• Coco-S•Coco Hotz!•La Mocha ( @bodydream_azie ) Instagram Profile

    @bodydream_azie

    25 August, 2019
  • Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅 Tag sikit ur partner 🤭 w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼 Bole dapatkan terus dgn mommy okai! Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351 #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

    Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
    Tag sikit ur partner 🤭
    w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
    Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
    Bole dapatkan terus dgn mommy okai!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  • 3 0
  • Save Video Other Pictures