream #bodydreamcocos #bodydreambellashake #bodydreambellasqueez #bodydreampenang #bodydreamkedah #bodydreamcocospenang #bodydreamcocoskedah #bellashakepenang #bellashakekedah #bellasqueezpenang #bellasqueezkedah #bodydreamutara #bodydreamcocosutara #bodydreamoriginal #bodydreamcocosoriginal

    Nak jadi gemuk senang je!
    .
    Tapi nak slim balik, sangat sangat la susah kan?
    .
    Berbulan bulan diet, tak pun setiap tahun berazam nak diet tapi tak buat pun. Kalau buat pun sekadar hangat hangat tahi ayam je ๐Ÿ’
    .
    Akhirnya tak kurus kurus jugak! Akibatnya, ramai yang stress. Kan?
    .
    I feel you sebab sis pun macam tue dulu. Tapi sekarang tak lagi dah ๐Ÿ˜‰
    .
    Lepas ambik heavy breakfast, minum Body Dream Coco-S, Alhamdulillah sis dah tak risau tentang berat badan sis. Nampak jarum penimbang pun makin menurun ๐Ÿ’œ
    .
    Sekarang nie pulak HQ tengah buat OFFER KAW KAW punya. Rugi kalau uolls tak grab! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Untuk info lanjut WHATSAPP โคต๏ธ
    www.wasap.my/60194565653/bodydream
    .
    (Atau tekan link di profile atas)
    .
    Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS!
    .
    .
    #bodydream #bodydreamcocos #bodydreambellashake #bodydreambellasqueez #bodydreampenang #bodydreamkedah #bodydreamcocospenang #bodydreamcocoskedah #bellashakepenang #bellashakekedah #bellasqueezpenang #bellasqueezkedah #bodydreamutara #bodydreamcocosutara #bodydreamoriginal #bodydreamcocosoriginal

  • 8 0
  • Save Image Other Pictures