• BODYDREAMMUAR_MIZA ( @bodydreammuar_miza ) Instagram Profile

    @bodydreammuar_miza

    3 September, 2019 Johor
  • ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S?? ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘›๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘— . Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni. . Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari. . Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh. ๐Ÿ“ฒ MIZA 010-7765032 ataupon just click link di bawah ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls #AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS
    ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S??
๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘›๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—
.
Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni.
.
Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari.
.
Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh.
๐Ÿ“ฒ MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S??
๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘›๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—
.
Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni.
.
Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari.
.
Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh.
๐Ÿ“ฒ MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS

    ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S??
    ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘›๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—
    .
    Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni.
    .
    Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari.
    .
    Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh.
    ๐Ÿ“ฒ MIZA 010-7765032
    ataupon just click link di bawah ni
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

    #AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS

  • 10 1
  • Save Image Other Pictures
@reese_ryonda Instagram Profile 3 September, 2019

I'm mrs reese from usa I'm a collector of rare items such as.. Duit lama,antique, coins, old money.. Do you have any one for sale?dm me your WhatsApp number